کمممممممممک ...من میتونم با کا750 بازی های 176*208 و اون یکی سایز یعن 240 *... رو بازی کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کمممممممممک ...من میتونم با کا750 بازی های 176*208 و اون یکی سایز یعن 240 *... رو بازی کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بهناز خانوم شما اگه اين پيغام بده configuration error please contact your network...centre يعني شما گوشي رو كه فلش كردي كاستوميز گوشيت كامل انجام نشده براي همين بايد دوباره كاستوميز كني. چون فلش كامل كردي گوشيت رجيستر اصل نيستش براي همين بايد ببري بيرون 2000 بدي با باكس برات رجيستر دستي بدن.
البته اگه بيشتر توضيح بدي كه چيكار كردي الان چه خطايي دقيق ميده ميگم چيكار كني![]()
ممنون میشم
بای[/QUOTE]
آقا مهدي شما از controlPanel --> Add hardware اين usbflash رو تعريف كن خودش ميشناسه حتي گوشيت روشن هم شد بزار خودش ميشناسه بعضي وقتها از رو سي دي نميشناسه ولي اين فايل خوبه امتحان كن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من طبق همه کارهایی که گفتید انجام دادم ولی با
error
unable to open device : EPIUSB check for EPIUSB.SYS driver installed
مواجه شدم
کمک کنید
سلام رفقا كسي كليپ ارت و فان لاير و چيزاي ديگه گوشيهاي مختلف رو نداره بزاره دانلود كنيم
سلام به همه عزیزان
من تمام کارهایی رو که تو این تاپیک معرفی شده بود رو روی کا 750 خودم و چند تا از دوستام امتحان کردم (قدیمی ، جدید ، رجیستر شده ، رجیستر نشده) کارهای از قبیل : تغییر منو ی گوشی ، تغییر اسکین مدیا پلایر ، افزایش اس ام اس ، برداشتن لوگو ir-tci ، تغییر فونت ، تبدیل صدای زنگ گوشی به صدای پخش مدیا پلایر و ... ولی متأسفانه باید به استحضار دوستان برسونم که تغییر منوی گوشی و تغییر اسکین مدیا پلایر گوشی رو خراب می کنه! چطور؟ ::::: وقتی این تغییراتو انجام میدم گوشی دیگه عکس نمیگیره بطوری که وقتی عکس میگیری عکس ذخیره نمی شه و می پره . با تغییر منوی گوشی ، گوشی قاط می زنه !!!!!! من توصیه می کنم به دوستان که قبل از انجام تمام مراحل گفته شده ، یه بک آپ از تمامی فایل ها بگیرن تا بعدا که خواستن گوشیشونو نجات بدن به دردسر نیفتن.
فایل دالود نمیشه. کسی سراغ نداره؟
سلام
کابل dcu-60 چیست؟
اگه کابلی که رو خود گوشی هست منظورتونه من طبق همه کارهایی که گفتید کردم ولی با اروری که داخل #1394 گفتم مواجه شدم. کمک کنید خیلی طالبم؟؟
باید usb flash رو هم علاوه بر درایور گوشیت نصب کنی
لینک دانلودش اینه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این مشکل منم هست ولی من تو xp باش مشکل ندارم تو vista مشکل دارم.
خوش باشی
نصبش هم سادس دیگه تو device managr برو usb flash رو update driver بزن بعدش آدرس فولدری که این فایل رو توش extract کردی بذار
تو صفحات قبلی هم هست سرچ کن پیدا می کنی
موفق باشی
نمیشه عزیزم
من خیلی از device ها رو امتحان کردم error می ده.
ببین چه اروی می ده؟؟
کدوم سخت افزارو انتخاب کنم؟؟؟
تو این مرحله؟
تنكس
Last edited by mahhdy; 05-04-2007 at 17:39. دليل: اشتباه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)