یه مدت نانسی رو تهدید به مرگ کرد
البته باید خیلی مواظب باشه !! نا سلامتی القاعدس
یه مدت نانسی رو تهدید به مرگ کرد
البته باید خیلی مواظب باشه !! نا سلامتی القاعدس
هاااااااااااا ایـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـی القاعده که میگی ، ای کیَ ؟؟؟؟
بعيد هم نيست خود بكهام به منظورهاي تبليغاتي اين قصه رو سر هم كرده باشه (خودتون كه ميشناسيدش)
سلامم این خبر ماله یکسال و اندی قبله ولی خبرگزاری فارس خبر کم آورده زده تو کار خبرای زیرخاکی
اینم مدرکش
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا خوبه که تهديدش در مورد هانري رو نذاشتسلامم این خبر ماله یکسال و اندی قبله ولی خبرگزاری فارس خبر کم آورده زده تو کار خبرای زیرخاکی
اینم مدرکش
نادال و كاسياس: به خاطر غزه در جشن سال نو شركت نمي كنيم
خبرگزاري فارس: قهرمانان ملي اسپانيا از جمله رافائل نادال و ايكر كاسياس جنايات رژيم صهيونيستي در غزه را به شدت محكوم كردند.
به گزارش خبرنگار اعزامي فارس به اسپانيا، رافائل نادال مرد شماره يك تنيس جهان به همراه كاسياس دروازهبان مليپوش رئال مادريد بنياد خيريهاي براي كمك به كودكان جهان تاسيس كرده اند.
نادال در سخنراني شب گذشته گفت: چند سالي است براي كمك به كودكان جهان از مردم كمك مالي دريافت مي كنيم. اما امروز از خودم مي پرسم براي چه بايد اين كار را انجام دهيم. مگر ميشود به تنهايي از پس چنين دنياي عذابآوري بربيايند. به كودكان گرسنه آفريقايي كمك كنم يا به سرمازدگان ارتفاعات روسيه. در اين چند روز مدام به خودم ميگويم اگر با تمام وجود به كودكان غزه كمك نكنم ديگر انسان نيستم . مردم اسپانيا مرا دوست دارند نه به خاطر مدال طلاي المپيك بلكه به اين خاطر كه ميخواهم انسان باشم.
ايكر كاسياس دروازهبان تيم اسپانيا نيز در سخنراني شب گذشته خود بر اين نكته تاكيد كرد كه در مراسم سال نو در ميدان مركزي مادريد شركت نميكنم.
او در مهمترين بخش از سخنان خود گفت: مگر ميشود با ديدن صحنههايي كه از شهر غزه منعكس شده امشب در ميان شادي مردم حضور پيدا كرد و خنديد.
انتهاي پيام/
به گزارش خبرنگار اعزامي فارس به اسپانيا، رافائل نادال مرد شماره يك تنيس جهان به همراه كاسياس دروازهبان مليپوش رئال مادريد بنياد خيريهاي براي كمك به كودكان جهان تاسيس كرده اند.
نادال در سخنراني شب گذشته گفت: چند سالي است براي كمك به كودكان جهان از مردم كمك مالي دريافت مي كنيم. اما امروز از خودم مي پرسم براي چه بايد اين كار را انجام دهيم. مگر ميشود به تنهايي از پس چنين دنياي عذابآوري بربيايند. به كودكان گرسنه آفريقايي كمك كنم يا به سرمازدگان ارتفاعات روسيه. در اين چند روز مدام به خودم ميگويم اگر با تمام وجود به كودكان غزه كمك نكنم ديگر انسان نيستم . مردم اسپانيا مرا دوست دارند نه به خاطر مدال طلاي المپيك بلكه به اين خاطر كه ميخواهم انسان باشم.
ايكر كاسياس دروازهبان تيم اسپانيا نيز در سخنراني شب گذشته خود بر اين نكته تاكيد كرد كه در مراسم سال نو در ميدان مركزي مادريد شركت نميكنم.
او در مهمترين بخش از سخنان خود گفت: مگر ميشود با ديدن صحنههايي كه از شهر غزه منعكس شده امشب در ميان شادي مردم حضور پيدا كرد و خنديد.
فقط خبرگزاری فارس این خبر رو منتشر کرده ؟!!!!
به نقل از منابع معتبر![]()
می بخشیدا ولی سوال پیش اومد برام
کجاش خنده داره؟
(جدا قصد بحث راه انداختن ندارم فقط کنجکاو شدم)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)