حلا این اینطوری شده خوب شده یا بد چون سه بعدی نیست ....نوشته شده توسط mortal kombat 2008 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
حلا این اینطوری شده خوب شده یا بد چون سه بعدی نیست ....نوشته شده توسط mortal kombat 2008 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
خودت همین چند پست قبل رو ببین هیچ کس زیاد با ام کا pc حال نمیکنه و همه حاظرن همون 2 بعدی umk3 رو بازی کنن چون خیلی روان اجرا میشهحلا این اینطوری شده خوب شده یا بد چون سه بعدی نیست ....
این دقیقا بهترین حالته
چون گیم پلی همون جوری که همه میخواستن 2 بعدی شد ولی کارکتار ها وزمین ها و جادو ها و.. یعنی کلا زاویه دوربین در حالت 3 بعدی قرار داره.
اینم تاییدی های مورتال کمبت جدید از game spot:
- 26 کارکتر
- داستان بعد از وقایع MKA
- سیستم جدید X-Ray و طراحی کامل آناتومی و اسکلت همه شخصیت ها
- حملات X-Ray منحصر به فرد برای هر مبارز
- شخصیت های تایید شده: Scorpion / Sub-Zero / Mileena / Johnny Cage / Nightwolf / Reptile / Kung Lao / Sektor
اینم عکس های جدید:
اسکورپیون طنابش به زنجیر تغییر کرده و اونم فکر نکنم نوب باشه چون نوب هنوز تایید نشده:
فن رپتایل که یه ماده سبز می انداخت:
اینم فکر کنم یه ویژگی جدید وجالب بازی باشه:
سکتور در حال زدن اپارگاد به ساب زیرو:
خوب چیزی که میشه با دیدن اینا فهمید اینه که بر خلاف میل من قراره ساب زیرو به خاک وخون کشیده بشه .![]()
غلط میکنن به خاک و خون بکشنش .مگه کشکه
---------- Post added at 08:36 PM ---------- Previous post was at 08:32 PM ----------
درمورد عکس اولت باید بگم که معلومه که نوب نیست چون اسم کاراکترها بالا هست.ساب زیرو و اسکورپیون
در مورد عکس آخری هم اون که رو هواست ساب زیرو نیست .رپتایل هست
بابا داداش انقدر ساب زیرو رو پایین نیار.ساب زیرو جاش بالاست خیلی هم بالا
![]()
حریف مقابل اسکورپیون منظورته؟اسکورپیون طنابش به زنجیر تغییر کرده و اونم فکر نکنم نوب باشه چون نوب هنوز تایید نشده:
اون نوشته ساب زیرو
فکر میکنم این جزو چند ضرب های بازی باشه.یعنی آخرین ضربٍ یک چند ضرب.اینم فکر کنم یه ویژگی جدید وجالب بازی باشه:
اینم اسمش Force Ballفن رپتایل که یه ماده سبز می انداخت:
که تو این صحنه خیلی طبیعی کار شده و جاذبه بخشی از اون رو رو زمین کشونده.
ولی عجب چیزی درست کردن
zone ها عالیه.
همچنین سلاح های بازی که همون موارد سنتی هستن (غیر از موارد اضافه شده) و پیشرفته تر و گرافیکیتر شده این باعث خوئشحالی خیلی از طرفداران قدیمیه MK میشه.
صحنه های اجرای فن ها هم که فوق العاده است.
احتمالا موقع چند ضرب ها انیمیشنی رو هم نشون میدن که تو ویدئو های بازی باید ببینیم.
و یه مورد که باید ببینیم این حرکاتی که بعد از win انجام میدن هم تغییری کرده یا نه.
و 100 درصد یکی از قسمتهایی که دستخوش تغییرات زیادی میشه فینیش های Stage هست چون تو تصاویر که اینطور نشون میده مراحل خیلی تغییر کرده.
من بیصبرانه منتظرم
این عکس ها اگر فیک نباشن نشون میده که سازندگان به علائق فن بوی ها احترام گذاشتن و اکثر شاید هم همه فن های مورتال های کلاسیک تو مورتال جدید وجود داره و احتمالا
صحنه های جالب و غیر منتظره و بدیعی رو شاهد خواهیم بود./
نوشته شده توسط mortal kombat 2008 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پسر این عکسا منو به وجد آورد
خدایی من که PC دارم اگه بخوام اینو بازی کنم باید کی ر ببینم؟ :-(
اون قابلیت جدید بازی که مجمه ساب زیر در حال خرد شدن رو نشون می ده خیلی جالبه
اون مورد الان دقیقا مطمئن شدم جزو چند ضربه بازیهاون قابلیت جدید بازی که مجمه ساب زیر در حال خرد شدن رو نشون می ده خیلی جالبه
چون اگر پایین صفحه رو نگاه کنید یک خطی پر شده که معمولا برای ضربات سریع بکار میره.
تعداد کم شخصیتا منو یاد نسخه های باستانی بازی می ندازه- شخصیت های تایید شده: Scorpion / Sub-Zero / Mileena / Johnny Cage / Nightwolf / Reptile / Kung Lao / Sektor
فکک نم شخصیتای بیشتری اضافه کنن چون تو یه عکسی من ریدن رو هم دیدم
از طرفی نهات خشونت بدون حضور Baraka (یاد اوباما می افتم) امکان نداره!
اگه من جای سازنده ها بودم حتما تکلیف ساب زیرو و اسکورپیون رو تو این نسخه مشخص می کردم و به این دعوای قدیمی یه بار برای همیشه خاتمه می دادم
الان بعد از حدود 20 سال مبارزه فک کنم این دو نفر به اندازه کافی پیر شده باشن که اجازه بازنشستگی بهشون داده بشه! : دی
Last edited by *Necromancer; 23-06-2010 at 20:49.
کاراکتر که زیاد هست این عکس رو که یکی از بچه ها گذاشت رو ببینید:
توسط رمز و یا تا اخر رفتن بازی به روش های مختلف کاراکتر ها ازاد میشن.
اون 8 کاراکتر دیفالته که مثل تیکین یه سری رو اول میذارن بقیش رو باید خودتون بیارید.
سلام به همه
یه تریلر جدید 10 دقیقه ای از بازی امده که کلا در مورد گیم پلی بازیه وخیلی خفنه
این عکسای جدیدم برا اون تریلره
توش فاتالیتی کانگ لائو رو کامل نشون میده که ساب زیرو رو تا اخر نصف می کنه ومصل اون عکسه که امید گذاشت میاره بالا
خلاصه دان کردین یه کانورتی کنید وبعد 3gp هم بزارید تو تاپیک خیلی ممنون میشم
اینم لینکش :
اینم لینک از سایت یوتوپ:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و اگه میتونید همین رو تو رپیدشر و سایر اپلود سنتر ها هم اپلود کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بالا خره باید همه ی طرفدارا ببینند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)