دوست عزیز این مدل تا اونجا که من می دونم دو تا هست یکی با رم 8 که ال دیجیتال می ده یکی هم با رم 12 که یه جا تو بازار کامپیوتر موجود می باشد فقط دقت کن اگه از ال دیجیتال می گیری ببین اگه بخواد برات رم 12 بزاره چند در میاد
دوست عزیز این مدل تا اونجا که من می دونم دو تا هست یکی با رم 8 که ال دیجیتال می ده یکی هم با رم 12 که یه جا تو بازار کامپیوتر موجود می باشد فقط دقت کن اگه از ال دیجیتال می گیری ببین اگه بخواد برات رم 12 بزاره چند در میاد
دوستان یه مشکلی چند روز داره اذیتم میکنه...
من شبا لب تاب رو میزنم به شارژه و idm رو تنظیم میکنم که ساعت ۲ دانلود کنه و ساعت ۷ دانلود رو قطع کنه و دستگاه رو خاموش کنه...
ولی چند روز حدود ساعت ۶ لب تاب اسلیپ میشه!!!! و صبح که بیدار میشم میبینم چراغ شارژر روشن نیست!!!!...
تنظیمات پاور رو چک کردم هیچ جا تنظیم نکردم که بعد n ساعت اسلیپ شه...
مشکل از چیه؟.
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
با سلام کسی میدونه n56jr کی وارد بازار میشه؟ میخواستم n550 بخرم بعد نظرم عوض شد میخوام n56jr بگیرم به نظرم قیمتش هم با دلار امروز مطابقت داره و مثل n550 الکی گرون نیست
n56jr تو بازار هست اما کمه.آل دیجیتال داره.
دوستان n56jr سفارش دادم و قراره تا 2-3 ساعت دیگه برسه دستم. در ضمن 12 گیگ رم داره و توی سایت اشتباه زدن 8 گیگ
یه سوال: شارژ اولیه این باطری های لیتیومی چطوریه؟ مثل باطری های قدیمی 12 ساعت باید بزنم به برق یا همین که شارژش کامل شد استفاده کنم؟؟؟؟ باطریه گوشیم که لیتیوم یونی هست بعد از اینکه شارژ اولیش کامل شد بلافاصله از شارژ جدا کردم و استفاده کردم و تا الان مشکلی نداشته ولی میترسم باطری لپ تاپ اینطوری نباشه و همین اول کار ضرر بدم!
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
از ال دیجیتال گرفتی؟
اره دادا
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
سلام مبارکت باشه برار
ضرر که نداره بزار چند ساعت اضافه تو شارژ بمونه !! لپ تاپ بنده که 40 روزه خریدمش همینطوری هرروز تو برقه![]()
عکس ازش بگیر بزار![]()
gtx 760 داره![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)