تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 140 از 456 اولاول ... 4090130136137138139140141142143144150190240 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,391 به 1,400 از 4557

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Barcelona | آبی اناری ها

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

جالبه که بقیه سایت ها نوشتن منچستر پر درامد ترین بوده و بارسا دوم بوده!
    http://www.uefa.com/uefa/management/finance/news/newsid=1661038.html

http://www.footiran.com/showpost.php?p=576590&postcount=87
    فکر کنم اشتباه برداشت شده.

Barcelona

€30.7m Performance
    €20.3m TV
    ~=
    €51.025m
    +
    €9m Champions

Manchester United

€27m Performance
    €25.9m TV
    ~=
    €53.197m
    +
    €5.6m Runners-up

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ویرایش: با این سند مثل اینکه 9 و 5 جزئی از Performance هست.

کد:
    Last edited by nw_nk; 17-08-2011 at 20:24.

2. 7 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

روبرتو كارلوس مدعي شد
    رييس "آنزي ماخاچكالا" به دنبال مسي و نيمار

ستاره سال‌هاي پيش تيم ملي فوتبال برزيل گفت كه باشگاه آنزي ماخاچكالا در پي جذب ستاره‌هاي سرشناس جهان فوتبال از جمله مسي و نيمار است.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، روبرتو كارلوس بازيكن برزيلي آنزي ماخاچكالا روسيه اعلام كرد كه رييس اين باشگاه مي‌خواهد بعد از اتمام قرارداد ساموئل اتوئو در پي جذب مسي و نيمار باشد. كارلوس كه در حال حاضر براي شركت در فوتسال جام رمضان كويت «روضان» به اين كشور سفر كرده در گفت‌وگو‌ با كانال «الوطن» كويت گفت: رييس باشگاه در پي بستن بعضي از قراردادها است كه در صدر آنها نيمار و مسي است. باشگاه پول زيادي در اختيار دارد و مانعي براي جذب اين دو بازيكن نمي‌بيند.

وي در پايان ابراز كرد: وقتي اين باشگاه مي‌تواند با 20 ميليون دلار در سال با اتوئو قرارداد امضا كند، بنابراين مشكلي براي خريد مسي و نيمار در ازاي 30 ميليون نمي‌بيند.

در خبرها آمده بود كه مسي پيشنهاد 200 ميليون يورويي رئال مادريد را رد كرده. اين در حالي است كه نيمار نيز پيشنهاد 50 ميليون يورويي كهكشاني‌ها را نپذيرفت و حاضر به ترك سانتوس نشد.

روبرتو كارلوس پيش از اين نيز گفته بود كه در سال 2013 از دنياي فوتبال خداحافظي خواهد كرد و به دنبال بر عهده گرفتن پست رياست اين باشگاه روسيه‌اي خواهد بود و چنانچه به اين پست دست يابد، بسياري از بازيكنان سرشناس را به اين تيم خواهد آورد.

فابرگاس: مسي بهترين است
    براي رسيدن به تركيب تلاش زيادي مي‌كنم

هافبك جديد بارسلونا با وجود فاصله گرفتن مسي از روزهاي اوج خود همچنان او را بهترين بازيكن فوتبال جهان مي‌داند.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، سسك فابرگاس كه سرانجام پس از كش و قوس‌هاي زياد به بارسلونا پيوست گفت كه بدون شك ليونل مسي بهترين بازيكن فوتبال جهان است.

وي همچنين درباره نمايش خوب تياگو آلكانترا در دور رفت سوپر جام اسپانيا در برنابئو، گفت: بازي او را در ال كلاسيكو ديدم، نمايش بسيار خوبي داشت، آماده‌ام تا به تركيب اصلي تيم راه يابم و در كنار او بازي كنم. براي رسيدن به اين كار شور و نظم و جانفشاني خود را دو چندان خواهم كرد.

كاپيتان پيشين آرسنال درباره علت ترك توپچي‌ها گفت: بر اين باورم كه زمان جدايي فرا رسيده بود، بايد به سرزمين اصلي خود برمي‌گشتم و فوتبالم را در آنجا ادامه مي دادم. البته بايد اين را گفت كه آرسنال تيم بسيار خوبي است و مربي فوق العاده‌اي دارد، من، ونگر را همچون پدرم دوست دارم. او بهترين شخصي است كه در دوران فوتبالي‌ام با او برخورد كرده‌ام.

فابرگاس در سال 2003 در حالي كه فقط 16 سال سن داشت، از لاماسيا مدرسه فوتبال بارسلونا به آرسنال پيوست و زير نظر آرسن ونگر به يكي از بهترين هافبك‌هاي فوتبال جهان تبديل شد.

پلاكارد هواداران آرسنال براي فابرگاس:
    هنوز دوستت داريم

هواداران تيم آرسنال در نخستين بازي تيمشان پس از خروج فابرگاس از كاپيتان پيشين تيمشان قدرداني كردند.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، تيم فوتبال آرسنال در نخستين باري كه پس از جدايي رسمي فابرگاس به ميدان رفت مقابل اودينزه در مرحله‌ي پلي آف ليگ قهرمانان اروپا به برتري يك بر صفر رسيد و اين در حالي بود كه هواداران فابرگاس را فراموش نكرده و از او تقدير كردند.

در اين ديدار كه در ورزشگاه امارات برگزار شد، هواداران در چند بخش از ورزشگاه با بالا بردن پلاكاردهايي با عنوان " موفق باشي سسك" و " هنوز دوستت داريم" وفاداري‌شان را به كاپيتان پيشين تيمشان نشان دادند.

هواداران آرسنال پيش از اين هنگام بازگشت تيري آنري كه از جمع توپچي‌ها به بارسلونا رفته بود، استقبال بسيار گرمي از او به عمل آوردند و هنگام ورود او به ورزشگاه امارات به شدت او را تشويق كردند تا نشان دهند قدر بازيكناني را كه برايشان زحمت كشيده‌اند، مي دانند.

رفتار خوب و واكنش مناسب هواداران آرسنال البته به رفتار مناسب و قدرشناسي سسك فابرگاس هم بر مي گشت. هافبك 24 ساله‌ي بارسلونا پس از چندين بار كه با پيشنهاد بارسلونا در سال‌هاي گذشته روبرو شده بود، خودش را مديون باشگاه آرسنال و هواداران دانسته بود و با وجود علاقه‌ي شديد براي پيوستن به بارسلونا همه چيز را در اختيار ونگر قرار داده بود.

آخرين مورد از وفاداري فابرگاس به لندني‌ها به ماه گذشته برمي گشت. سسك كه در اسپانيا در حال خريد از مغازه‌اي بود در پاسخ به واكنش چند نفر از مردم شهر بارسلون كه از او به دليل به تعويق انداختن حضورش در بارسلونا انتقاد كرده بودند، عنوان كرده بود كه همه چيز در اختيار من نيست. من به آرسنال مديونم و نمي توانم بدون موافقت آنها از باشگاه جدا شوم.

فابرگاس همچنين چندين بار از هواداران آرسنال در آسيا به دليل شركت نكردن در اردوي اين تيم در مالزي عذرخواهي كرده و مصدوميتش را عامل غيبت در اين اردو عنوان كرده بود.

انتقاد كميته داوران به جوسازي مادريدي‌ها:
    داوري به ضرر بارسلونا بوده است

كميته داوران فدراسيون فوتبال اسپانيا به شدت از جو سازي باشگاه رئال مادريد عليه داور ديدار رفت سوپرجام اسپانيا انتقاد كرد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، ديدار رفت سوپرجام اسپانيا بامداد دوشنبه در ورزشگاه سانتياگو برنابئو برگزار شد و دو تيم به تساوي دو بر دو دست يافتند.

كميته داوران پس از انتقادهايي كه بازيكنان و اعضاي باشگاه رئال مادريد نسبت به قضاوت فرناندو تكسيرا انجام دادند، به باشگاه رئال مادريد هشدار داد تا در آغاز فصل جديد فوتبال بار ديگر جنجال‌ و جوسازي عليه داوران را آغاز نكند.

آيتور كارانكا كه همانند فصل گذشته در روزهاي غيبت مورينيو وظيفه حضور در نشست خبري و پاسخ خبرنگاران را بر عهده داشت، با انتقاد غير مستقيم از تكسيرا گفته بود، سطح بازي رئال مادريد بالا رفته، اما سطح داوري ثابت مانده است.

كميته داوران در نامه‌اي كتبي به باشگاه رئال مادريد به اين باشگاه اطمينان داد داوري بازي رفت سوپر جام به هيچ وجه به ضرر آن‌ها نبوده و حتي مي‌توان در مجموع آن را به سود رئال مادريد ارزيابي كرد.

در نامه كميته داوران آمده است: تكسيرا قضاوت خوبي را انجام نداده و اشتباهات زيادي داشته است، اما اگر اشتباه‌هايي هم صورت گرفته باشد، اين اشتباه‌ها به سود رئال مادريد و به ضرر بارسلونا رقم خورده است.

فصل گذشته باشگاه رئال مادريد و در راس آن ژوزه مورينيو انتقادهاي زيادي عليه داوران مطرح كرده و كميته داوران را به حمايت از بارسلونا و لطف در بازي‌هاي اين تيم متهم كرده بودند.

كميته داوران فدراسيون فوتبال اسپانيا در نامه‌ خود به باشگاه رئال مادريد عنوان كرده كه بازيكناني مانند خديرا و پپه از دقايق آغازين بازي خطاهاي زيادي انجام دادند، اما در طول بازي فقط يك كارت زرد گرفتند و اين موضوع را نمي‌توان به ضرر رئال مادريد دانست.

فرناندو تكسيرا كه قضاوت ديدار رفت دو تيم رئال مادريد و بارسلونا را بر عهده داشت، از اعلام يك ضربه پنالتي به سود مادريدي‌ها خودداري كرد، هر چند در ادامه يك پنالتي هم براي بارسلونا نگرفت و البته در دادن كارت زرد به بازيكنان رئال مادريد هم مماشات كرد.

4. 8 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

6. 7 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

عکس روز : هوادار یعنی هوادار آرسنال

8. 11 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

کاریکاتور روز اسپورت

پپ آماده است ، تیم از لحاظ ذهنی در شرایط خوبی قرار دارد ، طرفداران متعصبانه تشویق خواهند کرد ، کمپ نو دوباره لباس بر تن میکند ، رویای سسک به واقعیت تبدیل خواهد شد ، همه چیز آماده است که بارسا اولین جام خود را بدست آورد .

( و اگر پایان خوبی نداشته باشه ، امیدوارم که آن ها آبپاش ها را آماده کرده باشند )

کاریکاتور روز ال موندو

"من برای همه چیز آماده ام ... حتی برای بجا موندنه استوک های په په روی زانوم ... بخاطر اینکه تنها راهی که آن ها برای توقف بارسا میشناسند همین است ! "

10. 5 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

تیترهای روزنامه الموندو در روز 16 آگوست

سلام به اعضا

فابرگاس از کودکی کارت هواداری بارسا را داشت و در سال 2003 نیز تبدیل به یکی از هواداران رسمی بارسلونا با شماره کارت 77126 شد

" این بزرگترین رقابت زندگی من است "

سسک در برابر 30 هزار هوادار معرفی شد

و او بعد از ظهر همراه با گواردیولا تمرین کرد

شماره 4 بارسا گفت که او آماده می شود تا برای تبدیل شدن به بازیکن اصلی تیم با دوستان و همقطاران خود مبارزه کند

راموس ، آلوس را متهم به فیلم بازی کردن کرد

تیترهای روزنامه اسپورت در روز 16 ژولای

من عاشق سسک هستم

35 هزار هوادارن این جمله را فریاد زدند

من عاشق بارسلونا هستم

فابرگاس : " این بزرگترین رویا و رقابت زندگی من است . "

12. 8 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

تیترهای روزنامه الموندو در روز 17 آگوست

همه با هم به سوی اولین قهرمانی

بارسا - رئال مادرید ( ساعت 23 به وقت اسپانیا )

بارسا به مادرید نشان خواهد داد که چگونه می شود بدون خشونت پیروز شد

امکان دارد سسک امشب اولین بازی خود را برای بارسا انجام دهد

آدریانو گفت : " این فوتبال است نه کشتی "

گواردیولا : " به من روحیه و ذهنیت بازیکنانم کاملا ایمان دارم "

کارانکا : " اگر ما ماندد یکشنبه بازی کنم ، کاپ به مادرید خواهد آمد "

تیترهای روزنامه اسپورت در روز 17 آگوست

اولین فینال

بارسا - مادرید در فینال سوپرکاپ ( ساعت 23 )

صبح زود همراه با یک عنوان قهرمانی

نوکمپ می تواند بارسا را برای پیروزی برابر مادرید به حرکت اندازد

سسک برای بازی امشب فراخوانده شد

روز حیاتی برای اعتصاب گران ..... فشار و افشاگری از جانب دو طرف

14. 5 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز anon85's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    here & there

پيش فرض

به امید برد و اولین قهرمانی فصل...

+

Barcelona starting line-up: Valdes; Alves, Pique, Mascherano, Abidal; Busquets, Xavi, Iniesta; Pedro, Villa, Messi

Subs: Pinto, Fontas, Adriano, Keita, Fabregas, Thiago, Sanchez

---------------------------------------

Real Madrid starting line-up: Casillas; Ramos, Pepe, Carvalho, Coentrao, Alonso, Khedira, Di Maria; Ozil, Ronaldo, Benzema

Subs: Marcelo, Adan, Albiol, Arbeloa, Callejon, Kaka e Higuain

کد:

16. 6 کاربر از anon85 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

واااای پسر چه پاس معرکه ای داد پیکه آخر بازی.... همه رو غافلگیر کرد...

و چه گلی زد مسی....

سوپرمسیآقای زمین با یک گل و یک پاس گل !

امیدوارم تیم بتونه اختلاف رو زیاد کنه....

به امید قهرمانی بارسای کبیر♥

18. 6 کاربر از Masoud-Susa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه hoomankarimi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

سلام
    سه تاصحنه برام تو نیمه اول جالب بود!
    1.صحنه تکل خدیرا که مثلا خواست مسی رو بزنه ولی هرچی زور زد نتونست اخرشم زد بوسکت رو درو کرد ولی کارتشم گرفت!

2. صحنه تکل 3-4 متری په په(به قول مزدک) بعد وقتی خواست رد کنه توپهوبیچاره اینیستا دهنش صاف شدش!
    کلا این بازیکن با هر حرکتش باید یکی رو بزنه من بعد تکلش گفتم خدا رو شکر یه بار این درست حسابی دفاع کرد ولی بعد صحنه اهسته حرفمو پس گرفتم!

3.پاس پشت پای پیکه که دیگه گفتن نداره واقعا مدافع باهوشیه!

در کل داوری بهتر بود!
    خشانت رئالیام کمتر شده بود!خدا کنه تا اخرم همین جور بمونه!

با تشکر

20. 6 کاربر از hoomankarimi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •