گوشی HTC Touch هم تایوانی داره و هم چینی؟جریان چیه؟اگر چینی باشه مشکل نداره.چون من شنیدم که HTC امتیازشو داده چین.لطفا سریع جواب بدید
گوشی HTC Touch هم تایوانی داره و هم چینی؟جریان چیه؟اگر چینی باشه مشکل نداره.چون من شنیدم که HTC امتیازشو داده چین.لطفا سریع جواب بدید
تا جایی که من می دونم این اتفاق برای i-mate افتاده. من خودم تاچ ورژن جدید اصل تایوان دارم
با اجازه مدیریت محترم کل سایت
اگه دوستان چیزهای جدیدی واسه گوشیهای هوشمند نیاز داشته باشند
به انخمن ما هم سری بزنند خوشحال میشیمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
سلام
ببخشید شما ROM WM6 واسه htc p3400 دارین اگه دارین لطفاً بزارین
عکس های اخیر ورژن سیستم عاملی را که پشت ظاهر براق سونی اریکسون X1 قرار داره فاش کرد! از آنجا که تیمهای خبری در کنگره بارسلونا اجازه نداشتند به XPERIA دست بزنند (!) حدس زده می شد که ورژن ویندوزش 6.0 Professional باشه.
سایت مجارستانیعکس های زنده جدیدی از صفحه X1 را منتشر کرده . همینطور که می بینید این شیطان کوچک (!) با Windows Mobile 6.1 که هنوز هم معرفی نشده کار می کند.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سونی اریکسون نسبتا مایل نیست در مورد مشخصات سخت افزاریه X1 صحبت کنه اما این عکس ها نشون می دن که سی پی یو Qualcomm 7200 با 520 MHz سرعت داره، 128 مگابایت حافظه رم (اشتباه نکنید یه وقت. مموری نه، رم!) و یک باطری 1500 میلی آمپر/ساعت.
بله اومده.بین 880 تا 980 هست
سلام خسته نباشید شرمنده که من بیش از این نمیتونم
تو این انجمن فعلیت کنم چون باید رو انجمن خودم کار کنم
به علت محبوبیت ویندوز پی سی برای ویندوز موبابل از طریق برنامه و نصب اسکین های خواصی میشود ظاهری مانند ویندوز پی سی ایجاد کرد که مشکلاتی نظیر کم شدن سرعت و حافظه اصلی به علت محیط گرافیکی بیشتر و .. را خواهید داشت
به هر حال در زیر یک اسکین که ظاهر ویندوز موبایل شما را مانند ویندوز ویستا که آخرهای سال 2007 عرضه شود معرفی میکنم
با سریال زیر رجیسترش کنید:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Serial: Name: kkk70869413
S/N: E154-A936-DD8F-CFB6
2.دانلود Vistalite
3.دانلود فایل wisbardesktop برای نصب روی کامپیوترکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد رجسیتر برنامه :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
E154-A936-DD8F-CFB6
ابتدا اسکین ها را در مسیر program files/lakeridge/wisbar advance/themes کپی کنید
سپس بهWisSettings رفته و رویcustomiz گزینه custom theme را انتخاب کرده و سپس. Import Themeبزنید.در مرحله بعد فلشه سمته راستو بزنید و به آدرسه اسکین که همان
(My Device/Program Files/Lakeridge/wisbar advance/themes...) بروید و اسکین مورد نظر را انتخاب کرده و Ok را میزنیم و دوباره میایید در صفحه اصلیwisSetiings و باز okبزنید
امیدوارم از این برنامه لذت ببرید.
معرفی Asus Lamborghini ZX1
مهمترين امكانات :
- سيستم عامل ويندوز موبايل 6,1
- پشتیبانی از شبکه های UMTS/HSDPA (3.6 Mbps) / GSM/GPRS/EDGE
- سيپیو : TI 2431 450 MHz processor
- حافظه : 128 MB of RAM
- 256 MB ROM
- صفحه نمایش لمسی با ابعاد QVGA و اندازه 2.8 اینچ
- Wi-Fi 802.11 b/g
- Bluetooth 2.0 + EDR
- USB 2.0
- GPS receiver
- دوربین 3 مگاپیکسل با اتوفوکس
- قیمت پیشبینی شده : 1000 یورو
Asus P560
مهمترین مشخصات :
- سیستم عامل ویندوز موبایل 6.1
- دوربین 3 مگاپیکسل
- صفحه نمایش لمسی با اندازه 2.8 اینچ با ابعاد QVGA
- حافظه :
128 Ram
256 Rom
- Bluetooth 2.0
- WI-FI 802.11b/g
- built-in GPS
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)