تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 140 از 555 اولاول ... 4090130136137138139140141142143144150190240 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,391 به 1,400 از 5541

نام تاپيک: I9100 Galaxy S II » گوشی سامسونگ با سیستم عامل Android و پردازشگر ا Dual Core ا

آخر فروم باز mahroo_z1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    داروسازی

پيش فرض معرفی دسته بازی بی سیم همگانی توسط OnLive برای گوشی هوشمندتان

سلام دوستان

بتازگی OnLive یک دسته بی سیم همگانی مخصوص بازی معرفی کرده که به شما این اجازه رو میده که بصورت بی سیم به گوشی هوشمندتون وصل بشین و براحتی بر روی گوشیتون بازی کنید:

این کنترلر همچنین امکان بازی کردن بر روی TV, رایانه , تبلت و دستگاه های سازگار رو خواهد داشت.

منبع:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:

داره خودمونی میشه Rzah's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام من این گوشی رامدتی هست سفارش دادم چندروزپیش کیف و محافظ ال سی دی گالکسی اس تو ازمارکهای معروف
    بدستم رسیدزنگ زدم به جای که سفارش دادم وگفتم کیف گوشی ازگوشی زوتررسیده پس گوشی چی شد خلاصه بعداز
    کلی حرف گفتند روزدوشنبه تاسه شنبه به دست شما می رسدپرسیدم 32گیگ یا 16گیگ گفت 16گیگ است و32گیگ آن
    بطورکلی واردبازارنمی شودتا دو الی سه ماه دیگر

3. 11 کاربر از Rzah بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت sepehrirani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سلام من این گوشی رامدتی هست سفارش دادم چندروزپیش کیف و محافظ ال سی دی گالکسی اس تو ازمارکهای معروف
    بدستم رسیدزنگ زدم به جای که سفارش دادم وگفتم کیف گوشی ازگوشی زوتررسیده پس گوشی چی شد خلاصه بعداز
    کلی حرف گفتند روزدوشنبه تاسه شنبه به دست شما می رسدپرسیدم 32گیگ یا 16گیگ گفت 16گیگ است و32گیگ آن
    بطورکلی واردبازارنمی شودتا دو الی سه ماه دیگر
    کجا سفارش دادی دوست عزیز؟

5. 4 کاربر از sepehrirani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Bahman.M86's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    In Your Heart

پيش فرض

این اتفاق برای Nexus S افتاد
    مایکروتل به جای مدل 9020 که صفحش S Amoled هست مدل 9023 رو آورده که SLCD هست
    احتمالا برای GS2 هم یه همچین کاری بکنه

اینطوری که خیلی بد میشه!!!!
    یدفعه بیاد Single Core بکنند و رمشو بکنند 125 و یه سیستم عامل Symbian S60 بزارن روش بگن بیاد اینم مال شما ایرانیا Galaxy S II برای ایرانیا!!!!
    درمورد ما چی فکر کردند!!!؟مگه ما آدم نیستیم؟ پول خارجی ها پوله پوله ما چیزه...!!!!
    مگه مال ما خارداره!!!؟

7. این کاربر از Bahman.M86 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال کلوپ گوشی ها hasanmotori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

اینطوری که خیلی بد میشه!!!!
    یدفعه بیاد Single Core بکنند و رمشو بکنند 125 و یه سیستم عامل Symbian S60 بزارن روش بگن بیاد اینم مال شما ایرانیا Galaxy S II برای ایرانیا!!!!
    درمورد ما چی فکر کردند!!!؟مگه ما آدم نیستیم؟ پول خارجی ها پوله پوله ما چیزه...!!!!
    مگه مال ما خارداره!!!؟
    اون دوستمون اشتباه یکنه
    9020 تو بازار پیدا میشه ولی تو همه کشورا به جاش 9023 رو جایگزین کردن و دیگه 9020 تولید نمیشه واسه همین 9023 بیشتر پیدا میشه
    9000 هم همینجوری شد ... اول وارد شد بعد تولیدش متوقف شد و الان 9003 به جاش اومده و کم کم 9000 پیدا نمیشه
    فقط مخصوص ایران نیست همه جا همینجوریه
    شما هم خیالت راحت 9100 وارد میشه و بعد از 1 مدت 9103 جایگزینش میشه

9. 9 کاربر از hasanmotori بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mohammadsm's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلاممن تو بعضي از ريويو ها كه از اين گوشي ديدم بعضي هاشون تو قسمت بكگراند هاي live براي گوشي حدود هفت هشتا دارن اما بعضي فقط سه چهارتا دليل اين چيه؟
    حتي تو بعضي از جعبه هاي گوشي ها هم يه باطري اضافه با يه جلد بود

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

اون دوستمون اشتباه یکنه
    9020 تو بازار پیدا میشه ولی تو همه کشورا به جاش 9023 رو جایگزین کردن و دیگه 9020 تولید نمیشه واسه همین 9023 بیشتر پیدا میشه
    9000 هم همینجوری شد ... اول وارد شد بعد تولیدش متوقف شد و الان 9003 به جاش اومده و کم کم 9000 پیدا نمیشه
    فقط مخصوص ایران نیست همه جا همینجوریه
    شما هم خیالت راحت 9100 وارد میشه و بعد از 1 مدت 9103 جایگزینش میشه
    دوست عزیز
    من هم گفتم مایکروتل فقط 9023 رو رسما وارد کرده حالا به هر علتی
    این کجاش اشتباهه که شما فرمودید اشتباه میکنه ؟؟؟

12. 2 کاربر از Hadi3at بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Rzah's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

دوستان سلام. من این گوشی را به سایت گوشی بازارسفارش دادم البته مدت زیادی هست که من بابربچه های گوشی بازار
    کارمی کنم وهرچه گوشی یاتبلت می خواهم به آنهاسفارش می دهم آخرین سفارشاتی راکه برای من فرستادن گوشی اتریکس و تبلت زوم وبرای برادرم هم تبلت آیپاتو که آنهم بیشتردست خودم درمورد صحفه گوشی گالکسی اس تو امولودی
    پلاس است طبق صحبت من با گوشی بازار باهمین صحفه به من تحویل می دهند البته آنها می گفتند اگربادونوع صحفه هم
    وارد بازارکنندحق انتخاب باشماست که گرانتر بخرید یا آرزونتر مثل نکسوس اس که هم باامولودی هست که تقریبآ صدهزارتومان
    گرانترازال سی دی آن است اگرسوالی بوددرخدمت هستم

14. 3 کاربر از Rzah بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hoha881's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

به نظر من که سامسونگ میتونه با افزایش پیکسل های صفحه سوپر کلیر lcd ش به 540*960 و بالا اوردن کلاک تگرا2 به 1.2 gh تا حدودی نبود سوپر امولد پلاس رو جبران کنه.
    در کل با ساپورت nvidia در مورد بازی و برنامه خیالتون راحت باشه.اگر هم در این فکرید که در اینده بازی میاد که روی تگرا2 اجرا نشه و روی مالی 400 اجرا بشه خیالتون تخت نمیاد(مگه اینکه سامسونگ بازی اختصاصی بزنه که اونم مجیوره برای I9103 هم بده بیرون).شش ماه دیگه هم قراره 4 هسته ای ها(KAL-EL) بیان که از لحاظ قدرت دو هسته ای ها رو میزارن تو جیبشون.این NVIDIA تازه شروع کرده توی بازار PC که نصف بازار رو گرفته ببینیم توی اسمارت فون ها به کجا میرسه.
    Last edited by hoha881; 04-06-2011 at 19:30.

16. 4 کاربر از hoha881 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    زیر آسمان آبی

پيش فرض

رو تا ۲ GHz اور کلاک کردن!!

البته در مورد پایداریش نمیدونم!
    ولی خوب میشه!

منبع:
    کد:

---------- Post added at 08:40 PM ---------- Previous post was at 08:38 PM ----------

به نظر من که سامسونگ میتونه با افزایش پیکسل های صفحه سوپر کلیر lcd ش به 540*960 و بالا اوردن کلاک تگرا2 به 1.2 gh تا حدودی نبود سوپر امولد پلاس رو جبران کنه.
    در کل با ساپورت nvidia در مورد بازی و برنامه خیالتون راحت باشه.اگر هم در این فکرید که در اینده بازی میاد که روی تگرا2 اجرا نشه و روی مالی 400 اجرا بشه خیالتون تخت نمیاد(مگه اینکه سامسونگ بازی اختصاصی بزنه که اونم مجیوره برای I9103 هم بده بیرون).شش ماه دیگه هم قراره 4 هسته ای ها(KAL-EL) بیان که از لحاظ قدرت دو هسته ای ها رو میزارن تو جیبشون.این NVIDIA تازه شروع کرده توی بازار PC که نصف بازار رو گرفته ببینیم توی اسمارت فون ها به کجا میرسه.
    چند تا سوا در مورد چیپست گرافیکی داشتم:
    ۱. تگرا۲ و این تراشه سامسونگ هر کدوم چه مزایایی دارن؟!
    ۲.مبدلهای تگرا۲ برای بازیها چطور عمل میکنن؟!
    ۳.گیم لافت بازیهاشو متناسب با تگرا۲ میزنه؟!

ممونن

18. 2 کاربر از KAKHMAL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •