تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 140 از 755 اولاول ... 4090130136137138139140141142143144150190240640 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,391 به 1,400 از 7541

نام تاپيک: سوالات و مشکلات جزئی در مورد هر نوع چاپگـــــــــر

آخر فروم باز Senator_F's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

راستش من می خوام یه پرینتر لیزری بگیرم Hp 1600 می خواستم نظرتون رو راجع به اون بدونم و اینکه توی رنج قیمت زیر 230 چه پیشنهادی میدین و ممنون میشم یه اطلاعات کلی در مورد این Hp که مورد نظر من هست بدین
    اگر منظورتون 1600 لیزری رنگی است،مدل جدید تر و بهتر آن cp1215 است.
    در مورد مطالب کلی میتونین چند صفحه اخیر همین فروم رو مطالعه کنین.

آخر فروم باز Kasra 91's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    رشــــت

پيش فرض

نوع پرینتر رو باید مشخص کنین.لیزری می خواین یا جوهر افشان
    اگر برای چاپ لیبل فیلم می خواهید لیزری بهتر است چون جوهر افشان باعث می شود که چاپ به صورت غیر طبیعی براق دیده شود.
    کیفیت جوهر افشان بالاتر است ولی برای اینکه هزینه چاپ بصرفه ،باید تانک نصب کنین که خودش 80-70 تومن دیگه روی پرینتر اضافه خواهد کرد.
    خب اگه لیزری بهتره یه مدل خوب بهم معرفی کنین زیر 100 تومن ولی خوب باشه اذیت نکنه کیفتی که چاپ میکنه راضی کننده باشه

clp-315 سامسونگ چطوره می ارزه؟
    Last edited by Kasra 91; 27-01-2009 at 14:40.

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

خب اگه لیزری بهتره یه مدل خوب بهم معرفی کنین زیر 100 تومن ولی خوب باشه اذیت نکنه کیفتی که چاپ میکنه راضی کننده باشه

لیزری رنگی برای کار شما زیر 230 تومن نداریم.
    جوهر افشان هم کیفیتی که شما مد نظرتونه حداقل 150 تومن بعلاوه تانک 70 تومن میشه همون 230-220 تومن.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

بعله بنده هم پست ایشون رو خونده بودم ولی چون یه جورایی کلی نوشته بودن،نخواستم بحث رو ادامه بدم.
    از تمام مواردی که دوستمون در مورد سامسونگ فرمودن،در مورد clp315 فقط و فقط مسئله چیپست صادق است و بنده به عنوان کسی که این پرینتر رو دارم و بطور روزانه دارم ازش استفاده می کنم،شدیدا و قویا تکذیب می کنم.اصلا هیچ بوی پودر وجود نداره به هیچ عنوان،البته بویی که در چند روز اول از دستگاه میاد به خاطر موادی هست که برای حمل نقل راحت و اینکه در کشتی رطوبت نگیره بهش می زنن.این بو پس از جند روز و تبخیر شدن کامل،به طور کامل از بین خواهد رفت.
    standby پرینتر بنده روی 5 دقیقه تنظیم است و بدون هیچ خطایی عمل می کنه.
    کارتریج اچ پی هیچ مشکل خاصی نداره که بخواد فقط در ایران یک نفر شارژ کنه،همین الان اگه شما بیارین،من خودم براتون شارژش می کنم کاری نداره.
    ولی درکل به خاطر مسئله چیپست،اچ پی بگیرین بهتره،دردسرش کمتره.

اسکنر مناسب هم همون کنون 25 یا 90 که قبلا مقایسه شونو گذاشته بودم چند صفحه قبل،خوبه.
    به نظر شما من چون شهرستانيم همون 315 سامسونگ رو بگيرم بهتر نيست؟ انشاءا... بلكه تا يكسال آينده چيپست اون هم اومد!
    ضمنا در مورد اسكنر Canon 4400F را انتخاب كردم كه با توجه به سنسور CCD آن و dpi بالاتر اون به نظرم اختلاف قيمتش با Canon LiDe 90 كه حدود 13000 تومنه قابل توجيه باشه
    نظر شما در اين مورد چيه؟

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

جناب سناتور عزيز با توجه به اينكه hp ما رو تحريم كرده و احتمالا در آينده مواد مصرفي آن به نسبت سامسونگ گرانتر خواهد شد و از آنجايي كه خودتان فرمودين:

به نظر شما من چون شهرستانيم همون 315 سامسونگ رو بگيرم بهتر نيست؟ انشاءا... بلكه تا يكسال آينده چيپست اون هم اومد!
    ضمنا در مورد اسكنر canon 4400f را انتخاب كردم كه با توجه به سنسور ccd آن و dpi بالاتر اون به نظرم اختلاف قيمتش با canon lide 90 كه حدود 13000 تومنه قابل توجيه باشه
    نظر شما در اين مورد چيه؟

فکر کنم همینطور باشه،یعنی اگه اچ پی رو ببرین شارژ 35 تومن ازتون میخوان که این همون هزینه کارتریج اوریجینال سامسونگ خواهد بود.
    ولی این نکته رو مد نظر قرار بدین که اگر احیانا فکر می کنین که بتونین خودتون اچ پی رو شارژ کنین،اچ پی بهتره چون اون موقع شاید هزینه شارژ از 10 تومن هم کمتر بشه.
    در مورد این اسکنر اطلاعات ندارم.

6. این کاربر از Senator_F بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

فکر کنم همینطور باشه،یعنی اگه اچ پی رو ببرین شارژ 35 تومن ازتون میخوان که این همون هزینه کارتریج اوریجینال سامسونگ خواهد بود.
    ولی این نکته رو مد نظر قرار بدین که اگر احیانا فکر می کنین که بتونین خودتون اچ پی رو شارژ کنین،اچ پی بهتره چون اون موقع شاید هزینه شارژ از 10 تومن هم کمتر بشه.
    در مورد این اسکنر اطلاعات ندارم.
    احتمالابتونم خودم شارژ كنم ولي بيشتر اميدوارم كه در آينده چيپست سامسونگ هم بياد و اون هم قابل شارژ بشه. چون ترجيح ميدم تا جايي كه امكان داشته باشه جنس آمريكايي!!!! نگيرم (ببخشيد كه كمي شعاري شد ولي واقعا به اين حرفم اعتقاد دارم)
    خوب فعلا تصميم گرفتم همون سامسونگ 315 و اسكنر 4400 كنون رو بگيرم (اگه تو مشهد پيدا بشه)البته تا شنبه هنوز وقت دارم اگه گزينه مناسبتري به نظرتان رسيد ممنون ميشم كه منو مطلع كنين.
    اطلاعات اسكنر Canon 4400F رو هم از آدرس زير گرفتم:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by hong; 27-01-2009 at 22:48.

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

احتمالابتونم خودم شارژ كنم ولي بيشتر اميدوارم كه در آينده چيپست سامسونگ هم بياد و اون هم قابل شارژ بشه. چون ترجيح ميدم تا جايي كه امكان داشته باشه جنس آمريكايي!!!! نگيرم (ببخشيد كه كمي شعاري شد ولي واقعا به اين حرفم اعتقاد دارم)
    خوب فعلا تصميم گرفتم همون سامسونگ 315 و اسكنر 4400 كنون رو بگيرم (اگه تو مشهد پيدا بشه)البته تا شنبه هنوز وقت دارم اگه گزينه مناسبتري به نظرتان رسيد ممنون ميشم كه منو مطلع كنين.
    اطلاعات اسكنر Canon 4400F رو هم از آدرس زير گرفتم:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

هر طور میل خودتونه.البته میتونین clp300 رو هم به این جهت که چشم انتظار چیپست نمونین بگیرین.
    البته 315 بهتر از این مدل است ولی در هر حال این هم میتونه یه گزینه بوده باشه.

9. این کاربر از Senator_F بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز alil1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    متغییر !!

پيش فرض

سلام و تشکر از همگی برای جوابای زیبا و کاملشون
    من میخوام یه پرینتر لیزی (3 کاره >> کپی ، اسکن ، پرینت) بگیرم فقط برای متن ( کار خانگی روزانه 10 صفحه میانگین ، فقط تکست ) (سیاه سفید) مد نظرم هست و تا 150 میخوام هزینه کنم حالا تا این سقف چه مدل هایی رو پیشنهاد میدین فقط نکته اصلی قیمت پایین بودن کارتریج و شارژ هست (شارژ زیر 15 و کارتریج اصل زیر 35 )

به نظر خودم مدلای مشکی سامسونگ چیز جالبی ه !!
    مدلای scx-4300 و scx-4500 سامسونگ چطوریاس ؟ کسی داره !!؟
    هزینه تونر هاش تو چه رنج قیمت ی هست !؟ شارژ میشه کردش یا باید اورجینال گرفت !؟

ببخشید اگه زیاد شد
    خیلی متشکر
    Last edited by alil1369; 29-01-2009 at 03:29.

اگه نباشه جاش خالی می مونه fa13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض شارژ کارتریج

دوستان . اساتید
    من hp 7760 رو میخوام کارتریجش رو شارژ کنم کجا ببرم بهتره ؟ اگر جایی رو میشناسین که کارش خوبه لطفا بفرمایید ؟
    ضما هزینش چقدر میشه ؟
    اگر زیاد با نو خریدنش تفاوت نداره خوب یه نوشو بگیرم ؟
    ببخشد سوالام ابتداییه تشکر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام جناب سناتور عزیز
    منو به خاطر میارید؟؟ در چند صفحه قبل در همین تاپیک بهم گفتید که برای اینکه روی دی وی دی با پرینتر اپسون r290 چاپ بزنم و با اب پاک نشه باید از جوهر استادلر استفاده کنم اما من شهرستانم و هرچی به نمایندگی ها در تهران زنگ میزنم میگن که همچین چیزی ندارند
    میشه شماره تلفن یکی از فروشندگانی که این نوع جوهر میفروشن رو به معرفی کنید؟؟
    اگر شماره پیدا نکردید ایا راهی داره چیزی به رنگ اضافه کنم که پاک نشه؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •