تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 92 هستید؟

راي دهنده
180. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

92 51.11%
  • انسانی

11 6.11%
  • تجربی

55 30.56%
  • هنر

10 5.56%
  • سایر رشته ها

12 6.67%
صفحه 140 از 325 اولاول ... 4090130136137138139140141142143144150190240 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,391 به 1,400 از 3245

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 92 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

دوستان مگه اینجوری نیست که هرکسی تو خدمت کنکور قبول بشه فرداش ترخیصش میکنن.؟ حالا با فرض اینکه من قبول شم با اینکه غیبت دارم و بر حسب سال های گذشته رهبر غیبت های سنواتیو ببخشه اونوقت منو ترخیص میکنن به نظرتون؟یا اصلا ترخیص نکنن من به کسی وکالت تام الاختیار بدم واسم ثبت نام کنه اونوقتم امیدی هست آیا؟
    اولا دوست عزیز رهبر که همیشه غیبت ها رو نمیبخشه بعضی وقتا این کار رو میکنه با توجه به اینکه دارن طول خدمت رو هم افزایش میدن بعیده بخواد این کار رو در اینده نزدیک انجام بده.
    ثانیا منظور از ترخیص این نیست که بهت مرخصی بدن بری دانشگاه ثبت نام کنی؛ برای انجام اینجورکارها اصلا نیازی به وکالت نیست خودت میتونی مرخصی 24 یا 48 ساعته بگیری و بری کارهای اداریت رو انجام بدی حتی ممکنه توی شهر دانشگاهی که پذیرفته شدی خدمت کنی و نیازی به مرخصی نباشه اصلا . منتها یکی از شروطی که در ثبت نامت هست تعین وضعیت نظام وظیفه هست؛ توی دانشگاه که ببینن سرباز هستی بهت میگن که برو برگه ترخیص ( به معنای انجام ندادن بقیه خدمت تا پایان دوره تحصیل ) بیار تا ثبت نام کنیم. توم که میری توی یگان محل خدمتت تا برگه ترخیص رو بگیری بهت میگن که چون با غیبت وارد سربازی شدی بهت برگه ترخیص نمیدیم. کل ماجرا این بود که عرض کردم.
    البته این که به کسی که غیبت کرده برگه ترخیص نمیدن یه قانون هست و خیلی هم سفت رعایت میشه منتها تحت برخی شرایط یگان محل خدمتت میتونه غیبت رو نادیده بگیره و بهت ترخیص بده. یکی از اون شرایط مثلا اینه که رشته ای مثل پزشکی قبول بشی که چون در حین تحصیل و بعد از اون قراره حداقل 3.5 سال مجانی کار کنی برای کشورت؛ اونوقت از جاهایی مثل فرماندهی کل قوا درخواست میکنن که غیبتت نادیده گرفته بشه و بهت ترخیص داده بشه.

2. این کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

جناب علیرضا میشه بنده رو راهنمایی کنید ؟

ممنونم

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام

به نظرتون کنکور امسال هنر تخصصی ها برای رشته نمایش به غیر از درس های درک عمومی هنر ، خلاقیت نمایشی ، خلاقیت تصویری ، کدوم کتاب ها رو بیشتر بخونم ؟
    میگن خواص و مواد اصلا تاثیری نداره ، درسته ؟
    در ضمن ، به نظر شما امسال درک عمومی هنر و خلاقیت تصویری بیشتر از کدام بخش ها سوال میاد ؟ چیزی در موردش شنیدید ؟

به نظر شما عمومی رو اگه زبان انگلیسی بالا 70 فکرش باشم و عربی فقط به ترجمه بسنده کنم ، خوبه ؟
    در کل میشه یه راهنمایی کنید برای اینکه بتونم دانشگاه دولتی تهران قبول شم ؟
    باید رتبه ام چند باشه ؟

ممنونم
    دوست عزیز اگه درصدهایی که فکر میکنین میتونین بزنین رو بگین من میتونم تخمین رتبه براتون بزنم

5. این کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

ادبیات : بین 50 تا 60
    دینی : بین 60 تا 70
    عربی : 30
    زبان : 80 تا 90

تخصصی :

درک عمومی هنر : 50 تا 60
    خلاقیت نمایشی : 60 تا 70 شایدم 80 (بستگی به شانسم داره سوالات آسون باشه ! ولی در هر صورت زیر 50 نمیزنم)
    خلاقیت تصویری : 30
    موسیقی : 25 تا 30
    ترسیم فنی : 0
    خواص و مواد : 0
    درک عمومی ریاضی فیزیک : 60

ممنونم

کاربر فعال علوم انسانی mohammad varaste's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    کشور37 شهر 37 کوچه37 پلاک37

پيش فرض

راست میگن امسال سهمیه دخترا رو از توی رشته های فنی و مهندسی کم کردن ؟

8. این کاربر از mohammad varaste بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال karvas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض

روزنامه همشهری نوشته بود رییس سازمان سنجش گفته اونایی که بدون ازمون قبول شدن تو کنکور هم میتونن شرکت کنن اره؟
    راستی من کاردانی نقشه برداری قبول شدم (غیرانتفاعی)میخواستم بدونم ترم اول حداکثر چقد خرجم میشه شهریه +کتاب و... که میخوام حساب کتاب بکنم ممنون

کاربر فعال انجمن آموزش عالی alavi71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

راست میگن امسال سهمیه دخترا رو از توی رشته های فنی و مهندسی کم کردن ؟
    سلام خیر اصلا اینطور نیست.
    ولی در برخی رشته ها نوع پذیرش پسر و دختر تغییر کرده..
    در برخی رشته ها کمتر و در عوض به رشته های دیگر اضاف شده

پروفشنال urcu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

اولا دوست عزیز رهبر که همیشه غیبت ها رو نمیبخشه بعضی وقتا این کار رو میکنه با توجه به اینکه دارن طول خدمت رو هم افزایش میدن بعیده بخواد این کار رو در اینده نزدیک انجام بده.
    ثانیا منظور از ترخیص این نیست که بهت مرخصی بدن بری دانشگاه ثبت نام کنی؛ برای انجام اینجورکارها اصلا نیازی به وکالت نیست خودت میتونی مرخصی 24 یا 48 ساعته بگیری و بری کارهای اداریت رو انجام بدی حتی ممکنه توی شهر دانشگاهی که پذیرفته شدی خدمت کنی و نیازی به مرخصی نباشه اصلا . منتها یکی از شروطی که در ثبت نامت هست تعین وضعیت نظام وظیفه هست؛ توی دانشگاه که ببینن سرباز هستی بهت میگن که برو برگه ترخیص ( به معنای انجام ندادن بقیه خدمت تا پایان دوره تحصیل ) بیار تا ثبت نام کنیم. توم که میری توی یگان محل خدمتت تا برگه ترخیص رو بگیری بهت میگن که چون با غیبت وارد سربازی شدی بهت برگه ترخیص نمیدیم. کل ماجرا این بود که عرض کردم.
    البته این که به کسی که غیبت کرده برگه ترخیص نمیدن یه قانون هست و خیلی هم سفت رعایت میشه منتها تحت برخی شرایط یگان محل خدمتت میتونه غیبت رو نادیده بگیره و بهت ترخیص بده. یکی از اون شرایط مثلا اینه که رشته ای مثل پزشکی قبول بشی که چون در حین تحصیل و بعد از اون قراره حداقل 3.5 سال مجانی کار کنی برای کشورت؛ اونوقت از جاهایی مثل فرماندهی کل قوا درخواست میکنن که غیبتت نادیده گرفته بشه و بهت ترخیص داده بشه.
    میگم شما کارشناس خدمت وظیفه عمومی هم هستید؟
    عزیز گرامی متاسفانه 90 درصد عرایض شما اشتباه است!!!.
    لطفا درباره چیزی که اطلاع ندارید به این صریحی اظهار نظر نکنید!.
    پادگان اصلا کاری نداره ه شما اضاف دفترچه دارید یا ....
    در صورتی که خدمت شما تموم نشده باشه پادگان تنها در دو صورت برگ تصفیه رو به شما میده
    1) برگ معافیت دائم کمیسیون پزشکی
    2) برگ معافیت یا معافیت موقت ( تحصیلی) که از نظام وظیفه صادر شده باشه!
    شما در صورت قبولی در دانشگاه از پادگان گواهی اشتغال به خدمت میگیری میبری نظام وظیفه و برات معافیت تحصیلی صادر میکنه!!
    مرخصی 24 یا 48 ی نداریم که! شاید کارای شما 2 هفته طول بکشه!...
    در ضمن هر فردی وقت داره تا 24 ساگلی مدرک پیش دانشگاهی یا 22 سالگی دیپلم فنی حرفه ایشو بگیره! ... ربطی به زرنگ بودن یا تنبل بودن نداره !...
    اما اگر مدارک رو پست کردی برای خدمت دیگه به هیچ وجه من الوجود برای دریافت مدرک دیپلم و کاردانی معافیت تحصیلی براتون صادر نمیکنن!.
    طرف داره توی شهر خودش خدمت میکنه ... به هززار راه زده برای معافی ! حتی خودم هم رفتم دنبال معافی که کارم نشد ! اونوقت شما به همین راحتی و آسودگی میگید خدمت لب مرز آسونه ؟؟ رفتید ؟؟ خدمت کردین لب مرز؟؟ عزیز گرامی خدمت مثل مدرسه و دانشگاه نیست ( صرفا جهت اطلاع )

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

میگم شما کارشناس خدمت وظیفه عمومی هم هستید؟
    عزیز گرامی متاسفانه 90 درصد عرایض شما اشتباه است!!!.
    لطفا درباره چیزی که اطلاع ندارید به این صریحی اظهار نظر نکنید!.
    پادگان اصلا کاری نداره ه شما اضاف دفترچه دارید یا ....
    در صورتی که خدمت شما تموم نشده باشه پادگان تنها در دو صورت برگ تصفیه رو به شما میده
    1) برگ معافیت دائم کمیسیون پزشکی
    2) برگ معافیت یا معافیت موقت ( تحصیلی) که از نظام وظیفه صادر شده باشه!
    شما در صورت قبولی در دانشگاه از پادگان گواهی اشتغال به خدمت میگیری میبری نظام وظیفه و برات معافیت تحصیلی صادر میکنه!!
    مرخصی 24 یا 48 ی نداریم که! شاید کارای شما 2 هفته طول بکشه!...
    در ضمن هر فردی وقت داره تا 24 ساگلی مدرک پیش دانشگاهی یا 22 سالگی دیپلم فنی حرفه ایشو بگیره! ... ربطی به زرنگ بودن یا تنبل بودن نداره !...
    اما اگر مدارک رو پست کردی برای خدمت دیگه به هیچ وجه من الوجود برای دریافت مدرک دیپلم و کاردانی معافیت تحصیلی براتون صادر نمیکنن!.
    طرف داره توی شهر خودش خدمت میکنه ... به هززار راه زده برای معافی ! حتی خودم هم رفتم دنبال معافی که کارم نشد ! اونوقت شما به همین راحتی و آسودگی میگید خدمت لب مرز آسونه ؟؟ رفتید ؟؟ خدمت کردین لب مرز؟؟ عزیز گرامی خدمت مثل مدرسه و دانشگاه نیست ( صرفا جهت اطلاع )
    حرفای من کاملا صحیح هست شما هستین که متاسفانه پست رو نخونده و ندیده دارین در موردش حرف بی ربط میزنین
    کسی نگفته پادگان اگه با دقت نگاه کنید ( در صورتی که مشکل بینایی دارید هم از کلید Ctrl + استفاده کنید ) میبینید که من نوشتم یگان محل خدمت . این کلمه با پادگان تفاوت داره. اگر جراید رو مطالعه کرده باشید همه جا این لغت رو استفاده میکنن و ربطی به کلمه پادگان نداره. اگر هم اطلاعات در این زمینه داشته باشید میدونید که یگان محل خدمتت بخش های مختلف داره و فرماندهی از تشویق و تنبیه تا ترفیع و ترخیص و ... رو میتونه از فرماندهی کل درخواست بکنه حتی میتونه شما رو برای معاینه به کمیسیون پزشکی هم بفرسته. محل خدمتت همه کار از دستش برمیاد و دستش کاملا باز هست. پس شما اگر اطلاع ندارید لازم نیست حرف بزنید.
    مرخصی 24 و 48 داریم خیلی هم خوب داریم حتی بچه 7 ساله هم میدونه که سرباز میتونه مرخصی 24 ساعته بگیره از محل خدمتش اگر شما اطلاع ندارین کسی مجبورتون نکرده که پست ارسال کنین.
    منظور من از تنبل و زرنگ بودن گرفتن دیپلم نیست من خودم هم 22 سالگی گرفتم . اگر با دقت پست رو تا آخر بخونین میبینین که من نوشتم برای اینججور کارها اگه زرنگ باشی بدون پارتی هم میتونی کارت رو راه بندازی. ربطی به سن اخذ دیپلم نداره. اگر پستی رو تا آخرش نمیخونین حق اظهار نظر و نقل قول رو هم ندارین.

موفق باشید
    Last edited by Alireza SM; 18-02-2013 at 13:55.

پروفشنال urcu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

ممنون از پاسخ‎گویی شما، ولی مشکل هم‎چنان پابرجاست! سیّاس (با تشدید یا) به معنای سیاست‎مداراست ولی فکر نمی‎کنم کسی سیاست را با تشدید یا به کار ببره! می‎تونید به لغت‎نامه‎ها مراجعه کنین، من فرهنگ عمید را نگاه کردم، سیاسی یعنی منسوب به سیاست، نه منسوب به کسی که به کار سیاسی می‎پردازد.
    اصلا سیاسی به کنار، شما درباره‎ی ملی نظرتون چیه؟ یا انتساب‎هایی که به اسم مکانها صورت می‎گیره، مثل رازی یا غزنوی؟ یا واژه‎ی مثل معنوی؟
    با سلام.
    در صورتی که شما جواب این سوال رو کاملا درست دادید بنده هم جواب شما رو به صورت کاملا مفهومی ( کاری به سوالات کنکور و... هم ندارم)
    عرض میکنم . هم در رابطه با کلمه لغات و هم بقیه کلمات مورد نظر .
    ( اما باید یک نکته رو مد نظر قرار بدید که تعداد واژه و تکواژ رو در جمله مشخص میکنن! هیچ وقت کلمه ای به شما نمیدن و بگن چند واژه و تکواژ داره! ) ( منظورم کنکور هست)
    مثلا همون کلمه رازی : در صورتی که منظور مکشف الکل باشه یک تکواژ داره و در صورتی که منظور رازی باشه که بین دو نفر یا .. در میون گذاشته میشه دو تکواژ داره.
    کلمه سیاسی از همون ترکیبی که گفتم ساخته شده ... منتها شما قواعد ترکیب واج ها رو در نظر نمیگیرید!. چون نیازی ندارید به اون.
    سوال
    عبارت (( ایرانیان تنها در قلمرو علوم نقلی و ادبی پیشگام نبوده اند بلکه در زمینه ی علوم عقلی نیز در صف مقدم تمدن بشری قرار گرفته بودند))
    به ترتیب چند واژه و تکواژ دارد؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •