تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: چه کسی برترین کشی کج کار wwe در سال 2012 است؟

راي دهنده
55. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • رندی اورتن

10 18.18%
  • کریس جریکو

0 0%
  • جان سینا

10 18.18%
  • آندر تیکر

10 18.18%
  • سی ام پانک

3 5.45%
  • بیگ شو

0 0%
  • سین کارا

0 0%
  • ری میستریو

5 9.09%
  • د میز

0 0%
  • تریپل اچ

12 21.82%
  • شیمس

2 3.64%
  • کریسشن

0 0%
  • مارک هنری

0 0%
  • آلبرتو دلریو

1 1.82%
  • کین

2 3.64%
صفحه 140 از 287 اولاول ... 4090130136137138139140141142143144150190240 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,391 به 1,400 از 2862

نام تاپيک: کشتی کج

پروفشنال reza boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

ممنون از توجه شما دوستان عزيز تا بعد ............
    Last edited by reza boy; 21-10-2008 at 23:34.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    S.h.i.r.a.Z

پيش فرض

معذرت ميخوام كانال kuwait sport هر شب چه ساعتي كشتي كج نشون ميده ؟؟

ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

اقا رضا اگه بتونی به این سوالم جواب بدی که مطمئنا میتونی ممنونت میشم .
    ببینم این کشتی کج کار ها ایا واقعا حرکاتشون نمایشی و این چیز ها ی پشت صحنه ای که نشون داده میشه واقعی هست یا نه همش یک چیز برنامه ریزی شده و نمایشی هست ؟؟
    مثلا ببین خودت چی گفتی :
    به هر حال این اتفاقات عادی هست ولی باید قبول کرد که تا این لحظه ام وی پی کارش رو بخوبی برای دابلیو دابلیو ای انجام داده و همیشه نقشش رو بخوبی بازی کرده
    یا این رو ببین :
    اینکه چرا کمپانی ام وی پی رو به یک بازنده ی همیشگی تبدیل کرده مشخص نیست ، اما سه دلیل میتونه داشته باشه :
    یعنی ایا واقعا کمپانی میگه کی باید الان قهرمان باشه ؟؟؟؟
    Last edited by شهرام_ایرانی; 22-10-2008 at 22:14.

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

سلام در جواب شما بايد بگم ضربات تا حدودي نمايشي هست و اينكه كه قهرمان بشه هم تا اونجاي كه من مي دونم كمپاني مي گه مثلا رويالرامبل 2008 قرار بود لشلي اول شه ولي چون از كمپاني رفت سينا رو قهرمان كردن در ضمن كشتي گچ چندين نويسنده داره كه يه ماجرا رو براي يه كشتي گير تنظيم مي كنن و كشتي گير هم اونو اجرا مي كنه مثلا ادج چون مي خواست مدتي استراحت كنه يه ماجرا نوشتي كه مثلا اون توسط تيكر مصدم شد و حالا هم خبري ازش نيست ..............

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

معذرت ميخوام كانال kuwait sport هر شب چه ساعتي كشتي كج نشون ميده ؟؟

ممنون

در صفحات قبل تاريخ و ساعت شبكات نوشته شده

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

نام رخ داد : ای سی دابلیو

تاریخ انجام : سه شنبه ، 21م اکتبر سال 2008

محل انجام : لاردو ، تگزاس

اینتروی دابلیو دابلیو ای پخش میشه .

سپس شاهد اینتروی ای سی دابلیو هستیم .

به ورزشگاه میریم و مراسم آغازین شوء انجام میگیره .

تاد گریشام و مت استرایکر به همه خوش آمد میگن .

آهنگ قهرمان ای سی دابلیو ، مت هاردی پخش میشه و او در میان تشویق تماشاگرا وارد میشه . هاردی میره داخل رینگ و یه میکروفون میگیره و میگه : " پنج روز به سایبر ساندی مونده و طرفدارا همچنان دارن تصمیم میگیرن که کی چلنجر من بشه . فیت فینلی ، ایون بورن ولی بذارید درباره ی مارک هنری صحبت کنیم . هنری در هفته ی قبل به من پیغام داد و گفت یک تایتل شات دیگه میخواد . باید بگم که این پیغام رو بطور واضح دریافت کردم . به نظر خودم هم مردم دابلیو دابلیو ای تو رو انتخاب خواهند کرد ، چون اون ها از تو منتفرن . " هاردی حرفش رو ادامه میده و آهنگ فینلی پخش میشه و او به همراه هورنسواگل وارد میشه . فینلی میره داخل رینگ و به هاردی میگه : " من و هورنسواگل هم مثل تو در ماه جون به ای سی دابلیو دفت شدیم و به در مسابقات تکی یا دو به دو حضور داشتیم . اما هیچ وقت نتونستیم سر کمربندی که روی شونه های تو هست مسابقه بدیم . پس اگه من در سایبر ساندی رای بیارم ، قطعا برنده ی این تایتل خواهم شد . " در همین لحظه آهنگ ایون بورن پخش میشه و او در حالی که تماشاگرا دارن تشویقش میکنن وارد میشه و میره داخل رینگ . بورن میگه : " اینطوری که فینلی داشت صحبت میکرد ، فکر کردم بهتره که من هم به پارتی ملحق بشم . درسته که من فرد جدیدی هستم ، اما به هیچ وجه من رو نادیده نخواهند گرفت . " فینلی یه نگاه به ایون بورن میندازه و بهش میگه : " به هیکل و قدت نگاه کن ، بورنسواگل! اون وقت تو میخوای ... " بورن میگه که از این جوک ها ناراحت نمیشه . چند لحظه بعد آهنگ مارک هنری پخش میشه و در حالی که تماشاگرا دارن هو اش میکنن ، هنری به همراه تونس اطلس وارد میشه . این دو هم میرن داخل رینگ و مارک هنری میگه : " من قول دادم که امشب در بازی سه نفره کاملا مسلط کار کنم . و این رو میکنم . بدون که من رای میارم و سایبر ساندی ، آخرین شبی خواهد بود که هاردی با کمربندش هست . " مت هاردی در جواب میگه : " بدونید که هر کسی با برنده شدن در مسابقه ی رای گیری در سایبر ساندی ، اولین و آخرین بردش در اون شب خواهد بود . قول میدم که من برنده میشم . " تماشاگرا سرود "هاردی" رو سر میدن .

بعد از کامرشال برمیگردیم .

مسابقه اول :: برت بردرلی در برابر جک سوئگر

بردرلی داخل رینگ هست و حالا جک سوئگر وارد میشه . سوئگر میره داخل رینگ و داور دستور شروع مسابقه رو میده . سوئگر به بردرلی حمله میکنه و او رو بشدت میزنه . چند مشت قوی و چند کیک از سوئگر . او کاملا بر بازی مسلط هست . سپس منتظر میمونه بردرلی بلند شه و حالا سوئگر بلوء تاندر بامب رو اجراء میکنه . کاور میکنه ، یک..دو..سه .

تاد گریشام میره داخل رینگ و بعد از تبریک گفتن به سوئگر ازش میپرسه : " چرا میخوای با تامی دریمر درگیر شی ؟ اصلا دیدی که او در این چند وقته بتونه پیروز بشه ؟ " سوئگر با لبخند میگه : " ببخشید ، تامی چی ؟ (مثلا او رو نمیشناسه) " سپس میخنده و رینگ رو ترک میکنه .

در بک استیج ، لنا یادا با میز و موریسن مصاحبه ای ترتیب میده و میز میگه : " در ابتدا باید بگم که کرایم تایم با اون دو تا موبایلی که دزدیدن سعی داشتن به خودشون رای بدن اما باید بگم که اون موبایل هایی که دزدیدید خاموش بود . " میز و موریسن قول میدن که امشب شد گسپارد رو داغون میکنن .

بعد از کامرشال برمیگردیم .

مسابقه دوم :: شد گسپارد در برابر د میز

میز و موریسن وارد میشن و میز میره داخل رینگ و موریسن بعد از چند لحظه رینگ رو ترک میکنه (به عنوان همراه) . سپس آهنگ کرایم تایم پخش میشه و شد و جی تی جی وارد میشن . جی تی جی هم بعد از یخورده کل کل رینگ رو ترک میکنه تا میز و شد مسابقه رو آغاز کنن . دو استار با هم درگیر میشن و شد موفق تر هست . بعد از چند رفت و برگشت میز بک بادی دراپ میزنه . شد هم همین کار رو انجام میده . شد داره خیلی خوب کار میکنه و موریسن میره داخل رینگ تا دخالت کنه اما داور نمیذاره . جی تی جی از فرصت استفاده میکنه و میاد بالا و میز رو میزنه . داور برمیگرده و موریسن در کنار داور هست و یه دراپ کیک به شد میزنه . داور مسابقه رو با قانون دی کیو به نفع شد به پایان میرسونه .

بعد از مسابقه ، میز گیج هست و نمیدونه چرا داور مسابقه رو با قانون دی کیو به پایان رسونده .

ویدئویی از جان سینا پخش میشه .

در بک استیج ، تیفانی لباس مسخره ای پوشیده و ریکی اورتیز برای او میخنده . سپس هورنسواگل میاد .

مسابقه سوم :: تریپل تریت مچ :: مارک هنری در برابر ایون بورن در برابر فیت فینلی

استار ها وارد میشن و مسابقه بعد از چند لحظه با دستور داور شروع میشه . هر سه سوپراستار با هم درگیر میشن و مارک هنری خیلی خوب داره کار میکنه و بر بازی مسلط هست . در یه صحنه فینلی موفق میشه هنری رو برای چند لحظه از دور مسابقه خارج کنه . فینلی به ایون بورن شولدربریکر میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . فینلی گردن بورن رو به طناب ها میکوبه و سپس در گوشه ی رینگ شولدربلاک میکنه . فینلی میره برای بک سوپلکس اما بورن کونر میکنه و هاریکنرانا میزنه که باعث میشه فینلی بیفته رو هنری . بورن کاور میکنه ، یک..دو.. . فینلی میره برای کرویسفیکس اما موفق نیست و اینطرف هنری ، بورن رو میندازه بیرون . هنری در گوشه ی رینگ فینلی رو میزنه و بورن به رینگ برمیگرده . بورن هنری رو میزنه و فینلی رو کاور میکنه ، یک..دو.. اما هنری با لگد پین رو قطع میکنه . هنری بورن رو میزنه و میره سراغ فینلی . ریورس کلوزلاین از هنری. هنری بشدت فینلی رو میزنه و سپس به تونی اطلس میگه که هورنسواگل رو بندازه تو رینگ . تونی او رو میندازه داخل رینگ ولی فینلی میاد و هورنسواگل رو نجات میده . سپس فینلی دور از چشمان داور با شلیلی مارک هنری رو میزنه . بورن میاد و فینلی رو میزنه و سپس میره بالای طناب ها . هدف او هنری هست . ایون بورن شوتینگ استار پرس رو اجراء میکنه . کاور میکنه ، یک..دو..سه .

بعد از مسابقه ، ایون بورن شادی میکنه و هنری بسختی از جاش بلند میشه . فینلی هم پیش هورنسواگل هست.

------------------------------------------

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

استون کلد و حضور قطعی او در سایبر ساندی :

حضور " استون کلد " استیو آستن در پی پی وی سایبر ساندی به عنوان داور مسابقه ی قهرمانی سنگین وزن جهان بین باتیستا و جریکو حتمی شد . این موضوع از طرف جیم راس ، گزارشگر فعلی راء (در وبلاگش) تایید شد . آستن ، امسال اصلا در دابلیو دابلیو ای حضور نداشته اما سال قبل (2007) چندین بار شاهد حضور او بودیم :

Wrestlemania 23

l15'th Anniversary Of RAW

Summerslam 2007

Cyber Sunday 2007

لازم به ذکر هست که استون کلد در پی پی وی های رسلمینیا و سایبر ساندی سال قبل به ترتیب در بازی های اوماگا برابر بابی لشلی و آندرتیکر برابر باتیستا ، به عنوان داور مخصوص حضور داشت که در حین مسابقه ی اول با هر دو استار درگیر شد (در پایان با اوماگا) . به موضوع اصلی برگردیم ، استون کلد در مسابقه ی کریس جریکو و باتیستا داور مخصوص خواهد بود و امکان دخالت او به نفع یا ضرر یکی از دو استار در حین مسابقه بسیار کم هست و احتمالا (اگه قرار باشه اتفاقی بیفته) در پایان مسابقه شاهد درگیری های کوچکی خواهیم بود .

بازگشت احتمالی ریک فلیر به رینگ کشتی حرفه ای :

به گفته ی خیلی از سایت ها ، ریک فلیر تصمیم گرفته بار دیگه به دنیای کشتی حرفه ای برگرده و احتمالا در دابلیو دابلیو ای فعالیت کنه . ریک فلیر در رسلمینیا 24 در یک مسابقه (سر بازنشستگی او) ، از شان مایکلز شکست خورد و از دنیای کشتی خداحافظی کرد . او بعد از مسابقه در اولین مصاحبه اش گفت این مسابقه ای که در رسلمینیا انجام داد ، قطعا آخرین مسابقه ی او خواهد بود . اما مثل اینکه ریک میل به بازگشت داره .

این خبر خیلی زود در همه ی سایت ها نوشته شد و حتی بزرگان کشتی حرفه ای سریعا عکس العمل نشون دادن . مثلا هالک هوگن گفت : " استوری لاین خیلی قشنگی بود و ولی واقعا من خودم هم فکر نمیکنم این پایان کار ریک فلیر باشه و او میتونه و توانش رو داره که ادامه بده . الان من هستم که خودم رو برای خداحافظی آماده کردم! "

به هر حال اکثرا به این تصمیم به دید مثبت نگاه کردن و امیدواریم بازگشت (احتمالی) ریک فلیر به کشتی ، بتونه به دابلیو دابلیو ای کمک کنه . ضمن اینکه وینس رو هم نباید فراموش کرد .

مصاحبه ی جدید پال لاندان :

پال لاندان ، بعد از درفت شدن به راء نقشش خیلی کمرنگ شد و در حال حاضر یه استار کاملا بی کار هست . لاندان جدیدا مصاحبه (گفتگو) ای انجام داده و درباره ی وضعیتش صحبت کرده .

- بازگشت به رینگ : " برنامه ریزی هایی شده تا من به رینگ برگردم اما زمان دقیقش مشخص نیست . در حال حاضر من در کنار خانواده ام هستم و امیدوارم هرچه زود تر به رینگ برگردم . "

- اخراج از کمپانی : " نه ، شایعه هست . من هنوز با دابلیو دابلیو ای هستم و قصد ترک این کمپانی رو ندارم . "

- درباره ی کندریک : " راستش تغییرات برایان و موفقیت های اخیرش باعث خوشحالی من شده . جدی میگم ، حالا هر چی که باشه . "

- خبر مصدومیت : " نه ، من مصدوم نیستم . البته در تابستون مشکلاتی داشتم که یخورده طولانی هم شد اما مشکل رفع شد . "

- خبر مرگ : " راستش آخرین باری که خودم رو چک کردم ، نفش میکشیدم (با خنده) ! "

- ازدواج پنهانی : " اگه واقعا چنین اتفاقی افتاده باید بگم کسی به من چیزی نگفته ! در کل کریرم ازدواج نکردم و همدم های من تو خونه ، دو تا سگم هستند . "

- ارتباطات اینترنتی : " چندان علاقه ای ندارم ، ولی هر دفعه که میرم به فن سایت ها سر میزنم و با دوستای نزدیکم گپ و گفتگو میکنم . یکی دو نفر بیشتر نیستن و من فقط با اون ها ارتباط دارم (با لبخند) . "

- دوری از مسابقات : " از طرفدارا که بخاطر غیبت طولانی مدت من از تلویزیون خسته شدن عذر میخوام . ولی چیز های مهم تری هستن که باید بهشون اهمیت داد . خیلی شده که من کریریم قطع شده اما هیچ وقت طرفدارا رو فراموش نکردم . ممنون از اینکه در فکر من هستید . "

بله ، این بود قسمتی از صحبت های پال لاندان . باید ببینیم او چه وقت برمیگرده ، آیا دابلیو دابلیو ای اصلا برنامه ای برای او داره یا ... .

جوایز همراه ویدئو گیم جدید دابلیو دابلیو ای :

پیش فروش بازی اسمکدان ورسز راء 2009 شروع شده و کسانی که این بازی رو پیش فروش کردن ، همراه با خود بازی در داخل پکیج ؛ یک دی وی دی از بهترین مسابقات اسمکدان و راء دریافت خواهند کرد . این بازی برای تمام کنسول ها (به غیر از PS1 ) ساخته میشه و در تاریخ 9 نوامبر سال 2008 به بازار عرضه خواهد شد .

پروفایل سوپراستار های حاضر در این بازی هنوز بطور کامل در سایت ها قرار نگرفته ، در صورت منتشر شدن اون ها ، قطعا توضیح کامل رو درباره ی بازی و استارهاش خواهیم داد .

نظر وینس مک من درباره ی لدر مچ در نو مرسی :

خبرگذاری ریسلینگ آبزرور ، مصاحبه ی جدیدی از وینس مک من منتشر کرده که وینس در حین صحبت هاش به مسابقه ی لدر مچ بین شان مایکلز و کریس جریکو در نو مرسی اشاره میکنه و میگه :

" این لدر مچ ، بهترین لدر مچ ای بود که در تاریخ دابلیو دابلیو ای مشاهده کردم . "

شاید صحبت وینس جنبه ی تبلیغاتی داشته باشه اما کمتر دیدیم که وینس درباره ی یه مسابقه به این شکل نظر بده و قضاوت کنه . ضمن اینکه بصورت کوتاه میگیم که وینس بعد از سایبر ساندی (تاریخش مشخص نیست) به دابلیو دابلیو ای باز خواهد گشت تا یه استوری لاین جدیدی رو با حضور خودش بوجود بیاره .

اتفاقات قبل و بعد از راء این هفته :

در ابتدای راء این هفته (قبل از شروع شوء) ، یک دارک مچ تک به تک بین مایک ناکس و دیلو براون انجام شد که ناکس تونست بعد از زدن فینیشرش ، براون رو پین کنه و پیروز مسابقه بشه .

اما بعد از اتمام شوء ، باتیستا چند دقیقه دیگه داخل رینگ موند و با تماشاگرا شادی اش رو تقسیم کرد و سپس بعد از دست دادن با تماشاگرای قسمت رمپ ورزشگاه ، به بک استیج رفت .

در راء این هفته بیشترین تشویق ها ازآن :

Batista

Rey Mysterio

CM Punk

بود ، و بیشترین تنفر (هوو) نصیب استار های زیر شد :

Chris Jericho

Santino Marella

Beth Pheonix

ضمن اینکه در آخر کار که تماشاگرا داشتن ورزشگاه رو ترک میکردن ، میکی جیمز وارد شد و کیس کم رو اجراء کرد که بدلیل کم بودن تماشاگرا ، چندان مورد توجه قرار نگرفت .

بازگشت دی اکس برای شبی دیگر :

دابلیو دابلیو ای در حال تبلیغ برای شوء مخصوص سه ساعته ی راء در تاریخ 3وم نوامبر هست . در این شوء مسابقات مهمی انجام خواهند شد که مهم ترین مسابقه :

D-Generation x vs. John Morrison & The Miz

خواهد بود . اگه اخبار راء این هفته رو خونده باشید ، میز و موریسن گروه دی اکس رو به تمسخر گرفتن که این نشون دهنده ی بازگشت دی اکس برای یک شب دیگه و نوعی تبلیغ برای 3وم نوامبر خواهد بود .

مین ایونت احتمالی امشب ای سی دابلیو :

به نظر میرسه مسئولان دابلیو دابلیو ای مین ایونتی مخصوص برای ای سی دابلیو این هفته در نظر گرفتن :

Mark Henry vs. Fit Finlay w/ Hornswoggle vs. Even Bourne

همونطور که میبینید سه چلنجر مت هاردی در سایبر ساندی برابر هم قرار خواهند گرفت و پیش بینی میشه در پایان مسابقه شاهد حضور (و شاید درگیری) مت هاردی در داخل رینگ باشیم .

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    S.h.i.r.a.Z

پيش فرض

در صفحات قبل تاريخ و ساعت شبكات نوشته شده

معذرت ميخواما ولي شما كه اين قدر زحمت ميكشي براي پست ها

خوب يه كلمه بگو اعت جديد پخش كشتي كج از kuwait sport چنده ؟

111 صفحه ست اينجا بشينم تك تك نگاه كنم كه كدوم پست ساعت گفته

كا ها رو همين جور ميپيچونيد كه گيريم انقدر

يا حق

آخر فروم باز mohammad_dj_kazin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

بنده خودم ساعات پخش كشتي كج رو قبلا كامل اعلام كرده بودم
    ولي خوب بهتره دوباره بگم
    به وبلاگ برين
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در آرشيو شبكه هاي پخش كشتي كج

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

شبکه NT1 فرانسه
    فرکانس : Hotbrid 6 - 11681 . V
    این شبکه آزاد پخش میشه
    این شبکه شنبه ها ساعت 23:20 دقیقه تا 00:10 مسابقات راو رو با سه هفته تاخیر پخش میکنه و از ساعت 00:12 تا 00:58 دقیقه مسابقات اسمک دان رو با 4 هفته تاخیر پخش میکنه و تکرارش جمعه ها از ساعت 00:55 دقیقه تا 2:00 بامداد پخش میکنه.

شبکه Action فرانسه
    فرکانس : Hotbrid 6 - 11681 . V
    این شبکه هم آزاد پخش میشه
    زمان پخش این شبکه شنبه ها ساعت 00:45 تا 1:30 بامداد و مسابقات راو رو پخش میکنه با 4 هفته تاخیر و تکرارش یکشنبه ها ساعت 18:30 هست.

شبکه Extreme Sports
    فرکانس : Hotbrid 8 - 12188 . V
    زمان پخش : شنبه ها ساعت 21:30 و تکرار یکشنبه ها ساعت 16:40 به مدت یک ساعت
    این شبکه مسابقات

Raw رو با 2 هقته تاخیر پخش میکند
    شبکه RTL 9 فرانسه
    فرکانس : Hotbrid 8 - 12188 . V

زمان پخش : پنج شنبه شب ساعت 1:30 بامداد . زمان دقیق تکرار این کانال متغیر میباشد
    این شبکه هم مسابقات
    Raw رو با 3 هفته تاخیرپخش میکند

کانال Show Sport 4
    فرکانس : NileSat - 11862 . V
    این کانال در ماهواره ی نایلست پخش میکند و باید با کارتهای اورجینال این کانال رو باز کرد که تازگی ها بصورت مقطعی آزاد پخش میکنه
    .
    کانال ART Sport
    فرکانس : Hotbrid 8 - 12015. H و NileSat - 11985 . V
    این کانال رو باید با کارتهای اورجینال باز کرد.
    زمان پخش : این پیکج حدود 7 تا کانال ورزشی دارد که به صورت مداوم مسابقات Raw و TNA رو در طول هفته پخش می کنند

کانال Sky Sport uk
    فرکانس : Eulsat W3 - 11324 . V . ½
    این شبکه رو باید با کارتهای اورجینال بازکرد.
    این کانال مسابقات ماهیانه ( PPV ) رو به صورت زنده و گزارش امریکایی پخش میکند

شبکه Dubai Sporta
    فرکانس : NileSat - 12130 . V و Hotbrid 11747 . H
    این شبکه به صورت آزاد پخش میشه.
    این کانال برنامه ی مشخصی نداره.

کانال Super Sport
    فرکانس : Hotbrid 11935 . H
    این شبکه با کارتهای اورجینال قابل پخش هست
    این کانال پی پی وی های کشتی کج رو پخش میکنه.

کانال Euro Sport France
    فرکانس : Hotbrid 8 10834 . V
    در روزهای شنبه ساعت 24:00 مسابقات
    TNA و در روزهای چهارشبنه ساعت 24:00 لیگ ژاپن رو پخش میکند

شبکه های Bahrin Sport و Saudi Sport و Ein و Kuwait Sport در ماهواره Nile Sat
    کشتی کج رو در ماهواره نایلست و با تاخیر زیادی پخش میکنن.

FOX8 شبکه ی مسابقات اسمک دان و پی پی وی ها رو پخش میکند.

شبکه ی تن هم مانند شبکه ی فاکس ۸ کشتی کج رو پخش میکند.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    با تشكر از دوست خوبم mohammad_dj_kazin

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •