تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 140 از 160 اولاول ... 4090130136137138139140141142143144150 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,391 به 1,400 از 1597

نام تاپيک: ► هر گونه سوال راجع به موی سر در اینجا مطرح شود ◄

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

از دوستان خواهش میکنم نظارت غیر اصولی و گمراه کننده ندهند
    هیچ وقت در باره موثر یا غیر موثر بودن دارو از چرت و پرت یا کار اجمقانه استفاده نمیشه
    عرض کنم که هر دو دارو چه مینوکسیدیل و چه فینستراید باید مداوم مصرف بشن و در صورت قطعشون،ریزش مو دوباره شروع میشه،
    در مورد مقایسه اثر این دو،تنها چند مطالعه کوچک انجام شده،که تاثیر بیشتر فینستراید رو نشون داده،اما با این حال این دارو ، بعنوان داروی انتخابی ریزش موی آندروژنیک معرفی نشده.
    بلکه انتخاب دارو بستگی به شرایط بیمار داره،بخصوص خیلی از بیماران بعلت تاثیر در فعالیت جنسی یا عدم تمایل به مصرف داروی سیستمیک ، مینوکسیدیل رو ترجیح میدن.

در مورد اثر بخشی ، ما چند نفر اطرافیان رو نمیتونیم ملاک قرار بدیم.اینطور باشه خیلی ها بهبودی خودشون رو از مصرف داروهای گیاهی میدونن که. اصولا بی اساس هست.بلکه باید مطالعه دقیق با کمترین bios و تعداد بالا انجام بشه،آن هم نه یکی دوتا.همین مطالعات کوچکی که من خدمتتون عرض تنها تعداد ۶۰ تا ۱۰۰ نمونه داشتند

دوما در مورد ریزش مو در خانم ها،همین ریزش موی وابسته به هورمون یا ریزش موی زنانه FPHL رو در خانم ها هم داریم.اتفاقا تشخیص اون هم بیشتر کلینیکی و با توجه به الگوی ریزش مو هست،اصولا در ریزش موی غیر اسکار گذار،ریزش موی الگو دار یا ریزش موی مردانه MPHL یا زنانه FPHL. هست.
    معمولا در خانم ها در این تشخیص،بجز مواردی که شواهد هایپرآندروژنیسم یا همان افزایش فعالیت هورمون مردانه،نیازپبه بررسی آزمایشگاهی وجود نداره.
    با اینکه فینستراید در درمان این نوع ریزش مو برای خانم ها بکار گرفته نمیشه،اما مطالعاتی هستند که اثر مثبت اون رو نشون دادن

Sent from my HTC One M9 using Tapatalk

دوست عزیز خواهشا این لغات قلمبه سلمبه رو بزار کنار . افرادی که اینجا هستن اومدن که یه کمکی بهشون بشه .

داداش این چیزی که شما خوندی من و 8 نفر دیگه جواب گرفتیم من اینو تو اینترنت خوندم رو خودم و 8 نفر دیگه تست شده چیزی که شما میگی یه چیزه که یه جایی دیدی برای ما کپی میکنی میگی ولی هیچ وقت نمیتونی مثل مایی که زیر این آزمایشات بودیم حرف بزنی . یعنی به شخصه 9 از 9 این داروی فیناستراید نتیجه داده.

شامپو یه چیز چرته بازم میگم چرت مزخرف !!! خرید یه شامپو برایه یه جوون میره 250 تومن میخره کلی پول قرض میکنه و امیدوارم میمونه بعد چند ماه میبینه بقیش هم ریخته .

تنها داروی مورد تایید FDA برای مو فیناسترایده .

مینوکسیدیل یه قطره باید بمالی سرت که بعد چند ماه خسته میشن . شما نمیدونی نگو خود فیناستراید نیازی به مینوکسیدیل نداره .

میگی مطالعه دقیق باید انجام بشه ؟
    قبل من و شما که بخوایم نظر بدیم روی هزاران نفر اجرا شده و نتیجه بخش بوده بعد FDA تاییدش کرده . حالا منم اومدم اول رو خودم بعدم دیگران تست کردم اومدم دارم به بقیه میگم .

مینوکسیدیل تاثیر داره ولی هیچ کس نمیتونه تا آخر عمر هر روز اینو بماله به سرش اعصاب خورد کنی داره که نگو شما نمیدونی من چی میگم .

برایه خانوم ها اگه خوب هم باشه به گندش نمیارزه وقتی روی دارو نوشته برای بانوان استفاده نگردد . حالا شما از دارو ساز ها و محققین هم حتما بیشتر میدونید ؟؟

برای خانوم ها شما برید متخصص بگید موهاش میریزه اولین چیز آزمایش خون نگاه میکنه که کمبود آهن و روی ... تو خونش چجوریه . همه اینارو میبینه بعد نظر میده

داداش تجربه یه نفر و چند نفر از نظر یک میلیارد پزشک هم بالاتره . در ضمن این داروی فیناستراید رو روی تحقیقات برای مو کشف نشده افرادی که از این دارو برای پروستاتشون استفاده میکردن فهمیدن که موهاشون پرپشتت شده و طی گزارشات مردی این دارو برای موی سر عرضه شد .

کاربر فعال انجمن پزشکی M.R.S.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

دوست عزیز خواهشا این لغات قلمبه سلمبه رو بزار کنار . افرادی که اینجا هستن اومدن که یه کمکی بهشون بشه نه اینکه بیان یه چیزی جایی خوندی بیای بگی .

داداش این چیزی که شما خوندی من و 8 نفر دیگه جواب گرفتیم من اینو تو اینترنت خوندم رو خودم و 8 نفر دیگه تست شده چیزی که شما میگی یه چیزه که یه جایی دیدی برای ما کپی میکنی میگی ولی هیچ وقت نمیتونی مثل مایی که زیر این آزمایشات بودیم حرف بزنی . یعنی به شخصه 9 از 9 این داروی فیناستراید نتیجه داده.

شامپو یه چیز چرته بازم میگم چرت مزخرف !!! خرید یه شامپو برایه یه جوون میره 250 تومن میخره کلی پول قرض میکنه و امیدوارم میمونه بعد چند ماه میبینه بقیش هم ریخته .

شما دکتر !!!خوبه . من میگم الکی با شامپو و این جور چیزا نباید سر مردم رو شیره ماله و اونا رو چاپید . تنها داروی مورد تایید FDA برای مو فیناسترایده .

مینوکسیدیل یه قطره باید بمالی سرت که بعد چند ماه خسته میشن . شما نمیدونی نگو خود فیناستراید نیازی به مینوکسیدیل نداره .

قبل من و شما که بخوایم نظر بدیم روی هزاران نفر اجرا شده و نتیجه بخش بوده بعد FDA تاییدش کرده . حالا منم اومدم اول رو خودم بعدم دیگران تست کردم اومدم دارم به بقیه میگم .

مینوکسیدیل تاثیر داره ولی هیچ کس نمیتونه تا آخر عمر هر روز اینو بماله به سرش اعصاب خورد کنی داره که نگو شما نمیدونی من چی میگم .

برایه خانوم ها اگه خوب هم باشه به گندش نمیارزه وقتی روی دارو نوشته برای بانوان استفاده نگردد . حالا شما از دارو ساز ها و محققین هم حتما بیشتر میدونید ؟؟

برای خانوم ها شما برید متخصص بگید موهاش میریزه اولین چیز آزمایش خون نگاه میکنه که کمبود آهن و روی ... تو خونش چجوریه . همه اینارو میبینه بعد نظر میده

داداش تجربه یه نفر و چند نفر از نظر یک میلیارد پزشک هم بالاتره . در ضمن این داروی فیناستراید رو روی تحقیقات برای مو کشف نشده افرادی که از این دارو برای پروستاتشون استفاده میکردن فهمیدن که موهاشون پرپشتت شده و طی گزارشات مردی این دارو برای موی سر عرضه شد .

- - - Updated - - -

دوست عزیز خواهشا این لغات قلمبه سلمبه رو بزار کنار . افرادی که اینجا هستن اومدن که یه کمکی بهشون بشه نه اینکه بیان یه چیزی جایی خوندی بیای بگی .

شما دکتر !!!خوبه . من میگم الکی با شامپو و این جور چیزا نباید سر مردم رو شیره ماله و اونا رو چاپید . تنها داروی مورد تایید FDA برای مو فیناسترایده .

دوست عزیز،من چیزی که از اینترنت پیدا کردم رو براتون نگفتم،من پزشک هستم و این نظر تخصصی من هست.
    ۹ نفر یا ۸ نفر جامعه آماری نیست که بشه از روش تصمیم گرفت.
    داروی های FDA Approved برای ریزش موی وابسته به آندروژن در حال حاضر مینوکسیدیل ۵ درصد برای مردان و فینستراید یک میلی گرم هست.
    اگه شما غیر از این بتونین ثابت کنین ممنون میشم.هیچ وقت از چیزی که اطلاع کامل ندارید،اینقدر با اطمینان سخن نگین.
    در مورد مینوکسیدیل ،استفاده از فوم نسبت به محلول،ارجح هست.
    با چرت و پرت خواندن یک دارو،نمیتونین تاثیر اثبات شده اون رو انکار کنید.
    انتخاب هر یک از این دو بستگی به شرایط بیمار داره،با توجه به اثر بهتر فینستراید،انتخاب اون نسبت به مینوکسیدیل ارجح هست،اما شاید بخاطر عوارض جانبی فینستراید که اختلال در عملکرد جنسی هست،شاید در برخی افراد ترجیح بدیم درمان رو با مینوکسیدیل موضعی شروع کنیم.

عوارض جنسی اون هم چیزی نیست که افراد بتونن به سادگی از کنارش بگذرند،تاثیر زیادی در زندگی فرد خواهد گذاشت که شاید از اثر منفی ریزش مو بدتر هم باشد.البته این عوارض اغلب برگشت پذیر هستند،میتونن در طول مصرف دارو فروکش میکنن و یا در اغلب موارد با قطع دارو بهبود پیدا میکنن،یا در نهایت با تجویز دارو بهبودی حاصل میشه.تنها در موارد نادر مشاهده شده این عارضه حتی با مقطع دارو باقی مانده باشه.

در مورد ریزش مو و آزمایشات مورد نیاز باید خدمتتون عرض کنم تشخیص اصولی داره،باید با اطلاع کافی در این موارد صحبت کرد نه نگاه کردن از روی دست چند نفر.
    ریزش موی الگو دار سه تشخیص داره،و برای ریزش موی وابسته به هورمون در زنان،اگه شواهد هایپرآندروژنسیم مشاهده بشه،بررسی هورمونی منطقی هست.
    ریزش موی در اثر دارو یا بیماری هایی مثل اختلالات تیروئیدی یا فقر آهن مزمن،تلوژن افلوویوم نام داره که نوع ریزش موی غیر اسکار گذار و منتشر هست.

با تحقیق بیشتر متوجه میشید داروی تایید شده توسط FDA برای ریزش موی وابسته به هورمون در زنان و اولین خط درمان اون مینوکسیدیل ۲ درصد هست.

Last edited by M.R.S.; 29-09-2015 at 08:51.

3. 2 کاربر از M.R.S. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی donkeyoxte's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    پشت سیگار (درحال ترک...) نه نشد

پيش فرض

سلام دوستان

موهای پر و وزی دارم

مشکل ریزش مو ندارم شایدم میریزه زیاد دقت نمیکنم
    تنها مشکلم وز بودنه موهاست
    دارویی چیزی هست که موها رو لخت کنه و نرم تر کنه (منظورم از لختی کمه ) و یکم به این موی پلاستیکی جون بده چون براقی هم نداره؟؟؟؟

حـــــرفـه ای YAHYA-PRO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

در مورد مینوکسیدیل ،استفاده از فوم نسبت به محلول،ارجح هست.
    میشه این فومی که میگی اسمش و عکسش بزاری ؟
    کلا اگه بخوام از دارخونه بگیرم انگلیسی چی باید بگم ؟
    ممنون میشم جواب بدی

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

قبلا برای درمان ریزش موی سرم که ارثی بود رفتم پیش متخصص برام فیناستراید یک میلی و محلول بتیس و قرص روی تجویز کرد
    قکر کنم تا سه ماهی به طور مدوام از این محلول و قرص استفاده کردم بعد دیدم موهام حقیقتا ریزشش متوقف شد و ریزش سکه ای موهام به چشم نمیامد ولی به دلایلی و بدون مشورت با پزشک و به صورت خودسر درمان رو متوقف کردم اما دیدم ریزش تشدید شد ولی کم کم به حالت عادی درآمد ولی یک طرف موهای صورتم یعنی ریش هام به صورت یه سکه کوچک خالی شده و خیلی الان ناراحتم حتی ناراحتتر از زمانی هستم که موهای سرم دچار ریزش بود از دوستان سوال دارم آیا ریزش سکه ای ریش مربوط به کمبود هورمون جنسی است یا قطع درمان من قطع درمان رو احتمالش رو کم میدونم چون چهار پنچ ماه پیش درمان رو متوقف کردم ولی این ریزش سکه ای ریش هام در یک طرف صورت البته به تازگی اتفاق افتاده ممنون از دوستان عزیز
    Last edited by am_64; 12-12-2015 at 11:48.

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

قبلا برای درمان ریزش موی سرم که ارثی بود رفتم پیش متخصص برام فیناستراید یک میلی و محلول بتیس و قرص روی تجویز کرد
    قکر کنم تا سه ماهی به طور مدوام از این محلول و قرص استفاده کردم بعد دیدم موهام حقیقتا ریزشش متوقف شد و ریزش سکه ای موهام به چشم نمیامد ولی به دلایلی و بدون مشورت با پزشک و به صورت خودسر درمان رو متوقف کردم اما دیدم ریزش تشدید شد ولی کم کم به حالت عادی درآمد ولی یک طرف موهای صورتم یعنی ریش هام به صورت یه سکه کوچک خالی شده و خیلی الان ناراحتم حتی ناراحتتر از زمانی هستم که موهای سرم دچار ریزش بود از دوستان سوال دارم آیا ریزش سکه ای ریش مربوط به کمبود هورمون جنسی است یا قطع درمان من قطع درمان رو احتمالش رو کم میدونم چون چهار پنچ ماه پیش درمان رو متوقف کردم ولی این ریزش سکه ای ریش هام در یک طرف صورت البته به تازگی اتفاق افتاده ممنون از دوستان عزیز
    و یک تجربه جالب هم از خوردن قرص فیناستراید دارم و اون هم اینه که احساسی که در بچگی نسبت به روز جمعه داشتم در من زنده شد.
    ریزش موی کلی سر که بحثش جداست و مربوط به هورمون و ارث میشه
    درمانش هم با همان دارو هاست و البته مادالعمر و همه به درمان پاسخ نمیدن
    در صورت قطع کردن،ابتدا ریزش شدید اتفاق میافته که البته درصد ریزش موی فرد بیشتر نمیشه

اما ریزش سکه ای بحثش کاملا جداست
    علت کاملش شناخته شده نیست،اما ارتباطی به هورمون نداره
    یکی از دلایلش میتونه استرس ها باشه
    قابل درمان هم هست

8. 2 کاربر از M.R.S. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام دوستان

من موهام مدتی میشه شروع به ضعیف شدن و ریختن کرده مخصوصا از پشت سر و از جلو سر کناره هاش در فامیل هم زمینه ریزش مو نداریم به اون صورت مخصوصا عمو ها و دایی ها هیچ کدوم کچل نیستند و موی خوبی دارند پدرم هم نسبت به سنش موی خوبی داره که من حسودی میکنم به موهاش

اما من فکر میکنم علت ریزش موی من با در اثر استرس و کم خوبی باشه

یه مدت از ماینوکسیدیل استافده کردم اما حوصله ام نکشید و قطعش کردم و وضعیت بد تر شد .

جدیدا دارم از شامپو کافین سریتا استفاده میکنم به نظر بد نمیاد خوبه و تنها بدیش اینکه حالت پذیری مو رو سخت میکنه

میخوام چند روز دیگه هم برای چکاپ کامل هم ازمایش موارد مربوط به مو ازمایش کامل مو بدم که شامل این موارد هستش :

1- آزمایشهای غربالگری کلسترول: کلسترول ، LDL، HDL ،تری گلیسرید-Ca(calcium)KNa - VLDL
    2- آزمایشهای بررسی سلامت کبد: بیلیروبین،پروتئین، آلبومین ، آنزیم های کبدی،HBs Ag،HBs Ab ،GGT
    3- شمارش کامل سلولهای خونCBC
    4- ازمایش های بررسی عملکرد تیروئید و دیابت:قند ناشتا ، هموگلوبین A1c ، T4، TSH،T3 5 - FBS
    5- ازمایش های بررسی سلامت کلیه: اوره ، کراتینین
    6- آزمایش غربالگری بدخیمی: PSA, Free PSA برای پروستات
    7- آهن سرم
    8- TIBC
    9- Ferritin
    10- هموگلوبین
    11- MCH
    12- MCHC
    13- Total testosterone
    14- MCV
    15- CORTISOL
    16- DHT
    17- Free Testostrone

بعد با جواب ازمایش ها و ...ب ه متخصص مو مراجه کنم ببینم چاره ای میشه پیدا کرد برای ریزش مو هام تقویتشون یا نه ؟

چند تا سوال داشتم :

1- کسی از دوستان میتونه بگه هزینه این ازمایشات با دفترچه بیمه تکمیلی نیرو های مسلح چقدر در میاد ؟ از 50 تومن بیشتر میشه ؟
    2- الان هزینه کاشت مو چقدر هستش ؟ به هزینه اش میارزه بکاریم ؟ اگر اره بهترین دکتر در این زمینه کی هستش ؟
    3- یه موردی که هست من تعرق خیلی زیادی دارم که معولا منجر به خیس شدن موهام میشد ایا این میتونه روی ضعیف شدن موهام تاثیر داشته باشه ؟
    4- این شامپو کافین سریتا رو تایید میکنید مصرفش رو ؟ کنارش چیزی توصیه میکنید بزنیم ؟

سعی میکنم یه عکس از موهام بزارم تا بیشتر متوجه بشید

با توجه به عکس ها نقاط ضعف مو هام مشخصه کاملا و همینطور پشت مو هام چون بانک موی خوبی داره فکر کنم برای کاشت مورد مناسبی باشه برای جا های ریخته شده درسته ؟
    بازم با توجه بعکس ها اگر توصیه ای دارید برای بهتر شدن وضعیت مو هام بگید مرسی

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام دوستان

من موهام مدتی میشه شروع به ضعیف شدن و ریختن کرده مخصوصا از پشت سر و از جلو سر کناره هاش در فامیل هم زمینه ریزش مو نداریم به اون صورت مخصوصا عمو ها و دایی ها هیچ کدوم کچل نیستند و موی خوبی دارند پدرم هم نسبت به سنش موی خوبی داره که من حسودی میکنم به موهاش

یه مدت از ماینوکسیدیل استافده کردم اما حوصله ام نکشید و قطعش کردم و وضعیت بد تر شد .

جدیدا دارم از شامپو کافین سریتا استفاده میکنم به نظر بد نمیاد خوبه و تنها بدیش اینکه حالت پذیری مو رو سخت میکنه

میخوام چند روز دیگه هم برای چکاپ کامل هم ازمایش موارد مربوط به مو ازمایش کامل مو بدم که شامل این موارد هستش :

1- آزمایشهای غربالگری کلسترول: کلسترول ، LDL، HDL ،تری گلیسرید-Ca(calcium)KNa - VLDL
    2- آزمایشهای بررسی سلامت کبد: بیلیروبین،پروتئین، آلبومین ، آنزیم های کبدی،HBs Ag،HBs Ab ،GGT
    4- ازمایش های بررسی عملکرد تیروئید و دیابت:قند ناشتا ، هموگلوبین A1c ، T4، TSH،T3 5 - FBS
    7- آهن سرم
    8- TIBC
    9- Ferritin
    10- هموگلوبین
    11- MCH
    12- MCHC
    13- Total testosterone
    14- MCV
    15- CORTISOL
    16- DHT
    17- Free Testostrone

بعد با جواب ازمایش ها و ...ب ه متخصص مو مراجه کنم ببینم چاره ای میشه پیدا کرد برای ریزش مو هام تقویتشون یا نه ؟

چند تا سوال داشتم :

1- کسی از دوستان میتونه بگه هزینه این ازمایشات با دفترچه بیمه تکمیلی نیرو های مسلح چقدر در میاد ؟ از 50 تومن بیشتر میشه ؟
    2- الان هزینه کاشت مو چقدر هستش ؟ به هزینه اش میارزه بکاریم ؟ اگر اره بهترین دکتر در این زمینه کی هستش ؟
    3- یه موردی که هست من تعرق خیلی زیادی دارم که معولا منجر به خیس شدن موهام میشد ایا این میتونه روی ضعیف شدن موهام تاثیر داشته باشه ؟
    4- این شامپو کافین سریتا رو تایید میکنید مصرفش رو ؟ کنارش چیزی توصیه میکنید بزنیم ؟

با توجه به عکس ها نقاط ضعف مو هام مشخصه کاملا و همینطور پشت مو هام چون بانک موی خوبی داره فکر کنم برای کاشت مورد مناسبی باشه برای جا های ریخته شده درسته ؟
    ببین دوست عزیز،از روی تصاویر کاملا مشخص هست ریزش موی شما،ریزش موی وابسته به هورمون یا همان ریزش ارثی هست.
    لفظ ارثی باعث میشه تصور کنید که حتما باید در خانواده این ریزش وجود داشته باشه،در حالی که اصل این نوع ریزش به واسطه وجود ژن و هورمون مردانه ایجاد میشه.
    در کل تنها ۲۰ درصد مردان نژاد قفقازی که ما هستیم،دچار این نوع ریزش نمیشن

برای تشخیص این نوع ریزش،هیچگونه آزمایشی نیاز نیست
    خیلی از این آزمایشاتی رو هم که ذکر کردید،برای ریزش مو درخواست نمیشن،مثلا شما در این سن اصلا نیازی به بررسی PSA ندارید

از طرفی انجام تمام این آزمایشات هزینه خیلی زیادی برای شما داره و حتی با نرخ دولتی از ۵۰ تومان بیشتر میشه

برای درمان این نوع ریزش،تنها دو دارو مورد تایید هستند،یکی ماینوکسیدیل و یکی قرص فینستراید که اثر بخشی فینستراید بهترپهست،اما در کل تفاوتی چندانی ندارن
    درمان باید مادام العمر باشه و در همه رویش موی قابل توجه از نظر زیبایی رخ نمیده

تعریق سر،ارتبازی با این نوع ریزش نداره
    و اثر هیج داروی دیگه ای برای این نوع ریزش مشخص نشده
    استرس و کم خونی هم نقشی در ایجادش نداره

پیشنهاد من به شما این هست که این همه آزمایش بیخود رو انجام ندید،در صورتی که ریزش مو براتون مهم هست درمان دارویی رو انجام بدید و اگه نتیجه نگرفتید،ماشت مو رو امتحان کنید

اما همیشه،شرایط مو و زیبایی خودتون رو قبول کنید،پیرایش موی متاسب با وضعیت خودتون رو انتخاب کنید و باور کنید مردان کم مو هم خوشتیپ هستند.

11. 2 کاربر از M.R.S. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای YAHYA-PRO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

[QUOTE=YAHYA-PRO;8740097]میشه این فومی که میگی اسمش و عکسش بزاری ؟/QUOTE]

دوستان لطفا بگید این خوبه ؟

بعد خارج کشور کار میکنم اینجا کلا هر داروخونه ای میرم میگن فینپشیا ندارن !!! جایگزین فینپشیا چیزی داریم ؟

در آغاز فعالیت موسی الرضا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2015

پيش فرض

سلام دوستان

7- آهن سرم
    8- TIBC
    9- Ferritin
    10- هموگلوبین
    11- MCH
    12- MCHC
    13- Total testosterone
    14- MCV
    15- CORTISOL
    16- DHT
    17- Free Testostrone

چند تا سوال داشتم :

سلام من میتونم کمکت کنم تا موهای سرت به صورت طبیعی و به طور کامل در بیاد 09359506370 رجبعلی زاده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •