تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 140 از 249 اولاول ... 4090130136137138139140141142143144150190240 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,391 به 1,400 از 2485

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ |فصل 1392-1393

پروفشنال +ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

من واقعا موندم...
    بابا دایی بدترین آدم دنیا
    ولی این مایلی کهن بود که بحث رو شروع کرد این مایلی کهن بود که وسط بازی حمله کرد سمت دایی این ماییلی کهن بود که درباره خانواده دایی هم حرف زد
    بابا ما بدترین تماشاگرای دنیا
    این داماشیا بودن که به سید جلال هر چی دلشون خواست گفتن این داماشیا بودن که فحش دادن رو شروع کردن

---------
    ---------
    وگرنه خیلی مواقع بوده که تماشاگرای تیمای دیگه حتی پرسپولیس چندین برابر دیدار داماش پرسپولیس فحش دادن هیچ اتفاقی نیفتاده
    فقط به خاطر گناه دیگران...
    Last edited by kasra_khan2003; 20-10-2013 at 22:37. دليل: صحبت درباره تیم حریف

2. 9 کاربر از +ali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

اوکی : در مورد عمو مایلی و شهریار >> فک کنم از دوروز قبل بازی و حتی از چندین روز قبلتر مایلی کهن که پرسپولیسیا فقط میدونن اینهمه جنجالش که به پرسپولیس میرسه آخرش برای چیه شروع به اظهار نظر در مورد تیم ما کرد !

===

یه چیزه که مهمه : همیشه از قدیم تا حالا پرسپولیسی جماعت دنبال حقش بوده و هست ! وقتی ببینه بی عدالتی پیش میاد شاید خط قرمزها رو هم رد کنه و همین محرومیت نسیبش بشه ولی حرف رو میزنه ! چه مدیر عامل تیم باشه چه سرمربی : فرق بزرگ تیم مردمی پرسپولیس با تیمهای لیگ ایران توی همین پیگیریاشه ! حالا چون هوادار زیاد هم داره یه جور دیگه روی این تیم حساسیت به وجود آوردن ! گرچه آدمای توی این تیم هم به واسطه اسم و شهرتشون هم میتونن خیلی جاها و خیلی وقتها حرفاشون رو به کرسی بنشونن و قدیمها هم نشوندن !

عمو علی آرومتر بحث رو دنبال کن : اینجا دیگه صحبت موش و گوش نیست !خود مدیران میان سرکشی

------------------------------------

با کسر امتیاز از ما و تراکتور : به واسطه یه گل کمتر و تفاضل پایینتر ولی با امتیاز برابر توی رده سوم وایستادیم ! و تراکتور همون رده قبلیش رو حفظ کرد

4. 6 کاربر از MoJtaBa.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال +ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

عمو علی آرومتر بحث رو دنبال کن : اینجا دیگه صحبت موش و گوش نیست !خود مدیران میان سرکشی

مجتبی جان چشم من دیگه ادامه نمیدم
    اما باور کن خیلی اعصابم ریخت بهم خیلی برام سخت شد
    هی میایم دوم پرتمون میکنن پنجم
    هی میایم دوم پرتمون میکنن سوم
    حالم از این آسانسور بازی فدراسیون سراسر تبانی بهم میخوره

6. 6 کاربر از +ali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

یک امتیاز اینجوری کم شد 3 امتیاز بازی با سپاهان
    البته به نظر من یک کمی هم باید با پنبه سر برید کمی هم باید مجموعه تیم مدیریتی باشگاه بعضی مواقع با خونسردی حرف بزنن
    این کسر امتیاز و محرومیت دایی حالا که تیم داره رو دور می افته خیلی ضربه سنگینی به روحیه بازیکنان خواهد زد
    ----------------------------
    داش مجتبی چرا همه قسمتهای پروفایلت رو بستی آدم نمی تونه هیچ پیغامی برات بذاره

