تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 140 از 186 اولاول ... 4090130136137138139140141142143144150 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,391 به 1,400 از 1853

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Manchester United F.C | شیاطین سرخ

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

با اون ترکیبی که من توی زمین دیدم ، والا نتیجه خوبی گرفتیم !
    دیگه وقتی حضرات سوتی یعنی اسمالینگ و اوانز ، قلب دفاع رو داشته باشن ، از این بهتر نمیشه !
    خط هافبک هم که قربونش برم ، اصلا احتیاج به تعریف نداره !

2. 4 کاربر از Alireza.M67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hoomi_gta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

الان تمام امیدمون به لیگ و لیگ اروپاس. کار خیلی سختی داریم با این همه مصدوم و کمبود بازی ساز خوب . ولی امیدوارم حداقل یکی و ببریم. وقتی یونایتد یک فصل و بدون جام تموم می کنه یکی از بد ترین حسا به آدم دست میده!

4. 6 کاربر از hoomi_gta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال dogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

فرگوسن:برتر از ليورپول بوديم

سر الکس فرگوسن، سرمربي منچستريونايتد، اعلام کرد تيمش مستحق شکست 2-1 در آنفيلد نبود.

در دیدار امروز منچستریونایتد مقابل لیورپول در دور چهارم جام حذفی جزیره، قرمزها با گل های دنیل اگر و درک کوئیت، شیاطین سرخ را شکست دادند. تنها گل میهمان را پارک جی سونگ به ثمررساند.
    فرگوسن در گفتگو با خبرنگاران گفت:" نمی دانم چطور در این دیدار شکست خوردیم. تنها با یک اشتباه در چنین دیدارهایی شکست می خورید. آن گل کار ما را تمام کرد. ما در این سال ها چنین شرایطی را بارها تجربه کردیم.
    گل کوئیت بسیار بد بود زیرا ما مستحق دریافت آن نبودیم. اما از بازیکنانم راضی هستم. آنها خیلی خوب بازی کردند. بر بازی مسلط بودیم و اصلا استحقاق شکست خوردن را نداشتیم.
    ما تیم برتر میدان بودیم اما رقابت های حذفی همین است. من همیشه از این رقابت ها می ترسم."

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

6. 3 کاربر از dogh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال shutdown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

بچه ها keep cool!!!
    انقدر حرص نخورین دوستان....به نظر من اونقدرها هم بد نشد....الان فقط تو 2تا جام میجنگیم....با این کمبود بازیکن و مصدوم جنگیدن تو چند جام حقیقتا سخت بود واسه یونایتد فعلی....
    تو سر الکس فرگوسن استند(الترافورد) منتظر لیورپول خواهیم بود...
    داوید دهه ا هم که گل کاشت واقعا
    کلا جوون شادیه خوشم میاد ازش
    گل هایی هم که میخوره کاملا یه کلاس درس واسه بقیه دروازه بان ها
    من بازی رو ندیدم اما گل دومی که خورد رو دیدم....
    میخوام یه خبر خوب بهتون بدم....میدونین چیه؟؟؟
    پریمیر لیگ امسال هم واسه ما یونایتدی هاست....بقیه تیم ها برن سماغ بمکن
    تا درودی بعد بدرود....

8. 9 کاربر از shutdown بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    اتاقم

پيش فرض

دیدن باخت منچستر همیشه دردناکه اما وقتی جلوی دشمن خونی ببازی تلخیش بیشتر میشه.
    اما با وجود این همه مصدومی که داریم دیروز نتیجه بدی در مقابل تیمی که یکسری بازیکنای اصلیش رو گذاشته بود روی نیمکت نگرفتیم.
    دخه آ باز هم خرابکاری کرد.کاملا مشخصه که روی ارسال از کناره ها مشکل داره.هر موقع توپ از کناره میومد رنگش میپرید و دست و پاش رو گم میکرد.

منم با دوستمون موافقم که امسال هر چی بازیهای کمتری داشته باشیم بهتره.چون توی هر بازی داریم مصدوم میدیم و اگه قرار بود توی همه رقابتها باشیم احتمالا خود فرگوسن هم باید برای تیم بازی میکرد یا باید منتظر برگشتن کانتونا هم میشدیم.

10. 5 کاربر از Sub007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال shutdown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

غوغاهای سر آلکس فرگوسن در باره دانیل ولبک

سر آلکس فرگوسن آشکار ساخت که از پیشرفتهای دانیل ولبک لذت میبرد و بیشتر اصرار دارد که ستاره کوچک از باشگاه منچستر یونایتد آمده است.
    ستاره 21 ساله باشگاه منچستر یونایتد تا کنون به عنوان یکی از چراغهای باشگاه منچستر یونایتد در مسابقات ظهور کرده و به تیم اول رسیده و در 6 مسابقه گذشته 4 گل برای تیمش به ثمر رسانده است.
    فیزیک.
    سر آلکس فرگوسن در این باره میگوید: ما همیشه از توانایی های دانیل ولبک آگاه بودیم. زمانی که او 16 سال داشت، مشکلاتی با زانو خود داشت، چرا که در حال رشد بود، سپس مقداری مشکلات از ناحیه ران داشت. این چیز مهمی نبود، تنها مسئله برای دانیل ولبک پیشرفت به عنوان یک مرد بود، که ما هم اکنون شاهد نشانه هایی از آن هستیم. هیکل او بزرگ است، اما هنوز هم این رشد وجود دارد. آمارهای ما نشان میدهد که این هنوز هم وجود دارد قبل از اینکه او به فردی بالغ تبدیل شود. دانیل ولبک بدون شک مستعد است، اما او فطرتی دارد که ناظرین را تحت تأثیر قرار داده است.
    فطرت.
    با این حال، سر آلکس فرگوسن از حوزه بازی او شگفت زده نیست، چنانکه او معتقد است فرآیند انتخاب و گزینش در داخل باشگاه بازیکنان آکادمی را مشخص میکند، نه تنها توانایی ها، و اما همچنین ذهنیت برای بازی کردن برای باشگاه منچستر یونایتد.
    وی در ادامه افزود: نگرش دانیل ولبک خوب است، گرچه باید باشد، او بازیکن جوانیست با یک فرصت در باشگاه منچستر یونایتد. این یکی از دلایل انتخاب این بازیکنان است، زیرا فطرت خود را نشان میدهند چنانکه آنان از طریق برنامه جوانان و رزروها وارد میشوند. من همیشه در مورد فطرت، نگرش و شور و شوق آنها برای بازی کردن مطمئنم. ار لحاظ قضاوت در باره بازیکنان جوان، من فکر نمیکنم ما تا کنون در رابطه با آن شکست خورده باشیم.

12. 6 کاربر از shutdown بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

باخت بدی بود... ولی واسه من دقیقا سواله سر الکس واسه چی اسکولز رو تعویض کرد... به نظرم بعد از تعویض اسکولزی میانه میدان رو ناجور از دست دادیم... لا اقل با داشتن میانه میدان، گل هم نمی زدیم، گل هم نمی خوردیم...
    گل هایی هم که خوردیم مثل بازی با نیوکاسل رو شروع مجدد بود... اون از گل اول که شاهکار دخه آ و مدافعین رو شاهد بودیم و البته واقعا مشکوک هم بود به خطا... اونم از گل دوم که جا داره خسته نباشیدی بگیم به برادران اوانز و اورا!
    +
    واقعا چه به روز دخه آ اومده؟ نه میتونه واکنش خوبی رو توپ های ارسالی بره و نه بازی با پاش عالیه... شوت هم حریف بهش میزنه، چهار ستون بدن آدم به یاد بازی کامیونیتی شیلد، میلرزه... شروع مجدد هاش هم که به زور چند متر جلوتر از خط وسط زمین فرود میاد فرود میاد... به یاد فندرسار که تو شروع مجدد هاش، توپ تا چند ثانیه تو صفحه تی وی نبود!
    واقعا اگه سر الکس می خواد به داوید روحیه بده و از بحران برش گردونه، بزارش واسه بازیمون برابر استوک تو خونه! با یه کلین شیت فشار ها کمتر میشه روش... چرا این بازی ازش استفاده کرد؟
    +
    رافائل، والنسیا و پارک، گیگز، اسکولز خیلی خوب بودن و البته مشخصا الان معلوم میشه چرا لیورپول رده هفتم جدوله... تو این بازی اختلاف زیاد تیم مورد علاقم (با وجود کالکشنی از مصدومان) رو با لیورپول دیدم...
    +
    جام حذفی واقعا حیف شد، خیلی حیف شد...، ولی به نظرم ارزش اینو داره که ما تمرکزمون برای لیگ و EL بیشتر بشه... بالاخره حذف هم نمیشدیم، ممکن بود با چلسی یا آرسنال روبه رو بشین که با این لشکر مصدومان، چیزی جز اذیت شدن تیم و طرفدارا رو نداشت...
    یاعلی

14. 8 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Hamid Hamid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    خانه ام گلخانه ي يـــــــاس است

پيش فرض

سلام ...

خب من هم خوشحال نيستم از نتيجه ...

در مورد گلر تيم صحبت داشتم ... گلي كه خورد فاجعه بود ... اينم چندمين اشتباه اين گلر تو اين فصل. اينم ميدونم بايد بهش فرصت داده بشه اما زيادي داره اشتباه ميكنه.

حالا بگذريم ... در مورد گلر دوم Lindegaard من خيلي نظرم مثبته ( حداقل تو 2-3 بازي اي كه ازش ديدم )... من 2-3 تا بازي ديدم كه دروازبان اول بودش ... نميدونم يا اصلا گل نخورد يا خلاصه كم گل خورد.

سوالي كه دارم اينه كه اخيرا بد بازي كرده بود كه باز اين گلر اسپانياييه رو گذاشتن تو گل؟!

تو اون 2-3 تا بازي كه من ازش ديدم خوب بودش ... البته نه در حد كلاس اسطوره هاي باشگاه فندرسار و اشمايكل ... اما خوب بود و نشون داد اگه فرصت بهش بدن خوب ميشه ... حداقل من بازيش رو از گلر ديگه بيشتر دوست دارم.

پيشاپيش ممنون از توضيح دوستان ...

16. 4 کاربر از Hamid Hamid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال dogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

حمايت مايکل اوون از دروازبان جوان يونايتد

اين دروازه بان جوان اسپانيايي در ديدار روز گذشته تيمش مقابل ليورپول نمايش ضعيفي ارائه داد و روي هر دو گل حريف عملکرد سوال برانگيزي داشت.

مایکل اوون، مهاجم باتجربه منچستریونایتد، از داوید دخه آ، دروازه بان جوان تیمش در مقابل انتقادهای اخیر حمایت کرد.
    این دروازه بان جوان اسپانیایی در دیدار روز گذشته تیمش مقابل لیورپول نمایش ضعیفی ارائه داد و روی هر دو گل حریف عملکرد سوال برانگیزی داشت.

با این وجود اوون تاکید کرد این دروازه اسپانیایی به اندازه بقیه دروازه بان ها اشتباه می کند.

او گفت:" با اظهارنظرهای منفی در مورد عملکرد دخه آ در دیدار روز گذشته موافق نیستم. تایید می کنم که او در این فصل اشتباهاتی داشت اما وقتی حرف های بعضی ها را می شنوید، احساس می کنید او روز گذشته کابوس وار بازی کرد.

فکر نمی کنم او روی هیچ کدام از گل ها مقصر بوده باشد. مشکل این است که وقتی به یک نفر برچسب زده می شود، هر اشتباهی به پای او نوشته می شود. بقیه دروازه بان ها هم چنین اشتباهاتی انجام می دهند اما حرفی زده نمی شود.

هواداران می دانند که دخه آ به حمایت آنها نیاز دارد تا اعتماد به نفسش افزایش پیدا کند. من مطمئنم که او در سال های پیش رو پاسخ اطمینان هواداران را خواهد داد."

18. 2 کاربر از dogh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

فقط به افتخار گیبسون .
    اورتون با تک گل گیبسون سیتی رو برد .
    یونایتد هم که با دو تا پنالتی هرناندز و برباتوف ، استوک رو برد !
    امتیاز هر دو تیم در عدد 54 برابر شد .

20. 5 کاربر از Alireza.M67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •