تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 140 از 314 اولاول ... 4090130136137138139140141142143144150190240 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,391 به 1,400 از 3137

نام تاپيک: طرفداران HP dv6-6090ee

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    این انتی ویروس نورتن 60 روزه را شماها استفاده میکنید یا پاکش میکنید؟
    در ضمن میشه کاملا فعالش کرد؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    iran, tehran

پيش فرض

یچ کس اینا رو پاک نکرده ببینه چه مشکلی پیش میاد بابا به خدا چند وقته منتظرم تورو خدا سریع تر جواب بدید.
    وقتی ویندوزو عوض کنیم چه برنامه هایی از اچپی رو از دست میدیم همه برنامه هاش مثل این coolsense و غیره توی اینSwsetup هست اخه مگه مریضه اسم برنامه ها رو به رمز نوشه اه اه اه......
    میشه راحت بدون ÷اک کردن ویندوز فعلی upgrade کرد
    با Windows Anytime Upgrade و
    از این راه آبگرید کردم بدون پاک کردن و نصب دوباره البته سریال آلتیمت میخواد که اونم رایگان تو اینترنت بود!
    1. Type Windows Anytime Upgrade in the Search programs and files box

2. Press the Enter key on your keyboard

3. When the Windows Anytime Upgrade window appears, type in your Windows 7 Ultimate product key

4. In about ten minutes, your computer will be running Windows 7 Ultimate
    واسه سریال هم اینو یزن 22TKD-F8XX6-YG69F-9M66D-PMJBM

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    iran, tehran

پيش فرض

یچ کس اینا رو پاک نکرده ببینه چه مشکلی پیش میاد بابا به خدا چند وقته منتظرم تورو خدا سریع تر جواب بدید.
    وقتی ویندوزو عوض کنیم چه برنامه هایی از اچپی رو از دست میدیم همه برنامه هاش مثل این coolsense و غیره توی اینSwsetup هست اخه مگه مریضه اسم برنامه ها رو به رمز نوشه اه اه اه......
    میشه راحت بدون ÷اک کردن ویندوز فعلی upgrade کرد
    از این راه آبگرید کردم بدون پاک کردن و نصب دوباره البته سریال آلتیمت میخواد که اونم رایگان تو اینترنت بود!

3. When the Windows Anytime Upgrade window appears, type in your Windows 7 Ultimate product key

4. این کاربر از aligsm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه MatinCracker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوستان. من امروز یه 6080 گرفتم. فروشنده تا 24 ساعت مهلت تست بهم داده.
    می خواستم درخواست کنم لینک پیج مربوط به وارد کردن مشخصات لپ تاپ های اچ پی رو بهم بدید تا ببینم این جانور ریفر هست یا نه ؟؟
    از کجا بفهمم که CPU سندی بریج مورد داره یا نه ؟؟؟
    ممنون میشم سریع راهنماییم کنید چون تا فردا بیشتر وقت ندارم. سپاس

داره خودمونی میشه yas44co's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    پشت در خونمون

10

اینکه گفتی که به برق وصل میشه تا 2.9 اورکلاک میشه به طور اتوماتیک انجام میشه یا به صورت دستی؟
    بعدش اینکه تا 2.9 اورکلا بشه خطری نیست؟
    من شنیدم 6090 گرمای زیادی تولید میکنه اگه اینم به طور مداوم اورکلاک بشه ممکنه سیستم آسیب ببینه ؟
    وقتی که سیستم روی حالت PowerSaver نباشه خودش در صورت لزوم تا 2.9 هم میره که این به ندرت پیش میاد!
    وقتی که خودشون تا2.9 آزاد میذارن پس این فن پسش بر میاد و هیچ مشکلی نداره ولی برای اور کردن تا 4 یا باید یه فن کول مستر به اندازه اطاقه خونتون روش ببندی یا از نیتروژنه مایع کمک بگیری بریزی توی لپتاپ.
    آموزش های بردن به حالته HighPerformance رو دوستان در صفحاته قبلی کاملا توضیح داده اند.

میشه این برنامه overclock داری معرفی کنی؟
    برنامه OCCT 3.1.0 ( استفاده از این برنامه برای افراد نا آشنا با اورکلاکینگ به هیچ وجه توصیه نمیشود.)
    عزیز من دیال آپ دارم نمیتونم جایی برات آپ کنم شرمنده ولی برنامه رایگان هست با حجم 2.93 مگ.
    ولی بازم میگم کوچکترین نا همخوانیه بین فرکانس و ولتاژ باعث میشه که تا آخره عمرتون به من فحش بدید پس کاملا حواستونو جمع کنید.

این انتی ویروس نورتن 60 روزه را شماها استفاده میکنید یا پاکش میکنید؟
    در ضمن میشه کاملا فعالش کرد؟
    داداش فعال کردن دیگه چیه یه نود یا کاسپر جورکن نصب کن که سرعتتو نگیره حالشو ببر.

7. 2 کاربر از yas44co بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    پشت در خونمون

پيش فرض

اينکه گفتي که به برق وصل ميشه تا 2.9 اورکلاک ميشه به طور اتوماتيک انجام ميشه يا به صورت دستي؟
    بعدش اينکه تا 2.9 اورکلا بشه خطري نيست؟
    من شنيدم 6090 گرماي زيادي توليد ميکنه اگه اينم به طور مداوم اورکلاک بشه ممکنه سيستم آسيب ببينه ؟
    وقتي که سيستم روي حالت PowerSaver نباشه خودش در صورت لزوم تا 2.9 هم ميره که اين به ندرت پيش مياد!
    وقتي که خودشون تا2.9 آزاد ميذارن پس اين فن پسش بر مياد و هيچ مشکلي نداره ولي براي اور کردن تا 4 يا بايد يه فن کول مستر به اندازه اطاقه خونتون روش ببندي يا از نيتروژنه مايع کمک بگيري بريزي توي لپتاپ.
    آموزش هاي بردن به حالته HighPerformance رو دوستان در صفحاته قبلي کاملا توضيح داده اند.

ميشه اين برنامه overclock داري معرفي کني؟
    برنامه OCCT 3.1.0 ( استفاده از اين برنامه براي افراد نا آشنا با اورکلاکينگ به هيچ وجه توصيه نميشود.)
    عزيز من ديال آپ دارم نميتونم جايي برات آپ کنم شرمنده ولي برنامه رايگان هست با حجم 2.93 مگ.
    ولي بازم ميگم کوچکترين نا همخوانيه بين فرکانس و ولتاژ باعث ميشه که تا آخره عمرتون به من فحش بديد پس کاملا حواستونو جمع کنيد.

اين انتي ويروس نورتن 60 روزه را شماها استفاده ميکنيد يا پاکش ميکنيد؟
    در ضمن ميشه کاملا فعالش کرد؟
    داداش فعال کردن ديگه چيه يه نود يا کاسپر جورکن نصب کن که سرعتتو نگيره حالشو ببر.

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    پشت در خونمون

پيش فرض

میشه راحت بدون پاک کردن ویندوز فعلی upgrade کرد

دمت گرم بخدا بلاخره یکی پیداشد جوابه مارو هم بده انگار رسمه هرکی که این لپتاپ ومیگیره دیگه توی سایت پیداش نمیشه حتی emofaboy هم دیگه نیست نمیدونم چرا شاید وقتی اینو میگیرند این قدر سرگرم میشن که دیگه سوالای بچه ها یادشون میره

عزیز نصب ویندوز برام به صرفه تر بود آخه از این سبک ویندوز و برنامه هاش خوشم نمیومد مجبور شدم کاملا پارتیشن بندی کنم و روی سیستم تنظیماته خودمو انجام بدم تا راحت تر باشم بازم ممنون....
    حالا خودم جوابه درخواست های قبلیه خودمو میدم:
    من ویندوز رو عوض کردم در این حین به تنها مشکلی که برخوردم این بود که موقع پارتیشن بندی هیچ برنامه ای نمی گذاشت درایو Active یا حتی Primary بسازم نمیدونم چرا؟؟؟؟ چون تا 4 تا جا داره مگه نه ؟؟ اینم بگن شاید مفید باشه آخه این درایو ها از درایو معمولی یا logical در ویندوز کارایی بهتری دارند....
    بعد نصب ویندوزم تنها برنامه ای که از دست دادم این coolScence بود که دیگه پیداش نکردم بازی ها هم پاک شدن که اصلا اهمیت نداره

10. این کاربر از yas44co بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

آورین آورین...
    می بینم که با نبودن من تونستین خودتونو جمع و جور کنین ...
    دستم خودم درد نکنه که راتون انداختم...
    باریکلا همین طوزی پیش یرین ...
    منم راضی ام....ها ها ها
    فقط گزارش رو سر موقع بفرستین...
    یه اسکولی هم که حالم ازش به هم می خوره اومده یه ذره زر زر کرده که با توجه به این که دنبال جلب توجه و به اندازه کافی هم قهوه ای ش کردم (از خوندن پست های قبلی محرومین چون حذف شده شرمنده) فعلا نیازی به این کار نمی بینیم ضمنا ارزش این کار رو هم نداره....
    حال و حوصله درگیری با به اصطلاح مدیران رو هم ندارم وگرنه خبلی جاداره...
    دیگه بی خیال می ریم سر اصل موضوع ....

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام دوستان
    بلوتوث سیستم من مشکل پیدا کرده و وقتی میخوام چیزی بفرستم به مثلا بلوتوث موبایلم بلوتوث گوشی رو پیدا میکنه ولی این ارور رو میده!!
    (ممکنه کامل توضیح بدید که دوباره مزاحم نشم و نپرسم و پست نزنم و...)
    شرمنده پاسخ دیر شد اما با توجه به اینکه بسیاری این مشکل رو دارن لازم دیدم که پاسخ بدم....
    ببینید دوست عزیز شما زمانی که یک device رو با بلوتوث دستگاه pair می کنین اگر برنامه bluetooth software رو در قسمت start-up manager فعال نکرده باشین زمانی که وبندوز رو ریستارت کنین و بخواین فایلی رو transfer کنین با این eroor روبرو خواهید شد...
    این به این دلیل هست که به خاطر عدم اجرای نرم افزار مربوط به بلوتوث سیستم به اصطلاح دیوایس pair شده رو گم می کنه...
    پس این نرم افزار حتما باید هنگام بالا ویندوز تو قسمت start-up فعال باشه ....
    می دونم خیلی نمی دونستن برین حال کنین ....
    ها ها ها ....

13. این کاربر از emofaboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام
    دوستان عزیز
    فکر کنم اینجا جاش نباشه ،
    اما کسی از دوستان می دونه که چه جوری ، می تونم با لپ تاپ و کامپیوتر ، همزمان از یه مودم (Asus AM604) استفاده کنیم و به نت وصل شیم،
    یه سیم lan داره و یه سیم usb ؟
    ممنونم
    یعنی چی ؟؟؟
    خوب یکی بزن به lan سیستم و اون یکی هم بزن به پورت usb سیستم دیگه....
    نیاز به تنظیمات و کانکشن هم نداره....
    سوال بود این....
    Last edited by emofaboy; 23-07-2011 at 11:42.

15. 2 کاربر از emofaboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •