دوستان تمام مودم های 612 مبین نت روی همراه اول رومینگ میشن یا فقط مودم های خاصیش؟ منظورم با سیم خود مبین نت هستش
دوستان تمام مودم های 612 مبین نت روی همراه اول رومینگ میشن یا فقط مودم های خاصیش؟ منظورم با سیم خود مبین نت هستش
الان 1 سال از تاریخ این پست گذشته آیا این mimo 4x4 هنوز فعال نشده؟ یعنی واقعا سرعت به 300 مگابیت میرسه؟
مودم خوبیه ولی هیچ کس حاضر نیست فایلش رو برای بقیه بفرسته از وقتیم لینکای دانلودش حذف شده دیگه هیچکس حاضر نیست حتی جواب بده
- - - Updated - - -
تورو خدا اگه کسی داره فایلهای آنلاکش رو برای ما هم بفرسته
- - - Updated - - -
یه مسلمون پیدا نمیشه ؟
تقدیم شما :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هفته پیش هم در یکی از تاپیک ها قرار دادم .نمیدونماین تاپیک نبود یا پستم حذف شده .
سلام. دوستان نمیشه رو این مودم سیم fdd انداخت ولی اون رو به شبکه tdd وصل کرد ؟ امروز با اینکه سیم fdd رو مودم بود موقعی که رفتم تو کنسول مودم به شبکه tdd وصل شده بود. سرعت یه مقدار کمتر بود ولی پینگ عالی بود. ممنون میشم اگه از دوستان کسی راهی بلده چطور مودم رو به باند 42 فورس کرد راهنمایی کنه
من هفته پیش مودم به فریم ورک سایت 4gltemall زدم حالا دیگه اجازه دسترسی نصب فرم ورک دیگه اصلا نمیده.
از طریق usb هم نمیتونم مودم آپدیت کنم دیگه درایو ها رو توی ویندوز xp شناسایی نکرد.
نمیشه از طریق api چیزی به مودم ussd ارسال کرد؟
یا اگر دوستی میتونه به اون فریم ورک ussd اضافه کنه چون خیلی امکان ضروری روی مودمه
مودم مبین نت رو انلاک کردم . حدود 1 ماهه همه چی خوب بود و همه سیم کارت ها رو قبول میکرد.
ولی یهو الان هیچ سیک کارتی حتی مبین نت رو هم نمیخونه
درباره عملیات انلاک رو انجام دادم تاتیری نداشت.
مشکل از کجا میتونه باشه؟
فریمور «های وب» (B612s-25dTCPU-V100R001B195D03SP00C1445)
- پشتیبانی از زبان فارسی
- آنتن دهی در حد فریمور جهانی
- گزینه USSD غیر فعاله
- گزینه انتخاب شبکه در حالت MIMO 4*4 و CA موجوده.
- IP وب مودم: 192.168.0.1
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اسکرین شات
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by balouchi; 27-07-2018 at 16:17.
این گزینه CA مخصوص TDD هست یا روی FDD هم کار تجمیع رو انجام میده؟
دقیقا نمی دونم. روی FDD ایرانسل روی MIMO و CA تستی انجام دادم، نه در سرعتم تغییری احساس کردم و نه در تغییر باندها.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)