سلام من ميخوام يه مودم ديال آپ معمولي لينوكس هم بشناسه بخرم لطفا راهنمايي كنيد چه ماركي بگيرم.
در ضمن مودم اي دي اس ال دارم. اين مودم رو براي آزمايش ميخوام بنابرين ميخوام اينترنال باشه و تا حد امكان كمتر هزينه كنم.
سلام من ميخوام يه مودم ديال آپ معمولي لينوكس هم بشناسه بخرم لطفا راهنمايي كنيد چه ماركي بگيرم.
در ضمن مودم اي دي اس ال دارم. اين مودم رو براي آزمايش ميخوام بنابرين ميخوام اينترنال باشه و تا حد امكان كمتر هزينه كنم.
سلام دوستان عزیز
من یه ubuntu8.4kernel2.6.24.16
نصب کردم بهkde
حالا می خوام تو این محیط مودمم رو نصب کنم و کانکت بشم
بامشخصات مودم:اینترنال اینتلکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا اگه می شه کمکم کنید
از طریق usb اصلا وصل نکن لینوکس باهاش مشکل داره
بیشتر مسائلش اصلا به لینوکس مربوط نمی شه
مثلا اگر بخواهید تنظیمات pppoe روی مودم قرار بگیره باید زنگ بزنی به قسمت پشتیبانی شرکت سرویس دهنده تا راهنماییت کنن و اونجا رو درست کنی
فقط می مونه تنظیمات ip در لینوکس که اونم خیلی آسونه و چندین بار هم گفته شده
حالا اگر بازم مشکل داشتی (در مورد تنظیمات آی پی ) بگو دوباره توضیح بدم
اگرم بخواید تنظیمات pppoe روی کامپیوتر باشه یه آی پی تو رنج مودمت به کارت شبکه می دی (تنظیمات اولیه مودم باید درست باشه) بعد با برنامه pppoe-setup کانکشن رو می سازی
خود این برنامه توضیحات داره manual هم داره
کار کردن باهاشم خیلی راحته
مودم با مارک گیگابایت بگیر که چیپست کانکسانت داره و درایورش راحت نصب می شه
bebakhshid farsi minevisam
dar fehreste maghalate in topic ye maghale dar rabete ba nasbe modem intel hast bekhoun
(ba tavajoh be inke kenrel 2.6.24 hast mishe)
سلام
من یه مودم dialupمدل soft v92 datafax modem نسبتا قدیمی دارم که رو com3وصل شده وروی کامپیوترم fedora10دارم وقتی می خوام یه connection بسازم error میده the modem is busy واصلا صدای مودم درنمیاد چه کاری باید انجام بدم ؟
سلام
من برای نصب مودم از scanModem استفاده کردم و متوجه شدم که نوع مودم من:
"Conexant Systems, Inc. HCF 56k Data/Fax/Voice/Spkp Modem " هست و طبق توصیه ای که در همون متن شده بود من باید از داریور زیر استفاده کنم:ولی یک سئوال برام پیش اومد که باعث شد من هنوز از این داریور استفاده نکنم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
افرادی که مثل من بخواهند از داریورهای سایت linuxant به صورت رایگان استفاده کنند با محدودیت پهنای باند 14.4Kb مواجه هستند! آیا راهی هست که این محدودیت رو نداشته باشم؟ یا این که درایورم رو از جای دیگه بدون محدودیت دریافت کنم؟
در ضمن من از Ubuntu 8.10 استفاده می کنم.
ممنون
سلام دوستان
من مودم اکسترنال usrobotics تهيه کردم و نصب کردم در ويندوز مشکلي ندارم
ولي اوبونتو 8.10نميتونم از مودم استفاده کنم
حالا 2سئوال
1- چگونه بفهمم لينوکس مودم رو شناخته يا نه؟
2-در صورت عدم شناخت چطور مشکل رو حل کنم
مودم هم با پورت comوصل شده و لينوکس هم ابونتو 8.10 32بيتي هست
دستور pppconfig رو توی ترمینال اجرا کن
فقط برای تنظیم کردن پورت روی /dev/ttyS0/ ست کن
همه اين کارها رو ميکنم ولي نتيجه اي نداره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)