یعنی امکان داره تا آخر 90 بر ندارن و هنوز هم بمونه ولی کمترش کنن؟؟تا آخر 90
آخه من تازه 4سال دیگه دانشگاه دارم![]()
یعنی امکان داره تا آخر 90 بر ندارن و هنوز هم بمونه ولی کمترش کنن؟؟تا آخر 90
آخه من تازه 4سال دیگه دانشگاه دارم![]()
سلام
مي دونيد متوسط حقوق كسايي كه امريه ميگيرند چقدر هستش؟؟؟؟
ممنون
12 روز نگهبانی رو می گی؟وی دوماه 12 روز همه که اونجا بودن 12روز براشون بود چجوریه؟
بعد از آموزشی چون تک پسرم میافتم شهر خودمون بسیج فعال هم دارم فوق دیپلم بهداشت هم هستم کد میخورم؟
با این شرایط چقدر سربازی سخت میشه برام؟
چند درصد امکان داره شهر خودمون نیفتیم؟
اگه نگهبانی ها 24 ساعته باشه (مثل نگهبانی اسلحه خونه و انبار و اینا که باید 8 ساعت در کل 24 ساعت رو نگهبانی بدی .یعنی هر 4 ساعت نوبتت میشه و باید بری سر پست . بعضی پست ها مثل اسایشگاه هم از ساعت 9 شب شروع میشد و تا 5 صبح تموم میشد. این هم بستگی به پاس از 2 تا 4 ساعت می بایستی پاس می دادی. بعضی از تنبیهاتمون توی آموزشی همین نگهبان تنبیهی بود. یعنی یه کار خلافی که میکردن می انداختنشون نگهبان تنبیهی برای یه 24 ساعت مثلا اسلحه خونه که توی فضای باز بود !!
بسیج فعال که امتیاز حساب نمیشه برای تقسیم توی شهرت ولی تک پسری میشه. منتهی بستگی داره که شهرتون کجا باشه و چند تا پادگان داشته باشه. اگه تهران باشی که 80-90 درصد می افتی همینجا ولی مثلا بچه های شمال و بعضی از استانها اکثرا حتی شرایط دارهاشون هم می افتن تهران و بقیه جاها.
فوق دیپلم بهداشت هم احتمال زیاد کد می خوره ولی با فوق دیپلم هر جا بیفتی خیلی از دیپلم و زیر دیپلم راحتتر خدمت می کنی.
بستگی داره کجا امریه بگیری چون من یکی رو میشناسم با اینکه امریه هست توی وزارتخونه همون ماهی 60-70 تومن فوق لیسانس رو بهش میدن.مي دونيد متوسط حقوق كسايي كه امريه ميگيرند چقدر هستش؟؟؟؟
امروز عصر کارت معافی من اومد
این شکلیه:
![]()
سلام دوستان
آخر اين كسري خدمت چي شد سال 90 حذف ميشه يا نه
ددم 24 ماه رفته جبهه ايثارگري كرده چيكار كرده نميدونم چند ماه بايد برام
البته چشمم ضعيفه دوتاش ميشه 7 فك كنم
تك پسم هستم
متولد 72 هم هستم كي ميتونم اين سربازيو برم و خلاص بشم
خيلي كار دارم بعدش!
به به مبارک باشه ای کاش ما هم معاف میشدیمامروز عصر کارت معافی من اومد
این شکلیه:
[I![]()
احتمال برداشتنش زیاده چون قرار بود تا پایان این سال برداشته بشه حالا یه سال افتاد عقب
فکر نکنم به شما برسه
عجبا ولی اگه برندارن من از 4ماه بیشتر خدمت ندارماحتمال برداشتنش زیاده چون قرار بود تا پایان این سال برداشته بشه حالا یه سال افتاد عقب
فکر نکنم به شما برسه
خدا کنه حداقل کم کنن ولی بر ندارن![]()
شما میتونید یکی دو ترم رو مرخصی بگیرید و سربازی تون رو برید و بعد از سربازی ادامه تحصیل
من این جوری زیاد دیدم تو همین محل خدمت خودم
خب چرا احتمال برداشتنش زیاده؟ مگه الان دو سال دیگه تمدید نشده؟
من خودم پاسدار های زیادی رو میشناسم که از این طریق پسرهاشون رو معاف کردن. اصلا امکان نداره که این امتیاز خوب رو براشون بردارن.
مثلا یکی از همین پاسدارها میگفت پسر من 16 سالش هست . الان خیلی از همکارهای من پسرهاشون رو از این طرق معاف کردن. یعنی ممکنه به پسر من که رسید برداشته بشه؟ اصلا همچین چیزی نیست!
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)