تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 140 از 212 اولاول ... 4090130136137138139140141142143144150190 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,391 به 1,400 از 2120

نام تاپيک: Call of Duty: Modern Warfare 3

آخر فروم باز dvd2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    OPTICAL FIBER

پيش فرض

زمانی که این بازی وارد بازار شد من خیلی زود خریدمش حس میکنم بازی یه جوری بود مثلا گرافیک رو تا ماکسیمم زیاد میکردم با بالاترین رزولوشن ولی گرافیک خوب نبود (این چند تا عکسی که دوستمون توی تحلیلش گذاشته بود فوق العاده بهتر از گرافیک سیستمه منه!) . یکی از بچه ها گفت ممکنه بازی نسخه بتا باشه (از نت دانلود شده باشه) به خاطر همین گرافیکش مشکل داشته. به نظرتون چقدر میتونه صحت داشته باشه؟
    واسه منم همینجوریه مخصوصا عکس آخری گرافیکش خیلی بهتر از گرافیک سیستم من بود.

---------- Post added at 07:15 AM ---------- Previous post was at 07:11 AM ----------

یه ذره چشاتو باز کن !!!!

آخرای 2011 هستیم ..... سال شگفتی ساز بازی های رایانه ای

این همه بازی های بمب که قراره بهترین بازی سال بشن :

Skyrim
    Batman
    Crysis
    Portal
    and
    BF3!!!

شما چه انتظاری دارین ؟! انتظار دارین 9 بگیره ؟!
    آخرا ی سال 2011 هستش.نمیدونم چرا کال بازهم پرفروشترین بازی سال شده و بیشترین طرفدارار را دارد.واقعا انتظار نمره9 خیلی کمه.

2. این کاربر از dvd2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان نظرتون رو در مورده نقدی هم که نوشتم بیان کنید.
    صفحه ی قبل اینجا:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

4. 2 کاربر از majid322 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز kamran987456's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    In The Vally Of Death

پيش فرض

من نه از چیزی طرفداری میکنم و نه از کسی ....

میگم خودتون مقایسه کنید ......

من تمام بازی های نامبرده رو بازی کردم

شما میگید اااااآآآآآ چه غمگین سواپ میمیره (بازیه مگه فیلم هندیه؟؟؟) ....

خود طرفدارای mw از عملکرد کمپانیشون ناراحت هستن مثل خودم

.................................................. .................
    اخه داستان حماسی چه ربطی به فیلم هندی داره ؟
    این نشون میده که داستان بازی اونقدر درگیر کننده و در گیمر نفوذ کرده که باعث میشه مرگ یک کاراکتر برای ادم ناخوشایند بشه
    یا مثلا تو سری بازی های متال گیر هم داستان بسیار عالی و دراماتیکش باعث شده که زبان زد همه بشه و نمرات بازی تو هر سری زیر 9 یا 9.5 نباشه و هیچ کس دیگه به گرافیک بازی متال گیر اهمیت نده !!

خداییش تو سال 2011 تو کدوم گیم همچین حسی به ادم دست میده ؟ (به غیر از چندتا بازی انحصاری کنسول ها )
    .................................................. .................................................. ...................
    به نظر شخصی خودم اتفاقا داستانش خیلی عالی بوده و نمره اش هم کمتر از 9.5 باشه منصفانه نیست
    cod فقط امسال تو گرافیک کم اورد که مطمئنا اون مشکل رو هم واسه نسل بعد به راحتی حل میکنه (مثل نسخه 4 تو سال 2007 )

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

اخه داستان حماسی چه ربطی به فیلم هندی داره ؟
    این نشون میده که داستان بازی اونقدر درگیر کننده و در گیمر نفوذ کرده که باعث میشه مرگ یک کاراکتر برای ادم ناخوشایند بشه
    یا مثلا تو سری بازی های متال گیر هم داستان بسیار عالی و دراماتیکش باعث شده که زبان زد همه بشه و نمرات بازی تو هر سری زیر 9 یا 9.5 نباشه و هیچ کس دیگه به گرافیک بازی متال گیر اهمیت نده !!

خداییش تو سال 2011 تو کدوم گیم همچین حسی به ادم دست میده ؟ (به غیر از چندتا بازی انحصاری کنسول ها )
    .................................................. .................................................. ...................
    به نظر شخصی خودم اتفاقا داستانش خیلی عالی بوده و نمره اش هم کمتر از 9.5 باشه منصفانه نیست
    cod فقط امسال تو گرافیک کم اورد که مطمئنا اون مشکل رو هم واسه نسل بعد به راحتی حل میکنه (مثل نسخه 4 تو سال 2007 )
    منظورش اینه ک از لحاظ فنی انتظاراتو براورده نکرده ،فقط داستان داره ....

7. 2 کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

خب چرا بازی رو فقط از لحاظ گرافیک می بینید ؟ کل بازی که فقط گرافیک نیست . دوست داشتین یه بازی بهتون میدادن که فقط گرافیک داشت و گیم پلی نداشت ؟ همین که توی همه سیستم ها اجرا میشه میارزه به صدتا بازی با گرافیک

9. این کاربر از silsin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 3Dmajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

داداش هرکسی نظر خاص خودشو داره نمیشه بگی کدوم بازی از کدوم بهتره...من با mw3 خیلی حال کردم..اما بهش نمره نمیدم...خودمو در حدی نمیدونم که بخوام به یه بازی که کلی طرفدار داره و از یک شرکت سازنده خیلی بزرگه نمره بدم...هرکس تو دل خودش یه بازی رو خوب میدونه...من واسه دل خودم این بازی رو خدا میدونم....حالا یکی بیاد بگه 7 یا یکی بگه-7.5 به خودش مربوطه و به نظر دیگران بایستی احترام گذاشت
    هر کسی برای امتیاز دادنش یه سری ویژگی هارو در نظر داره.
    خب منم با ویژگی هایی که تعیین کردم شد 7.5 !!
    به نظر من دلیل فروش cod فقط موفقیت تو نسخه های قبلیه !
    نسخه های یک و دو ی mw خیلی خوب بودن، خب به خاطر همین هر کسی کنجکاو میشه بره نسخه ی سومش رو بخره !
    ولی نسخه ی سوم به غیر از داستان قوی که داشت، هیچ حرفی برای گفتن نداشت !
    همون گیم پلی، همون گرافیک، همون صداگذاری که چند سال پیش تو نسخه ی mw2 بود.
    قبلنا سازنده ها خلاقیتشون خیلی بیشتر از این بود.
    توی هر مرحله یه سری اتفاقا و صحنه های جالب رخ میداد ولی توی این مرحله اصلا صحنه ی جدیدی نداشت یا خیلی کم بود

11. این کاربر از 3Dmajid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Aria1997's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    Deutschland

پيش فرض

خب چرا بازی رو فقط از لحاظ گرافیک می بینید ؟ کل بازی که فقط گرافیک نیست . دوست داشتین یه بازی بهتون میدادن که فقط گرافیک داشت و گیم پلی نداشت ؟ همین که توی همه سیستم ها اجرا میشه میارزه به صدتا بازی با گرافیک
    اخه مگه میشه بازی گیم پلی نداشته باشه ؟!

همین که توی همه سیستم ها اجرا میشه میارزه به صدتا بازی با گرافیک

خوب عزیز من بازیهای سگا هم روی تمام سیستم ها اجرا میشه ... یعنی به صد تا بازی گرافیکی مثل کرایسیس 2 یا اسکایریم میارزه ؟!

13. این کاربر از Aria1997 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال hamidrezavictor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

من كه از وقتي mw3 بازي كردم ديكه هيج بازي تو اين سبك بهم حال نميده.... همه ي بازي كه كرافيك نيست اكه كرافيكشم خوب بود بازم كسايي بودن كه ميومدن انتقاد ميكردن اكه بازي limbo بازي كرده باشين ميفهمين جي ميكم .... در ضمن اين بازي فقط تو pc يكم امتيازش اومد بايين فكر كنم .... به قول معروف اين روزها همه mw3 بازي ميكنن شما چطور؟

تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

من كه از وقتي mw3 بازي كردم ديكه هيج بازي تو اين سبك بهم حال نميده.... همه ي بازي كه كرافيك نيست اكه كرافيكشم خوب بود بازم كسايي بودن كه ميومدن انتقاد ميكردن اكه بازي limbo بازي كرده باشين ميفهمين جي ميكم .... در ضمن اين بازي فقط تو pc يكم امتيازش اومد بايين فكر كنم .... به قول معروف اين روزها همه mw3 بازي ميكنن شما چطور؟
    Last edited by hamidrezavictor; 26-11-2011 at 13:26.

16. 2 کاربر از hamidrezavictor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

Last edited by hamidrezavictor; 26-11-2011 at 13:26.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •