تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 140 از 752 اولاول ... 4090130136137138139140141142143144150190240640 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,391 به 1,400 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام من تصميمم رو گرفتم، HD555 و يا HD515 و يا شايد هم HD 485 گرفتم که البته سعي ام بر اينه که مدل اول يعني 555 رو بگيرم ... اينها Open هستند ... در مورد صداي همزمان هم راه حلي يافتم ... در حالت عادي اکر هدفون و يک اسپيکر دو کاناله ميداشتم اين به راحتي انجام ميشد، ولي الان براي اينکه از اسپيکر صداي 5.1 و از هدفون صداي کامل (که توسط ويندوز دو کاناله تشخيص داده ميشه) رو دارم. فقط بايد در تنظيمات کارت صدا در ويندوز گزينه Independent Front Headphones رو بزنم و هر وقت که صدا رو از هدفون خواستم با يک کليک صدا ها رو منتقل کنم به هدفون، در اين حالت صدا هاي فعال به هدفون منتقل ميشند (توضيحش بيشتره ولي خوب شما اهل سرچيد ... خودتون در خواهيد يافت :دي) ... فقط فکر ميکنم مشکل اينجاست که صدا دو کاناله ميشه ... يعني تو ويندوز هدفون رو دو کاناله تشخيص ميده ! البته صدا ناقص نيست ... همه صداها کامله ... مثلا من وقتي با يک هدفون ساده چنين چيزي رو تست کردم متوجه کمبود صداي خروجي از هدفون نشدم، فايل مورد نظر يک فيلم 5.1 کاناله بود ... حالا اينکه يک هدفون بايد ساپورت کنه برام دغدغه ذهني شده ... فکر کنم Dimension ها فقط حفظ ميشه توي اين کانورت ؟! مگر نه ؟! البته من شنيدم که فقط در هدفون هاي USB دار چنين چيزي ممکنه ... اصلا اين چيزي که روش دارم مانور ميدم تاثيري تو صداهاي خروجي داره از نظر کمبود صداهاي خاصي که ممکنه توي فايل به صورت چند کاناله ضبط شده باشند !؟ والا من که موندم چي به چيه !​
    ببین یه سری چیزای کلی رو در نظر داشته باش .. اغلب هدفون هایی که بحث دالبی رو مطرح می کنن صرفاً شبیه سازی می کنن اون افکت و فضا رو ... یعنی چه از طریق مدارات الکترونیک چه از طرق سیستم آکوستیک اون حالت رو القا می کنن .. اینکه واقعاً توی گوشی های هدفون یه سری درایور بذارن (یعنی بجای دوتا درایور ، مثلاً 5 تا بذارن!) خیلی کمیابه! ...

اون چیزی که بهتر جواب میده و با هزینه کمتر بدست میاد همون بحث شبیه سازی هستش: یعنی مثلاً سیستم دالبی-هدفون که توی خیلی از سینمای خانگی ها هست اینطوریه که شما هر هدفونی بهش وصل کنی، اون دستگاه سعی می کنه فضای ساراند رو منتقل کنه ... اغلب هم جواب میده!! ... این بیشتر خوراک فیلم و بازی هست و حالا برای شنونده موسیقی خیلی نباید مهم باشه ..

پس گاهی خود هدفون مدعیه که یه سخت افزار برای ایجاد حالت دالبی و اینا داره و گاهی ما یه سیستم صوتی جداگانه داریم که اون کار رو واسه مون انجام میده ..هست و حالا برای شنونده موسیقی خیلی نباید مهم باشه ..

پس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خود هدفون مدعیه که یه سخت افزار برای ایجاد حالت دالبی و اینا داره و گاهی ما یه سیستم صوتی جداگانه داریم که اون کار رو واسه مون انجام میده ..
    Last edited by seymour; 17-06-2010 at 23:39.

2. 2 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Benygh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

پس با اين اوصاف بهتره دنبال همين هدفون هاي معمولي باشم ...

خوب نظرتون در مورد 555 و 515 و 485 چيه ؟!
    بين 555 و 515 آيا از نظر اختلاف Price/Performance مي ارزه که برم طرف 555 ؟!
    Last edited by peaceful1; 25-09-2011 at 13:35. دليل: پست متوالی

آخر فروم باز rasoul2005's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

درود

دوستان من فردا میخوام یه هدست بگیرم شما چی پیشنهاد میکنید
    بیشترین کاربردم هم برای گوش دادن سی دی اموزش زبان است و گه گداری موسیقی و فیلم

موفق باشید

آخر فروم باز a.z.p.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

محمد درسته میگه اکثرا شبیه سازی میکنن ولی هدفون هایی هم هستن که شبیه سازی نمیکنن بلکه واقعا ساپورت میکنن و میتونی به برند pioneer یه سر بزنی و مدل هاش رو ببینی ...
    البته من نمیدونم کاربرد و نیازت از یه هدفون چیه ؟ ... اگه تمرکزت رو موسیقی هست به قول محمد واقعا نیازی نیست برای موسیقی به دالبی و صدای استریو واقعا کافی هست ولی اگه نیاز زیادی به صدای دالبی برای بازی و فیلم و ... هم داری میتونی دالبی بگیری تصمیم با خودت هست باید ببینی چی نیاز داری شایدم اصلا بخوای یه هدفونی بگیری که شبیه سازی بکنه و به طور واقعی ساپورت نکنه مثل ائوروانا x-fi از کریتیو ...
    ..............
    در مورد 515 چون صداش رو نشنیدم نظر نمیدم ... به طور کلی 555 غیر از موسیقی برای فیلم خیلی مناسب تر از 485 هست...
    و طراحی هر دوشون هم در سطح خیلی خوبی قرار داره ...و من خودم تست کردم 555 صدای بهتری به طور کل نسبت به 485 داشت(این نظر من بوده و ممکنه با ازمایشات و ... فرق داشته باشه!!!)
    اینم مقایسه بین این دو هدفون در قالب نمودار و در معیارهای مختلف که تست شده اند :

نمودار Frequency Response -فرکانس ...:

نمودار impedance-فرکانس :::

نمودار dbu -فرکانس:ایزولیشن

توضیحی هم در مورد Amplitude بگم که یعنی دامنه ای از تغیرات در نوسان متغیر - باهر نوسانی + در داخل(سیستم) نوسان...
    در ضمن این ها تست هایی هست که از ابعاد مختلف از این 2 هدفون به دست اومده جهت اطلاع دادم که میتونه بهت کمک کنه ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه zr1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اردبیل-لاهیجان-لنگرود

پيش فرض

mamad gonzo مرسی از راهنمایی هات.نظرت راجب سونی ex500sl یا ex500lp چیه.تو ایران پیدا میشه.قیمتش چند میشه
    فرقشون تو چیه.

آخر فروم باز Michael Ropy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

سلام دوستان.....

من دنبال یه هدست لوله ای خوب میگردم که کیفیت خیلی خوبی داشته باشه، فقط برای آهنگ میخوام......من آهنگ هامو با اکولایزر دالبی گوش میدم پس هدست باید حالت ساراند مانند داشته باشه! تا 20 تومن باشه بد نیست ولی کلا پیشنهادات خودتون رو بدید خیلی ممنونم.......

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

عزیزم اگه میخوای واقعا دالبی ساپورت کنه که با این بودجه اهم ... بله ! ...
    اگرم صدای دالبی رو شبیه سازی بکنه با این بودجه و با این سبک هدفون اهم .. بله
    با این بودجه بهترین حالت ممکن اینه که بری طرف هدفون های in-ear که تمرکزت رو میتونی تو مدل های سونی و به خصوص کریتیو متمرکز کنی ! ...
    ........
    حدود 18 تومن میتونی ep-630 از کرتیو و مدل بند دارش رو یعنی ep-635 رو بگیری ...
    سونی هم میتونی ex35 بگیری ...
    .......
    در اخر لوله ای فک کنم منظورت همون In Ear بوده باشه !...
    ......
    توپاک یارو یاورت باشه ...

9. این کاربر از a.z.p.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Benygh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

در مورد 515 چون صداش رو نشنیدم نظر نمیدم ... به طور کلی 555 غیر از موسیقی برای فیلم خیلی مناسب تر از 485 هست...
    پس با توجه به اينکه تست کرديد و ميگيد 555 تو موسيقي خوبه و تو فيلم هم بهتر از بقيه است ميرم سراغ همين ...

فقط يک جاي معتبر با قيمت خوب معرفي کنيد ...

اون شماره هايي که داديد موجودي ندارند ...

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

مشکل همین هست واقعا من خودمم 555 رو خیلی کم دیدم و به اون صورت نمیاد شما باز از همون شماره پیگیر باشید ...
    66950405 تا 7

12. این کاربر از a.z.p.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Michael Ropy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

عزیزم اگه میخوای واقعا دالبی ساپورت کنه که با این بودجه اهم ... بله ! ...
    اگرم صدای دالبی رو شبیه سازی بکنه با این بودجه و با این سبک هدفون اهم .. بله
    با این بودجه بهترین حالت ممکن اینه که بری طرف هدفون های in-ear که تمرکزت رو میتونی تو مدل های سونی و به خصوص کریتیو متمرکز کنی ! ...
    ........
    حدود 18 تومن میتونی ep-630 از کرتیو و مدل بند دارش رو یعنی ep-635 رو بگیری ...
    سونی هم میتونی ex35 بگیری ...
    .......
    در اخر لوله ای فک کنم منظورت همون In Ear بوده باشه !...
    ......
    توپاک یارو یاورت باشه ...
    خیلی ممنونم رفیق! بله من منظورم همین In Ear بودش....عکس مدل کریتیو رو دیدم، خیلی خوشم اومد ازش.....فقط یه سوال، این هدست ها رو از کجا میشه تهیه کرد؟! اصلا بازاری هست (تو تهران) که فقط کارش این چیزا باشه و بشه هر نوع هدستی پیدا کرد؟!

بعد یه چیز دیگه.....این واقعا کیفیتش اینقدر تفاوت داره که ارزش 18 تومن دادن رو داشته باشه؟!

جهت اطلاع، هدست خودم به مدل A4Tech MK-690 هستش که 7.5 گرفتم.....

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •