تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 140 از 146 اولاول ... 4090130136137138139140141142143144 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,391 به 1,400 از 1452

نام تاپيک: راهنمای خرید ابزارهای نجومی: تلسکوپ, دوربین دوچشمی و ...

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان عزیز
    خواستم سوال کنم برند اسکای واچر کانادایی هست؟
    و میخواستم بپرسم مدل ED80 APO Refractor Telescope قابل قبول هست؟متاسفانه عکس های سیمپلی که وجود داره بسیار فیک هستش. مثلا صورت فلکی ها رو خیلی شفاف نشون میده.
    میخوام ببینم این مدل با این مشخصات تا چه حدی میتونه به من تصویر بده :

محتوای مخفی: Specifications 
    Optical Design:ED Apochromatic Refractor
    Diameter:80mm
    Focal Length:600mm
    F/Ratio:F/7.5
    Highest Practical Power:160x
    Finder Scope:8X50
    Focuser Diameter:2" dual speed, crayford
    Diagonal: 2" 90 deg. Dielectric Diagonal with 1.25" adapter
    Eye Piece:LET 2"-28
    Tube Weight:2.47kg
    Tube Dimensions:10 cm x 62cm
    Shipping Weight: 8 kg
    Shipping Dimensions: 68 x 33 x 23 cm3

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2016

پيش فرض

درود بر دوستان
    قصد خرید یک تلسکوپی که انفاقی دست من رسیده را دارم
    SKY Watcher
    D=76mm
    F=700
    Made in China
    لطفا کارشناسان گرامی بفرمایند حدودا چه مبلغی را باید پرداخت کنم اگر نیاز هست عکس رو هم بفرمایید UP کنم .
    سپاس

حـــــرفـه ای Babak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان عزیز
    خواستم سوال کنم برند اسکای واچر کانادایی هست؟
    و میخواستم بپرسم مدل ED80 APO Refractor Telescope قابل قبول هست؟متاسفانه عکس های سیمپلی که وجود داره بسیار فیک هستش. مثلا صورت فلکی ها رو خیلی شفاف نشون میده.
    میخوام ببینم این مدل با این مشخصات تا چه حدی میتونه به من تصویر بده :

محتوای مخفی: Specifications 
    Optical Design:ED Apochromatic Refractor
    Diameter:80mm
    Focal Length:600mm
    F/Ratio:F/7.5
    Highest Practical Power:160x
    Finder Scope:8X50
    Focuser Diameter:2" dual speed, crayford
    Diagonal: 2" 90 deg. Dielectric Diagonal with 1.25" adapter
    Eye Piece:LET 2"-28
    Tube Weight:2.47kg
    Tube Dimensions:10 cm x 62cm
    Shipping Weight: 8 kg
    Shipping Dimensions: 68 x 33 x 23 cm3

سلام
    اسکای واچر چینیه. بیشتر مارک های تلسکوپ معروف که قیمت های معقول دارن چینی هستند. ظاهرا اسکای واچر دفتری در کانادا ثبت کرده و به اون واسطه کانادایی معرفی میکنه خودش رو.
    مارک خوبیه و تلسکوپ هاش کاملا قابل قبول هستند. چند کمپانی بزرگ رو هم تملک کرده.
    ed80 هم اپتیک موفقیه. بهترین تلسکوپه برای شروع عکاسی نجومی سطح بالا در ترکیب با یک مقر خوب. فاصله کانونی کوتاهش تصحیح خطاهای عکاسی رو خیلی اسون میکنه.
    قضاوت از روی عکس های گرفته شده تقریبا غیر ممکنه. مهارت عکاس + شرایط محلی + سوژه + تنظیم نبودن اپتیک یا مقر + سایز سنسور دوربین عکاسی + و از همه مهمتر مدت زمان ثبت تصویر در نتیجه نهایی موثره.
    به خاطر فاصله کانونی کوتاهش مناسب عکاسی از اجرام گسترده و با قطر زاویه ای بالاست. مثل کهکشان اندرومدا. خوشه پروین. سحابی جبار و ...
    اگر میخواین از اجرام کوچک عکس بگیرید( کهکشانهای دور مثلا ) حتما باید فاصله کانونی تلسکوپتون بالا باشه. و چون در عکاسی نجومی مهمترین پارامتر دیافراگم پایینه ( f= تقسیم فاصله کانونی بر قطر دهنه) مجبورید تلسکوپی با قطر دهانه بالا بگیرید که در عین داشتن فاصله کانونی بالا دیافراگمش پایین باشه.
    برای نمونه من سحابی حلقه رو انتخاب کردم که فقط 3 دقیقه قوسی قطر داره:

با ای دی 80 میلیمتر

و با اشمیت 11 اینچ ( 290 میلیمتر)
    Last edited by Babak; 09-07-2016 at 21:07.

4. این کاربر از Babak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

درود بر دوستان
    قصد خرید یک تلسکوپی که انفاقی دست من رسیده را دارم
    SKY Watcher
    D=76mm
    F=700
    Made in China
    لطفا کارشناسان گرامی بفرمایند حدودا چه مبلغی را باید پرداخت کنم اگر نیاز هست عکس رو هم بفرمایید UP کنم .
    سپاس

سلام
    اینه تلسکوپ:

قیمت نوش 375 هزار تومنه. همراه دو تا چشمی و احتمالا یک بارلو.
    و برای شروع رصد های معمولی تلسکوپ خوبیه.

6. این کاربر از Babak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mohammad-rsh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

با سلام
    من می خواستم یک تلسکوپ خریداری کنم ولی با توجه به اینکه بیرون شهر نمی رم و تنها سایت رصدی موجود پشت بوم خونه!!! هست آیا با وجود آلودگی نوری تهران خرید تلسکوپ برای استفاده داخل شهر (اجرامی جز ماه) منطقی هست یا نه؟
    تلسکوپی که انتخاب کردم celestron astromaster هست. گزینه خوبیه؟ اگر نیست پیشنهاد بهتر تو رنج 1.5 تا 2 میلیون بدید ممنون میشم.
    هدفم هم در آینده عکاسی نجومی هست.

ممنون

پروفشنال desperanish's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سلام به دوستان

در دیجی کالا می گشتم به اینا رسیدم

SkyWatcher BK1025AZ3 Telescope

SkyWatcher BK909AZ3 Telescope

Celestron PowerSeeker 127EQ

Celestron PowerSeeker 80EQ Telescope

و دوربین عکاسی Nikon Coolpix P900

که این آخری هم گزینه جدی ایه

کدوم و چرا؟

تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

با سلام
    من می خواستم یک تلسکوپ خریداری کنم ولی با توجه به اینکه بیرون شهر نمی رم و تنها سایت رصدی موجود پشت بوم خونه!!! هست آیا با وجود آلودگی نوری تهران خرید تلسکوپ برای استفاده داخل شهر (اجرامی جز ماه) منطقی هست یا نه؟
    تلسکوپی که انتخاب کردم celestron astromaster هست. گزینه خوبیه؟ اگر نیست پیشنهاد بهتر تو رنج 1.5 تا 2 میلیون بدید ممنون میشم.
    هدفم هم در آینده عکاسی نجومی هست.

ممنون
    سلام
    توس شهر واقعا محدود میشید. ماه و سیارات خیلی مناسبه تصویرشون و فرقی نیست بین شهر و برون شهر . در واقع عامل مهم تر برای رصد و عکاسی از این اجرام غبار در جو + پایداری جوی هست که بیرون و درون شهر خیلی تاثیر گذار نیست. میتونید عکاسی رو هم با سیارات ادامه بدید که اتفاقا خیلی جذابه.

نمونه عکس سیاره زحل با تلسکوپ اماتوری :

درباره اجرام غیر ستاره ای میتونید با تهیه فیلتر هایی مثل الودگی نوری یا فیلتر های تخصصی تر وضعیت رو مقداری بهتر کنید. اما در نهایت هیچ وقت دید شما به سطح خارج از محیط شهری نمیرسه.
    باز هم هر چقدر دهانه بزرگتری داشته باشه تلسکوپ دید بهتری دارید. اگر قصدتون رصد صرف بود تلسکوپ دابسونی پیشنهاد میکردم که در تناسب قطر دهنه به قیمت اقتصادی ترین تلسکوپه.
    اما عکاسی ملاکتونه پس حتما باید مقر استوایی داشته باشید. یه نیوتونی 150 یا 130 میلیمتر روی مقر ای کی 3 (eq3) موتور دار .مناسبه برای هم رصد و هم عکاسی نجومی. البته این حداقل سیستم ممکنه که با بودجه شما جوره. مارک اسکای واچر قیمت مناسبی داره.
    برای یه پکیج عکاسی ایده ال شما باید حداقل 7 - 8 میلیون تومن هزینه کنید.

10. 2 کاربر از Babak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

دوستان سلام

من تصمیم دارم کار با تلسکوپ رو شروع کنم اما نمیدونم الان چه تلسکوپی برام خوبه ( هیچ تجربه ای در رصد و کار با تلسکوپ ندارم ) , دوست دارم با کیفیت عالی ماه رو ببینم و بتونم ازش عکس بگیرم ...

بودجه ای که برای این کار در نظر دارم حدود ۱.۵ میلیون تومن هست

دوتا سوال هم دارم :

سوال اولم اینه که میشه در شب از تلسکوپ به عنوان دوربین هم استفاده کرد و مثلا نقاط دوری مثل برج میلاد رو ( منزل ما جماران در شمال تهران هست ) با وضوح بسیار بالا مشاهده کرد یا فقط برای اجرام آسمان میشه از تلسکوپ استفاده کرد ؟ چون من دسترسی به پشت بام ندارم و فقط از تراس خونمون میتونم به رصد بپردازم و از تراس خونمون به جز ساختمان ها و برج ها فکر میکنم فقط به ماه دسترسی خواهم داشت ...

سول دومم هم اینه که اگر شبی در یک محیط باز بخوام به رصد حلقه های زحل بپردازم , دوربین دوچشمی ۱۰۰×۲۵ اف.بی نایت‌اسکای ( با قیمت حدود ۱.۵ میلیون ) تصویر بهتری بهم میده یا تلسکوپ Skywatcher BK909AZ3 ( با قیمت حدود ۱.۴ میلیون تومن ) ؟؟

ممنون میشم اگر من رو برای گرفتن بهترین تصمیم با این بودجه راهنمایی کنید .
    Last edited by amirofff; 29-07-2016 at 00:44.

تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

دوستان سلام

من تصمیم دارم کار با تلسکوپ رو شروع کنم اما نمیدونم الان چه تلسکوپی برام خوبه ( هیچ تجربه ای در رصد و کار با تلسکوپ ندارم ) , دوست دارم با کیفیت عالی ماه رو ببینم و بتونم ازش عکس بگیرم ...

بودجه ای که برای این کار در نظر دارم حدود ۱.۵ میلیون تومن هست

دوتا سوال هم دارم :

سوال اولم اینه که میشه در شب از تلسکوپ به عنوان دوربین هم استفاده کرد و مثلا نقاط دوری مثل برج میلاد رو ( منزل ما جماران در شمال تهران هست ) با وضوح بسیار بالا مشاهده کرد یا فقط برای اجرام آسمان میشه از تلسکوپ استفاده کرد ؟ چون من دسترسی به پشت بام ندارم و فقط از تراس خونمون میتونم به رصد بپردازم و از تراس خونمون به جز ساختمان ها و برج ها فکر میکنم فقط به ماه دسترسی خواهم داشت ...

سول دومم هم اینه که اگر شبی در یک محیط باز بخوام به رصد حلقه های زحل بپردازم , دوربین دوچشمی ۱۰۰×۲۵ اف.بی نایت‌اسکای ( با قیمت حدود ۱.۵ میلیون ) تصویر بهتری بهم میده یا تلسکوپ Skywatcher BK909AZ3 ( با قیمت حدود ۱.۴ میلیون تومن ) ؟؟

ممنون میشم اگر من رو برای گرفتن بهترین تصمیم با این بودجه راهنمایی کنید .
    سلام
    من به شما پیشنهاد میدم جدا قبل از خرید تلسکوپ یک بار با تلسکوپ رصد کنید. نمیدونم کدوم شهر هستید اما خیلی جاها هر از گاه رصد های عمومی یا تور های نجومی برگزار میشه. به انجمن نجوم شهرتون مراجعه کنید برای این موضوع. چون توی این نوع توضیحات واژه ها گنگ هستند . اون کیفیت عالی که من برداشت میکنم ممکنه از نظر شما بی کیفیت باشه.

ماه بهترین و راحت ترین و با کیفیت ترین سوژه رصدیه. برای عکاسی از ماه هم احتیاج به لوله تلسکوپی دارید که اتصالات عکاسی متعارف رو ساپورت کنه به علاوه مقری و پایه ای محکم که وزن دوربین رو تحمل کنه. و یک دوربین عکاسی.

بله از تلسکوپ میشه به عنوان دوربین استفاده کرد. غیر از تلسکوپ های موسوم به نیوتونی . فرق دوربین با تلسکوپ اینه که حمل و نقل تلسکوپ سخته. و به شدت بزرگنمایی تلسکوپ بالاتر از دوربینه. بزگترین دوربین ها بزرگنمایی حداکثر 30 برابری به شما میدن و ساده ترین تلسکوپ ها به راحتی بزرگنمایی 100 برابر و بالاتر رو فراهم میکنن.
    اما توقعتون واقعی باید باشه. انتظار نداشته باشید مارک لباس مردم مستقر در برج رو ببینید. در شرایط مناسب شما میتونید به راحتی تشخیص بدید افرادی که در برج هستند زن هستند یا مرد یا کودک. نه بیشتر.

اگر از تراس میتونید ماه رو ببینید پس میتونید سیارات رو هم ببینید.
    دوربین های دوچشمی حتی بزرگترینشون برای رصد سیارات کارایی ندارن. شما با دوچشمی 25 در صد به سختی میتونید تشخیص بدید که انگار اون ستاره کمی بیضیه. و با ابتدایی ترین تلسکوپ میفهمید حلقه ای دورش قرار داره و اون زحله.

اگر قصد رصد و عکاسی از ماه و سیارات و مناظر رو دارید یک شکستی با فاصله کانونی بلند مناسبه. دقیقا مثل تلسکوپی که خودتون معرفی کردید. فقط براش باید یکی دو قطعه اضافه بگیرید. یک چپقی 45 درجه برای دریافت تصویر مستقیم (که البته ممکنه پیش فرض همراه تلسکوپ باشه) . و یک بارلو -دو برابر- برای رسیدن به حد نهایی بزرگنمایی.

13. این کاربر از Babak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

سلام
    من به شما پیشنهاد میدم جدا قبل از خرید تلسکوپ یک بار با تلسکوپ رصد کنید. نمیدونم کدوم شهر هستید اما خیلی جاها هر از گاه رصد های عمومی یا تور های نجومی برگزار میشه. به انجمن نجوم شهرتون مراجعه کنید برای این موضوع. چون توی این نوع توضیحات واژه ها گنگ هستند . اون کیفیت عالی که من برداشت میکنم ممکنه از نظر شما بی کیفیت باشه.

ماه بهترین و راحت ترین و با کیفیت ترین سوژه رصدیه. برای عکاسی از ماه هم احتیاج به لوله تلسکوپی دارید که اتصالات عکاسی متعارف رو ساپورت کنه به علاوه مقری و پایه ای محکم که وزن دوربین رو تحمل کنه. و یک دوربین عکاسی.

بله از تلسکوپ میشه به عنوان دوربین استفاده کرد. غیر از تلسکوپ های موسوم به نیوتونی . فرق دوربین با تلسکوپ اینه که حمل و نقل تلسکوپ سخته. و به شدت بزرگنمایی تلسکوپ بالاتر از دوربینه. بزگترین دوربین ها بزرگنمایی حداکثر 30 برابری به شما میدن و ساده ترین تلسکوپ ها به راحتی بزرگنمایی 100 برابر و بالاتر رو فراهم میکنن.
    اما توقعتون واقعی باید باشه. انتظار نداشته باشید مارک لباس مردم مستقر در برج رو ببینید. در شرایط مناسب شما میتونید به راحتی تشخیص بدید افرادی که در برج هستند زن هستند یا مرد یا کودک. نه بیشتر.

اگر از تراس میتونید ماه رو ببینید پس میتونید سیارات رو هم ببینید.
    دوربین های دوچشمی حتی بزرگترینشون برای رصد سیارات کارایی ندارن. شما با دوچشمی 25 در صد به سختی میتونید تشخیص بدید که انگار اون ستاره کمی بیضیه. و با ابتدایی ترین تلسکوپ میفهمید حلقه ای دورش قرار داره و اون زحله.

اگر قصد رصد و عکاسی از ماه و سیارات و مناظر رو دارید یک شکستی با فاصله کانونی بلند مناسبه. دقیقا مثل تلسکوپی که خودتون معرفی کردید. فقط براش باید یکی دو قطعه اضافه بگیرید. یک چپقی 45 درجه برای دریافت تصویر مستقیم (که البته ممکنه پیش فرض همراه تلسکوپ باشه) . و یک بارلو -دو برابر- برای رسیدن به حد نهایی بزرگنمایی.
    من ساکن تهران هستم اما اطلاعی از اینکه مرکز نجوم اصلیش کجاست ندارم , در اینترنت سرچ کردم چندین مرکز نجوم در تهران برام به عنوان نتیجه آورد ...

منظورم از کیفیت عالی این بود که قشنگ بتونم سطح ماه و حفره های اون رو ببینم و عکسبرداری کنم , عکس هایی که شما در چند پست قبل از زحل گذاشتید رو با تلسکوپی مثل Skywatcher BK909AZ3 میشه با همون کیفیت مشاهده کرد ؟

در توضیحات تلسکوپ Skywatcher BK909AZ3 نوشته که دارای چپقی ۹۰ درجه هست , ۹۰ درجه قابلیت ۴۵ درجه شدن رو هم داره ؟
    Last edited by amirofff; 30-07-2016 at 11:38.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •