تایید میشه
تایید میشه
تایید میشه
دو سوال فنی.
1- یه بنده خدایی میگه 4 حلقه لاستیک ایرانی که زیر ماشینم بوده و 7000 تا بیشتر باهاش نرفتم میدم 150 تومن.البته یکیش میخ رفته توش و باید تیوپ بندازی.
باتوجه به قیمت نو که الان حدود 300 تا 320 در میاد می ارزه بخرمش؟؟
2- تفاوت و مزایای لاستیک 175 نسبت به 165 انقدر هست که بصرفه پول بیشتری براش داد؟واقعا تفاوت ملموسه یا فقط دو سه روز اول قابل حسه و بعد با 165 فرقی نداره.
دو سوال فنی.
1- یه بنده خدایی میگه 4 حلقه لاستیک ایرانی که زیر ماشینم بوده و 7000 تا بیشتر باهاش نرفتم میدم 150 تومن.البته یکیش میخ رفته توش و باید تیوپ بندازی.
باتوجه به قیمت نو که الان حدود 300 تا 320 در میاد می ارزه بخرمش؟؟
2- تفاوت و مزایای لاستیک 175 نسبت به 165 انقدر هست که بصرفه پول بیشتری براش داد؟واقعا تفاوت ملموسه یا فقط دو سه روز اول قابل حسه و بعد با 165 فرقی نداره.
گرونترین لاستیک ایرانی برای پراید یزدتایر هست که جفتی ۱۷۵ تومان قیمت داره .
درهرصورت اگر به دنیال حس تفاوت لاستیک هستید با خرید لاستیک کره ایی میتونید تفاوت رو حس کنید که از نظر نرمی و انعطاف بسیار متفاوفت هستند .
کومهو کره ۱۷۵ اصلی ( با توجه به کاهش ۱۵ درصدی قیمت لاستیک ) جفتی ۲۹۰ هزارتومان .
Last edited by Pourya-pc; 07-10-2015 at 11:05.
هانکوک یا کوموهو برا سمند بهتره 205 می خواهم باشه ونرم باشه تو شهر ما جفتی 370 هزار تومانه؟
من برا سمند هانکوک استفاده میکنم
خیلی عالیه
از نظر نرمی ترمز گیری خیلی خوب جواب داده
- - - Updated - - -
من برا سمند هانکوک استفاده میکنم
خیلی عالیه
از نظر نرمی ترمز گیری خیلی خوب جواب داده
یه سوال دیگه که ذهنمو در گیر کرده برا سمند رینگ 14 با لاستیک 205 بندازی ایراد داره یا نه ؟ از رو پرشیا رینگ و لاستیک رو در بیارم وبندازم رو سمند؟
رینگ پارس چند اینچ هست؟ اسپرته یا آهنی ساده
اگر رینگ پارس اسپرت آلومینیمی فابریک باشه تعویضش
با رینگ ساده آهنی سمند مشکلی نداره.
اگر رینگ سمند 14 باشه لاستیک 205 مشکلی نداره
من رینگ الومینیمی اسپورت ایران خودرو انداختم ، که رو ماشین قبلیم حدود 5 سالی بود
رینگ فابریک و طاق زدم
فقط یه مشکلی هست نمیدونم مشکل همه رینگ ها هست یا فقط این رینگ !
1. فرمون دیگه نرم نیس و کمی سفت تر شده
2. موقعی که فرمون رو کامل به سمت راست یا چپ میچرخونیم خودش برنمیگرده و باید با دست برگردوند !
3. رو دنده یک که کمی کلاچ رو ول میکنم یه کمی لرزش داره ماشین
ممنون از جوابت.
راستش نمیدونم چه برندی هست ولی معمولا لاستیک فابریک پراید اگر چینی نباشه! کویر میندازن.
حالا با این اوصاف به فرض اینکه کویر باشه یا اصلا به قول خودتون یزد باشه می ارزه بخرم؟؟
در مورد لاستیک کومهو والا راستش الان وضع مالیم خفن خرابه و توانایی خریدش رو ندارم مخصوصا اگر بخوام 4 تا رو عوض کنم.
ببخشید زیاد میپرسم.از جنبه اقتصادیش که بگذریم برای اطلاع خودمم هست.
لاستیک های خارجی مثل کومهو (که البته بالاخره من متوجه نشدم اونی که روش کره زده اصله واقعا یا ویتنام) که 2 برابر قیمتشونه،عمرش هم 2 برابر هست.
اکثرا عمر لاستیک ایرانی رو نهایتا 3 سال در نظر میگیرن.میشه گفت کومهو و... 6 سال عمر میکنن.
من اگر بخوام فقط لاستیک جلو رو عوض کنم و همون کومهو بندازم و عقب همون کویر سابق باشه آیا باز هم نرمی و انعطاف و ترمز و ... بهتر نصیب حالمون میشه!
یه سوال دیگه:
الان تقریبا لاستیک های عقب در حد قابل قبولی هست.بنظرتون جای عقب و جلو رو عوض کنم خوبه یا بد و میتونه تا یه مدت دیگه جوابگو باشه.
باز هم تشکر از همه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)