تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 140 از 141 اولاول ... 4090130136137138139140141 آخرآخر
نمايش نتايج 1,391 به 1,400 از 1402

نام تاپيک: »» کــلـــوپ تـخـصـصـی گـــوشـــی هــــای مــــــــوتــــــــورولا

آخر فروم باز GsM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

ممنون...آره این همون گوشی که اگه اشتباه نکنم تو همین نماشگاه جدیده.... برای دید عموم گذاشتن.. فکر کنم مقام و آورد.....

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

آخره گوشیه ... دیوونش شدم. منتظرم بیاد n73 رو رد کنم برم اونو بخرم... واقعا با کلاسه ...

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

بنظرم منم همینطوره....منم خیلی دوستش دارم.. اول این بعد اون فراری که تو نظرمه.....
    اگه بیاد حتما میگیرم
    البته قسطی....
    چون فکر کنم گرون باشه

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

خوب به یاری خدا...

مدیران و همکاران این سایت زیر مجموعه موتورولا رو افتتاح کردند. و از این پس با دستی باز تر ... ....
    به شکل تخصصی تر به گوشی های موتورولا میپردازیم...

باید تشکر کنیم... از میثم عزیز.... مهران عزیز ... حمید عزیز.... و کمال خان عزیز....

موفق باشین

پروفشنال solo_88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با اجازه بزرگترهاي فروم بايد بگم كه گوشي MAXX V6 محصول همكاري موتورولا و فراري است قيمت بالاش هم شايد يه همين خاطر باشه در مورد تفاوتهاش با
    v3x ميشه به اين موارد اشاره كرد : سبكتر يودن - حمايت از فناوري EDGE - بلوتوث ورژن 2 - رابط A2DP - يواس بي ورژن 2 - قرار گرفتن كليدهاي كنترل بخش
    موسيقي روي بدنه بيروني گوشي - حافظه داخلي كمتر ( MB 50 البته مثل اينكه توي جعبش كارت حافظه وجود داره البته شك دارم) - كيفيت عكس ضعيفتر به علت استفاده نشدن از
    تراشه Geforce Go (خودمو خفه كردم با اين Geforce Go!!) - مثل اينكه از دوربين دوم گوشي وقتي در گوشي بسته باشه ميشه استفاده كرد البته شك دارم - كمي
    هم اندازه اش بزرگتر شده والبته باريكتر- يه جايي هم خوندم يه كم مشكن هنگ كردن داره.
    همانطور كه ميبينيد امكانات موسيقي و ارتباطي تو اين گوشي تقويت شده ولي به نظر من ارزش اضافه قيمتش را نداره
    سلام...توضیحات خیلی کاملی بود!!!!!اما اجازه بدی چند موردم اضافه کنمدر مقایسه با >> v3x
    v3x هم کلید کنترل موسیقی داره(سمت چپ)اما طبق گفته شما روی بدنه بیرونی نیس!(موتو هم یه تکونی به خودش داد!)
    v6 اون تراشه رو نداره ولی لنز بزرگتری داره که نور گیری رو بیشتر و در نتیجه کیفیت عکسو بهتر میکنه !!!!ولی بازم باید صبر کرد و دید چطوره!!اما میگن یکم بهتره!gsmarena.com
    پهناش 2 میلی کم شده اما قدش 5 میلی اضافه شده!
    از نظر انتن دهی باید بهتر شده باشه چون موتو به تنها چیزی که خیلی اهمیت میده Communicatone!!!!
    از نظر 3G تکنولوژی جدیدتر اما سرعت کمتری داره....
    اما........... باطری خیلی کم برای صحبت کردن!
    در کل تغییر اساسی نکرده....چنتا option همون طور که دوستمون گفت تقویت شده
    امکاناتی اضافه شده هم در ایران کارایی نداره!!!
    ولی با توجه به قیمته مناسبش!بهتره همون V3x رو فعلن داشته باشیم!!!!
    TANX

پروفشنال solo_88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

13

مثل اينكه از دوربين دوم گوشي وقتي در گوشي بسته باشه ميشه استفاده كرد البته شك دارم -
    خب اینکه خیلی شک داره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    در گوشی بسته باشه کجارو میخواد نشون بده؟؟؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام
    در مورد دوربين دوم V6 بايد بگم بر خلاف V3X كه لنز دوربين دومش هنگام بسته بودن در گوشي كاملا مخفيه در V6 لنز دوربين دوم طوري روي لولاي گوشي قرار گرفته كه هنگام بسته بودن در گوشي كاملا قابل دسترسه(البته اينطور كه من از عكسهاش فهميدم) به همين خاطر فكر كردم ميشه وقتي در گوشي بسته است ازش استفاده كرد اگه بي ربط گفتم ببخشيد در مورد كليد هاي موسيقي بايد بگم در همه گوشيهاي اين مدل وجود دارند اما حساس به لمس هستند يعني در حالت عادي خاموشند وباتماس دست روشن شده و خوشگل ميشند!!!( شبيه طرحي كه در مدل شكلات LG استفاده شده) - يه نكته جالب : يه جايي نوشته بود اين گوشي وقتي روشن ميشه صداي موتور فراري ميده- يه خواهش : يه دلاوري مي تونه نكاتي را كه هنگام خريد v3x بايد بهش توجه كرد تا سر آدم كلاه نره به طور خلاصه بگه؟

داره خودمونی میشه zolmat's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    بندر بوشهر

پيش فرض

دوستان من يه گوشي v3i ‌دارم كه متاسفانه يا خوشبختانه ساخت سنگاپوره . گوشي من بعد از يك ماه كار كردن ، كه البته با نوسان در آنتن دهي همراه بود .! نهايتا خاموش شد و تا امروز ديگه روشن نشده . دكمه قرمز را 1000 بار فشار دادم اما نتيجه نداد .
    دوستان اگه مي تونيد راهنمايي كنيد .آيا گوشي قاچاق بوده و سريالش ثبت نشده و يا مورد تكنيكي داره .
    اگه آدرس جايي تو تهران كه كار موتورولا مي كنه برام بزاريد ممنون مي شم .

حـــــرفـه ای Kolang's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام
    میلاد جان به نظرت این تاپیک رو قفل کنم؟
    فکر کنم بهتر باشه از این به بعد کلیه بحث ها و مشکلات در تاپیک های مجزا بررسی بشه
    درسته؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •