تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 140 از 827 اولاول ... 4090130136137138139140141142143144150190240640 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,391 به 1,400 از 8262

نام تاپيک: دنیای فوتبال

آخر فروم باز Friend's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شوچنكو: نبايد نااميد شويم
    ------------------------------------
    آندري شوچنكو معتقد است، ميلاني ها بايد بازي با آسكولي را فراموش كنند و در انتظار بازي هاي آينده باشند.
    مهاجم اوكرايني كه از تساوي مقابل گرجستان در مرحله انتخابي جام جهاني 2006 آلمان راضي به نظر مي رسد، گفت: "اوكراين ثابت كرد كه سزاوار حضور در جام جهاني است و از اين بابت خيلي خوشحالم. بازهم دوست دارم در مورد ميلان حرف بزنم. همه ما مي دانيم كه نبود مالديني دليل بازي ضعيف ما مقابل آسكولي نبود. من متاسفم كه از مشكلات حرف مي زنم و مطمئن هستم كه تيم از اين وضعيت رها خواهد شد. من در برابر آسكولي اضطرابي نداشتم و تنها عقيده دارم نتوانستيم يك بازي زيبا انجام دهيم، اما نبايد ناميد شويم، زيرا راه زيادي پيش رو داريم.

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

43 بازيکن تيم ملي اميد مي توانند در قطر هم بازي کنند
    -----------------------------------------------------------------
    43 بازيكني كه به اردوي تيم ملي المپيك دعوت شده اند متولدين اول ژانويه 1983 ميلادي(11 دي ماه 61) به بعد هستند و از لحاظ سني شرايط آنرا دارند كه به غير از شرکت در مسابقات غرب آسيا ،در رقابتهاي آسيايي 2006 دوحه هم حضور داشته باشد.
    در بازيهاي آسيايي بوسان متولدان اول ژانويه 1979 ميلادي به بعد (11 دي ماه 57) مي توانستند در تركيب تيم ملي المپيك حضور داشته باشند.

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

داوود حقي به كميته انضباطي فرا خوانده شد
    ------------------------------------------------------
    و به نقل از روابط عمومي فدراسيون فوتبال با توجه به پيگيري و شكوائيه مجدد باشگاه استقلال اهواز، نمايندگان تام الاختيار اين دو باشگاه به همراه بازيكن مذكور بايد در ساعت 30/16 چهارشنبه مورخ 16 شهريور به كميته انضباطي فدراسيون مراجعه كنند و با ارائه مدارك لازم به اين مساله رسيدگي کنند.

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

براي شرکت در دومين مرحله اردوي آماده سازي ؛
    بيست و نه بازيکن به اردوي تيم ملي نوجوانان دعوت شدند
    ------------------------------------------------------------------
    تمرينات اين تيم از شانزدهم شهريورماه شروع مي شود و تا بيست و چهارم همين ماه در كمپ تيم هاي ملي ادامه خواهد يافت.
    اين اردو مي تواند شروعي بر فرايند انتخاب نوجوانان ملي پوش براي مسابقه تداركاتي با تيم ملي نوجوانان قطر در دهم مهر ماه باشد.
    فهرست بازيكنان دعوت شده به اين قرار است:
    1ـ داوود صوفياني، 2ـ محمدرضا دانيال خيري (آذربايجان شرقي)، 3ـ عيسي شهبازي، 4ـ نادر هوشيار، 5ـ شهريار شيروند، 6ـ كريم انصاري فر، 7ـ پيمان ايران پور، 8ـ ايرج خداياري(اردبيل)، 9ـ رضا ريش اصفهاني، 10ـ احسان حاج صفي، 11ـ وحيد امرايي، 12ـ مهرداد شاه نظري، 13ـ جلال الدين علي محمدي (اصفهان)، 14ـ محمد حسين نائيجي، 15ـ آرش سيفي، 16ـ حميد رضا علي عسكري، 17ـ حسين ميرزايي نژاد (تهران)، 18ـ علي عمودي، 19ـ مهدي دغاقله، 20ـ حسن مرمزي (خوزستان)، 21ـ محمد صالح خليل آزاد، 22ـ ابوالحسن جعفري (فارس)، 23ـ بختيار رحماني (كرمانشاه)، 24ـ امير ملاجمالي (قم)، 25ـ آرش قلي زاده، 26ـ هادي عزيزي، 27ـ مسعود غلامي، 28ـ سيد سعيد موسوي (گيلان)، 29ـ مصطفي يوسفعلي زاده (همدان).

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ملاقات برانكو با ماگات بخاطر كريمی
    ---------------------------------------------
    اين مربي ضمن تجزيه و تحليل شيوه بازي حريفان احتمالي تيم ملي ايران در آلمان، مي خواهد با علي كريمي هم ملاقاتي داشته باشد.
    به همين منظور ايوانكوويچ در روز 23 شهريور ديدار تداركاتي بايرن مونيخ ـ راپيدوين را از نزديك تماشا مي كند .
    در اين ميان با كادر فني بايرن به ويژه فيليكس ماگات درباره علي كريمي صحبت خواهد كرد و سپس دو روز بعد از آن به تهران بر مي گردد.

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تمرينات فشرده زلاتکو براي تيم برق شيراز
    -------------------------------------------------------
    برقي ها پس از استراحتي يک روزه، روز گذشته دو جلسه تمرين کردند.
    ايوانکوويچ امروز هم دو جلسه تمرين پرفشار را براي شاگردانش در نظر گرفته تا آن ها براي بازي هفته دوم به آمادگي کامل برسند.
    بازيکنان برق از فردا در يک نوبت عصر تمرين خواهند کرد و اين تمرينات فقط به مرور کارهاي تاکتيکي اختصاص پيدا خواهد کرد.
    در حال حاضر احسان راستي و سعيد غلام زاده دو بازيکن مصدوم حاضر در اردوي برق شيراز هستند، بازي کردن آن ها در هفته دوم ليگ برتر هنوز مشخص نيست.
    لازم به ذکر است که برق شيراز جمعه هفته جاري در هفته دوم ليگ برتر ميزبان ابومسلم خراسان خواهد بود

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خسرو حيدري:
    روز سختي را براي مدافعان استقلال رقم مي زنيد
    ----------------------------------------------------------
    خسرو حيدري بازيکن تيم فوتبال پاس تهران گفت: ديدار استقلال و پاس بازي بسيار خوبي خواهد بود چون هر دو تيم مدعي اصلي قهرماني اين فصل رقابت هاي ليگ برتر هستند و در اولين هفته هم اين موضوع را ثابت کردند.
    از اين گذشته پاس و استقلال دربي بزرگ تهران در آغاز ليگ محسوب مي شود و در همين ابتدا هيجان و اضطراب را به ليگ مي کشاند.
    وي در ادامه افزود: حضور در چنين مسابقاتي براي من بسيار جذاب است و سعي مي کنم که يکي از بهترين بازي هاي خودم را انجام بدهم تا پاس از اين مسابقه با سربلندي خارج شود.
    حيدري خاطرنشان کرد: مي توان گفت که ديدار دو تيم پاس و استقلال خيلي مسائل را مشخص مي کند و تيمهاي ليگ برتر بايد روي برنده اين ديدار به عنوان مدعي جدي قهرماني حساب جداگانه اي باز کند.
    برنده دربي روز چهارشنبه توانايي خود را نشان مي دهد که چقدر لياقت قهرماني دارند.
    وي در پايان گفت: فکر مي کنم که در اولين ديدار پاس مقابل سايپا توانستم نظر مربيان اين تيم را جلب کنم از اين رو سعي مي کنم که مقابل استقلال هم ادامه همان روند خوب را داشته باشم. خط حمله پاس روز سختي را براي مدافعان استقلالي رقم مي زند.

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تعطيلي عامل تاخير در ارسال ITC خارجي هاي قندي
    ----------------------------------------------------------------
    قرار بود ITC اين بازيکنان ظرف روزهاي گذشته به تهران ارسال شود ولي تعطيلات چند روز گذشته باعث تاخير در رسيدن مجوز بازي آن ها به تهران شد.
    در روز جمعه اماکن اداري ايران تعطيل بوده است و در روزهاي شنبه و يکشنبه نيز فدراسيون هاي فوتبال برزيل و آلمان تعطيل بود تا ارسال ITC سانتوس و گولر با تاخير مواجه شود.
    اما اين مشکل ظرف امروز و فردا حل خواهد شد تا اين بازيکنان بتوانند در بازي روز جمعه شهيد قندي مقابل سپاهان به ميدان برود.
    لازم به ذکر است ITC سه بازيکن خارجي ديگر قندي به فدراسيون فوتبال ارسال شده تا کارت بازي آن ها صادر شود، به همين دليل آن ها براي حضور در بازي با سپاهان مشکل خاصي را پيش رو ندارند

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حسن خانمحمدي:
    با پرسپوليس تسويه حساب مي کنم
    -----------------------------------------------
    حسن خانمحمدي اظهار داشت: در حال حاضر بازيکن آزاد محسوب مي شوم و براي پيوستن به تيمي ديگر با مشکل خاصي روبرو نيستم.
    وي در ادامه افزود: يک تيم تهراني ليگ برتري و تيم ديگر شهرستاني خواهان حضورم هستند اما در ابتدا بايد از پرسپوليس تسويه حساب مالي بگيرم.
    وي در ادامه افزود :در حال حاضر نامه اي برايم صادر شده است که محدوديت زماني براي پيوستن به تيمي ديگر را ندارم.
    ضمن آن که مشکل مصدوميتم کاملا برطرف شده و از بيست و پنجم ماه جاري قادر هستم بازي کنم.
    وي در پايان خاطرنشان کرد: در اين فصل احتمال حضورم در پرسپوليس به کلي منتفي شده است .
    مربيان تيم خواهان حضور من در نيم فصل اول مسابقات بودند اما از آن جا که به شخصه نياز به بازي را در وجود خودم احساس مي کردم تصميم به جدايي از پرسپوليس را قطعي ساختم

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پاداش بازيکنان ملوان پرداخت شد
    ----------------------------------------
    پس از اين پيروزي مسئولين ملوان با پرداخت پاداش نقدي از زحمات بازيکنان خود تشکر کردند.اين پاداش که مبلغ يکصد هزار تومان بود صبح روز شنبه به حساب بازيکنان اين تيم واريز شد.
    همچنين يکي از مسئولين باشگاه ملوان از پاداش ويژه اي که براي پيروزي اين تيم مقابل صبا در نظر گرفته شده است خبر داد.
    اين پاداش نقدي از پاداشي که براي پيروزي مقابل برق به بازيکنان داده شده بود، به مراتب بيشتر است.
    لازم به ذکر است مسابقه دو تيم صباباتري – ملوان عصر روز جمعه آينده در ورزشگاه درخشان برگزار مي شود

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •