تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 140 از 468 اولاول ... 4090130136137138139140141142143144150190240 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,391 به 1,400 از 4675

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky ← راهنمای تاپیک در پست دوم

در انتظار ایمیل فعال سازی
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

با سلام
    من تو آپدید کردن کسپر به مشکل برخوردم وقتی میخوام کسپر رو آپدید کنم ۱ ساعت طول میکشه البته اونش مهم نیست مشکل من اینکه این پیغام رو بهم میده databases have not been upated for a long time و نمیدونم مشکل از کجاست.
    قبلا این مشکل رو نداشتم وقتی ویندوز رو عوض کردم اینطوری شد و بعد فکر کردم اشکال از ویندوز و دوباره ویندوز رو نصب کردم اما بازم مشکل دارم
    اگه کسی میتونه مشکل من رو حل کنه راهنمایی کنه
    با تشکر

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

سلام
    1.مشکل پلاگینهای کسپر در فایرفاکس حل نشد؟
    2.من حدود یک هفته هست که win7 enterprise 64bit نصب کردم و همون اول kis 13 رو نصب و آپدیت هم میکنم.
    توی این مدت فایل host procces for windows حدود 400 مگ دانلود و 230 مگ آپلود داشته.ریموت رو بلاک کرده ام و ویندوز رو هم چند روز یکبار آپدیت میکنم.این دانلود و آپدیت برای اینه یا چیز دیگه ایست؟
    ممنون میشم پاسخ بدید.

داره خودمونی میشه persian33's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

دوست عزیز ، من دقیقا متوجه مشکلت نشدم ولی شما اول کسپر رو با استفاده از Kasper Removal پاک کن بعد دوباره نصب کن + فول آپدیت ببین مشکلت حل میشه.
    وقتی کسپر رو از توی کنترل پنل پاک میکنی به طور کامل پاک نمیشه
    سلام و ممنونم از پاسخ و راهنماییتون. مشکل من با S*S*TP اینه که وصل میشه اما دسترسی به اینترنت نداره. بعد یک دقیقه خودش قطع میشه. کسپر رو پاک میکنم درست میشه. من الان رفتم سایت خود کسپرسکی فقط kavremoval بود که اونهم لینکش برای دانلود کار نمیکرد متاسفانه. اگر قبول زحمت بفرمایید جایی kasper removal که فرموده بودید آپلود بکنید ممنون میشم.

آخر فروم باز hamidreza2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اینتـــــرنت

پيش فرض

با سلام
    من تو آپدید کردن کسپر به مشکل برخوردم وقتی میخوام کسپر رو آپدید کنم ۱ ساعت طول میکشه البته اونش مهم نیست مشکل من اینکه این پیغام رو بهم میده databases have not been upated for a long time و نمیدونم مشکل از کجاست.
    قبلا این مشکل رو نداشتم وقتی ویندوز رو عوض کردم اینطوری شد و بعد فکر کردم اشکال از ویندوز و دوباره ویندوز رو نصب کردم اما بازم مشکل دارم
    اگه کسی میتونه مشکل من رو حل کنه راهنمایی کنه
    با تشکر
    دوست عزیز ایکاش ورژن کسپرت رو هم میگفتی.
    ولی به هر حال از آخرین ورژن کسپر استفاده کن و تاریخ سیستمت رو دقیق چک کن (به میلادی) + تاریخ سیستم رو.آپدیت کسپر برای بار اول خیلی طول میکشه بعد اینکه کلا حجم آپدتهای کسپر زیاد هست + اینکه به سرعت اینترنت شما هم بستگی داره
    اگه در آپدیت کردن مشکل داری از برنامه kasper updater استفاده کن چون قابلیت ذخیره آپدیتها رو هم به شما میده.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اینم لینک دانلود خود برنامه:

موفق باشی

5. این کاربر از hamidreza2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اینتـــــرنت

پيش فرض

سلام
    1.مشکل پلاگینهای کسپر در فایرفاکس حل نشد؟
    2.من حدود یک هفته هست که win7 enterprise 64bit نصب کردم و همون اول kis 13 رو نصب و آپدیت هم میکنم.
    توی این مدت فایل host procces for windows حدود 400 مگ دانلود و 230 مگ آپلود داشته.ریموت رو بلاک کرده ام و ویندوز رو هم چند روز یکبار آپدیت میکنم.این دانلود و آپدیت برای اینه یا چیز دیگه ایست؟
    ممنون میشم پاسخ بدید.
    دوست عزیز من ورژن کسپرم 2013 یعنی 13.0.1.4190 با هاتفیکس D و ورژن فایرفاکسم 17 هست.تمام پلاگینهای کسپر توش بدون مشکل نصب هست و کار میکنه.شما هم کسپر و هم فایرفاکس رو آپ کن.
    اون یه پروسه ویندوز به اسم SVCHOST (اگه اسمش رو درست تایپ کرده باشم) هست که اگه دسترسیش رو به نت قطع کنی دیگه اینترنت نداری.ولی با یه سری تنظیمات خاص میشه حجم استفاده از ترافیک رو کم کرد:

این فیلم توسط دوست خوبمون آقا امیر تهیه شده.

7. 3 کاربر از hamidreza2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اینتـــــرنت

پيش فرض

سلام و ممنونم از پاسخ و راهنماییتون. مشکل من با S*S*TP اینه که وصل میشه اما دسترسی به اینترنت نداره. بعد یک دقیقه خودش قطع میشه. کسپر رو پاک میکنم درست میشه. من الان رفتم سایت خود کسپرسکی فقط kavremoval بود که اونهم لینکش برای دانلود کار نمیکرد متاسفانه. اگر قبول زحمت بفرمایید جایی kasper removal که فرموده بودید آپلود بکنید ممنون میشم.
    احتمالا فایروال کسپر اجازه دسترسی نمیده.اینم لینک دانلود برنامه KAV Remover براتون آپ کردم:

موفق باشید

9. 2 کاربر از hamidreza2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن شعر و داستان نویسی Mr_100_dolari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ----Balance(3%)Spot----

پيش فرض

سلام

من برای کسپر 2012 محتویات پوشه Update distribution رو که 136 مگ بود کپی کردم و پوشه Bases رو هم که وسط کپی پیغام میداد و کپی کامل انجام نمیشد به هر حال الان روی ویندوز جدید وقتی میرم که فایل ها رو درون این پوشه ها کپی کنم اصلا اجازه کپی هیچ فایلی به درون هیچ پوشه ای نمیده باید چی کار کنم ؟

و مجبورشدم دوباره کسپر رو آپ کنم اما این بار اصلا توی پوشه Update distribution هیچ فایلی نرفته و کلا خالی هستش من نمیدونم پس فایل های آپ شده کجا رفتند ؟

و الان اسکن ها و یا آپدیت هایی رو که انجام دادم اصلا تا 1 روز هم نگه نمیداره از کجا باید برم تا این زمان نگه داری این اسکن ها رو بیشتر کنم ؟

و یه سوال دیگم این بود که وقتی بیشتر برنامه ها رو باز میکنم یه چند ثانیه سیستم میره تو کما و یه کم طول میکشه تا کسپر برنامه رو بشناسه و شکل آیکون برنامه بیاد مثلا هر بار برای IDM این اتفاق میافته و توی این حالت cpu درصدش خیلی میره بالا برای این باید چی کار کنم ؟

ممنون

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اینتـــــرنت

پيش فرض

سلام

من برای کسپر 2012 محتویات پوشه Update distribution رو که 136 مگ بود کپی کردم و پوشه Bases رو هم که وسط کپی پیغام میداد و کپی کامل انجام نمیشد به هر حال الان روی ویندوز جدید وقتی میرم که فایل ها رو درون این پوشه ها کپی کنم اصلا اجازه کپی هیچ فایلی به درون هیچ پوشه ای نمیده باید چی کار کنم ؟

و مجبورشدم دوباره کسپر رو آپ کنم اما این بار اصلا توی پوشه Update distribution هیچ فایلی نرفته و کلا خالی هستش من نمیدونم پس فایل های آپ شده کجا رفتند ؟

و الان اسکن ها و یا آپدیت هایی رو که انجام دادم اصلا تا 1 روز هم نگه نمیداره از کجا باید برم تا این زمان نگه داری این اسکن ها رو بیشتر کنم ؟

و یه سوال دیگم این بود که وقتی بیشتر برنامه ها رو باز میکنم یه چند ثانیه سیستم میره تو کما و یه کم طول میکشه تا کسپر برنامه رو بشناسه و شکل آیکون برنامه بیاد مثلا هر بار برای IDM این اتفاق میافته و توی این حالت cpu درصدش خیلی میره بالا برای این باید چی کار کنم ؟

ممنون
    در مورد مشکل اولت باید بگم که چون کسپرت در حال فعالیت هست اجازه کپی فایلها رو نمیده چون اون پوشه در حال استفاده هست (یعنی یجورایی دیتابیس کسپر هست).دوست عزیز ایکاش وقتی داشتی دوباره کسپر رو آپ میکردی توی تنظیماتش یه مسیر دیگه (دوم) برای ذخیره آپدیتها درست میکردی که دیگه این مشکلات واست پیش نیاد.
    برای مشکل دومت هم (البته مشکل منم هست و باید بهش عادت کنی ، میشه کمش کرد ولی نمیشه کلا درستش کرد)

12. این کاربر از hamidreza2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ----Balance(3%)Spot----

پيش فرض

در مورد مشکل اولت باید بگم که چون کسپرت در حال فعالیت هست اجازه کپی فایلها رو نمیده چون اون پوشه در حال استفاده هست (یعنی یجورایی دیتابیس کسپر هست).دوست عزیز ایکاش وقتی داشتی دوباره کسپر رو آپ میکردی توی تنظیماتش یه مسیر دیگه (دوم) برای ذخیره آپدیتها درست میکردی که دیگه این مشکلات واست پیش نیاد.
    برای مشکل دومت هم (البته مشکل منم هست و باید بهش عادت کنی ، میشه کمش کرد ولی نمیشه کلا درستش کرد)

ممنون الان آپ قبلی رو دارم میتونم آدرس آپدیت رو تغییر بدم و همون فایل های آپ شده قبلی رو توش کپی کنم و دوباره آپ کنم یا این کارو کنم قاطی میکنه ؟ در ضمن برای کپی کردن باید ویروس یاب رو غیر فعال کنم ؟

بعد میگه با خود برنامه نمیشه فایل آپدیت های برنامه رو سیو کرد ؟ پس چرا یه فایل سیو میکنه با حجم چند کلو بایت با پسوند cfg پس این چیه دیگه ؟

تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ----Balance(3%)Spot----

پيش فرض

با استفاده از کسپر میشه تبلیغات سایت های مختلف رو حذف کرد ؟ وقتی سایتی رو باز میکنم یه دفع cpu تا درصد بالایی میره و سرعت سیستم خیلی کم میشه و چند دقیه بعد درست میشه و نمیدونم مشکل از کسپر هستش با فایر فاکس و یا حتی توی سایتی هستم و روی هیچ لینکی هم کلیک نکردم بعضی وقتها این طوری میشه دوستان اگر میدونید مشکل از کجاست لطفا راهنمایی بفرمایید ؟

با تشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •