به نظرت از پروویژن بهتره؟ خروجی component هم داره؟ upscaling چطور؟
یعنی دو تیونره؟
یک سوال من میخوام ال سی دی سونی بگیرم مدل ex500 ایا گیرنده خودش داره یا باید تهیه کنم قیمش چنده ایا تصاویر واقعا دیجیتاله بعد چه انتنی باید داشته باشم با این معمولیا میشه یا باید از این برقیا باشه
با سلام
یکی از آشنایان برای من یک ستاپ باکس سینام خریده مدل 8847 با قیمت 90 تومان آورد : البته هنوز در سایت سینام مدل قدیمی 8829 موجوده
hdmi داره با حالت 1080i
هارد اکسترنال با ظرفیت 5 ترا می شناسه
امکان ضبط یک کانال و دیدن یک کانال دیگه رو داره
قابلیت ضبط روی فلش با فرمت ts داره و برنامه ریزی ضبط داره
تله تکست فارسی نداره
منو فارسی داره
پخش mp3 , mpeg
همزمان 3 خروجی برای 3 tv میده
تایید تکتا رو نداره
کنترلش عالیه به راحتی از فاصله دور و زاویه میگره
سرعت تعویض کانال هم خوبه
گارانتی یکساله سینام تعویض
فقط تنها چیزی که هنوز نتونستم حل کنمش بعد از ضبط برنامه در کامپیوتر وقتی می بینی صدا نداره ولی با خودش که
می بینی مشکلی نداره
راستی اگه کسی میدونه چه جوری میشه این مشکل رو حل کنم ممنون میشم
بله ستاپ باکس سینام upscale داره الان من تنظیم کردم روی 1080i و قتی تصویر از hdmi می گیری گوشه تلویزیون 1080i 60hz نمایش داده می شه که می تونی کمتر از 1080 هم بزاری
در مورد دو تیونره بودنش چیزی ننوشته ولی جز خصوصیات اصلی که در دفترچه فارسیش قید شده توانایی دیدن یک کانال و ضبط کانال دیگر می باشد که من خودم اینو چند بار امتحان کرده و درست بود
ضمنا امروز زنگ زدم نمایندگی در مورد مشکل عدم داشتن صدا در فایل ضبط شده در کامپیوتر سوال کردم گفتن هفته آینده نرم افزار تبدیل در کامپیوتر و لپ تاب و عرضه می کنند.
اما در مورد اینکه از پرو ویژن بهتره یا نه باید بگم دوست عزیزم من نزدیک به دو ماه این تاپیک و دنبال کردم در مورد خرید ست تاپ باکس چند بار حتی فولاد رایانه تماس گرفتم و در آخر با توجه به مواردی که بچه ها در مورد پروویژن مطرح کردن در نهایت تصمیم گرفتم پرو ویژن نخرم با اینکه تلویزیونled sharp دارم و تله تکست فارسی نداره تلویزیون من و می خواستم با خرید یک ست تاپ باکس که تله تکست فارسی داره این مشکلو حل کنم با این حال این همه مشکلی که هنوز پرو ویزن داره که خودشون دستگاه بدون آپدیت می فروشن از خریدش منصرف شدم تا کنترلش هم که ظاهرا ضعیفه
ضمنا من سینام و 90 تومان خریدم
اگر نام مدل با KDL شروع میشه تیونر دیجیتال داره ونیازی نیست که تیونر جداگانه دیجیتال تهیه کنید ، و در مورد نوع آنتن هم ظاهرا بایستی آنتن بدون بوستر تهیه کنید ؛ یک آنتن UHF آنتن کار بگیرید جواب میده .
بله دوست عزيز ميشه
دقيقا همينطوره
اگر hd بريزي رو usb و وصل كني به provision فقط همه چي رو تكه تكه ميبيني . مشكل خاصي نداره
بله داره خودش
---------- Post added at 08:29 AM ---------- Previous post was at 08:24 AM ----------
ايرادات :
1- نداشتن تله تكست
2- نداشتن تاييديه تكتا كه از همه چي مهمتره
3- گارانتيش به درد نميخوره
تو اين وضع دستگاه ها يه گارانتي خوب از همه چي مهمتره و در حال حاضر هيچ گارانتي مثل گارانتي ماديران نميشه
در مورد مشكلتون: برنامه رو با چه نرم افزاري باز ميكنيد؟؟؟ با VLC ميتونيد پخش كنيد و صدا هم داره در PC
دوستان يه خبر مهم
اين خبر رو براتون ميذارم كه بدونيد هر دستگاهي كه تاييديه تكتا نداره ، خديدش ضرره:
طي اين خبر، ماديران با صدا و سيما مذاكراتي داشته كه هر دستگاهي كه به طور قاچاق وارد بشه بعد از يه مدت از كار بيوفته. چطوري: اينجوري كه فركانس يا كدينگ صدا و سيما عوض ميشهو فقط دستگاه هايي كه تاييديه دارن ميتونن به اين كدينگ و فركانس دست داشته باشن
اين هم متن خبر:
همكاريماديرانباصدا و سيمابراي پخشديجيتالبرنامهها
باشگاه خبرنگاران - ماديران با توليد SET-TOP BOX با نام DVBT سيگنالهاى فشرده و يا کد شده ديجيتالى فرستاده شده از سوي صدا وسيما را پس از دريافت و كد گشايي،به سيگنالهاى آنالوگ قابل نمايش روى صفحه تلويزيون تبديل مى كند.
مسعود اميري،مديرعامل صنايع ماشين هاي اداري ايران با بيان اين مطلب گفت: با توجه به اينكه در آينده اي نزديک تمام کشور توسط صدا و سيما تحت پوشش پخش برنامه ها به طور ديجيتال با کيفيت مطلوب و هزينه كم قرار مي گيرد،توليد اين SET-TOP BOX به گونه اي است كه تاييديه صدا و سيما را كسب مي كند و داراي شناسنامه است در نتيجه اگر كالايي به صورت قاچاق وارد كشور شود با تغيير فركانس پخش برنامه ها،ديگر آن دستگاه كارايي نخواهد داشت.
وي افزود:اين دستگاه بزودي با گارانتي ماديران در داخل كشور توليد مي شود.
اينم لينك خبر
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
بستگي به مدل كول ديسك و كيفيت و سرعت انتقال داده دارد. حتي با يك كامپيوتر هم مي توانيد كول ديسك هاي خود را امتحان كنيد يك فايل حجيم مثلا" 100 مگا بايتي را از روي دو مدل كول ديسك به كامپيوتر بريزيد مي بينيد كه زمانهاي انتقال داده متفاوت است. پس كول ديسكي انتخاب كنيد كه سرعت انتقال داده از آن زياد باشد.
1- من چند روز پيش خريدم كول ديسكم رو. يكي از بهتريت فلش هاي sony رو خريدم و فقط 4 گيگ هست
2- 100 مگ حجم زيادي نيست
3- فيلم 3 گيگ رو دستگاه جون ميده تا پخش كنه. باور كنيد هيچ توجيهي نداره. به نظر منبايد به مشتري گفت USB فيلم و عكس و آهنگ پخش ميكنه. دليلي نداره تاكيد كنيد كه فيلم HD رو هم پخش ميكنه
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)