تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 140 از 379 اولاول ... 4090130136137138139140141142143144150190240 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,391 به 1,400 از 3782

نام تاپيک: Grand Theft Auto V

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

ساعتی پیش بازی رسید دستم و از شدت خوشحالی فقط جلد بازی رو نگاه میکردم و نزدیک بود تو پله ها بخورم زمین
    شروع بازی واقعا عالی کار شده و بعد از اون کلی سوال برات پیش میاد که به مرور زمان به جوابشون میرسی ...
    اصلا به تصاویری که از بازی منتشر شده اکتفا نکنید ، گرافیک بازی از چیزی که انتظار دارید بالاتره.
    من سطح انتظارم رو پایین آورده بودم ولی واقعا سورپرایزم کرد!
    گیم پلی خیلی روون و بدون مشکل طراحی شده و یه حس جالبی رو منتقل میکنه ...
    کنترل وسائل نقلیه عالیه . صدا گذاری ها و دیالوگ ها () به شکل ظریفی شخصیت گوینده اون رو نشون میده .
    واقعا درجه هایپ زده بالا دیگه نمیتوم بنویسم
    اینجا من یه بار ذوق مرگ شدم

*
    این تصویر هم ظاهرا نسخه ی بتای بازی روی PC هستش!
    PC باز ها ببینن کلی حال کنن
      محتوای مخفی: ... 

2. 18 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن لپ تاپ khelane's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

امروز کنسول خودم رو اورده بودم هال تا یه دم ظهری رو حال کنیم (تی وی اطاقم داغونننننن9) ماموریت سگه رو انجام میدادم همین که بو میکشه یهو بهم گفت برو سگه رو ازش بیار پایین منم سویچ کردم میکرد پدرسگ تو بازی هم چه جونوری هست خواهر زداه ام گیر داده بود دایی داره چیکار میکنه (میگفت داره میزندش منم میگفتم اره) خلاصه خودم مجبور شدم سانسورش کنم یه جورایی درس عبرتی شد دیگه تو هال بازی نکنم

4. این کاربر از khelane بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Altairezio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    TaBrIz

پيش فرض

سلام ببخشید نمی خوام بحث « برا پی سی میاد یا نه ؟ » رو ادامه بدم،ولی این پست جناب لئون خیلی شک بر انگیزه ...

فکر می کنم آقای لئون از روی شوخی گفته فردا ساعت 10:30...ولی خوب وقتی شوخی می کنید یه علامت خنده هم بذارین معلوم یشه،شاید یکی خوشحال شد بعد حالش گرفته شد !

من درست فکر می کنم یا واقعا خبرایی هست ؟( قشنگ با تموم وجود حس می کنم سر کاریه ولی خیلی جدی گفتین ! )

ببخشید من الآن خیلی تحت تاثیر قرار گرفتم جملاتم درست سر هم نمیشن ،شما به بزرگواری خودتون ببخشید
    دوستمون از روی کلافگی گفته بود اون حرفو کاملا" معلومه! کاملا" شوخی بود!......(قضیه کلا" به ،په نه په و ، ربط داشت!)
    دوستان اون بحث منتشر شدن برا PC ئو بیخیال بشین تو هر ص یه 2 تا پستی میتونی پیدا کنی که راجع به اون باشه!(احتمالا" دیر منتشر شدن نسخه ی PC به خاطر فروش و استقبال بازی بوده! می خوان جدا جدا محاسبه کنن ببینن چیه نتیجش!که 100% نتیجه ی خوبی میده اینو شرکتای دیگه ام امتحان میکنن منتهی با فاصله ی زمانی کم و در حد روز!که نتیجش استقبال دو چندان هست!اگه دقت کنین بازی هایی که تو یه روز کل نسخه های بازی اعم از PC و کنسول و ... منتشر میشن استقبال کم تری ازشون میشه!این هم به این دلیله که طرف که یه بازی رو برا کنسولش خرید دیگه بلافاصله نمیره برا PCــشم یکی بخره!ولی این کار شرکت RS نشون میده که خیلی واردن ،چون بیشتر کسایی که برا کنسول بازی رو خریدن الان راغب تر شدن برا PC هم بخرن،چون بیشتر کنسولی های دنیا هم بیشتر با نسخه های PC حال میکنن تا کنسول !الان برا بعضی از کنسولی های همین تاپیکم این موضوع پیش اومده!از تاریخشم میشه فهمید که میخوان تقریبا" همزمان با انتشار کنسول های نسل جدید بازی رو برا PC و کنسول های نسل جدید منتشر کنن که فروش خوبی باز داشته باشه!احتمالا" هم بسته های به هم چسبیده میده بیرون!)
    از دوستانی ام که عکس و فیلم میزارن تشکر فراوان میکنم یعنی با یه دکمه ی تشکر آدم راضی نمیشه!
    Last edited by Altairezio; 19-09-2013 at 16:45.

6. 7 کاربر از Altairezio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

یعنی این بازی رکورد فروش تمام فیلمها ی سینمایی جهان تا به امروز و تمام بازیهای ساخته شده جهان تا به امروز رو زده؟ روز اول 800 میلیون دلار

آخر فروم باز playstation 3's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    همین نزدیکیا

پيش فرض

اینا کین دیگه از هر فرصتی برای پول گیری استفاده می کنند
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پروفشنال MHSou's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تـ E ـهـ R ــا N

پيش فرض

GTA VI پس دیگر چه می‌شود دیگر؟!!!!
    Last edited by MHSou; 19-09-2013 at 17:50.

آخر فروم باز 2lombe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    هر جایی دور از دست شیطان!!

پيش فرض

اقا ممکنه یک وقت های تو بعضی از مراحل از بازی میاد بیرون مشکل مال بد نصب شدن دیسک اول باشه!!؟؟؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

هر وقت تو امازون زد میشه نیمچه امیدی داشت هر چند اونم 100 صددرصد نیست.

اگه نباشه جاش خالی می مونه emad_rowan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من خیلی تند تند دارم میرم نگرانم زود تموم شه! بخاطر همین از امروز زدم توی خط جانبی و ولگردی

----------------------------------------------------------------------

واقعا این GTA v بینظیره ، خارق العاده است
    هر سه کاراکتر محشرن
    پیشنهاد میکنم مراحل شخصیت ترور رو جلوی خانواده نرید، عواقب داره
    وقتی توی لس انتوس مخصوصا قسمت بیابونی شمال شهر با یک ماشین سنگین خاکی یا یک موتور چهار چرخ بیابونی یا دوچرخه کوهستانی و... دور میزنم بینهایت لذت میبرم. عجب گرافیکی داره بازی مخصوصا همون منطقه که گفتم
    واقعا نمیدونم با چه کلماتی از بازی تعریف کنم. اینجاست که به ضعف زبان فارسیم پی میبرم

-------------------------------------------------------------------

دوستان به شات و فیلم های گیم پلی علاقه نشون دادند. از این به بعد من هم اگر صحنه ی جالبی دیدم حتما عکس میگیرم و براتون آپلود میکنم
    موفق باشید

13. 8 کاربر از emad_rowan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن لپ تاپ khelane's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

من خیلی تند تند دارم میرم نگرانم زود تموم شه! بخاطر همین از امروز زدم توی خط جانبی و ولگردی

----------------------------------------------------------------------

واقعا این GTA v بینظیره ، خارق العاده است
    هر سه کاراکتر محشرن
    پیشنهاد میکنم مراحل شخصیت ترور رو جلوی خانواده نرید، عواقب داره
    وقتی توی لس انتوس مخصوصا قسمت بیابونی شمال شهر با یک ماشین سنگین خاکی یا یک موتور چهار چرخ بیابونی یا دوچرخه کوهستانی و... دور میزنم بینهایت لذت میبرم. عجب گرافیکی داره بازی مخصوصا همون منطقه که گفتم
    واقعا نمیدونم با چه کلماتی از بازی تعریف کنم. اینجاست که به ضعف زبان فارسیم پی میبرم

-------------------------------------------------------------------

دوستان به شات و فیلم های گیم پلی علاقه نشون دادند. از این به بعد من هم اگر صحنه ی جالبی دیدم حتما عکس میگیرم و براتون آپلود میکنم
    موفق باشید
    کاملا تایید میشه
    مخصوصا قسمت پیشنهادیتون که کاملا پیگرد قانونی واسه افراد -18 در حمع خانواده میشه و نظارت مدوام میشن
    Last edited by khelane; 19-09-2013 at 19:48.

15. این کاربر از khelane بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •