پچ نصب کردن بزارین واسه بعداز نقل انتقالات زمستانی
بازی بدون پچ واقعا بهتره
پچ نصب کردن بزارین واسه بعداز نقل انتقالات زمستانی
بازی بدون پچ واقعا بهتره
با سلام
دوستان یه مشکل خیلی عجیب برام پیش اومده ممنون میشم کمک کنید
من مسترلیگ بازی میکنم الان فصل سوم هستم بعد از دیروز میخوام سیو بازی رو اجرا کنم سیو رو میشناسم ولی میگه مشکل پیدا کرده من الان به نظر شما چیکارش کنم واقعا" اعصابم رو خورد کرده
این کارت زرد دادن داور من رو کچل کرده
آخرای بازی همیشه با دو تا اخراجی با نمک شده![]()
راهی نداره؟!!؟؟؟
دقیقا چه اروری میده؟توی این مدت پچی چیزی هم نصب کردی؟
دفاع کردن قلق داره تا کارت نگیری یا حداقل کمتر بگیری.نمیشه منکر کارتهای زرد شد اما با تمرین در انواع دفاع میتونی خیلی بهتر عمل کنی.مثلا از روبرو سعی کن توپ رو بگیری چون خطا هم بشه کارت نداره.از بغل کلا بازی خطرناک محسوب میشه.چه در تکل و چه در پا انداختن.
میگه Save Corupted یه چیزی توی این مایه ها
پچ نصب کردم ولی با پچ هم حدود 1 فصل بازی کردم که اینجوری شد
بنظر میرسه با پچی که نصب کردید،تغییراتی داده شده که تازه به اون رسیدید.مثلا استادیومی تغییر کرده یا بازیکنی در دیتا نیست یا...
احتمال دیگه تغییر ورژن هست که ممکنه توسط پچ انجام گرفته باشه ولی با توجه به اینکه بعد از پچ هم بازی کردی این احتمال رد میشه.
راهی که الان بنظرم میرسه اینه که اول از سیوت بک آپ بگیر.بعد بازی رو بدون پچ اجرا کن و ببین که سیوت مشکلش برطرف میشه یا نه.
آره داداش دیروز متوجه شدم که بازیکن هایی که درصدشون بالا باشه راحت تر ترانسفر میشه . ژاوی هم زمانی که خریدم 97 درصد بود . اما کریس و مسی از 1 درصد بالا نمیرن . ترانسفر من high هستش . ممکنه چند فصل دیگه درصدشون بره بالاتر ؟؟؟
بعضی مواقع سرعت بازی متعادل و پاسکاریها بسیار نرم و روونه ؛ بار دیگه که ساکر رو اجرا میکنم احساس میکنم سرعت بازی بیشتر شده و سرعت پاسها بیشتر از قبل.
این اتفاق گاها" که ساکر رو اجرا میکنم می افته ، میخواستم بپرسم من بیش از اندازه حساس شدم یا برای سایر دوستان هم به همین شکله
پجی که نصب کردین ورژن بازی رو عوض کرده و سیو رو نمیتونه فراخوانی کنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)