تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 140 از 159 اولاول ... 4090130136137138139140141142143144150 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,391 به 1,400 از 1583

نام تاپيک: مشاوره خرید خودرو از 20 تا 60 میلیون تومان

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

ممنون از پاسخت
    این پیشنهاد سانگ یانگ موسو رو خوب اومدی دارم راجبش تحقیق میکنم
    شتاب و نرمی و بی سرصدایی ماشین واسم خیلی مهمه
    مگانی که پیشنهاد دادین شتاب میگن تعطیله
    ورنا هم خوبه اما راستش تیپش رو پسند نمی کنم خیلی پیرمردیه
    مگان 2000 هم شتاب خوبي نداره نسبت به موتور 2000. مگان کلا به درد نمي خوره اما خب مصرف کننده محترم تا 100 تومن داره پولش رو ميده.

ماشيني نخريد که وبال گردن باشه. موسو از اين وبالي هاست.

اگر ماشين ايراني مد نظر نداريد به صفر چيني جات فکر کنيد مثلا mvm315 و اگر با کارکرده مشکل ندرايد بهترين انتخاب مزدا 323 هستش

2. این کاربر از a_rudi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

مگان 2000 هم شتاب خوبي نداره نسبت به موتور 2000. مگان کلا به درد نمي خوره اما خب مصرف کننده محترم تا 100 تومن داره پولش رو ميده.

ماشيني نخريد که وبال گردن باشه. موسو از اين وبالي هاست.

اگر ماشين ايراني مد نظر نداريد به صفر چيني جات فکر کنيد مثلا mvm315 و اگر با کارکرده مشکل ندرايد بهترين انتخاب مزدا 323 هستش
    جدی موسو بازار دسته دوم نداره!!
    چینی ها چی مثلا ؟
    ضمنا صفر هم نمی خوام چون افت قیمت زیاد داره منم سالی یک ماشین باس عوض کنم
    این رو در نظر بگیر : شتاب و نرمی و بی سرصدایی ماشین واسم خیلی مهمه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

شاسی بلند رونیز هم هست براتون (که البته بازار خوبی نداره اونم)

شتاب و نرمی ورنا خوبه (که میگید دوستش ندارید. )
    Last edited by banii; 14-05-2014 at 12:38.

5. این کاربر از banii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

شاسی بلند رونیز هم هست براتون (که البته بازار خوبی نداره اونم)

شتاب و نرمی ورنا خوبه (که میگید دوستش ندارید. )
    والا نمیدونم با این 45 تومان ما خیلی خرید ماشین خارجی سخت شده یادش بخیر میشد باهاش ماکسما یا زانتیا صفر خریدا !!
    اون موسو هم مدل 6 سیلندر اتوماتش خیلی امکانات داره واسه همین وسوسه شدم و از تیپ خشنشم خوشم اومد.
    واقعا دارم گیج میزنم چی بخرم.
    خلاصه تحقیق این چند روزم اینا شد :
    مزدا 323
    ورنا ( اگرچه از تیپش خوشم نمیاد )
    206 تیپ 5 یا رانا یا SD ( اگرچه با ایران فرغون مشکل دارم )

اون ته ته دلم هنوز پیش یک زانتیا مدل 87 هست که اساتید این تاپیک همه گفتن نه!! آخه مگه چقدر خرج داره! قیمت قطعاتش و خرابی هاش از 206 خیلی بیشتر مگه؟

دوستان پیشنهاد دیگه ندارند
    Last edited by aszasz; 14-05-2014 at 12:53.

حـــــرفـه ای hossein.az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

والا نمیدونم با این 45 تومان ما خیلی خرید ماشین خارجی سخت شده یادش بخیر میشد باهاش ماکسما یا زانتیا صفر خریدا !!
    اون موسو هم مدل 6 سیلندر اتوماتش خیلی امکانات داره واسه همین وسوسه شدم و از تیپ خشنشم خوشم اومد.
    واقعا دارم گیج میزنم چی بخرم.
    خلاصه تحقیق این چند روزم اینا شد :
    مزدا 323
    ورنا ( اگرچه از تیپش خوشم نمیاد )
    206 تیپ 5 یا رانا یا SD ( اگرچه با ایران فرغون مشکل دارم )

اون ته ته دلم هنوز پیش یک زانتیا مدل 87 هست که اساتید این تاپیک همه گفتن نه!! آخه مگه چقدر خرج داره! قیمت قطعاتش و خرابی هاش از 206 خیلی بیشتر مگه؟

دوستان پیشنهاد دیگه ندارند
    بهترین انتخاب همونطور که در تاپیک دیگه گفتم مزدا 323 است که اگه کم کارکردشو پیدا کنید تمام ملاک هاتون رو داره
    اما اگه خواستید به رانا و 206 تیپ 5 صفر فکر کنید قبلش انتخاب لیفان 620 با موتور 1800 را مدنظر قرار بدید
    البته جک j5 صفر هم انتخاب خوبیه

206 در مقابل زانتیا هیچ خرجی نداره

8. این کاربر از hossein.az بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

بهترین انتخاب همونطور که در تاپیک دیگه گفتم مزدا 323 است که اگه کم کارکردشو پیدا کنید تمام ملاک هاتون رو داره
    اما اگه خواستید به رانا و 206 تیپ 5 صفر فکر کنید قبلش انتخاب لیفان 620 با موتور 1800 را مدنظر قرار بدید
    البته جک j5 صفر هم انتخاب خوبیه

206 در مقابل زانتیا هیچ خرجی نداره
    خیلی ممنون از شما واقعا میدونم دلسوزانه پاسخ میدید و به لحاظ عقلی هم تمام حرف هاتون منطقی هستش من چشمام رو کور کرده این زانتیا

چشم امشب میرم چندتا بنگاه ببینم مزدا 323 بدردبخور پیدا میشه از سایت باما هم به چند نفر زنگ میزنم ببینم چی میشه

حالا بین مزدا 323 و ورنا چی؟! با قیافه ها جفتشون مشکل دارم lمخصوصا ورنا چون احساس پیرمردی میکنم ولی ظاهرا با این پول بیشتر نمیشه مانور داد

پ.ن : چرا نامرد این زانتیا اینجوریهههه اخه اون موتور 2000 سلطان شتاب و خدای سیستم تعلیق رو من چطور می تونم ازش بگذرم
    زانتیا طراحی قدیمیه و مصرفش بالا همه اینا قبول اما خداییش نمیشه براحتی از کنار این ویژگی های دیگه اش گذشت
    Last edited by aszasz; 14-05-2014 at 14:34.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

خیلی ممنون از شما واقعا میدونم دلسوزانه پاسخ میدید و به لحاظ عقلی هم تمام حرف هاتون منطقی هستش من چشمام رو کور کرده این زانتیا

چشم امشب میرم چندتا بنگاه ببینم مزدا 323 بدردبخور پیدا میشه از سایت باما هم به چند نفر زنگ میزنم ببینم چی میشه

حالا بین مزدا 323 و ورنا چی؟! با قیافه ها جفتشون مشکل دارم lمخصوصا ورنا چون احساس پیرمردی میکنم ولی ظاهرا با این پول بیشتر نمیشه مانور داد

پ.ن : چرا نامرد این زانتیا اینجوریهههه اخه اون موتور 2000 سلطان شتاب و خدای سیستم تعلیق رو من چطور می تونم ازش بگذرم
    زانتیا طراحی قدیمیه و مصرفش بالا همه اینا قبول اما خداییش نمیشه براحتی از کنار این ویژگی های دیگه اش گذشت
    دوست من بازار زانتیا خوبه اما غیر زانتیا بازها جرات نمیکنن واردش بشن چون اگر خرج داشته باشه به اندازه هواپیما خرج میزاره رو دستت.
    با یه زانتیا باز برو بازار و اون 87 رو چک کن شاید اوکی بود و خرحی برات نتراشید.
    و یا با فروشنده شرط کن که باید ماشینو ببرید پیش مکانیک و جلوبندکار خبره زانتیا تا اگر خرجی داشت متوجه بشی.
    یه پمپ تنظیم ارتفاعش بالای 2 تومن قیمت داره اونم استوک.
    ورنا خوبه ولی مشتری نداره. مزدا ژاپنی که سلطان خراب نشدن هست و کم استهلاکی.
    میتونی تیپ5 مدل85یا86 پیدا کنی سفید محشره. دنده اتومات سانروف ای بی اس ایربگ.

--------------------------------
    ▶▶▶▶ارسال از موبایل، ابزاری اعتیاد آور◀◀◀◀

11. این کاربر از a_rudi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

دوست من بازار زانتیا خوبه اما غیر زانتیا بازها جرات نمیکنن واردش بشن چون اگر خرج داشته باشه به اندازه هواپیما خرج میزاره رو دستت.
    با یه زانتیا باز برو بازار و اون 87 رو چک کن شاید اوکی بود و خرحی برات نتراشید.
    و یا با فروشنده شرط کن که باید ماشینو ببرید پیش مکانیک و جلوبندکار خبره زانتیا تا اگر خرجی داشت متوجه بشی.
    یه پمپ تنظیم ارتفاعش بالای 2 تومن قیمت داره اونم استوک.
    ورنا خوبه ولی مشتری نداره. مزدا ژاپنی که سلطان خراب نشدن هست و کم استهلاکی.
    میتونی تیپ5 مدل85یا86 پیدا کنی سفید محشره. دنده اتومات سانروف ای بی اس ایربگ.

--------------------------------
    ▶▶▶▶ارسال از موبایل، ابزاری اعتیاد آور◀◀◀◀

میرم تو کار همین 323 به قول شما سفیدش هم جون پسند تره ببینیم خدا چی می خواد.
    یک چیز هم فکرم رو مشغول میکنه مزدا 323 مدل 84 با 206 تیپ 5 مدل 93 از لحاظ قیمت یکیه !! هر دو 1600 cc و 16 سوپاپ نزدیک 10 سال اختلاف کارکرد هر چی هم 206 های الان اشغال باشن بنظرت بازهم خرید 323 منطقیه؟

حـــــرفـه ای hossein.az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

میرم تو کار همین 323 به قول شما سفیدش هم جون پسند تره ببینیم خدا چی می خواد.
    یک چیز هم فکرم رو مشغول میکنه مزدا 323 مدل 84 با 206 تیپ 5 مدل 93 از لحاظ قیمت یکیه !! هر دو 1600 cc و 16 سوپاپ نزدیک 10 سال اختلاف کارکرد هر چی هم 206 های الان اشغال باشن بنظرت بازهم خرید 323 منطقیه؟
    شاید منطقی نباشه
    اما شما گفتید کارکرده مشکلی ندارم
    والا به نظرم من با 45 صفر لیفان خیلی بهتره تا 206
    در مورد کارکرده هم مزدا بهترینه بین گزینه هاتون
    در ضمن مزدا ظاهر بسیار زیبایی داره شاید طراحیش کهنه باشه اما هنوز طراحیش خوبه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام
    دوستان خودرو gen2 دست دوم تمیز گیر میاد ؟
    وضعیت قطعاتش به چه صورت هست و آیا توصیه میشه که این ماشین رو خریداری کنیم ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •