تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 140 از 227 اولاول ... 4090130136137138139140141142143144150190 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,391 به 1,400 از 2263

نام تاپيک: VDSL / مخابرات استان تهران

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2020

پيش فرض

چراغ dsl باید ثابت باشه؟ حتی اگه مودم کانفیگ نشده باشه، درسته؟
    برا من بعد تبدیل ازADSL به VDSL چراغ چشمک زن شده.مودم جدید وصل کردم تغییری نکرد.زنگ زدم 2020 میگه باید ارجاع بدم به مرکز مخابرات.
    بهم گفتن چون مودم رو از مخابرات تهیه نکردم نمیتونم از طرح غزال قدیمی استفاده کنم و مجبور شدم طرح آزاد بخرم.
    این کانفیگ درسته؟ البته به غیر از جای خالی یوزر پسورد

Sent from my G8342 using Tapatalk

Last edited by Caspian swan; 09-05-2020 at 17:35.

2. 2 کاربر از Caspian swan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

کسی اطلاعی نداره تو مرکز خراب شده امامت پوشش vdsl ایجاد کردند یا نه ؟

4. این کاربر از sina1112 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

برا من بعد تبدیل ازADSL به VDSL چراغ چشمک زن شده.مودم جدید وصل کردم تغییری نکرد.زنگ زدم 2020 میگه باید ارجاع بدم به مرکز مخابرات.
    بهم گفتن چون مودم رو از مخابرات تهیه نکردم نمیتونم از طرح غزال قدیمی استفاده کنم و مجبور شدم طرح آزاد بخرم.

Vectoring هم فعال کن
    چراغ DSL باید تابت باشه... مودمتون چیه ؟ شما یه بار رو 17a تست کن یه بار با 30a
    Last edited by FXPRO; 09-05-2020 at 21:58.

6. 2 کاربر از FXPRO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

برای vlan id باید از مرکز بپرسی من vlan id تنظیم نکردم...
    گزینه ها هم تیک همرو بزار خودش چیزایی که ساپورت می کنه رو negotiate می کنه ...

8. این کاربر از crash00 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2020

پيش فرض

Vectoring هم فعال کن
    چراغ DSL باید تابت باشه... مودمتون چیه ؟ شما یه بار رو 17a تست کن یه بار با 30a
    بالاخره مشکل چشمک زدن چراغ DSL حل شد.مشکل از کافو سر کوچه بود.سرویس من فقط با پروفایل 12a وصل میشه.یعنی اگه تیک گزینه رو بر دارم دیگه وصل نمیشه.
    قبلا رو adsl کمپین غزال داشتم با سرعت 16 مگ.بهم گفتن چون مودم رو از مخابرات نخریدم باید تغییر طرح بدم.زنگ زدم 2020 پرسیدم هر سرویسی بخرم سرعت بازه؟ گفتن آره.منم چون قراره برم سفر و یه مدتی قراره خونه نباشم یه سرویس با سرعت 512 خریدم.وقتی سرویس امروز راه افتاد دیدم سرعتم بیشتر از 2 مگ نمیشه.زنگ زدم 2020 گفتش ثبت مشکل میکنه ولی احتمالا چون سرویس با سرعت پایین خریدم اینجوریه.دوباره زنگ زدم قسمت خرید و پرسیدم چرا اینجوریه؟ گفتش تا زیر 16 مگ سرعت کم بهت میده بیشتر از اون اگه بخری سرعت باز میشه.رفتم تو پنل یه سرویس 16 مگ خریدم و الان سرعت حدود 2.3 MB شده.تو مودم نشون میده سرعت تقریبا رو همین رینج ستاپ شده.کسی این مشکل رو داشته؟بازم زنگ بزنم 2020؟
    ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ]

] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/]
    Last edited by Caspian swan; 10-05-2020 at 17:07.

10. این کاربر از Caspian swan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بالاخره مشکل چشمک زدن چراغ DSL حل شد.مشکل از کافو سر کوچه بود.سرویس من فقط با پروفایل 12a وصل میشه.یعنی اگه تیک گزینه رو بر دارم دیگه وصل نمیشه.
    قبلا رو adsl کمپین غزال داشتم با سرعت 16 مگ.بهم گفتن چون مودم رو از مخابرات نخریدم باید تغییر طرح بدم.زنگ زدم 2020 پرسیدم هر سرویسی بخرم سرعت بازه؟ گفتن آره.منم چون قراره برم سفر و یه مدتی قراره خونه نباشم یه سرویس با سرعت 512 خریدم.وقتی سرویس امروز راه افتاد دیدم سرعتم بیشتر از 2 مگ نمیشه.زنگ زدم 2020 گفتش ثبت مشکل میکنه ولی احتمالا چون سرویس با سرعت پایین خریدم اینجوریه.دوباره زنگ زدم قسمت خرید و پرسیدم چرا اینجوریه؟ گفتش تا زیر 16 مگ سرعت کم بهت میده بیشتر از اون اگه بخری سرعت باز میشه.رفتم تو پنل یه سرویس 16 مگ خریدم و الان سرعت حدود 2.3 MB شده.تو مودم نشون میده سرعت تقریبا رو همین رینج ستاپ شده.کسی این مشکل رو داشته؟بازم زنگ بزنم 2020؟

میتونی بگی برات پروفایل های دیگه رو فعال کنن و سرعت دانلود و آپلود رو بالاتر ببرن

12. این کاربر از farshad_scientist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

سلام.
    شما مودم خودتون رفتیدutel خریدید؟
    مگه خود مخابرات یوتل نمیفروشه؟
    سرعتتون خیلی پایین نیست؟
    الان adsl رو برای دانلود روی ۱۸ مگابیت اگه خط بکشه میبندن.
    شما کهvdsl داری که باید حداقل ۵۰ مگابیت به بالا بهتون بدن.

Sent from my SM-J730F using Tapatalk

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

منم 16 مگ گرفتم ولی تا 100 مگ خطم باز هست البته خطم تا 80 مگ بیشتر نمیکشه ولی سرعت دانلودم بین 6 الی 7 مگ در ثانیه هست معمولا برای همه خط باز هست .snr خط یا همون نویزت هم 30 هست یعنی عالیه زنگ بزن 2020 بگو بزارن روی 100 مگ برات شاید بگن دست ما نیست و فلان و بلان ولی تو ساعتهای مختلف زنگ بزن بالاخره یکیشون برات انجام میده .من خودم چند بار زنگ زدم گفتم خطم از 100 مگ بزارن روی 80 یا 50 و بعد دوباره زنگ زدم گفتم بزارن روی 100 چون داشتم نویز خط و کشش خطم چک میکردم.

15. این کاربر از hosein_artist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Mehdi Bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام من طرح غزال دارم اگه تبدیل کنم به vdsl باید طرح جدید بگیرم یا همین رو منتقل میکنن؟ در صورت انتقال هزینه ماهیانه بیشتری باید بدم؟

بعد دوستانی که گرفتن وضعیت پینگش چجوریه زیر 100 میده؟

17. این کاربر از Mehdi Bayern بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2020

پيش فرض

سلام من طرح غزال دارم اگه تبدیل کنم به vdsl باید طرح جدید بگیرم یا همین رو منتقل میکنن؟ در صورت انتقال هزینه ماهیانه بیشتری باید بدم؟

بعد دوستانی که گرفتن وضعیت پینگش چجوریه زیر 100 میده؟
    2020 به من گفتن برای اینکه طرح قدیمی ادامه داشته باشه باید از مخابرات مودم بخری.

19. این کاربر از Caspian swan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •