دو تا اسکریپتی که در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفته شده رو تست کنید. همچنین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو هم امتحان کنید.
دو تا اسکریپتی که در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفته شده رو تست کنید. همچنین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو هم امتحان کنید.
سلام دوستان.
من در ابتدا یک ویندوز 7 بر روی سیستم نصب کردم. و بعد از اون سوزه رو نصب کردم.
حالا می خوام در گراب ، بوت 7 هم اضافه کنم.
لطفا راهنماییم کنید.
از Yast میشه گراب رو آورد و در یک محیط گرافیکی ، بوت لودر را تنظیم کرد.
چگونه این کار صورت میگیره؟
این روبه اخرش اضافه کنید:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان گرامی
من هر پکتی را که بخواهم نصب کنم با پیغام زیر مواجه میشم.
چه وقتی که این پکت را از مخزن DVD تکمیلی اوپن سوزه بخواهم نصب کنم و چه وقتی که از پکت های پیشنهادی خود سیستم عامل
تنظیمات دستی هم بسیار طولانی و غیر ممکن هست ! که در این لیست نشون داده میشه
با این نرم افزار خاص مشکل ندارم ٰ با پیغام There are some conflicts on the transaction that must be solved manually مشکل دارم.
پیشاپش ممنون از راهنمایی شما :![]()
با سلام
من یه مودم asus 604 دارم و میخوام توی suse 11.2 راه بندازم. ولی هرکاری میکنم، تب مربوط به dsl در network manager فعال نمی شه. اگه دوستان منو راهنمایی کنن ممنون میشم.
سلام
یه مشکلی با OpenSUSE نسخه 11.2 پیدا کردم، اونم اینکه بعد نصب روی لپ تاپ وقتی بالا می خواد بیاد بعد اینکه لوگوش نمایش داده میشه یکسری نوشته میاد که آخرش می نویسه
بعدم صفحه یاه میشه و بکل میمیره، البته یه جستجویی در اینترنت زدم فهمیدم مشکل از این نسخه opensuse استکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ولی متاسفانه راه حل هایی که پیدا کردم هیچ کدام برام جواب نداده، حتی فروم اصلی opensuse هم تاپیکی در این مورد باز
کردن ولی به نظر میاد به نتیجه نرسیده
می خواستم اگر کسی راه حلی میشناسه بگه ما هم استفاده کنیم
با تشکر
با عرض پوزش اینجا شاید جاش نباشه اما
اگه ممکنه می خوام بیان انتخابشونو از
Ubuntu
Parsix!
Kubuntu
OPENSuse
FEDORA
در تایپیک (مهاجرت؟ ...)
ثبت کنن
با تشکر قبلی
بعد از نصب update کردی اگر این کار رو کردی باید با failsafe mode بالا بی یای و graphic driver رو دو باره نصب کنی
با کابل ethernet وصلش کن و تو firefox با آدرس ۱۹۲.۱۶۸.۱.۱ وارد منوی مودم شو و تنظیمات رو انجام بده این برای شروع کافیه
salam
man driver modem opensuse 11.2 baraye zoltrix az koja bayad download ;onam
linkesh chie age bedin mamnoon misham
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)