تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 140 از 278 اولاول ... 4090130136137138139140141142143144150190240 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,391 به 1,400 از 2775

نام تاپيک: کلوپ لپ تاپ ASUS N550

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

دوستان فردا صبح قراره از ال دیجیتال N56jr سفارش بدم و خوشبختانه توی انبارشون توی تهران موجود دارن و با پیک میرسه دستم
    میخوام بدونم واقعا انتخاب درستی کردم؟

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
    دوست عزیز این مدل تا اونجا که من می دونم دو تا هست یکی با رم 8 که ال دیجیتال می ده یکی هم با رم 12 که یه جا تو بازار کامپیوتر موجود می باشد فقط دقت کن اگه از ال دیجیتال می گیری ببین اگه بخواد برات رم 12 بزاره چند در میاد

داره خودمونی میشه ali_hitler's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان یه مشکلی چند روز داره اذیتم میکنه...
    من شبا لب تاب رو میزنم به شارژه و idm رو تنظیم میکنم که ساعت ۲ دانلود کنه و ساعت ۷ دانلود رو قطع کنه و دستگاه رو خاموش کنه...
    ولی چند روز حدود ساعت ۶ لب تاب اسلیپ میشه!!!! و صبح که بیدار میشم میبینم چراغ شارژر روشن نیست!!!!...
    تنظیمات پاور رو چک کردم هیچ جا تنظیم نکردم که بعد n ساعت اسلیپ شه...
    مشکل از چیه؟.

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

با سلام کسی میدونه n56jr کی وارد بازار میشه؟ میخواستم n550 بخرم بعد نظرم عوض شد میخوام n56jr بگیرم به نظرم قیمتش هم با دلار امروز مطابقت داره و مثل n550 الکی گرون نیست

اگه نباشه جاش خالی می مونه hojat.n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    فضا

پيش فرض

با سلام کسی میدونه n56jr کی وارد بازار میشه؟ میخواستم n550 بخرم بعد نظرم عوض شد میخوام n56jr بگیرم به نظرم قیمتش هم با دلار امروز مطابقت داره و مثل n550 الکی گرون نیست
    n56jr تو بازار هست اما کمه.آل دیجیتال داره.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

دوستان n56jr سفارش دادم و قراره تا 2-3 ساعت دیگه برسه دستم. در ضمن 12 گیگ رم داره و توی سایت اشتباه زدن 8 گیگ
    یه سوال: شارژ اولیه این باطری های لیتیومی چطوریه؟ مثل باطری های قدیمی 12 ساعت باید بزنم به برق یا همین که شارژش کامل شد استفاده کنم؟؟؟؟ باطریه گوشیم که لیتیوم یونی هست بعد از اینکه شارژ اولیش کامل شد بلافاصله از شارژ جدا کردم و استفاده کردم و تا الان مشکلی نداشته ولی میترسم باطری لپ تاپ اینطوری نباشه و همین اول کار ضرر بدم!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

دوستان n56jr سفارش دادم و قراره تا 2-3 ساعت دیگه برسه دستم. در ضمن 12 گیگ رم داره و توی سایت اشتباه زدن 8 گیگ
    یه سوال: شارژ اولیه این باطری های لیتیومی چطوریه؟ مثل باطری های قدیمی 12 ساعت باید بزنم به برق یا همین که شارژش کامل شد استفاده کنم؟؟؟؟ باطریه گوشیم که لیتیوم یونی هست بعد از اینکه شارژ اولیش کامل شد بلافاصله از شارژ جدا کردم و استفاده کردم و تا الان مشکلی نداشته ولی میترسم باطری لپ تاپ اینطوری نباشه و همین اول کار ضرر بدم!

از ال دیجیتال گرفتی؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

اره دادا

پروفشنال oOomid.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    گـنـبـد کـاووس 0172

پيش فرض

سلام مبارکت باشه برار
    ضرر که نداره بزار چند ساعت اضافه تو شارژ بمونه !! لپ تاپ بنده که 40 روزه خریدمش همینطوری هرروز تو برقه

اگه نباشه جاش خالی می مونه hojat.n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    فضا

پيش فرض

عکس ازش بگیر بزار

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

gtx 760 داره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •