تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 140 از 475 اولاول ... 4090130136137138139140141142143144150190240 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,391 به 1,400 از 4744

نام تاپيک: » مـشـاوره برای خرید تبـلت هـای اندرویـد

آخر فروم باز Mool Tee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    Does it Matter?

پيش فرض

سلام ارزونترین تب سیم کارت خور رو میشه معرفی کنی چینی سیم کارت خور چی به درد می خوره
    ViewSonic ViewPad 7-3G هست ولی یکم قدیمیه! ولی کمترین قیمت رو داره. Galaxy Tab 2 هم در دسترس هست!

آخر فروم باز Mool Tee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    Does it Matter?

پيش فرض

سلام چرا باید این تبلتو با این قیمت بخریم اخهههههههه؟ بهتر نیست بریم ipad 2 16 gig بخریم دست دوم؟
    بستگی به علاقه و نیازتون داره! ببینید کدوم بیشتر به کارتون میاد!!! چون یه ایپد 2 16 دست دوم قیمتش خیلی کم خواهد بود و با nexus 7 برابری میکنه!

3. این کاربر از Mool Tee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه khashayar7206's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام ارزونترین تب سیم کارت خور رو میشه معرفی کنی چینی سیم کارت خور چی به درد می خوره
    HUAWEI Media Pad 7 گزینه خوبی میتونه باشه
    مشخصاتش توپه
    امکان مکالمه تلفنی هم داره

قیمت جهانی ای تبلت حدود 350 یورو هست
    ولی از اونجایی که کشور چین دوست و برادر ما هست

قیمت این تبلت برای ما 590 تومن در میاد.

5. 2 کاربر از khashayar7206 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mojtabap99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

من هم میخوام 16GB نکسوس7 بخرم اما این تبلت در خاورمیانه عرضه نشده به همین دلیل صد دلار گرون تر برای ما در میاد میخواستم بدونم کی در خاورمیانه عرضه مشه و چقدر قیمت رو پایین میاره
    دقیقا نمی دونم دوست من ولی از چند نفر از فروشندها توی مشهد پرسیدم گفتن دوهفته دیگه تقریبا آخر شهریور مدل 16 گیگ اونو با گارانتی و قیمت پایه بین700 تا 730 میارن حالا باید منتظر بودو دید...

7. این کاربر از mojtabap99 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

کاملا درسته ولی با این وضعیت دلار فکر کنم تا هفته اینده زیر 770 -760 پیدا نشه
    این تبلت ساخت شرکت asus هست دیگه ؟ پس شرکت های وارد کننده asus هم در اینده وارد میکنن ؟ مثلا شرکت های سازگار ارقام و الماس ؟ شاید در این صورت قیمتش کمی متعادل بشه
    البته دلیل آوردنشون تا دوهفته دیگه احتمال داره به خاطر این باشه که بخواد دلار بره بالاتر به قیمت بالاتری بفروشن ولی اگر دلا ر همین قیمت بمونه تا آخر شهریور به قیمت 700تا730 می تونین مدل 16 گیگ اونو بخرین خودم نظرم زیاد به خرید از سایت های اینترنتی نیست برای همین منتظر می مونم تا آخر شهریور از مغازه با گارانتی معتبر خرید کنم...

9. این کاربر از mojtabap99 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

با کمال تاسف همین الان توی سایت آل دیجیتال مدل 16 گیگ نکسوس7 و زده 800 هزار تومن به خدا انصافم خوب چیزیه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

11. این کاربر از mojtabap99 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه saadatpor's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

دقیقا نمی دونم دوست من ولی از چند نفر از فروشندها توی مشهد پرسیدم گفتن دوهفته دیگه تقریبا آخر شهریور مدل 16 گیگ اونو با گارانتی و قیمت پایه بین700 تا 730 میارن حالا باید منتظر بودو دید...
    ممنون همه میگن معلوم نیست اما یکی از مدیر سایت تبلت شاپ میگه قطعا قیمتش به 500 تومن میرسه منکه حیفم میاد 250 بیشتر پول بدم

13. این کاربر از saadatpor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال a.toraby's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اینکه قیمت تبلت بیاد پایین حالا حالاها فکری عبث و بیهوده است. دلار ۲۴۰۰ رو هم رد کرده اون وقت شما نشستین ارزون بشه؟؟

15. 5 کاربر از a.toraby بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه masoud hard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

دوستای عزیز من 14 سال دارم و بیشترین استفادم از کامپیوتر به ترتیب وب گردی ورد نویسی فیلم یه لب تاب VOSTRO 1015 دارم که هم مانیتورش ترکیده هم فلتش خرابه تعمییرش بیشتر از 500 تومن میشه مشخصاتشم سی پیو دو کور 2.2 رم 8 گیگ یه نفر هست یه تبلت ام اس ای داره انصافا در حد اکبنده یه هفته کار کرده میده 500 تومن MSI ENJOY 10+ میخواستم ببینم ارزششو داره بگیرم یا نه؟ اندرویدش 2.3 از یه نفر شنیدم که تو وب حروف فارسی رو برعکس مینویسه اینو میشه با نرم افزار درست کرد؟بی زحمت کمک کنین قدرت سی پی یوش رو هم بگین چطوره چون از سی پی یو گوشی و تبلت هیچی حالی نمیشم

داره خودمونی میشه masoud hard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    خونمون

9 MSI ENJOY10+

دوستای عزیز من 14 سال دارم و بیشترین استفادم از کامپیوتر به ترتیب وب گردی ورد نویسی فیلم یه لب تاب VOSTRO 1015 دارم که هم مانیتورش ترکیده هم فلتش خرابه تعمییرش بیشتر از 500 تومن میشه مشخصاتشم سی پیو دو کور 2.2 رم 8 گیگ یه نفر هست یه تبلت ام اس ای داره انصافا در حد اکبنده یه هفته کار کرده میده 500 تومن MSI ENJOY 10+ میخواستم ببینم ارزششو داره بگیرم یا نه؟ اندرویدش 2.3 از یه نفر شنیدم که تو وب حروف فارسی رو برعکس مینویسه اینو میشه با نرم افزار درست کرد؟بی زحمت کمک کنین قدرت سی پی یوش رو هم بگین چطوره چون از سی پی یو گوشی و تبلت هیچی حالی نمیشم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •