ما در زندگی مرتبا با درسهای تازه ای روبرو می شویم و تا زمانی که درسی را یاد نگیریم مجبور به گذراندن دوباره آن هستیم...
آندرو متیوز
ما در زندگی مرتبا با درسهای تازه ای روبرو می شویم و تا زمانی که درسی را یاد نگیریم مجبور به گذراندن دوباره آن هستیم...
آندرو متیوز
بیسمارک : اگر به جای اسلحه با معلم به جنگ دنیا می رفتیم ، همه دشمنان نابود می شدند...
انسان نقطه ای است بین دو بی نهایت بی نهایت لجن و بی نهایت فرشته بنگر به طرف کدام یک می روی (دکتر شریعتی)
عیب کار اینجاست که من '' آنچه هستم '' را با '' آنچه باید باشم '' اشتباه می کنم ، خیال میکنم آنچه باید باشم هستم،در حالیکه آنچه هستم نباید باشم... صادق هدایت
متشکر...قشنگ بود.مصیبتی از این بزرگ تر؟؟ افلاطون گفت: مصیبتی از این بزرگ تر چه باشد؟ كه جاهلی مرا بستاید و كار من او را پسندیده آید! ندانم كه چه كار جاهلانه كرده ام كه او را خوش آمده است!(قابوس نامه
جوانی بهار زندگی است و پیری زمستان آن ، پاییز و تابستانی در کار نیست.
ویل دورانت
زن مخلوقی است كه عمیق تر میبیند و مرد مخلوقی است كه دورتر را میبیند.عالم برای مرد یك قلب است و قلب برای زن عالمی است... گرابه
زن مانند شیشۀ ظزیف و شکستنی است . هرگز توانایی مقاومت او را نیازمایید . زیرا ممکن است شیشه ناگهان بشکند... سروانتس
هر قوم حکومتی را داراست که شایسته ی آنست.
حضرت علی ( ع )
وقتي که ديگر نبود , من به بودنش نيازمند شدم
وقتي که ديگر رفت , من به انتظار آمدنش نشستم
وقتي که ديگر نمي توانست مرا دوست بدارد , من او را دوست داشتم
وقتي که او تمام کرد , من شروع کردم
وقتي که او تمام شد , من آغاز شدم ....
دکتر شريعتي
فکر نو بسیار ظریف و حساس است ،بایک ریشخند کوچک می میرد و کنایه ای کوچک آن را بسختی مجروح می کند... هربرت اسپنسر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)