8. 3 کاربر از وین رونی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

من واقعا موندم...
    بابا دایی بدترین آدم دنیا
    ولی این مایلی کهن بود که بحث رو شروع کرد این مایلی کهن بود که وسط بازی حمله کرد سمت دایی این ماییلی کهن بود که درباره خانواده دایی هم حرف زد
    بابا ما بدترین تماشاگرای دنیا
    این داماشیا بودن که به سید جلال هر چی دلشون خواست گفتن این داماشیا بودن که فحش دادن رو شروع کردن

فقط فقط فقط به خاطر گناه دیگران سر ما رو بردن بالای دار
    ---------
    وگرنه خیلی مواقع بوده که تماشاگرای تیمای دیگه حتی پرسپولیس چندین برابر دیدار داماش پرسپولیس فحش دادن هیچ اتفاقی نیفتاده
    فقط به خاطر گناه دیگران...
    البته هم استانیهای ما بعد ده ها بار فحاشی ( چندین بار به خود دایی توی شهرشون ! ) یه بار جریمه شدن توی فصول گذشته ! بازی با داماش هم فحش ناموسی نشنیدم ! خودم رشتیم ! ولی وجدانا شعارها همون یادآور بازی قبلی و تلافی بازی رشت بود ! در عوضش چون داماش میهمان بود حق داشت به سید جلال که اونم ریشه توی فرهنگ غلط بین شمالیا داره فحش بده !!

10. 4 کاربر از MoJtaBa.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه lazy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

خبر این حکم کذایی بلافاصله بعد از خبر خداحافظی غلوم باعث شد شیرینی اون خبر به کام هوادار تلخ بشه

خب جناب حسن زاده با چه داده هایی این حکمو دادن:
    1-حمله مایلی کهن به دایی در حین بازی و مصاحبه هایش بعد از بازی
    2-کمک داور 12 ثانیه پرچمو بالا نگه داشت و داور ندید دایی اعتراض کرد چون بازیکن حریف همون نیمه اول اخراج میشد و اگه این بازیو میباختیم کی جواب میداد؟
    3-تماشاچیای داماش خانواده سیدجلالو آوردن جلو چشش بالطبع تماشاچیای ما هم جوابشونو دادن.

بلــــــــــــــــه ...
    این اسمش عدالته...

طبیعیه. دایی خیلی داشت جلو میرفت. کم کم پای خود آقایون هم گیر میافتاد باید یه جا سر جاش میشوندنش.
    دو جلسه محرومش کردن یعنی تا آخر نیم فصل کنار زمین نباشه راحت سرمونو ببرن صدای کسی هم در نیاد.
    به خدا روشون نمیشد وگرنه ممنوع المصاحبش هم میکردن. که احتمالا دفعه دیگه این کارو میکنن.

-----

خدا جای حق نشسته آقای حسن زاده بدون با بد کسی در افتادی. سردار و دایی راحتت نمیذارن.

پ.ن

همون موقع هم که از استقلال امتیاز کم کردن من این حکمو قبول نداشتم.
    آخه با کدوم منطقی جور در میاد که وقتی که بلیت فروشیمون الکترونیکی و در اختیار باشگاه نیست تا هوادار واقعی معلوم بشه امتیاز کم کنن.
    آخه وقتی که بلیتو سازمان لیگ میفروشه پولشم میذاره تو جیب خودش به باشگاه هم یک قرون نمیده اونوقت این جماعتی که میان که فقط اسم تماشاچی پرسپولیسو میزارن روشون که وقتی تخلفی رخ بده جریمشو پرسپولیس بده!
    Last edited by kasra_khan2003; 21-10-2013 at 08:26. دليل: صحبت درباره تیم حریف

12. 12 کاربر از lazy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه lazy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

احتمال دارد رويانيان تصميم غيرمنتظره‌اي بگيرد

مدير روابط عمومي باشگاه پرسپوليس گفت: آقاي رويانيان به واسطه اتفاقات و برخوردهاي هفته‌هاي اخير و احکام صادره عليه پرسپوليس آنقدر ناراحت است که احتمال دارد تصميمات غيرمنتظره بگيرد.

حسين قدوسي درباره حکم صادر شده از سوي کميته انضباطي مبني بر محروميت دو جلسه‌اي علي دايي و کسر يک امتياز تيم فوتبال پرسپوليس افزود: درباره حکم صادره با آقاي رويانيان صحبت کردم، ايشان به حدي ناراحت بود که حتي قصد مصاحبه کردن نداشت. رويانيان معتقد است که اراده‌اي براي برخورد با ناپاکي‌ها در فوتبال وجود ندارد و به متخلف و مطلع از تخلفات به يک چشم نگاه مي‌شود.

به گزارش فارس، مديرعامل باشگاه پرسپوليس معتقد است پس از افشاگري‌هاي اخير نه تنها واکنش‌هاي مثبتي رخ نداده بلکه برخي عناصر فوتبال و مسئولان آن برخوردهاي بازدارنده‌اي داشته‌اند، ايشان معتقدند که عده‌اي نمي‌خواهند پرسپوليس در بالاي جدول بوده و قهرمان شود و در همين راستا تصميماتي گرفته مي‌شود که با واقعيات و عدالت منطبق نيست.

حسين قدوسي افزود: چرا به اين موضوع توجه نمي‌شود که در همين بازي داماش و پرسپوليس اين تماشاگران تيم ميهمان بودند که توهين و بي‌احترامي عليه پرسپوليس و هودارانش را آغاز کردند؟ چرا با آنها برخورد نمي‌شود؟ مگر فصل گذشته يادتان رفته هواداران پرسپوليس در رشت مورد ضرب و شتم قرار گرفتند و کار به نزاع خياباني کشيده شد. در آنجا با مداخله نيروي انتظامي و استفاده نيروي محترم انتظامي از برخي ابزارها به نزاع پايان داده شد؟ چرا کميته انضباطي با آنها برخورد جدي نکرد؟ چرا فقط زورشان به هواداران پرسپوليس مي‌رسد؟ در همين فصل جاري تيم پرسپوليس در برخي شهرستان‌ها مورد بدترين توهين‌ها و بي‌احترامي‌ها قرار گرفت و زشت‌ترين کارها عليه بازيکنان و اعضاي تيم پرسپوليس سر داده شد. آيا بايد فيلم اين فحاشي‌ها را در سايت باشگاه پرسپولس منتشر کنيم تا معلوم شود که تصميمات يک بام و دو هوا گرفته مي‌شود؟ مگر غير از اين است که در همين بازي پرسپوليس و داماش عليه سيد جلال حسيني و در بازي با سپاهان عليه محسن بنگر در دو فصل اخير بدترين توهين‌ها و فحاشي‌ها صورت گرفته است چرا با اين مسئله برخوردي نمي‌شود؟ مگر غير از اين است که توهين‌ها را ابتدا هواداران تيم ميهمان شروع کردند؟

وي افزود: آيا زماني که هواداران پرسپوليس در مواجه با اشتباهات فاحش داوري شعار مي‌دهند «داور عزيزم دقت کن» آيا آنها را تشويق مي‌کنيد که با اولين اعتراض آنها در پي اعتراض تيم ميهمان حکم کسر امتياز مي‌دهيد؟ آيا اين عادلانه است؟

مدير روابط عمومي باشگاه پرسپوليس در مورد محروميت دو جلسه‌اي علي دايي تصريح کرد: در بازي با داماش آقاي دايي به داور چهارم اعتراضي داشت آيا کميته انضباطي که بر اساس گزارش ناظر داوري، داور و داور چهارم و نماينده سازمان ليگ تصميم مي‌گيرد، مي‌داند که داور چهارم چه حرف‌هايي به آقاي دايي زده است؟ چرا قبل از صدور حکم محروميت نظر آقاي دايي و يا نماينده باشگاه پرسپوليس را جويا نشد؟ در فصل گذشته اعتراضاتي از سوي برخي مربيان و عوامل تيم‌ها به داوري صورت گرفته که بسيار شديدتر از اعتراض آقاي دايي به داور چهارم بوده است. چرا براي آنها حکم محروميت صادر نکرديد يا نمي‌کنيد؟ چرا يک‌طرفه به قاضي مي‌رويد؟ چرا سؤال نمي‌کنيد که بين سرمربي پرسپولس و گروه داوري چه حرف‌هايي رد و بدل شده است؟ اميدواريم اينطور نبوده باشد که چون از استقلال و تيم‌هاي ديگر يک امتياز کسر شده پس از کوچک‌ترين حرکت هواداران پرسپوليس حکم محروميت عليه دايي و تيم پرسپوليس صادر شود

وي ادامه داد: اميدواريم اينگونه نبوده باشد که آقاي دايي چون دست به افشاگري زده است، هزينه اين افشاگري‌ها و برخورد با ناپاکي‌ها را داده باشد، آيا با خاموش شدن صداي دايي و رويانيان مشکل فوتبال ايران حل مي‌شود؟ آيا اين احکام سنگين و غيرمنتظره و يک‌طرفه پس از اتفاقات اخير معنا و مفهوم خاص خود را ندارد؟ آقاي رويانيان حرف‌هاي زيادي براي گفتن دارد اما به حدي از اتفاقات دو سه هفته اخير و عدم اراده کافي براي برخورد با ناپاکي‌ها و همچنين موضع‌گيري‌ها عليه پرسپوليس و کادر فني‌اش و تيمش ناراحت هستند که احتمال تصميم غير منتظره‌اي بگيرد.

مدير روابط عمومي باشگاه پرسپولس در پايان گفت: بار ديگر تأکيد مي‌کنم که در همين فصل جاري اعتراض‌ها و دشنام‌ها و توهين‌هايي به تيم پرسپولس هوادارانش و بازيکنانش داده شده که در قبال آنها تصميمي گرفته نشده است.

باشگاه پرسپوليس خواستار اعاده دادرسي، واخواهي و بررسي مجدد اين حکم خواهد شد، اما آقاي رويانيان به حدي ناراحت هستند که احتمال دارد تصميم غيرمنتظره‌اي بگيرد، شايد پس از تصميم ايشان شاهد اراده کافي براي برخورد با ناپاکي‌ها در فوتبال باشيم.

14. 7 کاربر از lazy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال HoseinKing's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    My Home

پيش فرض

در مورد رفتنم به پرسپوليس چيزي معلوم نيست

هافبک چپ پاي ذوب‌آهن تاکيد کرد که بحث حضورش در پرسپوليس فعلاً در حد حرف است و آينده فوتبالي‌اش بستگي به مذاکرات مسئولان 2 باشگاه پرسپوليس و ذوب‌آهن دارد.

قاسم حدادي‌فر در خصوص شايعه حضورش در پرسپوليس گفت: راستش را بخواهيد اين موضوع هنوز به صورت جدي مطرح نيست و اطلاعات من نيز در حد همين خبرهايي است که در رسانه‌ها مطرح مي‌شود. من تا پايان فصل جاري با ذوب‌آهن قرارداد دارم و اگر هم قرار است در نيم فصل از اين تيم جدا شوم بايد با رضايت باشگاه باشد. الان بايد بگويم که بحث حضورم در پرسپوليس فقط در حد يک خبر است و بايد تا نيم فصل صبر کنيم.

به گزارش تسنيم،وي در پاسخ به اين سوال که اگر شرايط حضورش در پرسپوليس در پايان نيم فصل اول فراهم نشد، آيا در پايان فصل راهي اين تيم خواهد شد، تاکيد کرد: باور کنيد خودم هم نمي‌دانم چه تصميمي خواهم گرفت و هيچکس از آينده خبر ندارد. در مورد رفتن من به پرسپوليس هنوز چيزي معلوم نيست و ظاهراً قرار است که مسئولان 2 باشگاه با يکديگر در اين خصوص صحبت کنند. از طرفي بحث رضايت سرمربي هم در ميان است و حالا بايد ديد شرايط در آينده چگونه خواهد بود.

حدادي‌فر در ادامه حرف‌هايش در خصوص اينکه چرا ذوب‌آهن خوب نتيجه نمي‌گيرد و آيا مي‌توان لوکا بوناچيچ را مقصر دانست، گفت: نمي‌توان بوناچيچ را مقصر دانست، چون او زحمت خودش را مي‌کشد. لوکا از نظر تمرين دادن و مسائل تاکتيکي کم نمي‌گذارد و فکر مي‌کنم ما بازيکنان بايد تلاش‌مان را بيشتر کنيم. در همين بازي با صبا يک نيمه بد بوديم ولي در يک نيمه 5 موقعيت جدي را از دست داديم. اميدوارم در آينده ناکامي‌‎هاي اخير را جبران کنيم.

هافبک تيم فوتبال ذوب‌آهن اصفهان در پاسخ به اين سوال که «قبول داريد نتايج ضعيف ذوب‌آهن باعث شد تا فرصت حضور در تيم ملي را هم از دست بدهيد؟»، افزود: بله همين‌طور است و نتايج ضعيف ما طبيعتاً روي ديدگاهي که به بازيکنان وجود دارد اثر مي‌گذارد. اين موضوع باعث شد تا تيم ملي را از دست بدهم ولي اميدوارم ذوب‌آهن در بازي‌هاي آينده خوب نتيجه بگيرد تا من هم در چشم کي‌روش باشم.

ورزش 3

16. 4 کاربر از HoseinKing بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

من زیاد از این حکمهایی که دادن زیاد ناراحت نیستم.به هر حال اگر بخواهیم فضای استادیومهامون پاک بشه(که بعید میدونم) باید از یکجایی شروع بشه.ولی امیدوارم این یک حرکت احساسی نباشه و الان که تیم استقلال و تراکتور اعتراض کردن بیان برای دل خوشی اونها از ما امتیاز کم کنن.
    من بازی رو خوب نتونستم ببینم و نمیدونم چه اتفاقاتی توی ورزشگاه افتاده ولی مجبوریم امیدوارم باشیم که عدالت بر قرار شده باشه ...
    من ناراحتیم از اون سه امتیاز سپاهان هست که مفت از دستمون در اوردن.نمیدونم تصور درستی هست یا نه ولی همه اتفاقات لیگ داره فقط به نفع یک تیم تموم میشه که دستهایی هم در فدارسیون دارن

18. 11 کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال fishdilo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

من زیاد از این حکمهایی که دادن زیاد ناراحت نیستم.به هر حال اگر بخواهیم فضای استادیومهامون پاک بشه(که بعید میدونم) باید از یکجایی شروع بشه.ولی امیدوارم این یک حرکت احساسی نباشه و الان که تیم استقلال و تراکتور اعتراض کردن بیان برای دل خوشی اونها از ما امتیاز کم کنن.
    من بازی رو خوب نتونستم ببینم و نمیدونم چه اتفاقاتی توی ورزشگاه افتاده ولی مجبوریم امیدوارم باشیم که عدالت بر قرار شده باشه ...
    من ناراحتیم از اون سه امتیاز سپاهان هست که مفت از دستمون در اوردن.نمیدونم تصور درستی هست یا نه ولی همه اتفاقات لیگ داره فقط به نفع یک تیم تموم میشه که دستهایی هم در فدارسیون دارن
    به جای کسر امتیاز می تونن بازی بدون تماشاگر بذارن، کسر امتیاز مسخره ترین حالت هست
    از طرفی کسر امتیاز ناعادلانه هست، هر فحش کاری رو نمیشه به تماشاگر یه تیم خاص نسبت داد، خیلی مسائل تو این فحش کاری ها دخیل هست، کلا" برخورد با فضای استادیوم ها بچه بازی هست!!!

20. 5 کاربر از fishdilo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •