تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا شما ورزش بدنسازی و پرورش اندام کار میکنید؟

راي دهنده
412. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

301 73.06%
  • خیر

111 26.94%
صفحه 140 از 221 اولاول ... 4090130136137138139140141142143144150190 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,391 به 1,400 از 2203

نام تاپيک: ◄◄ تاپـیـک جامــع بدنـسـازی و پرورش انـدام ►►

حـــــرفـه ای Havbb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    .: اصــــــ‍‍‍‍‍فــــــهــــان :. اسم من: حـامـد

پيش فرض

سلام
    من شنیدم که به کمک بعضی از مکمل‌ها می‌شه وزن و قد رو تاحدی افزایش داد ؛ اگه می‌شه یه برنامه‌ی کوچیک به من بگید تا انجام بدم (جایی که قراره برم بدنسازی مربی درست‌حسابی نداره) و چندتا از مکمل‌هایی که در این رابطه خوبه بهم معرفی کنید .
    فقط حرکاتی رو به معرفی کنید که روی قد تاثیر بد نداشته باشه .
    بسیار ممنون .
    حرکات کششی انجام بده ، تمرینت رو سعی کن در کمتر از یک ساعت تموم کنی ، هر چند دیقه یه بار هم چند ثانیه آویزون شو به بارفیکس
    حرکتی نیست که روی قد تاثیر منفی داشته باشه!

شما به عنوان مکمل ، آرژنین میتونی مصرف کنی ، گابا یا HGH هم میتونی مصرف کنی. البته اگه شما 20 سالت نشده باشه! (توصیه ی من اینه که مکمل مصرف نکنی)

2. 2 کاربر از Havbb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال swamp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    * TEHRAN *

پيش فرض

من دو ماهی می شه که بدنسازی رو به صورت جدی شروع کردم . سابقاً هم بدنسازی می رفتم اما زخم و زیلی یا اینکه ولش می کردم و بعد چند وقت دوباره میومدم سراغش ولی این سری خیلی جدی می خوام ادامه بدم .
    توی این دو ماه هم تغییرات خوبی داشتم ولی یه مشکل بزرگ دارم .

مشکل من اینه که واقعاً اطلاعاتم در مورد این ورزش خیلی پایینه . در مورد تغذیه ، استراحت و حتی نوع تمرینات .
    چند تا سوال داشتم اما وقتی چند صفحه ی آخر این تاپیک رو خوندم فهمیدم اطلاعاتم خیلی پایینه .

مربی ها هم فقط بلدن واسه برنامه ی معمولی-ی که می دن پول بگیرن (البته خدایی نکرده اگه کسی اینجا مربی هست جسارت نمی کنم )
    ولی مربی ها هم اطلاعات خاصی نمی دن .
    من برای اینکه اطلاعاتم توی این زمینه افزایش پیدا کنه و بتونم خودم واسه خودم برنامه درست حسابی بچینم چی کار باید کنم ؟؟

من ماه اول 4-5 روز در هفته باشگاه می رفتم ، در ماه دوم استراحتم رو بیشتر کردم و 3 روز در هفته باشگاه می رم .
    تمرینم هم تقریباً یک ساعت و نیم طول می کشه و بیشتر روی عضلات شکم و بازو ها و سرشانه کار می کنم .
    کمی هم سینه و جلو پا .
    واسه تغذیه هم کار خاصّی انجام ندادم . فقط شاید روزی 3 -2 تا تخم مرغ رو به وعده غذاییم اضافه کردم .

ممنون می شم راهنمایی کنید

4. این کاربر از swamp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت

پيش فرض

شما برای برنامه نیازی نیست اطلاعاتت رو زیاد کنی. طبق همون برنامه ی تمرینی تمرین کن.

در مورد تغذیه ، شما به طور کلی یادت باشه که برای عضله سازی باید پروتئین بخوری (زرده ی تخم مرغ رو حد اکثر روزی یه دونه باید بخوری چون ضرر داره) نون و برنج و... اگه زیاد بخوری چاق میشی. چربی هم به اندازه ی معمول بخور ، نه زیاد و نه کم. غذایی هم که میخوری در پنج یا شش وعده در روز تقسیم کن و بخور

6. 2 کاربر از Havbb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال swamp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    * TEHRAN *

پيش فرض

شما برای برنامه نیازی نیست اطلاعاتت رو زیاد کنی. طبق همون برنامه ی تمرینی تمرین کن.

در مورد تغذیه ، شما به طور کلی یادت باشه که برای عضله سازی باید پروتئین بخوری (زرده ی تخم مرغ رو حد اکثر روزی یه دونه باید بخوری چون ضرر داره) نون و برنج و... اگه زیاد بخوری چاق میشی. چربی هم به اندازه ی معمول بخور ، نه زیاد و نه کم. غذایی هم که میخوری در پنج یا شش وعده در روز تقسیم کن و بخور
    ممنون بابت پاسختون .
    یه سوال دیگه هم داشتم .
    اگر با همین روش برم جلو و همینجور تمرین کنم چقدر دیگه زمان می بره تا سیکس پکم به طور کامل معلوم بشه ؟؟
    الان عضلات شکمم خیلی سفت شده ، با دست هم زیرپوستی بالا پایینی هاش رو حس می کنم .

8. این کاربر از swamp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت

پيش فرض

برای معلوم شدنش باید چربی های روش رو از بین ببری. برای این کار باید ورزهاش هوازی مثل پیاده روی و کوه نوردی رو زیاد انجام بدی ، تغذیه ت رو هم کنترل کنی.

10. 4 کاربر از Havbb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض بدن سازی برم یا نه

چجوری می تونم چاق بشم من 16 سالمه قدم 180 و و وزنم 59 چجوری می تونم خودم رو چاق کنم یعنی هیکلم رو مثل والیبالیست ها بکنم من والیبالیستم و می خوام هیکلم مثل اون ا بشه خیلی لاغرم بدن سازی باید برم یا نه ؟

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

بدنسازی توصیه میشه

من با توجه به تحقیقی که انجام دادم بهت قاطعانه میگم که ورزش بدنسازی روی قدت تاثیری نداره.البته چون الان سن رشد هستی شاید جلوی قدکشیدن بیشترت رو بگیره

اما همین 180 برات خوبه

با برنامه تمرینی و تغذیه مناسب و همچنین صبر و بردباری میتونی با گذشت زمان به خواستت برسی
    فقط سعی کن از کاربلدها و متخصص ها کمک بگیری

13. 2 کاربر از hamid_diablo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال karvas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض

من یه تجربیاتی در این مورد دارم که بت میگم
    قدت 180 خوبه ولی اگه میخوای بلندتر بشی یا نرو یا کارای سنگین انجام نده از اونجایی که ادم وسوسه میشه هرروز وزنه ها رو سنگین تر کنه تو سن 16 سالگی فکر میکنم زود باشه برا بدنسازی برای مشکل لاغری به نظر من متخصص تغذیه برو

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

چجوری می تونم چاق بشم من 16 سالمه قدم 180 و و وزنم 59 چجوری می تونم خودم رو چاق کنم یعنی هیکلم رو مثل والیبالیست ها بکنم من والیبالیستم و می خوام هیکلم مثل اون ا بشه خیلی لاغرم بدن سازی باید برم یا نه ؟
    سلام

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

16. 3 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Agame.Arash's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    Devil's PlayGround !

پيش فرض

سلام .... خوبین ؟ ..... میگم من تاحالا باشگاه نرفتم ..... نخندین دیگه ! .... خب نرفتم .... حالا که رفتم باید چیکار کنم ؟ چی با خودم ببرم ؟ اصلا برم چی بگم ؟ شرمنده یه ذره سوالام ابتداییی بود ؟ دی!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •