تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 140 از 165 اولاول ... 4090130136137138139140141142143144150 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,391 به 1,400 از 1644

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید مودم های 3G و 4G

کاربر فعال اینترنت همراه اول
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

باز این صابره

باز IDM و‌اینترانت دانلود میکنی میگی خوبه؟!! با همون IDM ات تک‌ کانکشن از سرورهای ماکروسافت و اپل دانلود کن بفرست.
    اینم مختص شما که فقط گیر دادید به تک کانکشن اینجا نوشته شده و کلی بحث روش شده و ثابت شده اصلا به مودم ربطی نداره و کلا به سرویس دهنده شما ( isp ) ربط داره و نوشته که اصلا تک کانکشن کارش چیه و کجاها به درد میخوره نه اینکه کسی عقل از سرش بپره و بره از یک سایت دانلود فیلم یا نرم افزار تک کانکش دانلود کنه و به کل دانلود منیجر رو بزاره کنار و بشینه تک کانکشن دانلود کنه :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by saber73; 20-12-2019 at 21:45.

2. 2 کاربر از saber73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

باز این صابره

باز IDM و‌اینترانت دانلود میکنی میگی خوبه؟!! با همون IDM ات تک‌ کانکشن از سرورهای ماکروسافت و اپل دانلود کن بفرست.
    خدمت شما :

این بار به قول خودتون از اینترانت استفاده نکردم بلکه اینترنت و مایکروسافت دانلود زدم و هم تک کانکشن کردم هم مولتی کانکشن زمین تا آسمان هم فرق داره سرعت و مودم cat12 یا 5G هم بیارید و الان با اینترنتی که من دارم استفاده میکنم تست دانلود تک کانکشن بگیرید بیشتر از این نخواهد بود درضمن تک کانکشن میشه یکی از اون 8 یا 16 یا 24 تا کانکشنی که اینترنت دانلود منیجر میگیره اگر نمیدونستید بدونید .

در ضمن این بار سوم شما یه چند دهه برگردید عقبتر و همه دانلودهای خودتون رو به یاد قدیم بدون دانلود منیجر انجام بدید براتون خیلی خوبه اون مطالبی هم که در مورد تک کانکشن بحث و تبادل نظر شده حتما مطالعه بفرمایید پیشرفت میکنید

4. 6 کاربر از saber73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

سلام... میخوام مودم 4g بخرم
    تو حیاط خونه با گوشی سرعت ایرانسل 80 مگ میگیرم و طبقه پایین 4g گوشی حدود 40 مگ بیشتر نمیگیرم...
    *- حالا میخوام ببینم مودم خوب بگیرم امکانش هست همون 80 مگ رو تو خونه طبقه پایینم بگیرم؟

** کلا من مشکلم این هستش که فاصله ام از مرکز مخابرات دوره... هر شرکتی adsl میگیرم بیش از 5-6 مگ جواب نمیده خطم...
    میخواستم برم سراغ وایرلس دیدم آنتن میخواد و تعرفه هاش هم ارزون نیست....
    بعد 4g گوشی رو تست کردم میبینم روی 70-80 مگ هست تو منطقه ما...
    گفتم مودم بگیرم همون اینترنت 4g استفاده کنم ... نظرتون چیه دوست؟
    لطفا بگید بهترین مودم که هیچ مشکل و محدودیتی نداره و همه ی اپراتورها و سیمکارتها رو میشه باهاش استفاده کرد و
    بالاترین سرعت و کمترین پینگ رو میده کدوم مودمه؟
    یه چیزی باشه یه بار هزینه کنم دیگه خیالم بابت سرعت و کیفیتش راحت باشه...

*- و اینکه ممکنه مثلا tdlte ثابت بهتر عمل کنه نسبت به 4g همراه؟
    *- و مهمترین سوالم اینکه چه مودمی باید بخرم؟
    - مودم CA60
    - مودم i60
    - مودم e5785
    - مودم gp2101
    - مودم i40
    - مودم B612
    یا مودم دیگه ایی...؟
    اگرم بگم مثلا آخر مودم td ثابت میخوام یا 4g واقعا فرقی نمیکنه... حالا که قراره هزینه کنم یه چیزی باشه که همه رو به بهترین شکل ساپورت کنه؟

6. 3 کاربر از fastfind بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام... میخوام مودم 4g بخرم
    تو حیاط خونه با گوشی سرعت ایرانسل 80 مگ میگیرم و طبقه پایین 4g گوشی حدود 40 مگ بیشتر نمیگیرم...
    *- حالا میخوام ببینم مودم خوب بگیرم امکانش هست همون 80 مگ رو تو خونه طبقه پایینم بگیرم؟

** کلا من مشکلم این هستش که فاصله ام از مرکز مخابرات دوره... هر شرکتی adsl میگیرم بیش از 5-6 مگ جواب نمیده خطم...
    میخواستم برم سراغ وایرلس دیدم آنتن میخواد و تعرفه هاش هم ارزون نیست....
    بعد 4g گوشی رو تست کردم میبینم روی 70-80 مگ هست تو منطقه ما...
    گفتم مودم بگیرم همون اینترنت 4g استفاده کنم ... نظرتون چیه دوست؟
    لطفا بگید بهترین مودم که هیچ مشکل و محدودیتی نداره و همه ی اپراتورها و سیمکارتها رو میشه باهاش استفاده کرد و
    بالاترین سرعت و کمترین پینگ رو میده کدوم مودمه؟
    یه چیزی باشه یه بار هزینه کنم دیگه خیالم بابت سرعت و کیفیتش راحت باشه...

*- و اینکه ممکنه مثلا tdlte ثابت بهتر عمل کنه نسبت به 4g همراه؟
    *- و مهمترین سوالم اینکه چه مودمی باید بخرم؟
    - مودم CA60
    - مودم i60
    - مودم e5785
    - مودم gp2101
    - مودم i40
    - مودم B612
    یا مودم دیگه ایی...؟
    اگرم بگم مثلا آخر مودم td ثابت میخوام یا 4g واقعا فرقی نمیکنه... حالا که قراره هزینه کنم یه چیزی باشه که همه رو به بهترین شکل ساپورت کنه؟
    با گوشی و با همون سیم کارت داخل منزل کامل تست کن هر کجای خونه همون سرعت و همون کیفیت رو دیدی میده از همون اپراتور اینترنت تهیه کن و حالا میمونه مودم اگر گوشی شما cat6 هست و سرعتی که در حیاط دریافت میکنی یا در منزل با شبکه 4.5 هست باید مودم 4.5 بخری نه گوشی 4G معمولی هست و شبکه هم 4g معمولی میتونی مودم i60 بخری که بهترین گیرندگی انتن رو بین همه مودم ها داره و از همه اپراتورها و فرکانس ها و باندها بعد انلاک میتونه ساپورت کنه و امکانات خیلی عالی و تکمیلی هم داره و از همه مهمتر دو دستگاه در یک دستگاه هست یعنی tdd مبین نت و ایرانسل و fdd همه اپراتورها و لازم نیست بعدا مودم فقط tdd جدا بخری و هزینه اضافی انجام بدی و یکی از ویژه گی های این مودم قابلیت انتخاب باند مورد نظر و قفل روی اون باند هست تا بتونی بهترین باند رو انتخاب و استفاده کنی .
    Last edited by saber73; 10-01-2020 at 16:58.

8. 4 کاربر از saber73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه irmacfa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

دوستان مودم های ثابت ارزش خرید داره ؟

با اینک هر روز اینستا و استفاده مرورگری دارم به صرفه هست ؟

10. 2 کاربر از irmacfa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

با گوشی و با همون سیم کارت داخل منزل کامل تست کن هر کجای خونه همون سرعت و همون کیفیت رو دیدی میده از همون اپراتور اینترنت تهیه کن و حالا میمونه مودم اگر گوشی شما cat6 هست و سرعتی که در حیاط دریافت میکنی یا در منزل با شبکه 4.5 هست باید مودم 4.5 بخری نه گوشی 4G معمولی هست و شبکه هم 4g معمولی میتونی مودم i60 بخری که بهترین گیرندگی انتن رو بین همه مودم ها داره و از همه اپراتورها و فرکانس ها و باندها بعد انلاک میتونه ساپورت کنه و امکانات خیلی عالی و تکمیلی هم داره و از همه مهمتر دو دستگاه در یک دستگاه هست یعنی tdd مبین نت و ایرانسل و fdd همه اپراتورها و لازم نیست بعدا مودم فقط tdd جدا بخری و هزینه اضافی انجام بدی و یکی از ویژه گی های این مودم قابلیت انتخاب باند مورد نظر و قفل روی اون باند هست تا بتونی بهترین باند رو انتخاب و استفاده کنی .
    ممنون از توضیحات
    خوب پس حالا که هزینه میکنم همون مودمی بگیرم هم tdd باشه هم fdd.... بهترینشم پس شد i60...
    کلا آنلاک شده بخرم پس؟ بعضی ها نو و آنلاک شده میفروشن ... همینا رو بگیرم...
    یا دست دوم هم بگیرم خوبه؟

والا من گوشیم شیائومی redmi 7a هست و اسنپدراگون 439 ... تا حالا اون بالا 4g+ یا lte+ نیومده
    همیشه 4g خالی میزنه... ولی تو مشخصاتش تو سایت زده ساپوزت میکنه... حالا نمیدونم والا.. از سایت ایرانسل هم پوشش 4g+ خونه ما تحت پشتیبانی هست ولی چرا گوشی نشون نمیده نمیدونم والا....

12. 3 کاربر از fastfind بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

ممنون از توضیحات
    خوب پس حالا که هزینه میکنم همون مودمی بگیرم هم tdd باشه هم fdd.... بهترینشم پس شد i60...
    کلا آنلاک شده بخرم پس؟ بعضی ها نو و آنلاک شده میفروشن ... همینا رو بگیرم...
    یا دست دوم هم بگیرم خوبه؟

والا من گوشیم شیائومی redmi 7a هست و اسنپدراگون 439 ... تا حالا اون بالا 4g+ یا lte+ نیومده
    همیشه 4g خالی میزنه... ولی تو مشخصاتش تو سایت زده ساپوزت میکنه... حالا نمیدونم والا.. از سایت ایرانسل هم پوشش 4g+ خونه ما تحت پشتیبانی هست ولی چرا گوشی نشون نمیده نمیدونم والا....
    گوشی شما CAT5 هست و نمیتونه 4.5 بگیره البته مودم I60 هم نمیتونه تجمیع دو باند در شبکه FDD بگیره و از تکنولوژی دیگه ای برا افزایش سرعت استفاده میکنه که اتفاقا سرعت خوبی هم میگیره .

14. 3 کاربر از saber73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

گوشی شما CAT5 هست و نمیتونه 4.5 بگیره البته مودم I60 هم نمیتونه تجمیع دو باند در شبکه FDD بگیره و از تکنولوژی دیگه ای برا افزایش سرعت استفاده میکنه که اتفاقا سرعت خوبی هم میگیره .
    مرسی از شما... پس خرید مودم i60 تصویب شد...
    فقط یه نکته ... از کجا بگیرم که اوکی باشه؟
    از سایت خود ایرانسل میشه خرید... اونو بگیرم زده با دو سیمکارت.. یعنی هم سیم fd داخلش هست هم td درسته؟
    بعد این tf-i60 خود سایت ایرانسل آنلاک شده ست؟
    *** یا کلا برم از نمایندگیی جایی بگیرم؟

16. 3 کاربر از fastfind بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

از سایت خود ایرانسل میشه خرید... اونو بگیرم زده با دو سیمکارت.. یعنی هم سیم fd داخلش هست هم td درسته؟
    *** یا تو سایت دیوار و اینا زدن پلمپ و آنلاک با دوسیمکارت... اونا رو بگیرم؟

18. 3 کاربر از fastfind بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

*** یا تو سایت دیوار و اینا زدن پلمپ و آنلاک با دوسیمکارت... اونا رو بگیرم؟
    میتونی انلاک کنی و بلد هستی از خود ایرانسل بخر نه از دستت برنمیاد و اشنا هم سراغ نداری برا کارهای انلاک در شهر خودتون میتونی یه دونه انلاک شده بخری .

20. 3 کاربر از saber73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •