سلام
شما همون پست قبلی منو بخونید، مشکلتون حل میشه، به برنامه های امن در پیغامها قانون "مجاز" بدهید و تیک به خاطر داشتن را بزنید،
لینک پستم را به پست تنظیمات کومودو برای کاربران تازه کار اضافه کردم.
سلام
شما همون پست قبلی منو بخونید، مشکلتون حل میشه، به برنامه های امن در پیغامها قانون "مجاز" بدهید و تیک به خاطر داشتن را بزنید،
لینک پستم را به پست تنظیمات کومودو برای کاربران تازه کار اضافه کردم.
سلام
1- اگر حین پاسخ دادن به پیغام تیک به خاطر داشتن را بزنید اون جواب در قسمت قوانین برنامه ها در HIPS ثبت میشه، و شما میتونید بعدا تغییرش بدهید و ویرایش بکنید، مثلا برای یک فایل یک دسترسی را زده بودید مسدود و الان از این قسمت میتونید تغییرش بدهید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- اما قسمت زیر یعنی "قوانین پیش ساخته": یکسری قوانین از پیش ساخته هستند که شما میتونید این قوانین را به فایل بدهید تا از آن پیروی کند.(البته خودتون هم میتونید یکسری قوانین کلی بسازید و اضافه کنید)
با سلام به همه دوستان
چند وقته که هوس کردم cis رو نصب کنم اما الان eset internet security رو دارم
میخوام بدونم میارزه که کوچ کنم به cis ؟
آیا cis از eset قوی تر ، سریعتر ، ایمن تر و سبک تر هستش یا نه ؟
Sent from my ST15i using Tapatalk 2
بـــــــــلــــــــه
قوی تر هست ولی اینکارو نکنید همون کار شما و امنیت شمارو تامین میکنه و شما کار با اونو بلدی. به نظر من این کار اشتباه هست مگه ناراضی هستی از انتی ویرروست ؟
آیا شما وارد این سایت میشید از ورودتون جلوگیری میشه ؟
سلام
ربطی به کومودو نداره. شما ادبلاک دارید و اون سایت هم به پول آگهی زنده است.
ادبلاک را غیرفعال کنید تا وارد بشید.
سلام به همه
من نورتون داشتم پاک کردم
اوست داشتم پاک کردم
سیستمم رمم 1گیگ و سی پی یو 2 هسته ای هستش
الانم انتخابام به ترتیب 1- کومودو اینترنت سکوریتی
2- آنتی ویروس رایگان اویرا+ فایروال کومودو
3 نود هستش
الان میخوام گزینه اولی رو نصب کنم. مشکلاتی که برا سیستم به وجود نمیاد که؟
من لینکه نرم افزار. طریقه نصب نرم افزار. انجام تنظیمات. شیوه آپدیتشچه طوره. منظورم آف لایه یا آن لاینه.
دوستان کسی میتونه راهنمایی کامل بکنه. دیگه خسته شدم از بس هی آنتی ویروس تست کردم.
ثواب داره به خدا![]()
تمام آموزش ها تو پست 2 همین تایپک هست . البته این آنتی ویروس احتیاج داره روش وقت بذارید و یه سری قوانین براش تعریف کنید و ....
ولی در مورد ترکیب استفاده از اونها بنده نظری نمیدم.صد در صد دوستان راهنماییتون خواهند کرد.![]()
سلام دوستان وقت بخير.
در خصوص فايروال كمودو چندتا راهنمايي ميخواستم.
يكي اينكه چطوري ميشه سرويسهاي ويندوز رو از توي فايروال محدود كرد كه دسترسي به اينترنت نداشته باشن.. ويندوز 8 آپديتهاي سنگيني رو از اينترنت دريافت ميكنه حتي با وجود خاموش كردن گزينه آپديت بازهم در پس زمينه مشغول دانلود بازي ميشه. ميخوام تمامي سرويسهاي مربوط به آپديت رو از فايروال كمودو محدود كنم.
2- چطوري ميشه برخي سايتها رو از فايروال كمودو ----- كرد. مثلا تعريف كنيم از هيچ مرورگري سايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و كليه زيرشاخه هاش باز نشه؟
من IDM رو كلا تو ليست مجاز قرار دادم مشكلي پيش مياد؟
در ضمن اگه همه اين كارها رو بسپريم دست كمودو چي؟ خودش كارش درسته من تاحالا كه مشكلي نداشتم. الان روي حالت امن قرار داره...
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)