داداش طریقهی نصب پچ ها رو بلدی
داداش طریقهی نصب پچ ها رو بلدی
بله بلدم
پچهای 2014 رو هم پارسال نصب کردم راحت استفاده کردم
این نمیدونم چرا اینجوری میشه.تو همون پوشه fifa 15 در origin games میریزم فایلهارو و همونجا هم نصب میکنم
جایی هست شادی بعد گل دکمه هاش رو بتونیم ببینیم ؟ (ps3)
کرک اومد واسه این بازی؟؟
Sent from my GT-I9105 using Tapatalk
شما لابد آپدیت شده ویندوزت مشکلاتش رفع شده
شما یا صبرکن کرک جدید بیاد یا cd key بازی رو بخر همش 20 هزاره تازه آپدیت هم میشه و آنلاین هم داره
کلا رو بعضی cpu ها مشکل داره بازی شاید اجرا نشه
دوستان اینجا cd key ارزون هست اما من نمیدونم چطور خرید کنم کسی اگه فهمید به منم بگه اما نکته اینه که 9 نفرو نیاز داره و اگه تعداد 13 نفر بشه ارزونتر میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزیز بازی کرک شده اونوقت شما میخوای سی دی کی اشتراکی بخری!؟
سلام
کرکی که امده قابلیت انلاین هم داره ؟
با خرید کد بازی هم به سازنده بازی احترام گذاشته میشه هم قابلیت آنلاین و آپدیت از داخل بازی رو داری مگه آدم حتما باید بازی رو دزدی انجام بده که شما نصیحت میکنی دزدیشو انجام بدیم؟کرک نسخه دزدی بازیه اگه نمیدونستی بدون من فقط من موندم اون دنیا چطور جواب این همه دزدیو من باید بدم خداکنه سازندگان حلالم کنن
فقط حیف قیمتا داخل ایران خیلی بالاست اگه فیفا مثلا زیر 50 هزار با اورجینال واقعی فروخته یشد میخریدم تازه باگ های بازی هم دیگه نمیدیدم و از دستشون راحت میشدم وبه همه قابلیت های بازی هم دسترسی داشتم مثلا داخل فیفا میتونستم یه باشگاه داخل سایت فیفا بسازم و به صورت آنلاین و کاملا واقعی در روزها وساعت های تعیین شده بازی هامو با تیم های دیگه انجام میدادم
چیزی که همون اول توی خرید Cd key اشتراکی بهتون میگن اینه که به هیچ عنوان آنلاین بازی نکنین .
بعدش هم دزدی دزدیه چه کرک کنی چه بری نسخه اشتراکی بخری . سازنده اجازه داده فقط یک نسخه از اون روی هر سیستم نصب بشه و فقط برای نگه داری شخصی یک بک آپ از اون داشته باشین . اگر شما نگران اون دنیات هستی همین الان نسخه اصل بازی رو بخر یا بازی رو به طور کلی از رو سیستمت پاک کن![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)