تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 140 از 255 اولاول ... 4090130136137138139140141142143144150190240 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,391 به 1,400 از 2546

نام تاپيک: درخواست برنامه مورد نظر شما فقط در اين قسمت

پروفشنال sia0368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    تهران پاریس

پيش فرض

کمک!!فوری!!! فایلهای سیستم موبایلم پاک شده و مو بایلم اصلا بالا نمیاد و می نویسه
    phone start-up failed.
    contact the retailer.
    آیا با برنامه ای می توان بدون بالا آمدن موبایل phone memory را فرمت کرد ؟
    اگر ممکن است لینک یا حداقل اسم برنامه را بگذارید در ضمن موبایلم هم 6630 هستش

داره خودمونی میشه *Dash Ali*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    kish

پيش فرض

اقا كسي هست برنامه ي در مورد مسيج ها داشته باشه كه به وسيله اون بدون اين كه شماره بيا فته به كسي مسيج بزني و وقتي طرف دكمه بك و مي زنه اون مسيج بطور خودكار پاك بشه
    من اين برنامه رو با چشم هاي خودم ديديم

حـــــرفـه ای Hamid110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط goblet of fire
    حميد جان كامپيوتر فايل هاي jar رو نميشناسه و بايد exe باشه . پسوند اين برنامه هم jar است. بايد آن را با چه برنامه اي اجرا كنم.
    سلام . .

دوست عزيز ميدونم كه كامپيوتر فايل هاي جار رو نميشناسه . . .

شما اين نرم افزار رو يك بار روش كليك كن . .. بعد برو يك فايل جار كهبازي هستش رو روش كليك كن . . .اون موقع يك فايل exe ساخته ميشه كه شما ميتوني با اون بازي كني. .

موفق باشي

تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط kamran_d12
    اقا كسي هست برنامه ي در مورد مسيج ها داشته باشه كه به وسيله اون بدون اين كه شماره بيا فته به كسي مسيج بزني و وقتي طرف دكمه بك و مي زنه اون مسيج بطور خودكار پاك بشه
    من اين برنامه رو با چشم هاي خودم ديديم
    يک نرم افزار جالب برای ارسال sms با موبايل

نرم افزاري كه الان ميخواهم در موردش توضيح بدهم با كارائي جالبي كه داره جزء بهترين نرم افزارهايي ميباشد كه من تا حالا براي موبايل ديدم .
    كاري كه اين نرم افزار انجام ميدهد به اين صورت است , زمانيكه شما يك sms را به وسيله اين نرم افزار براي كسي ارسال مي نماييد , sms شما بصورت خودكار بر روي صفحه نمايش موبايل گيرنده ظاهر ميگردد [در صورتي كه در حالت عادي وقتي براي كسي مسيج ميفرستيم گيرنده مسيج فقط بوسيله زنگ sms و گزينه اي مبني بر رسيدن پيغام جديد بر روي صفحه متوجه رسيدن پيغام جديد ميشود] .
    از ديگر مزاياي اين نرم افزار اين است كه پيغامي كه از اين طريق به شخص گيرنده ميرسد علاوه بر ظاهر شدن اتوماتيك متن كامل مسيج بر روي صفحه و به صدا در آمدن زنگ مسيج , هرگز در Inbox [محل ذخيره مسيج ] ذخيره نخواهد شد و زمانيكه گيرنده بعد از خواندن اس ام اس آن را مي بنند ديگر به آن دسترسي نخواهد داشت چون از روي موبايل پاك ميشود . البته زمانيكه sms بر روي صفحه فرد گيرنده ظاهر ميشود فرد گيرنده ميتواند قبل از بستن مسيج با انتخاب گزينه Options به صورت دستي آن را در Inbox موبايل خود ذخيره كند كاري كه در حالت عادي به صورت اتوماتيك انجام ميشود .
    نكته بسيار حائز اهميت براي اين نرم افزار بنا به ادعاي شركت سازنده و تست هايي شخصا" خودم انجام داده ام اين ميباشد كه اين وضعيت نمايش پيغام بر روي گوشي هاي قديمي و غير symbian نيز نمايان خواهد شد .

اين نرم افزار قابل نصب بر روي گوشي هاي سيمبيان سري 60 ميباشد :
    نوكيا : 6600 / 6630 / 6670 / 6260 / 6620
    3660 / 3230 / 3650 / 3620 / 3600
    7610 / 7650 / 3250
    6682 / 6681 / 6680
    N70/N71/N90/N91/N80
    E60/E61
    N-Gage/N-Gage QD
    و Siemens SX1

اين نرم افزار به صورت كرك شده ميباشد [در صورتي كه كرك نشده باشد نرم افزار بدون دفترچه تماس كار ميكند و شما بايد شماره افراد را تك تك و دستي وارد نماييد]
    لطفا" پس از نصب نرم افزار براي فعال شدن كرك در محيط نرم افزار گزينه Options و سپس Donation Code را انتخاب نماييد و در فيلد خالي 10 عدد 0 را وارد نماييد يعني : 0000000000

نكته:
    تجربه اي كه من در مورد نصب نسخه كرك شده اين نرم افزار داشته ام بر روي گوشي نوكيا 6600 بايد عرض كنم كه نرم افزار را بايد در phone memory [حافظه خود گوشي] نصب كرد و الا ممكن است اجرا نشود ولي در مورد گوشي 7610 اگر بر روي memory card [حافظه جانبي] نيز نصب شود مشكلي پيش نمي آيد .

پسورد فایل زیپ : kolbeye-mobil

دوست عزيز . . . در ضمن شماره شما ميفته . . .

موفق باشيد

داره خودمونی میشه alireza_2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

نمیدونم چرا روی n70 کار نمیکنه

پروفشنال ehsan_jan3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

نرم افزار براي باز كردن قفلهاي زماني را معرفي كنيد.با تشكر.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

12

سلام بچه ها من قبلا اينجا يه برنامه ديدم كه ميشه باهاش فايلهاي sis va jar رو با بلوتوث فرستاد در حالت معمولي اين كار امكان نداره اگه كسي برنامشو داره ممنون ميشو كه منم كمك كنه

پروفشنال goblet of fire's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Future

پيش فرض

سلام
    دوست عزيز
    بدون برنامه هم مي تواني اين كار را بكني فقط بايد به محلي كه فايل قرار گرفته بروي و بوسيله ي rename يك حرف از پسوند آن را پاك كني سپس مي تواني آن را بفرستي
    مثال:
    jar-------->ja
    sis--------->si

اگه نباشه جاش خالی می مونه atolympic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    بی سرزمین تر از باد

پيش فرض

سلام ...
    ببخشید میخواستم بدونم ایا برنامه ای هست که مثل کامپیوتر بشه گوشی رو
    difrag کرد؟

همچنین برنامه ای که ردهای باقی مونده از برنامه های قبلی که پاک شده رو از تو گوشی پاک کنه؟
    یه چیز تو مایه هایه رجستری کلینر
    ممنونم

تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط saeed_rastak
    سلام بچه ها من قبلا اينجا يه برنامه ديدم كه ميشه باهاش فايلهاي sis va jar رو با بلوتوث فرستاد در حالت معمولي اين كار امكان نداره اگه كسي برنامشو داره ممنون ميشو كه منم كمك كنه
    سلام . . .

دوست عزيز همانطور كه دوست خوبمون در پست قبل گفتند . . درسته . . .

و شما با اين كار مينونيد حتي فايل هاي mid رو هم با بلوتوس سند كني . .. ( فقط پسوند فايل رو تغيير بده . .)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •