تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 140 از 510 اولاول ... 4090130136137138139140141142143144150190240 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,391 به 1,400 از 5093

نام تاپيک: Elder Scrolls V: Skyrim

آخر فروم باز M e i s a m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

اقا کلی اسلحه و لباس و زره مونده رو دستم هیچ کی نمیخره بزور دارم 2 نفری جاشون میکنم چی کنم؟ :(
    الان لول 18 ام هیچ چیم درست نیست ولی اینقدر بازیش طولانیه حسش نیس از اول برم خسته میشه ادم ولی نمیتونه دل بکنه با این حال یک اژدهای مردنی بیشتر نکشتم پس کوشن؟؟

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Leon-117's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    on eath

پيش فرض

اقا کلی اسلحه و لباس و زره مونده رو دستم هیچ کی نمیخره بزور دارم 2 نفری جاشون میکنم چی کنم؟ :(
    الان لول 18 ام هیچ چیم درست نیست ولی اینقدر بازیش طولانیه حسش نیس از اول برم خسته میشه ادم ولی نمیتونه دل بکنه با این حال یک اژدهای مردنی بیشتر نکشتم پس کوشن؟؟
    زره و اسلحه هارو باید به آهنگر ها بفروشید که توی همه همه شهر ها هستن،بقیه وسایل هم خریدار مخصوص خودشون رو دارن و بعضی ها هم هستن که همه چی میخرن.
    در مورد اژدها:
    توی بعضی شهر ها مثل Riften و Markarth اگه از مشاور jarl بپرسید که کاری براتون داره محل زندگی یه اژدها رو روی نقشه علامت میزنه که توی اون محل یه شوت جدید هم هست...
    ممنون از پاسختون. کدوم شهر می تونم خونه بخرم؟اگه میشه دو مورد ازدواج هم توضیح بدید
    توی شهر های اصلی بازی مثل:Riften.Markarth,Solitude,Whiterun و....برای خونه خریدن هم برای jarl اون شهر باید یه سری ماموریت انجام بدید بعد میتونید از مشاور jarl خونه بخرید.
    البته بعضی جاها هم رایگان بهتون یه اتاق یا خونه میدن،مثلا کالج Winterhold.
    برای ازدواج هم باید برید شهر riften و از یه شخصی به اسم maramal یه گردنبند به اسم amulet of mara بخرید یعد گرنبند رو بندازید گردنتون با کیس مورد نظرتون صحبت کنید!البته قبلش باید برای فرد مورد نظرتون یه کوئست انجام بدید)
    Last edited by Leon-117; 25-11-2011 at 18:15.

3. این کاربر از Leon-117 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه squall12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Rome

پيش فرض

با استخونای اژدها می تونی زره دراگون درست کنی، برای اونم باید Smithing رو 100 کنی و پرک هاشو بگیری.
    خونه بخر، اون هارو بزار تو صندق سیو کن که بعداً لازمت میشه.
    ممنون از پاسختون. کدوم شهر می تونم خونه بخرم؟اگه میشه دو مورد ازدواج هم توضیح بدید

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mobham69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    خودم هم نمیدونم ...

پيش فرض

دزدی؟ببخشید منظورم اینه که وسایلتو دزدیدی؟اگه اینطوره فقط باید بری توی گیلد Thieves تا بتونی آبشون کنی اونجا اونایی که میدزدی رو با 1٪ زیر قیمت جاهای دیگه ازت میخرن!

---------- Post added at 07:10 PM ---------- Previous post was at 07:07 PM ----------

برو توی Whiterun اونجا توی Dragonsreach با مشاور Jarl صحبت کن 5000 تا سکه یه خونه میده!
    زن میخوای چیکار؟مجردی طی کن!صیغه!

6. 3 کاربر از Mobham69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

آقا یه چیزی:برای رفتن به شهرهای دیگه صبر کنم تا شاید کوئستای اصلی منو راهنمایی کنن بهشون یا اشکال نداره اگه کالسکه بگیرم برم شهرای دیگه؟منظورم اینه اون شهرها+کوئستاشون برای لولای خاصین یا تو هر لولی و بدون کوئستم ایراد نداره برم؟(مثلا Riften)
    اینو بگید لطفا
    +
    تو کوئست Greaybeards چطوری اون ترول رو رد کنم؟
    +
    Followerها هیچ وقت نمیمیرن؟!آخه دوستم امروز بهم گفت که حواسه تروله به لیدیا پرت شده افتاده به جون بدبخت دوستمم فرار کرده ازش رد شده یه مدت بعد که رفته وارد جایی شده لودینگ اومده بعدش دیده لیدیا زنده کنارشه؟آخه مسخرس نمرده باشه که تروله قورتش میده : دی

آخر فروم باز tonypb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

سلام...
    من چند روزه دارم به آرامی بازی رو بازی میکنم.چند تا سوال دارم...
    1. من الان تو کلاس واریور هستم...برای اینکه یک کماندار قوی باشم چه لولای آپ کنم؟چه کار هایی بکنم؟
    2.لول ۵ هستم...کی میشه رفت توی یک guild ؟چه جوری؟

Sent from my HTC Desire S using Tapatalk
    Last edited by tonypb; 25-11-2011 at 18:27.

آخر فروم باز molaali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    همين نزديكي

پيش فرض

من رفتم به شهر riften الانم توی زندانم کویست اینه که با esbern حرف بزنم ولی توی سلولشه و بیرون نمیاد هیچ راهی رو برای حرف زدن باهش پیدا نکردم.اگه لطف کنید راهنمایی کنید ممنون میشم.

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Leon-117's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    on eath

پيش فرض

اینو بگید لطفا
    +
    +
    Followerها هیچ وقت نمیمیرن؟!آخه دوستم امروز بهم گفت که حواسه تروله به لیدیا پرت شده افتاده به جون بدبخت دوستمم فرار کرده ازش رد شده یه مدت بعد که رفته وارد جایی شده لودینگ اومده بعدش دیده لیدیا زنده کنارشه؟آخه مسخرس نمرده باشه که تروله قورتش میده : دی
    سوال قبلی رو که یکی از دوستان جواب داده بود.
    رفتن به شهر ها به کوئست و لول ربطی نداره،میتونی به همه شهر ها بری از همون اول مشکلی پیش نمیاد.
    +
    برای اینکه همراهت نمیره به همراهت بگو یکم عقب تر وایسه،بعد خودت برو جلو تا ترول ـه بیاد دنبالت.سمت چپ اون محلی که ترول ـه هست یه سری سنگ و صخره هست که میشه رفت بالاشون.برو بالای اون صخره ها و با تیرکمون یا جادو بزنش..
    +
    همراها میمیرن،ولی اول یکی-2 بار میفتن زمین و بعد دوباره بلند میشن ولی برای دفعه سوم یا چهارم میمیرن....

1. من الان تو کلاس واریور هستم...برای اینکه یک کماندار قوی باشم چه لولای آپ کنم؟چه کار هایی بکنم؟
    پرک های قسمت Archery رو باید بگیری.بیشتر سعی کن دشمن ها رو از دور و با کمان بزنی.مخفیانه بزنی بهتره چون 2(و اگه به پرک توی قسمت sneak رو بگیری 3)برابر از هدفت خون کم میشه.
    Last edited by Leon-117; 25-11-2011 at 18:32.

آخر فروم باز M e i s a m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

اینو بگید لطفا
    +
    +
    همراهای من یه ضرب میمیرن :| هی باید ریست کنم که اونا نمیرن دستم بمونه تو حنا

---------- Post added at 06:29 PM ---------- Previous post was at 06:27 PM ----------

دزدی؟ببخشید منظورم اینه که وسایلتو دزدیدی؟اگه اینطوره فقط باید بری توی گیلد Thieves تا بتونی آبشون کنی اونجا اونایی که میدزدی رو با 1٪ زیر قیمت جاهای دیگه ازت میخرن!

---------- Post added at 07:10 PM ---------- Previous post was at 07:07 PM ----------

برو توی Whiterun اونجا توی Dragonsreach با مشاور Jarl صحبت کن 5000 تا سکه یه خونه میده!
    زن میخوای چیکار؟مجردی طی کن!صیغه!
    یا غنیمت یا دزدی چیزی نخریدم اصلا... حالا این دار و دسته دزدان کجا هستن من الان پیک پاکتم 60 هست

داره خودمونی میشه kumarbaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

من رفتم به شهر riften الانم توی زندانم کویست اینه که با esbern حرف بزنم ولی توی سلولشه و بیرون نمیاد هیچ راهی رو برای حرف زدن باهش پیدا نکردم.اگه لطف کنید راهنمایی کنید ممنون میشم.
    همین Q رو برو اخرش اتفاقات خوبی میافته

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •