گزینه ی turn off battery charge به چه دردی میخوره؟؟؟![]()
گزینه ی turn off battery charge به چه دردی میخوره؟؟؟![]()
این کار باعث میشه تا لپ تاپ بجای استفاده از باتری از جریان برق استفاده کنه. در واقع این عمل جهت متوقف شدن شارژ باتری بکار برده میشه.
در این حالت(turn off battery charge) وقتی داریم از لپ تاپ کار میکشیم آیا شارژ باتری هم مصرف میشه؟
سلام به همه دوستای عزیزم. من این مدل رم. چند روز پیش از سایت دل آپدیت بایوس گرفتم و نصب کردم. از اون موقع بعضی وقتا باطریم شارژ نمیشه و USB2 از کار افتاده. دوستان کسی راهی سراغ داره بتونم برگردم به ورژن قبلی؟ دیونم کرده بمولا.....بهتونم پیشنهاد میکنم ورژن A10 بایوس نصب نکنین.
سلام
آخه واقعا" چه نیازی بود که بایوس رو آپ کنی!
بایوس آپ کردن به وسیله افراد کم تجربه خطرناک ترین کاری هستش که ممکنه با یه لب تای انجام بشه
بایوس رو نمیشه برگردونی به ورژن قبلی
یا باید ببری نمایندگی یا اینکه صبر کنی ورژن بالاتر بایوس بیاد و ببری بدی یه کسی که خبره این کار باشه برات آپ کنه
سلام
می خواستم بدونم روی لپ تاپ دل dell inspiron n5110 کسی ویندوز 8 نصب کرده؟ درایورها مشکلی ایجاد میکنه یا نه؟
خیلی ممنون
اما من بایوس نسخه A10 برای Dell Inspiron 5110 - i7 - 8 mb رو نصب کردم در حال حاضر.
هیچ مشکلی ندارم که.
تعجب می کنم دوستان چرا در مورد A10 تک و توک با مشکلاتی مواجه می شوند.
نه با این مورد شارژ نشدن باتری مواجه ام و نه USB 2 از کار افتاده.
مي خوام يك برنامه ريزي كنم به طوري كه لپ تاپ سر ساعت 2 نصف شب روشن بشه بعد به اينترنت وصل بشه و فايلي رو كه مشخص كردم داونلود كنه و سر ساعت 8 صبح خاموش بشه و همه اين كارها هم به صورت اتوماتيك انجام بشه .امكانش هست؟
کار دیگه ای احیانا" ندارین که بخواین لب تاب اتوماتیک براتون انجام بده!
مثلا" بره خرید! ظرف هاتون رو بشوره! جارو بزنه!!
داداش مجيد شما كه مي دونين ما ارادت داريم خدمت شما.اون ساعاتي كه ذكر كردم داونلود رايگان هست بخاطر همين مي خوام اين كار انجام بشه.امكانش هست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)