تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 140 از 364 اولاول ... 4090130136137138139140141142143144150190240 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,391 به 1,400 از 3637

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیون های سه بعدی Cinema 3D ال جی

پروفشنال ئظا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام آقا مبارک باشه تلویزیون جدید. منم میخوام برم یدونه lw98000 بگیرم. فقط قبلش خواستم چندتا سوال بپرسم.
    1- قیمتش چقد تموم شد؟
    2- هدیه داشت؟
    3- میخواستم ببینم mkv 1080p رو پخش میکنه یا نه چون واسم خیلی مهمه. یکی از بچه ها گفت پخش میکنه اما بعضیارو بدون صدا پخش میکنه.
    4- میخواستم بدونم فایلهای زیرنویس srt فارسی رو درست ساپورت میکنه ؟
    5- آخر اینکه کلا نسبت به پولی که دادی از تلویزیون راضی هستی؟ چون فکر کنم گرون ترین مدل lg این تلویزیونه.
    اگه جوابمو بدی خیلی کمکم میکنی. مرسی
    سلامت باشید شما و همچنین آقا سعید
    راستش چند تا از سوال هاتون رو نمیتونم جواب بدم چون هنوز نصب نکردم تازه دیشب رسید دستم
    قیمت خودش 47 اینچ 3.900.000 تومن و بلوری پلیر 200.000 تومن
    هدیه هم 7 تا عینک سه بعدی + کنترل جادویی + یه فیلم بلوری
    البته اگر بلوری پلیر یا یه سینما خانگی بخری یه کارت هدیه 250.000 تومنی هم هدیه داره وگرنه نداره
    MKv پخش میکنه و اونایی که صدا ندارن به دلیله اینه که صداشون dts هست و خود تی وی نمیتونه encode کنه
    ولی اگر با BD player نگا کنی dts هم پخش میکنه
    زیر نویس رو نمیدونم چون معمولا فیلم با زیرنویس نگاه نمیکنم و اینم که کلا تست نکردم
    از اینکه خوبه خیالت راحت و اگر بودجش رو داری شک نکن که در حال حاظر بهترینه

2. این کاربر از ئظا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه saeeiid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام آقا مبارک باشه تلویزیون جدید. منم میخوام برم یدونه lw98000 بگیرم. فقط قبلش خواستم چندتا سوال بپرسم.
    1- قیمتش چقد تموم شد؟
    2- هدیه داشت؟
    3- میخواستم ببینم mkv 1080p رو پخش میکنه یا نه چون واسم خیلی مهمه. یکی از بچه ها گفت پخش میکنه اما بعضیارو بدون صدا پخش میکنه.
    5- آخر اینکه کلا نسبت به پولی که دادی از تلویزیون راضی هستی؟ چون فکر کنم گرون ترین مدل lg این تلویزیونه.
    اگه جوابمو بدی خیلی کمکم میکنی. مرسی
    جواب هارو که ممد گفت ولی همشون زیرنویس رو راحت ساپورت می کنه . مال ما که مدلش قدیمی تره راحت ساپورت میکنه.
    1080 رو هم من تست کردم راحت نشون داد ولی بعضیاش که صداشون dts هست رو بی صدا نشون داد !

4. این کاربر از saeeiid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

راستش چند تا از سوال هاتون رو نمیتونم جواب بدم چون هنوز نصب نکردم تازه دیشب رسید دستم
    البته اگر بلوری پلیر یا یه سینما خانگی بخری یه کارت هدیه 250.000 تومنی هم هدیه داره وگرنه نداره
    MKv پخش میکنه و اونایی که صدا ندارن به دلیله اینه که صداشون dts هست و خود تی وی نمیتونه encode کنه
    زیر نویس رو نمیدونم چون معمولا فیلم با زیرنویس نگاه نمیکنم و اینم که کلا تست نکردم
    ممنون از پاسخ سریعتون. بودجشو که دارم ولی تو این رنج قیمت d8000 سامسونگ که واقعا خیلی زیباست هم میشه گرفت. یا سونی یا شارپ ! که کیفیتاشون بدک نست. هر برند یه سری مزایا داره یه سری معایب. من بیشتر بخاطر passive بودن عینکاش میخوام بگیرم چون passive از active خیلی بهتره.
    ولی تو قیافه بنظرم d8000 سامسونگ رو دستش نیست. sharp هم کیفیت دوبعدیش خیلی خوبه. نمیدونم موندم چیکار کنم. دوس ندارم بعد از اینکه خریدم پشیمون شم

پروفشنال ئظا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

ممنون از پاسخ سریعتون. بودجشو که دارم ولی تو این رنج قیمت d8000 سامسونگ که واقعا خیلی زیباست هم میشه گرفت. یا سونی یا شارپ ! که کیفیتاشون بدک نست. هر برند یه سری مزایا داره یه سری معایب. من بیشتر بخاطر passive بودن عینکاش میخوام بگیرم چون passive از active خیلی بهتره.
    ولی تو قیافه بنظرم d8000 سامسونگ رو دستش نیست. sharp هم کیفیت دوبعدیش خیلی خوبه. نمیدونم موندم چیکار کنم. دوس ندارم بعد از اینکه خریدم پشیمون شم
    بدون اقراق میگم دوسته عزیز
    تا الان که این پست رو میدم رو دست نداره
    برندهایه دیگه هم اگر ری وی وی سایت فلت پنل رو بخونید تو مدلهایی که گفتید یا در سطح و یا پایینتر از این هستن
    گول جنگولک بازی های سامسونگ رو هم نخورید که فقط دیزاین داره و بس
    شما این نقد رو بخونید و ببینید وقتی داره مقایسه میکنه میگه حتی HX929 سونی و D8000 سامسونگ هم به این نمیرسن ، بعد یه نکته هم که خودتون گفتید و خیلی مهم هست 3D پسیوش هست که حتی میگن از اکتیو ها هم کیفیت بالاتری داره
    و مهمترین نکتش هم فول ال ای دی بودن هست که اونا هیچ کدوم نیستن
    بازم تحقیق کنید خودتون و به اینترنت اکتفا نکنید
    برید تو بازار و از نزدیک مقایسه کنید
    در ضمن تو تصاویر 2D هم رو دست نداره و از خیلی از های اند ها دوبعدیش با کیفیت تر شناخته شده
    سراق شارپ هم اکیدا توصیه میکنم نرید چون بر خلاف تبلیغاتشون آشغالی بیش نیست به خصوص 3D ایش که

پروفشنال mehdi speed 700's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

توی tv زیرنویس srt به راحتی اجرا میشه به شرطی که کدیکش یا utf-8 باشه یا ansi

---------- Post added at 04:24 PM ---------- Previous post was at 04:21 PM ----------

[QUOTE=teenager227;6841811]سلام آقا مبارک باشه تلویزیون جدید. منم میخوام برم یدونه lw98000 بگیرم. فقط قبلش خواستم چندتا سوال بپرسم.
    1- قیمتش چقد تموم شد؟
    2- هدیه داشت؟
    اگه جوابمو بدی خیلی کمکم میکنی. مرسی[/QUOT

رفیق گرون ترین tv ال جی و بزرگترین tv سه بعدی دنیا lz9700 هست که واقعا عالیه و رودست نداره و توی این مدل فقط 72 اینچ هست قیمتشم 12 میلیون ناقابل.پول یه ماشین

---------- Post added at 04:25 PM ---------- Previous post was at 04:24 PM ----------

رفیق d8000 یه ریال نمی ارزه دیدم و میگم.رنگاش کاملا غیر طبیعی و بیخودی بیخودی براق هست نور لامپ هم بدجور توش میافته.کنتراستشم از این کنتراست های بیخودی زیاده

پروفشنال mehdi speed 700's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

بدون اقراق میگم دوسته عزیز
    تا الان که این پست رو میدم رو دست نداره
    برندهایه دیگه هم اگر ری وی وی سایت فلت پنل رو بخونید تو مدلهایی که گفتید یا در سطح و یا پایینتر از این هستن
    گول جنگولک بازی های سامسونگ رو هم نخورید که فقط دیزاین داره و بس
    شما این نقد رو بخونید و ببینید وقتی داره مقایسه میکنه میگه حتی HX929 سونی و D8000 سامسونگ هم به این نمیرسن ، بعد یه نکته هم که خودتون گفتید و خیلی مهم هست 3D پسیوش هست که حتی میگن از اکتیو ها هم کیفیت بالاتری داره
    و مهمترین نکتش هم فول ال ای دی بودن هست که اونا هیچ کدوم نیستن
    بازم تحقیق کنید خودتون و به اینترنت اکتفا نکنید
    برید تو بازار و از نزدیک مقایسه کنید
    در ضمن تو تصاویر 2D هم رو دست نداره و از خیلی از های اند ها دوبعدیش با کیفیت تر شناخته شده
    سراق شارپ هم اکیدا توصیه میکنم نرید چون بر خلاف تبلیغاتشون آشغالی بیش نیست به خصوص 3D ایش که

راستی من این 57000 خودم رو باهاش یه کلیپ تست دیدم از یکی از رفقا گرفتم با بیت ریت 25 مگ یه قسمتاییش اومده بود رنگ سیاهو سفید رو تست کرده بود مثلا یه بار وسط عکس سیاه بود و بقیش سفید که واقعا ساهیش عالی بود حال کردم رنگش هم به رنگ سفید تراوش نمی کرد. بعدش رنگ دور رو سیاه کرد و وسط رو سفید که سفیدش خوب بود یاه دورش کمی روشنایی ازش بیرون میزد ولی بازم با این تکنولوژی Local Dimming خوبه یعنی هم edge-led هست هم Local Dimming.
    راستی tv مبارکه کی عکساشو میزاری انگار شمام به bd-660 بسنده کردی.رفیق بلوری بدی نیست.من ازش راضیم اسمارت هم که هست.شیرینیت چیه

پروفشنال ئظا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

مهدی جون اون 72 اینچه که خوب همه میدونن بزرگترین و گرونترین هست
    با این 4 تومنم ماشین میدنا
    در مورد BD player من 670 میخواستم یکی چون وایرلس هست و دیگه اینکه ظاهرش هم قشنگتره
    ولی خوب فعلا قسمت 660 هست چون کلا 670 نیست تو تهران؟!
    57000 و 65100 هم خیلی عالی هستن و تا الان جزو بهترینها

10. این کاربر از ئظا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

دوستان من امشب میخوام برم lg lw65100 بخرم.47اینچ.
    دوستان قیمتش 2800000 هست و من میخوام یه سیستم 300 تومنی بگیرم تا 250 تومنو بگیرم.
    یه نظر شما سیستم صوتی 300 تومنی چی خوبه؟؟؟
    راستی دانگل تا دلار گرون شده چندیه؟؟
    ارزش داره صبر کنم بعد دانگل بخرم؟؟

پروفشنال ئظا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

دوستان من امشب میخوام برم lg lw65100 بخرم.47اینچ.
    دوستان قیمتش 2800000 هست و من میخوام یه سیستم 300 تومنی بگیرم تا 250 تومنو بگیرم.
    یه نظر شما سیستم صوتی 300 تومنی چی خوبه؟؟؟
    راستی دانگل تا دلار گرون شده چندیه؟؟
    ارزش داره صبر کنم بعد دانگل بخرم؟؟
    مبارک باشه
    اگر BD player نداری اون و بگیر و بعدا سر فرصت یه سینمای خوب بگیر
    اما در هر حال مدل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست که 325 تومنه و مدل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست که 350 هست

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام به همه دوستان
    من دیروز یه تلویزیون lw57000 گرفتم 47 اینچ رو 2380 که البته تهران قیمتها از اینجا ارزونتره
    بلوری هم موجود نداشت فاکتور کرد دو روز دیگه میگفت جنسم قراره برسه
    رو حساب حول بودن تصمیم گرفتم چند تا کلیپ سه بعدی دانلود کنم و تست کنم اما فرمت m2ts هستن و سیستم رو فلش شناسایی نمیکنه
    دوتا سوال دارم
    اول دوستان کسی میتونه راهنمایی کنه چطور میتونم این کلیپای 3 بعدی رو تست کنم (از روی فلش)
    و سوال دوم هم تو جعبه بلوری کابل hdmi هست یا باید از بیرون تهیه کنم؟قیمتش رو 220 زد یادم رفت مدلش چیه فکر میکنم ارزونترین مدل باشه چون بهش هارد هم نصب نمیشد
    سوال سوم هم این دانگل چی هست و تو این تلویزیونا چیکار میکنه؟ هر چی سرچ کردم جواب درستو درمونی نگرفتم
    ممنون
    Last edited by mehvar; 14-02-2012 at 18:24.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •