ایده جالبی بود ، این به نظر خیلی عاقلانه میاد ، بنویس بفرست به نماینده ی مجلس شهرتون ... یا اگه بیشتر وقت داری به چندین نفر دیگه هم بگو
این کار رو بکنن ، تعداد بالاتر بره شاید اصلاحش کردن ... یه کار قشنگ تاریخی میکنی ...
ایده جالبی بود ، این به نظر خیلی عاقلانه میاد ، بنویس بفرست به نماینده ی مجلس شهرتون ... یا اگه بیشتر وقت داری به چندین نفر دیگه هم بگو
این کار رو بکنن ، تعداد بالاتر بره شاید اصلاحش کردن ... یه کار قشنگ تاریخی میکنی ...
ببخشید دخالت میکنم ولی مهریه باید باشه! چون اکثر زنای ایرانی ضعیف هستن و باید یه پشتوانه داشته باشن تا اگه شوهره دبه کرد بتونن یه بلایی سرش بیارن که تا عمر داره فکر سوء استفاده از زن جماعت نیفته! با چشمای خودم توی این سالهایی که از عمرم گذشته شاهد تحقیر و بدبختی زنای اطرافم بودم از کتک گرفته تا طلاق و بیسرپناهی! چرا ما مردا خودمونو گول میزنیم اکثر ما (به غیر از عدهی کمی) به زن به چشم یه وسیله واسه پخت و پز و خیلی ببخشید برطرف کردن نیازهای ج.ن.س.ی نگاه میکنیم که شرماوره! به شخصه در آینده اگه بخوام دخترمو شوهر بدم خرخرهی طرفو میجوئم چون دخترمو با خون دل خوردن بزرگ کردم واسش زحمت کشیدم و نمیذارم شوهرش با یه سکه ببردش تو خونش و فرداش اگه زیر سرش بلند شد بگه بیا این یه سکت برو خونهی بابات! یا دخترمو دوست میداره و باهاش با خوبی و خوشی زندگی میکنه یا اگه پشیمون شد مهریه رو میپردازه و خداحافظ! اگه مقصر دخترم باشه هم به شخصه باهاش حرف میزنم تا مهریه رو ببخشه و طرفو بیخیال بشه/ مرسی
نه خب میرین دوباره میگیرین ولی خب با اون شرایط قبلی نه ، ایندفعه با آگاهی بیشتر میگیرین ...
جوون مردم رو چرا میترسونی![]()
ممنون همین رو میخواستم بگم الان ....
زنای جامعه ی ما ضعیف هستند ، اگه مهریه نباشه ، هیچ پشتوانه ای ندارند .
زن طلاق گرفته ، سخت تر میتونه دوباره ازدواج کنه ، احتمال موفقیت ازدواج دومش خیلی کمه ، چون زنای جامعه ی ما توانا بار نیومدن هنوز ، نسل
بعدی به نظر توانا تر به نظر میان ولی هنوز خیلی فاصله داریم با اون چیزی که باید باشه .
در نظر بگیرید حالا بچه دار هم شده باشه که نور علی نوره ، یه وابستگی نسبت به اون بچه هم داره که نمیتونه زندگیش رو ترک کنه ... به غیر از
مهریه چی داره دقیقا در مقابل مرد ؟
یه سوالی برام پیش اومده ...
اون زنی که حاضر شده تو اون سوئیت چند متری کرایه ای حتی بدون آشپزخونه زندگی کنه چطور بوده؟ اونا چطور ازدواج میکنن؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خیلی به ندرت اتفاق می افته ولی متاسفانه وجود داره به نظر میاد عده ای برای تامیـن معاش و گروهـی هم به خاطر نگرانی که از آینـده دارن ( علتش هم حمایت کم قانون
از زنان در طول زندگی مشترک و یا عدم تعهد و پایبندی خیلی از مردان به زندگی مشترکه) میزان مهریه رو بالا میگیرن در صورتی که می شه با یه روش عقلی و توافقی مثل استفاده
از شرایط ضمن عقد خیلی از مشکلات و مسائلی که ممکن هست در آینده پیش بیاد و نگرانی حاصل ازون عامل تعیین مهریه های سنگینه تا حد زیادی حل بشن ..
در کل و خارج از این ماجرایی که برای ایشون پیش اومده ..
وقتی یه ازدواج با شکست رو به رو می شه حتما مواردی از طرف هر دو طرف پیش اومده که منجر به شکست شده و نمی شه فقط یه طرف رو محکوم کرد. که چرا مهریه رو به اجرا
گذاشته به نظر من اگر آقایون پایبندی بیشتری به زندگی داشته باشن هیچ وقت یه خانم مهریه رو اجرا نمی ذاره مگر در مواردی که استـثنا هست و اون خانم قصد دیـگه ای از تعیـین
مهریه داشته ..
قبلا هم تو پست های قبلی اشاره شد خیلی از پسر ها از نظر اخلاقی و رفتاری و فکری به درجـه ای نرسـیدن که مجاز به ازدواج باشـن و صرفا برای رفع نیاز هاشـون ازدواج می کنن
و در طول زندگی مشترک هم مشکلات زیادی برای همسرشون به وجود میارن که اون خانم رو مجبور می کنن برای حق خواهی مهریه رو به اجرا بذاره ..
متاسفانه عرف اینه که برای شناخت باید دو طرف رسما به صـورت دائمی یا موقــت ازدواج کنن و این باعــث می شه خانــواده ها برای دخترشــون مهریه تعیــین کنن و همین سرآغاز
مشکلات بعدی می شه ..
دخترا خوستگار که زنگ می زنه گوشی رو بر میدارن به جای کلمه "بله؟" می گن "بله"
دور از شوخی به نظر من ازدواج باید موقعی باشه که آدم هیچ کاری جز ازدواج نداشته باشه. ازدواج خیلی سخت شده الان . از هر زاویه که بهش نگاه کنی استرس داره . خب توی ایران بیشتر حق با مردهاست
اما اینو نباید فراموش کرد که " تاحالا هیچ مردی زنشو زندان ننداخته (غیرتش نذاشته) ولی اکثر زنها شوهرانشن رو بخاطر مهریه زندانی کردن"
توی ایران باید فرهنگ سازی جدی برای ازدواج بشه
قرار نیست یک مرد هر چی تو جوانیاش و تا حالا جمع کرده و پس انداز کرده ( مثلاً پس انداز 10 ساله کار کردنش را تقدیم همسری که ازش جدا شده کنه! (در حقیقت 10 سال از عمرش را تقدیم همسرش کنه!) و بره از صفر یا زیر صفر شروع کنه تا همسرش تو خونه باباش بدون پشتوانه نمونه!
مهریه دیگه هدیه مرد به زن نیست! برای زنها شده وسیله تهدید مرد! برای بعضی زنها هم شده گرفتن پول زور! یعنی خودش 30 سال هم کار میکرد نمیتوست همچین پولی دربیاره و به جیب بزنه!
اگر هم مشکلات زن مطلقه را تو جامعه ما میگویید قرار نیست مرد بهای نگاه بد جامعه به زن مطلقه را بپردازه!
من 19 سالمه ترم 3م تازه 6سال دیگه باید درس بخونم بعد برم سربازی بعد برم دنبال کار
خونه و ماشینم که نداریم
پولم ندارم
خیر سرم دارم مهندس میشم
اونوقت پسر همسایه ما باباش ی شرکت خدماتی کوچیک داره جدول ضرب هم بلد نیس رفته زن گرفته خونه و ماشین هم داره
یادمه ی روز میگفتن تنها چیزی که نمیشه با پول خرید عشقه کجاااان بیان نشونشون بدممممممممم!
ی لکسوس که نه 206 بیار تا ببینی از لیلی تا شیرین عاشقت میشن!
اگه لکسوس اوردی که فرهاد هم واست بیستون میکنه
کجای زندگی زیباست؟؟؟جواب بدین؟
این مرد هست که یک زن متاهل رو به مطلقه تبدیل میکنه پس باید تمام تبعاتشم به گردن بگیره البته اگه زن انسان باهوشی بوده باشه و گول مرد رو نخوره و مهریه سنگین تعیین کنه..... ضمنا حق طلاق با مرده یعنی هر وقت بخواد میتونه زندگی رو از بین ببره و اگه یه پشتوانه به اسم مهریه نباشه اونوقت اون زن هیچ قدرتی واسه دفاع از حقش نخواهد داشت.....اگر هم مشکلات زن مطلقه را تو جامعه ما میگویید قرار نیست مرد بهای نگاه بد جامعه به زن مطلقه را بپردازه!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)