تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 140 از 300 اولاول ... 4090130136137138139140141142143144150190240 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,391 به 1,400 از 2997

نام تاپيک: Clash of Clans ™

ناظر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Killzone2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Helghan

پيش فرض

پس این مشکلات پینگ و تایم اوت همگانیه؟
    من که کلش رو با نت سیم کارت بازی میکنم واقعا خود نت سیم کارت رو به موت شده!
    داخل بازی هم همش انتن قطع میشه و مسخره شده.

پینگ اینترنت من الان زیر 300 نیست اصلا!

داره خودمونی میشه victor021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

وای همین الان 500k لوت گیر اوردم ازینا که همه منابع رو میذارن یه گوشه که خیر برسونن تا اومدم بزنم یهو علامت وایفای اومد قطع شد.
    یعنی میخواستم گوشیو بکوبم به دیوار.اه

آخر فروم باز ba maram's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من توی یه کلن جدید اومدم دوستان(ایرانی)
    و در همون ابتدا خود راهنمایی بازی (اون دختره که به انگلیسی توضیح داد بازی رو) اومد و توضیحاتی داد و من یه چیزایی رو گرفتم چیه
    اما الان نمی دونم باید چی کار کنم
    کلا کلن ما ۱۳ نفر هست که توی جنگی که با تیم دشمن داریم ۱۰ تاشون گویا شرکت کردن(به تعداد ۱۰ کاربر با اسم هاشون توی زمین ما هستن)
    و توی info کلن دشمن به فارسی نوشته:
    رک ها بر اساس درخواست پر شود(((رک یعنی چی ؟))))
    حضور در وار الزامی بوده(((اگر جایی باشیم که در وار حضور نداشته باشیم چی میشه ؟؟ آیا ببازیم وار رو فقط طلا و اکسیر و زخایر نفتی کم میشه یا اتفاق دیگه ای میفته؟))))
    اتک اول خانه ی روبرویی(((اول کی به کی حمله می کنه ؟ ما یا اونا؟؟ به چه نحوی هست !‌۱۰ به ۱۰ به جون هم می افتن؟؟؟))))
    دوم با نظر لیدر و کولیدرها و دونات وار فقط آرچر و ویزارد و والکری لول بالا پر شود(((لیدر نفر اول کلن هست دیگه ؟؟ کولیدر پس کیه ؟؟))))
    اینا دقیقا یعنی چی ؟
    ضمنا اینارو هم نفهمیدم یعنی چی
    کولیدرها-دونات وار-ویزارد و والکری

پروفشنال jamal9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    گنبد کاووس

پيش فرض

من توی یه کلن جدید اومدم دوستان(ایرانی)
    و در همون ابتدا خود راهنمایی بازی (اون دختره که به انگلیسی توضیح داد بازی رو) اومد و توضیحاتی داد و من یه چیزایی رو گرفتم چیه
    اما الان نمی دونم باید چی کار کنم
    کلا کلن ما ۱۳ نفر هست که توی جنگی که با تیم دشمن داریم ۱۰ تاشون گویا شرکت کردن(به تعداد ۱۰ کاربر با اسم هاشون توی زمین ما هستن)
    و توی info کلن دشمن به فارسی نوشته:
    رک ها بر اساس درخواست پر شود(((رک یعنی چی ؟))))
    حضور در وار الزامی بوده(((اگر جایی باشیم که در وار حضور نداشته باشیم چی میشه ؟؟ آیا ببازیم وار رو فقط طلا و اکسیر و زخایر نفتی کم میشه یا اتفاق دیگه ای میفته؟))))
    اتک اول خانه ی روبرویی(((اول کی به کی حمله می کنه ؟ ما یا اونا؟؟ به چه نحوی هست !‌۱۰ به ۱۰ به جون هم می افتن؟؟؟))))
    دوم با نظر لیدر و کولیدرها و دونات وار فقط آرچر و ویزارد و والکری لول بالا پر شود(((لیدر نفر اول کلن هست دیگه ؟؟ کولیدر پس کیه ؟؟))))
    اینا دقیقا یعنی چی ؟
    سلام
    رک مخفف رکوست هستش request که یعنی درخواست ! یعنی هرکسی درخواست نیرو میکنه میتونه بنویسه که چه نیرویی میخواد! و دوستان اشتباهی نیروی دیگه ای ندن!
    منظورش از حضور در وار زدن اتک هستش،بعضیا هستن که تو وار هستن اما اتک نمیزنن! اگه شما داخل وار هستین اسمتون و مپتون داخل همون زمین باید باشه! اگه نیست یعنی تو وار نیستین و اگه تو وار نیستی هیچی ..به شما در واقع ربطی نداره...اگه در وارم باشین معولا هم شماره ی خودت رو باید بزنی! هر نفر دوتا اتک داره که با توجه به قوانین کلن باید یکی رو بزنی! معمولا اتک اول هم شماره ی خودتو ازکلن دشمن میزنی و اتک دوم صبر میکنی تا لیدر یا کولیدر مشخص کنه کدوم رو بزنی!یا اینکه ازشون بپرسی! اگه تو وار هم ببازی تقریبا هیچی از دست نمیدی! در واقع منابعی که از اتک زدن تو وار بدست اووردی رو مقدار کمیش رو بدست میاری! ولی اگه ببرین مقدار نسبتا زیادی منابع بدست میاد!
    ببینید بعد از اینکه وار شروع شد فرقی نداره!هرکسی هر وقت خواست میتونه حمله کنه! روبرو هم توضیح دادم که هم شماره ی خودت هست تو وار! ممکنه تو بعضی کلن ها قانونش فرق کنه و بگن پایین تر از شماره ی خودتو بزنی!

در مورد لیدر و کولیدر بگم که اولا نفر اول یا اخر بودن به لیدر بودن یا کولیدر بودن ربطی نداره!تو وار نسبت به لول و لول خونه چیده میشن! تو داخل کلن هم هرکی کاپش بالا باشه بالاتر قرار میگیره، اگه دقت کنی زیر اسم هرکی نوشته مقامشو! داخل کلن یه نفر لیدر هست که خب بالاترین مقامو داره! بعد از اون ها کولیدر ها هستن که در واقع دست راست لیدر محسوب میشن و از لیدر قدر تشون کمتره ،تقریبا هرکاری لیدر میتونه بکنه رو اونا هم میتونن اما بازم میگم لیدر بالاتر از اون هاست! الدر هم به عضوهای معمولی کلن هستن که قدرتشون فقط اوردن نفرات به کلن هست و اینا و قدرت خاصی ندارن! در مقابل لیدر و کولیدرا میتونن وار استارت کنن ! اخرین و ضعیف ترین نفرات تو کلن هم افراد حدید هستن که زیر اسمشون به رنگ قرمز نوشته ممبر !
    لیدر >کولیدر >الدر> ممبر به شکلی که گذاشتم هستش و لیدر بالاتر از همه هست! کولیدر بالاتر از الدر و ممبر! و الدر بالاتر از ممبر!

دونات همون درخواست نیرو هستش و داخل وار روی شماره ها که میزنی میتونی به هر شماره نیرو بدی! البته باید داخل وار باشی تا بتونی نیرو بدی! ولی اینکارو فقط کسایی باید بکنن که نیروهاشون لول بالا هستش! این نیروها وقتی کلن دشمن به شماها حمله میکنه یه مقداری کمک میکنه که حریف سخت تر شمارو بزنه! و یبار پر بشه تا اخر وار پابرجا میمونه و نیازی به پر کردن مجدد اون نیست!
    ویزارد هفتمین نیرویی هست که آزاد میشه،یه شنل یا سوشرت پوشیده و با اتش و صاعقه حمله میکنه! لولت بالا که بره کم کم اشنا میشی!
    والکری هم وقتی باز میشه که خونه هشت باشه و از سربازای دارک باراکس هستش! فعلا برات زوده اما تبر زن هستش! یه زن نارنجی پوش هستش که تبر دستشه و دور خودش میچرخه و میزنه!
    معمولا برای دفاع خیلی خوبه و تو حمله زیاد کابردی نیست چون جای ززیادی هم میگیره!
    موفق باشی

5. 2 کاربر از jamal9 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال jamal9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    گنبد کاووس

پيش فرض

وای همین الان 500k لوت گیر اوردم ازینا که همه منابع رو میذارن یه گوشه که خیر برسونن تا اومدم بزنم یهو علامت وایفای اومد قطع شد.
    یعنی میخواستم گوشیو بکوبم به دیوار.اه
    خونسرد باش واسه همه پیش اومده این موضوع
    اگه دقت کرده باشین دیگه تو اتکا از بازی نمیپره بیرون! از آپدیت جدیدش این مشکل برطرف شد! قبلا موقع حمله یهو صفحه سیاه میشد و از بازی میپرید بیرون! اما من از اپدیت جدیدش تا اینور یکبارم این مشکل برام پیسش نیومده!
    اما قعطی نت و مشکلتو واسه منم اینروزا پیش اومده!
    حالا اینکه مشکلی نیست و دست خودت نبوده
    من یکی دوبار یه لوت ششصدتایی رو خواسم نبود و نکس زدم! این سوختن داره واقعا ولی زیاد خودمو سرزنش نمیکنم!حتما قسمت نبوده دیگه

7. 4 کاربر از jamal9 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه Amir Hossein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    ذهن فــــــاســــــد محل تحصیل:              ...Wrong Floor

پيش فرض

رک یعنی چی ؟
    منظورشون همون request هستش... یعنی درخواست نیرو
    اگر جایی باشیم که در وار حضور نداشته باشیم چی میشه ؟؟
    قبلش به کو لیدر بگین شما رو تو وار نذاره... فکر هم نکنم اصلا نتونین تو وار برین... 24 ساعت فرصت دارین از حمله هاتون استفاده کنین
    آیا ببازیم وار رو فقط طلا و اکسیر و زخایر نفتی کم میشه یا اتفاق دیگه ای میفته؟
    اگه کلا وار رو ببازین اون مقدار جایزه ای که قرار بود برنده بشید رو برنده نمیشید... تقریبا 1/4 اون رو میبرید
    لیدر نفر اول کلن هست دیگه ؟؟ کولیدر پس کیه ؟؟
    به ترتیب مقام
    بله اول لیدر - بعد کو لیدر - بعد الدر
    دونات وار همون نیرو هایی که تو کلن کستل برای وار میذارن - ویزارد این هستش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - والکری هم این هستش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ویرایش: همزمان شد

9. 3 کاربر از Amir Hossein بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه arming900's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

منظورشون همون request هستش... یعنی درخواست نیرو

قبلش به کو لیدر بگین شما رو تو وار نذاره... فکر هم نکنم اصلا نتونین تو وار برین... 24 ساعت فرصت دارین از حمله هاتون استفاده کنین

اگه کلا وار رو ببازین اون مقدار جایزه ای که قرار بود برنده بشید رو برنده نمیشید... تقریبا 1/4 اون رو میبرید

به ترتیب مقام
    بله اول لیدر - بعد کو لیدر - بعد الدر

دونات وار همون نیرو هایی که تو کلن کستل برای وار میذارن - ویزارد این هستش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - والکری هم این هستش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ویرایش: همزمان شد

البته دونیت هست نه دونات دونات کلا یه معنی دیگه س هرجا هم میری میگن دونات

11. این کاربر از arming900 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون از عزیزانی که راهمایی می کنن
    من تا فرشه یا همون HEALER رفتم جلو اما اسم ویزارد رو در ذهن نداشتم
    یک سوال دیگه دارم
    چطور میشه وقتی به یکی حمله می کنم طرف چند تا نیروی دفاعی می ریزه روی سرم و نابود می کنتم
    من خودم می تونم ازین نیروها داشته باشم ؟
    اگر آره به چه نحوی هست
    ضمنا بهترین راه مقابله با این نیروها چی هست
    من اخساس می کنم LIGHTING SPELL خوب باشه نظر شما چی هست ؟

آخر فروم باز Consul 141's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    BandarAbbas

پيش فرض

ممنون از عزیزانی که راهمایی می کنن
    من تا فرشه یا همون HEALER رفتم جلو اما اسم ویزارد رو در ذهن نداشتم
    یک سوال دیگه دارم
    چطور میشه وقتی به یکی حمله می کنم طرف چند تا نیروی دفاعی می ریزه روی سرم و نابود می کنتم
    من خودم می تونم ازین نیروها داشته باشم ؟
    اگر آره به چه نحوی هست
    ضمنا بهترین راه مقابله با این نیروها چی هست
    من اخساس می کنم LIGHTING SPELL خوب باشه نظر شما چی هست ؟
    بهترین راه اینه با دو سه تا از نیروهای معمولیت ، نیروهای کمکی ِ دشمن رو به گوشه ی دهکده به دور از تیررس تسلیحات دشمن هدایت کنی و اونجا محاصرشون کنی و با آرچر یا بربر کلکشون رو بکنی

برای اینکه بتونی از این نیروهای کمکی استفاده کنی باید به یک کلن ملحق بشی ... نیروهای کمکیت توسط اعضای کلنی که توش عضوی تامین میشه ...

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مرسی از کجا میشه درخواست داد تا موقع جنگ نیروهای کمکی بفرستن ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •