تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 140 از 1421 اولاول ... 40901301361371381391401411421431441501902406401140 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,391 به 1,400 از 14206

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان مازندران

آخر فروم باز ruzbeh1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سایت دیتای مازندران هم قطع شده. ایمیل اونارو ندارین؟
    اگه همه ایمیل بزنیم که چرا اینترنت این طور شده شاید پیگیری کنن
    این طور که من تحقیق کردم،سروریسای مخابرات مازندران مشکل پیدا کرده،سرویس مخابرات استانهای دیگه بدون مشکل کار می کنه،با پشتیبانی چالوس-نوشهر امروز تماس گرفتم،گفتن که تعداد user ها مون زیاد شده،معلوم نیست کی مشکل برطرف بشه،اگه دقت کرده باشین از ساعت 6 صبح تا 11 صبح بدون مشکل هستش و سرعت تک لینک 460،اما همین که ظهر می شه سرعت شروع می کنه به کم شدن و پکت لاست

2. 3 کاربر از ruzbeh1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه hoseynn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    motelghoo

پيش فرض

این طور که من تحقیق کردم،سروریسای مخابرات مازندران مشکل پیدا کرده،سرویس مخابرات استانهای دیگه بدون مشکل کار می کنه،با پشتیبانی چالوس-نوشهر امروز تماس گرفتم،گفتن که تعداد user ها مون زیاد شده،معلوم نیست کی مشکل برطرف بشه،اگه دقت کرده باشین از ساعت 6 صبح تا 11 صبح بدون مشکل هستش و سرعت تک لینک 460،اما همین که ظهر می شه سرعت شروع می کنه به کم شدن و پکت لاست
    بدبختی اینه که مال من شبانه هم داغونه. کلا اینترنت من و دوستانم که متل قو هستیم آشغال شده

4. 2 کاربر از hoseynn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Hamidreza Sakhai's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

دوستان کسی بلده چطور مودم رو کانفیگ کنم ؟ میخوام از حالت کانکشن دار درش بیارم که وقتی مودم روشن شد اتوماتیک به اینترنت وصل شه ... کانکشن PPOE فکر کنم اسمشه که میخوام برش دارم ...

دیشب انقدر دی سی شدم با اینکه سرعتم بالای 400 بود ولی کلا 1 گیگ هم دانلود نشد ... از بس که هی سرعت لینک ها صفر میشد و ادامه ی دانلود انجام نمیشد ...

تا کی میخوان سر به سر ملت بزارن :|

6. 2 کاربر از Hamidreza Sakhai بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه hoseynn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    motelghoo

پيش فرض

دوستان کسی بلده چطور مودم رو کانفیگ کنم ؟ میخوام از حالت کانکشن دار درش بیارم که وقتی مودم روشن شد اتوماتیک به اینترنت وصل شه ... کانکشن PPOE فکر کنم اسمشه که میخوام برش دارم ...

دیشب انقدر دی سی شدم با اینکه سرعتم بالای 400 بود ولی کلا 1 گیگ هم دانلود نشد ... از بس که هی سرعت لینک ها صفر میشد و ادامه ی دانلود انجام نمیشد ...

تا کی میخوان سر به سر ملت بزارن :|
    سلام. اول مودم ریست کن. بعد اینکه باید تو یه مرورگرت 192.168.1.1 بزنی. بعد یوزر و پسورد admin بدی. وارد تنظیمات مودم میشی.
    حالا بستگی به مودمت داره که چه مدلی هست. Wizard یا Advanced Setting میزنی. بعدش کشور و vpi و vci وارد میکنی بعدش next
    باید رو PPP over Ethernet (PPPoE انتخاب کنی . next میزنی. بعد یوزر و پسوردتو وارد کن. next بزن و در آخر سیو کن

8. 2 کاربر از hoseynn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سرعت شده در حد بوندس لیگا

10. 2 کاربر از ruzbeh1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال maskot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

سرعت شده در حد بوندس لیگا
    این الان متلک بود یا واقعی(این شکلکای جدید هم اینقدر مسخرن که نمیشه منظور طرف رو فهمید)

12. 3 کاربر از maskot بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

این الان متلک بود یا واقعی(این شکلکای جدید هم اینقدر مسخرن که نمیشه منظور طرف رو فهمید)
    متلک بود ،با این سرعت مسابقات بوندس لیگا رو می تونیم online با کیفیت hd نگاه کنیم

14. 2 کاربر از ruzbeh1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Hamidreza Sakhai's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

سلام. اول مودم ریست کن. بعد اینکه باید تو یه مرورگرت 192.168.1.1 بزنی. بعد یوزر و پسورد admin بدی. وارد تنظیمات مودم میشی.
    حالا بستگی به مودمت داره که چه مدلی هست. Wizard یا Advanced Setting میزنی. بعدش کشور و vpi و vci وارد میکنی بعدش next
    باید رو PPP over Ethernet (PPPoE انتخاب کنی . next میزنی. بعد یوزر و پسوردتو وارد کن. next بزن و در آخر سیو کن
    یه نگاه به این عکس بندازید :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ردیف اول که فکر کنم همون کانفیگ ISP قبلیم (پارس آنلاین) هست که کاری بهش نداریم ...

ردیف دوم فکر کنم واسه مخابرات باشه ... نگاه کنید تو ردیف دوم کارایی که شما گفتید رو انجام دادم و قسمت Protocol من به PPPOE تغییر پیدا کرد ... قبلش رو حالت Bridging بود ...

ولی همچنان با کانکشن باید کانکت بشم ! مطمئنید همینه ؟! البته پارس آنلاین من همون PPPOE بود و من هم یادمه قبلا بدون کانکشن وصل میشم به نت ... ولی الان که مخابرات رو هم PPPOE کردم تغییری ایجاد نشد ... کار دیگه ای نباید انجام بدم ؟ تنظیمات اولی که مربوط به پارس آنلاین هست رو Remove کنم ؟ مورد ممکنه از اون باشه ؟!

16. این کاربر از Hamidreza Sakhai بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن های سخت افزار و لپ تاپ afshin b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

یه نگاه به این عکس بندازید :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ردیف اول که فکر کنم همون کانفیگ ISP قبلیم (پارس آنلاین) هست که کاری بهش نداریم ...

ردیف دوم فکر کنم واسه مخابرات باشه ... نگاه کنید تو ردیف دوم کارایی که شما گفتید رو انجام دادم و قسمت Protocol من به PPPOE تغییر پیدا کرد ... قبلش رو حالت Bridging بود ...

ولی همچنان با کانکشن باید کانکت بشم ! مطمئنید همینه ؟! البته پارس آنلاین من همون PPPOE بود و من هم یادمه قبلا بدون کانکشن وصل میشم به نت ... ولی الان که مخابرات رو هم PPPOE کردم تغییری ایجاد نشد ... کار دیگه ای نباید انجام بدم ؟ تنظیمات اولی که مربوط به پارس آنلاین هست رو Remove کنم ؟ مورد ممکنه از اون باشه ؟!
    سلام
    بنظر من هردوتا رو ریموو کن و از قسمت Quick setup دوباره از اول کانفیگ کن.

18. 2 کاربر از afshin b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

دوستان تبریک می گم،چیز پی ان دیگه کانکت نمی شه،error 720 می ده

20. این کاربر از ruzbeh1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •