پسر این آرژانیتین چه اعجوبه هایی داره ... وحشتناک عالیه این مسی ... نمیشه بازیشو دید و با تمام وجود بش آفرین نگفت ...
پسر این آرژانیتین چه اعجوبه هایی داره ... وحشتناک عالیه این مسی ... نمیشه بازیشو دید و با تمام وجود بش آفرین نگفت ...
تبریکـــــــــــ به خاطر بردی که کاملا سزاوارش بودیم
قرار بود بایرن با نصف تیمش بیاد و ببره، ولی به نظرم اگه با کل ذخیره هاش هم یه جا بازی می کرد خیلی فرقی به حالش نمی کرد
نویر هم "نقش" رئیس رو داشت خوب بازی می کرد ولی اونم فراموش کرد که نقش اصلی "رئیس" متعلق به کی هست ! نه تنها در مقابل نویر بلکه در برابر خیلی های دیگه. مسی کاری کرد که فکر کنم نویر دیگه هیچوقت هوس نکنه اینطوری مصاحبه کنه؛ یه گل از پشت 18، یه چیپ به اون سبک و یه لایی ! اگه نویر نبود قطعا بایرن در همین بازی رفت کارش تموم شده بود، گرچه با همین 3 گل هم کار سختی در بازی برگشت داره.
در نهایت در بازی که کاملا برتر بودیم، قدم اول رو محکم برداشتیم و در بازی برگشت میشه با یه بازی منطقی خودمون رو در فینال ببینیم.
من چی بگم![]()
دو گل یک پاس گل و دو پاس تک به تک دیگه
همش حسرت اینو میخوردم چرا مسی جلوی دروازه نیست
انصافا تیم پپ خوب بود و قبل از اینکه خود مسی دست به کار بشه مالکانه بازی میکردن، اونم جلوی بارسا با تمام مهره هاش
بایرن دو سال پیش هم جرات یا شاید توان همچین کاری نداشت
تا حالا به این صورت ندیده بودم
اماسان 111 گل (6 بازی و 7 گل تا رکورد)
سلام؛
من هم به همه ی طرفداران آبی اناری ها تبریک میگم؛ پیروزی شیرینی بود. واقعا لایق اون بودیم؛
من هم تعجب کردم نویر چنین مصاحبه ای کرده، خب اگه طرف صحبت هاش کسی غیر از لـٔو بود باز جای تعجب نداشت.
به هر حال آقای فردوسی پور هم صفت مغرور رو به نویر بی جهت نسبت نداد ....
در کل احتمال رفتن به فینال خیلی زیاده ولی نمیشه بایرن میزبان رو دست کم گرفت ...
![]()
بارسلونا - بایرن مونیخ
تبریک به همه بارسایی های عزیز واقعا امشب بازی سنگینی بود که لیو با گل اولی که زد نویر را نابود کرد
Sent from my V3
سلام
من سعی میکنم بعد بازی فقط آمار رو بذارم و دیگه چیزی نگم
ولی امشب از اون شبایی بود که واقعا لذت بردم از دیدن بازیه بارسا
بازی توی مالکیت توپ برار بود و طبق آمار بایرن بالاتر هم بود ، تعداد پاسای بایرن بالاتر بود که نشون میده پپ همون سبک بارسا رو در بایرن هم اجرا کرده چیزی که انتظارشم داشتیم
واقعا این بازی از اون بازیایی بود که هردو تیم یک سبک رو داشتن برای بازی و پا ب پای هم جلو میرفتن
اینجاست که D10S خود نمایی میکنه
کسی که در زمان دراختیار داشتن توپ با حداقل 3 تا از بازیکنان حریف روبرو میشه ولی خیلی راحت و بدون هیچ استرسی بازی میکنه و کار خودشو به نحو احسنت انجام میده
گل میزنه ، پاس گل میده ، موقعیت سازی برای هم تیمی ها میکنه
سوارز امشب خیلی موقعیت خراب کرد اونم موقعیت های خیلی عالی رو
بوسکتس و اینیستا و راکیتیچ در میانه خیلی خوب بودن و هیچ اشتباهی رو نداشتن
آلوز و آلبا در گوشا خیلی عالی بودن مخصوصا آلوز که در نبردهای تک ب تک عالی بود و الان که توی حمله ها کمتر شرکت میکنه خیلی تونسته توی فاز دفاعی به تیم کمک کنه
پیکه خوب بود و ماسکی هم عالی
در کل به معنای واقعی تیم بودیم مثل همیشه و نتیجه ای رو رقم زدیم که منتظرش بودیم
+
مسی با این دبل امشب با 10 گل به تنهایی در صدر جدول گلزنان چمپیونز در این فصل قرار گرفت
مسی با این دبل در کل تاریخ چمپیونز با زدن 78 گل بالاتر از رونالدو که دیشب مسی رو پشت سر گذاشته بود قرار گرفت
Last edited by runner; 07-05-2015 at 01:40. دليل: اضافه کردن آمار
گل مسی؛ بارسلونا-بایرن + واکنش جالب گواردیولا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گل دوم مسی؛ بارسلونا-بایرن مونیخ
گل لایی نیمار؛ بارسلونا-بایرن مونیخ
پنالتی سوخته بارسلونا در مقابل بایرن(عکس)
این عکس حتما قبلا اینجا گذاشته شده ولی جا داره دوباره هم...دوستان هرکی لینک گل ها با کیفیت بالا رو داشت لطفا پ.خ کنه
Last edited by ei8ht; 07-05-2015 at 01:22.
این برد شیرین و این انتقام دلچسب تقدیم به تیتوی عزیز که آخرین بار با این بایرن بازی داشتیم سخت درگیر بیماریش بود
بعضی بازیها انقدر بازیکن موثر و خوب پیدا میشه که تعریف و تمجید از تک تکشون زمانبر و طولانیه
دقیقا همون لحظه ای که همه نا امید شدیم مسی دوباره نشون داد چرا خیلیا برای بازیش بهش ایمان دارند
قدم به قدم داریم به قهرمانی نزدیک میشیم و این انرژی خیلی خوب از طرف تیم داره به ما هوادارا ساطع میشه..بابت این مربی خیلی خوشحالم؛بارها تعویض های نابجا کرده درست نتونسته جلوی خشم ناراضیتهای سوارز و نیمار بشه درست... ولی چرا با اینکه می دونیم پپ دیگه مربی ما نیست واسه باخت تیمش دل بسورنیم و ناراحت باشیم..! مربی ما انریکه ست و این شخص میخواد تیممون رو قهرمان کنه نه پپ (من خودم هنوزم پپ رو دوستش دارم و افتخارات کسب کرده شو اصلا فراموش نکردم ولی یکم برای این سرمربیمون مایه بذاریم و با یه اشتباه و باخت خرابش نکنیم و آرزوی داشتن مربی دیگه همچون پپ رو الان روی سکو نکنیم بذاریم انریکه کارشو رو بکنه و بعد از کسب نتایج چه بد یا خوب تحلیلش کنیم و فقط بعد هر بازی حق بررسی بازی انجام شده رو داشته باشیم)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)