تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 140 از 416 اولاول ... 4090130136137138139140141142143144150190240 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,391 به 1,400 از 4153

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در اسپانیا | فصل 2010-2011

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

لینک از یوتیوب میدی سینا جان؟!
    تنکس!
    Where's Xavi? (Spain World Cup 2010) HD
    Little Girl Doesn't Meet Her Football Hero

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

فكر نميكنيد اگه هر كي بخواد ميتونه به راحتي از هر بازيي همچين ليستي در بياره
    انصافا يه كم شبيه مربياي ايراني نشده كه حتي روي گرفتن اوت اشتباه هم اعتراض ميكنن
    ميشه روي مورد 11 و 12 مانور داد
    چون به نظر منم داور در اين دو مورد اشتباه كرد
    اما حرف زدن روي بقيه موارد به خصوص 5 و 7 و 9و 13 يه كم ....
    اينكه داوري ضعيف بود و به ضرر رئال هم بود شكي نيست
    ولي بعضي از اين موارد رو مربي سويا هم ميتونست ليست كنه
    توجه کنید که مورد 2 و3 در واقع دو موقعیت طلایی بود که با آفساید الکی داور هدر رفت...مورد 2 حتی دو بازیکن به دروازه بان مسلط بودن که خوب گل 100% بود...خوب خیلی تاثیر داره که دقیقه 14 تیم گل بزنه و از فشار خارج بشه.

حالا اوت دست و اینها شاید مهم نباشه و به قول شما دو جانبه باشه...ولی تاثیر خیلی زیادی داشت بقیه کارهای داور

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

اونای امری: مورینیو نق‌نقو و ننر است؛ من وارد سیرک او نمی‌شوم

مربی والنسیا از رفتار مورینیو راضی نیست.

سایت گل - اونای امری، مربی والنسیا ژوزه مورینیو، مربی رئال مادرید را به دلیل رفتارش پس از پیروزی یک بر صفر مقابل سویا زیر سوال برده و او را فردی خوانده که زود گریه می‌کند!

مورینیو لیستی از اشتباهات داور در آن دیدار تهیه کرد و در نشست خبری به همه نشان داد. امری امروز گفت که این رفتاری نیست که او بخواهد انجام دهد: «ما در والنسیا دلایل خوبی داریم که به طور علنی از اشتباهاتی که منجر به باخت ما شده شکایت کنیم، اما این کار را انجام نمی‌دهیم. اما مورینیو فردی نق‌نقو و ننر است.

داوران اشتباه می‌کنند، چه به سود تیم شما و چه به ضرر شما،- اما مطمئن ما شکایت‌های بیشتری نسبت به آنها داریم.»

امری گفته مورینیو پیش از این نسبت به او بی‌احترامی کرده است: «او بدون شناخت افراد درباره آنها قضاوت می‌کند، اما من وارد سیرک او نمی‌شوم.

می‌خواهم روی تیم خود تمرکز کنم و از این مسیر انحراف نیابم. این لیگ بهترین لیگ دنیاست و در آینده هم همین طور خواهد بود.»

کد:
    2010/12/20

اگه نباشه جاش خالی می مونه s_sarvi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    FC Barcelona

پيش فرض

درس ژاوی به فوتبالیست‌های ملی

«بازیکن معروف فوتبال چند روز قبل از بازی بزرگ دستگیر شد و موی او را تراشیدند»... «چند بازیکن معروف فوتبال را در یک پارتی بزرگ همراه با بیش از 40 نفر دیگر بازداشت شدند و احتمال دارد از فوتبال محروم شوند»... اردوی خارج از کشور یک تیم بزرگ و پرطرفدار به دلیل کار غیر اخلاقی دو بازیکن در زمان اردو، به جنجال کشیده شد».. و....

اینها تنها بخش‌هایی از اخبار مختلف فوتبال ماست. این روزها آنقدر اخبار حاشیه‌ای و سیاه و خاکستری، دور و بر فوتبال ما شنیده می‌شود که نمی‌شود درباره خوبی‌های فوتبال حرف زد. وقتی در این فوتبال مدام از این خبرها می‌شنویم، دیگر چه جایی می‌ماند برای سفیدی‌ها؟ با این وجود آیا وقتی می‌شنویم ژاوی در آن سر دنیا دل یک دختر بچه 4 ساله را به دست آورد، آیا نباید افسوس بخوریم؟ بازیکنی که باعث شد بغض در گلوی همه مردم دنیا بشکند.

زمانی که تیم ملی اسپانیا به قهرمانی جام جهانی رسید و اتوبوس روباز تیم ملی در مادرید از میان مردم می‌گذشت، آلکا، دختری 4 ساله که به شدت ژاوی را دوست داشت در گوشه‌ای از حجم عظیم مردم، مدام نام او را فریاد زد و وقتی اتوبوس از مقابل چشمان او گذشت، با گریه از پدرش می‌پرسید پس ژاوی کجاست؟! ... پخش این تصویر از شبکه سوم کاتالونیا که یکی از ایالت‌های خودمختار اسپانیا محسوب می‌شود، کافی بود تا ژاوی از مدیران آن شبکه بخواهد دختر را بیابند و او را با آن دختر روبرو کنند. این برنامه ترتیب داده شد تا دختر همراه با پدرش به استودیو بروند. ژاوی در آن برنامه، پشت پیراهن شماره 6 بارسلونا را که نام آلکا روی آن نقش بسته بود امضا کرد و چیزی برای آلکا نوشت و آن را به دختر داد، او را بوسید، از او خواست صورتش را ببوسد و آواز بارسلونا را برای او خواند تا دلش را به دست آورده باشد. او در آن روز شلوغ، دختر را ندید؛ اما بابت آن روز در یک برنامه زنده تلویزیونی از او عذرخواهی کرد تا نشان بدهد وظیفه بازیکنان فوتبال، بجز فوتبال بازی کردن، ‌درس دادن به جامعه‌ای است که آنها را الگوی خود قرار داده. او که در فرهنگ ورزش کشورش نه پوریای ولی وجود دارد و نه تختی؛ اما انسانیت، نه جغرافیا می‌شناسد و نه ملیت. او به ما نشان داد وظیفه بازیکن فوتبال این نیست که از شهرتش برای امور غیر اخلاقی استفاده کند یا مامور ورزشگاه را بزند و به دلیل فوتبالیست بودن و مشهور بودن، به مردم بی‌احترامی کند و آنها را نادیده بگیرد. ژاوی مثل مسی که نماینده یونیسف است و دو هفته قبل، یک روز را با کودکان محروم در ورزشگاهی در بارسلون فوتبال بازی کرد، مدافعان انسانیت در فوتبال هستند.

ژاوی به همه فوتبالیست‌ها در تمام دنیا نشان داد زمانی که پیراهن ملی را برتن می‌کند، خود را متعلق به تمام مردم می‌داند و وظیفه دارد به همه آنها احترام بگذارد.

کد:
    واقعا دمش و دمشون گرم از همه لحاظ از ما جلوترن حتي در اخلاق

آخر فروم باز mahdishata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    آخر الزمان

پيش فرض

رژيم صهيونيستي بارسلونا، را تهديد كرد!

رژيم صهيونيستي با ارسال نامه‌اي به دفتر بارسلونا، نسبت به عقد قرارداد اين باشگاه با بنياد قطر هشدار جدي داد.
    ارتباط پنهان خوان لاپورتا مديرعامل سابق بارسلونا با بانك‌هاي تل‌آويو چندي پيش از همين خبرگزاري به نقل از منابع خبري چند كشور عربي فاش شده بود. اين ارتباط پنهان امروز و در مديريت روسل گريبانگير بارسا شده و به نظر مي‌رسد سود سرشاري كه تا كنون از لابي صهيونيستي به جيب كاتالونيا واريز مي‌شد، به يك ضرر تاريخي تبديل مي‌شود.

به گزارش فارس و به نقل از خبرگزاري افه اسپانيا، در حدود دو هفته پيش، مديرعامل بارسلونا دست به يك سنت‌شكني تاريخي زد و حاضر شد روي پيراهن تيم فوتبال باشگاهش آگهي تبليغاتي چاپ كند. اين در حاليست كه هواداران معتقدند روي قلب بازيكنان نبايد هيچ آرمي حك شود و تنها پيام تبليغاتي يونيسف را به خاطر كمك به كودكان فقير آفريقا قبول كردند.

ساندرو روسل، مدير بارسا با بي اعتنايي به اين سنت قديمي با يك بنياد مالي بزرگ در قطر به نام «بنياد قطر» قرارداد همكاري امضا كرد. از منابع خبري گمنام اسپانيايي فاش شد، اين باشگاه حداقل 250 ميليون يورو به عنوان پيش قرارداد تا پايان سال 2014 ميلادي دريافت كرده است. كارشناسان معتقدند اين رقم مقابل چك صادر شده به سود بارسلونا، هيچ است. پس از آن، اعتراضاتي بين هواداران منعكس شد؛ اما سود حاصل از اين قرارداد آنقدر زياد بود كه حتي هواداران متعصب را نيز وسوسه مي‌كرد.

بسياري از منابع خبري، ارتباط پنهاني لاپورتا با رژيم صهيونيستي را تكذيب مي‌كردند؛ اما اعتراض روز گذشته اين رژيم به عقد قرارداد با «بنياد قطر»، اين ادعا را به روشني ثابت كرد. در نامه تهديدآميز وزارت امور خارجه رژيم صهيونيستي كه به دفتر باشگاه ارسال شده، آمده است اگر قرارداد خود با بنياد قطر را فسخ نكنيد، از حمايت مالي خود كه در ساليان گذشته بدون وقفه صورت گرفته، صرفنظر خواهيم كرد.

منابع خبري اسپانيايي ادعا مي‌كنند، بنياد قطر در حدود 165 ميليون يورو به برخي جريان‌هاي اسلامي مانند حماس و نيروهاي مقاومت در غزه كمك بلاعوض داده است. اين شركت غول‌پيكر قطري در يكي از زير شاخه‌هاي بزرگ خود، خطوط هوايي قطر را تحت كنترل دارد. به احتمال فراوان، در مورد آگهي تبليغاتي روي پيراهن بارسا، آرم اين شركت هوايي را انتخاب خواهد كرد.

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

فكر نميكنيد اگه هر كي بخواد ميتونه به راحتي از هر بازيي همچين ليستي در بياره
    انصافا يه كم شبيه مربياي ايراني نشده كه حتي روي گرفتن اوت اشتباه هم اعتراض ميكنن
    ميشه روي مورد 11 و 12 مانور داد
    چون به نظر منم داور در اين دو مورد اشتباه كرد
    اما حرف زدن روي بقيه موارد به خصوص 5 و 7 و 9و 13 يه كم ....
    اينكه داوري ضعيف بود و به ضرر رئال هم بود شكي نيست
    ولي بعضي از اين موارد رو مربي سويا هم ميتونست ليست كنه
    جالبه که برای شما آفساید های اشتباه مهم نیست! ( یکی از همین اشتباها تو ال کلاسیکو بود ولی به نفع خودتون )

مخصوصا اون آفسایدی که مسعوت اوزیل حتی دروازه بان رو هم دریبل کرد!

اون مواردی هم که شما مهم نمیدونین، خیلی هم مهم هست، فقط چون نوعش بطور مستقیم در تغییر نتیجه بازی مهم نیست شما بی اهمیت میدونین... شما دقیقا اون حرکت بازیکن سویا که باعث اخراجش شد رو یادتون بیاد، چرا اتفاق افتاد؟ چون حس کرد داور تو صحنه قبلش به نفع رئال سوت زده و عصبانی شد... یعنی میخوای منکر این بشی که خطاهای مکرر رو یه بازیکن و عدم دفاع داور باعث این میشه که بازیکن از نظر روانی کنترل خودش رو از دست بده؟!

تا الان نزدیک به ۱۰ پنالتی برای رئال گرفته نشده! ۱۰ پنالتی میدونین یعنی چی؟!!!

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

انتقاد کریوف از رونالدو: یکی پرسیده بود آیا می توانیم 8 گل به رئال بزنیم؟

اسطوره هلندی باشگاه بارسلونا در صحبتهایی زبان به انتقاد از ستاره پرتغالی باشگاه رئال گشود.

سایت گل- یوهان کرویف، اسطوره هلندی باشگاه بارسلونا روز دوشنبه در ستون هفتگی اش در روزنامه «ال پریودیکو» به انتقاد از کریستیانو رونالدو پرداخت. این اسطوره هلندی به بررسی روابط رئال و بارسا و بازیکنان دو تیم در هفته های اخیر پرداخته.

کریوف اعلام کرد که با پپ گواردیولا دیدار کرده تا در مورد شرایط بارسا با او به صحبت بپردازد:« هشت گلی که بارسا وارد دروازه آلمریا کرد، به نظر می رسید که به بارسا هدیه داده شده است و کسی که خیلی باهوش بود، باز هم تکرار می کنم که خیلی باهوش بود، پرسید که آیا بارسا می تواند 8 گل هم وارد دروازه رئال کند؟! و البته تنها 5 گل بود، هر چند که می توانستند به 8 گل برسند، چون عطشی که در تیم گواردیولا یافت می شود، غیرقابل باور است.»

بازیکن سابق بارسلونا در ادامه اعتراف کرد که چند روز پیش با پپ گواردیولا مربی بارسا دیدار کرده:« به آنالیز شرایط بارسا پرداختیم. در مورد احساسات غیرلازم تیم، ولی همه چیز خوب است خیلی خوب!»

کرویف در ادامه در مورد یکی از موضوعاتی که با گواردیولا صحبت کرد گفت:« آیا تیم کنونی گواردیولا با تیم سال اول او تغییرات زیادی داشته؟ اگر اسم به اسم بررسی کنید، به جزئیات زیادی نمی رسید. بازیکنانی مثل مسی، اینیستا، ژاوی ، پدرو وبوسکتس عطش فراوانی دارند.»

کد:
    2010/12/20

فلانیو، مدافع اوساسونا: رئال حق انتقاد از داوران را ندارد

فلانیو در صحبتهایی اعلام کرد که مادریدی ها نباید به عملکرد داوران اعتراض کنند.

سایت گل- میگل فلانیو، مدافع باشگاه اوساسونا نظرش را در مورد اظهارات اخیر ژوزه مورینیو، مربی سرشناس رئال در مورد داوری ها مطرح کرده و معتقد است که رئال در جایگاه انتقاد از داوری ها نیست.

مورینیو در کنفرانس خبری یکشنبه شب، برگه ای را در دست داشت که در آن 13 اشتباه داور بازی رئال- سویا، یعنی کلوس گومس را لیست کرده بود.

روز دوشنبه میگل فلانیو،مدافع اوساسونا به انتقاد از مربی رئال پرداخت:« من دیروز در خانه این را دیدم و اصلا خوشم نیامد. آنها واقعا نمی توانند نظر بدهند، چون واقعا نمی دانند که رفتار با آنها با رفتار با سایر تیمها یکسان نیست. فکر نمی کنم که این رفتار قشنگ و خوبی باشد و دست کم رئالی ها باید دست از اعتراض و گله کردن بکشند.»

فلانیو ادامه داد:« ما و برخی دیگر از تیمهای پائین تر جدول در سالهای اخیر، مقابل رئال مادرید به نحو دیگری بوده ایم ولی هیچ وقت آن کاری که مورینیو روز یکشنبه در کنفرانس خبری انجام داد را انجام ندادیم.این یک واقعیت است. من می توانم از داور بازی یکشنبه شب ما مقابل ساراگوسا انتقاد کنم ولی این به نحوی، خود را جای داور گذاشتن است.»

کد:
    2010/12/21

پدرو: بازی مقابل اسپانیول بهترین بازی عمرم بود

او می‌گوید بهترین بازیش برای بارسلونا را در پیروزی پنج بر یک مقابل اسپانیول انجام داد.

سایت گل- پدرو رودریگس، مهاجم بارسلونا می‌گوید عملکردش در پیروزی پنج بر یک مقابل اسپانیول بهترین بازی عمرش بود.

بازیکن جوان اسپانیایی در پیروزی تیمش مقابل آبی و سفیدپوشان نقشی کلیدی داشت و دو گل زد. این بازیکن 23 ساله در گفتگو با نشریه ال‌موندو دپورتیوو گفته است: «این بهترین بازی من بود. در پایان دیدار بسیار خوشحال بودم، چون هم بردیم و هم از اوضاعی که برایم اتفاق افتاد راضی بودم. در ماه نوامبر در مقابل دروازه حریفان مشکل داشتم، اما می‌دانستم که گل‌هایم سرانجام از راه می‌رسند.

همیشه مطمئن بودم که تا زمانی که به تیم کمک می‌کنم، با کمک هم‌تیمی‌ها سرانجام به گل خواهم رسید. در حال حاضر در بهترین سطح خود هستم و در میدان احساسی بسیار عالی دارم، مانند دیگر بازیکنان.»

پدرو همچنین گفت تیم باید از چنین پیروزی‌هایی لذت ببرد: «ما باید از این فرصت استفاده کنیم، چون می‌دانیم که هر روز نمی‌شود پنج بر صفر پیروز شد.

می‌دانم که در بهترین باشگاه دنیا با بهترین بازیکنان دنیا به سر می‌برم، اما به سختی می‌توان فرصت کار دیگری داشت. در آینده که بازنشسته شدم وقت کارهای دیگر را خواهم داشت و فعلا باید برای این لحظات ارزش قائل شوم.»

کد:
    2010/12/21
    Last edited by nw_nk; 21-12-2010 at 15:28.

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

IRIB TV3

سه‌شنبه 30/09/1389 ساعت 22:30
    جام حذفي اسپانيا
    بارسلونا - بيلبائو

چهارشنبه 01/10/1389 ساعت 23:30
    آلمان
    اشتوتگارت - بايرن مونيخ

پنج‌شنبه 02/10/1389 ساعت 00:30
    جام حذفي اسپانيا
    رئال مادريد - لوانته

پنج‌شنبه 02/10/1389 ساعت 14:15
    ليگ برتر
    سايپا - پرسپوليس

پنج‌شنبه 02/10/1389 ساعت 16:15
    ليگ برتر
    استقلال تهران - ذوب آهن
    کد:

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

اونای امری: مورینیو نق‌نقو و ننر است؛ من وارد سیرک او نمی‌شوم

مربی والنسیا از رفتار مورینیو راضی نیست.

سایت گل - اونای امری، مربی والنسیا ژوزه مورینیو، مربی رئال مادرید را به دلیل رفتارش پس از پیروزی یک بر صفر مقابل سویا زیر سوال برده و او را فردی خوانده که زود گریه می‌کند!

مورینیو لیستی از اشتباهات داور در آن دیدار تهیه کرد و در نشست خبری به همه نشان داد. امری امروز گفت که این رفتاری نیست که او بخواهد انجام دهد: «ما در والنسیا دلایل خوبی داریم که به طور علنی از اشتباهاتی که منجر به باخت ما شده شکایت کنیم، اما این کار را انجام نمی‌دهیم. اما مورینیو فردی نق‌نقو و ننر است.

داوران اشتباه می‌کنند، چه به سود تیم شما و چه به ضرر شما،- اما مطمئن ما شکایت‌های بیشتری نسبت به آنها داریم.»

امری گفته مورینیو پیش از این نسبت به او بی‌احترامی کرده است: «او بدون شناخت افراد درباره آنها قضاوت می‌کند، اما من وارد سیرک او نمی‌شوم.

می‌خواهم روی تیم خود تمرکز کنم و از این مسیر انحراف نیابم. این لیگ بهترین لیگ دنیاست و در آینده هم همین طور خواهد بود.»

کد:
    2010/12/20
    انتقاد کریوف از رونالدو: یکی پرسیده بود آیا می توانیم 8 گل به رئال بزنیم؟

اسطوره هلندی باشگاه بارسلونا در صحبتهایی زبان به انتقاد از ستاره پرتغالی باشگاه رئال گشود.

سایت گل- یوهان کرویف، اسطوره هلندی باشگاه بارسلونا روز دوشنبه در ستون هفتگی اش در روزنامه «ال پریودیکو» به انتقاد از کریستیانو رونالدو پرداخت. این اسطوره هلندی به بررسی روابط رئال و بارسا و بازیکنان دو تیم در هفته های اخیر پرداخته.

کریوف اعلام کرد که با پپ گواردیولا دیدار کرده تا در مورد شرایط بارسا با او به صحبت بپردازد:« هشت گلی که بارسا وارد دروازه آلمریا کرد، به نظر می رسید که به بارسا هدیه داده شده است و کسی که خیلی باهوش بود، باز هم تکرار می کنم که خیلی باهوش بود، پرسید که آیا بارسا می تواند 8 گل هم وارد دروازه رئال کند؟! و البته تنها 5 گل بود، هر چند که می توانستند به 8 گل برسند، چون عطشی که در تیم گواردیولا یافت می شود، غیرقابل باور است.»

بازیکن سابق بارسلونا در ادامه اعتراف کرد که چند روز پیش با پپ گواردیولا مربی بارسا دیدار کرده:« به آنالیز شرایط بارسا پرداختیم. در مورد احساسات غیرلازم تیم، ولی همه چیز خوب است خیلی خوب!»

کرویف در ادامه در مورد یکی از موضوعاتی که با گواردیولا صحبت کرد گفت:« آیا تیم کنونی گواردیولا با تیم سال اول او تغییرات زیادی داشته؟ اگر اسم به اسم بررسی کنید، به جزئیات زیادی نمی رسید. بازیکنانی مثل مسی، اینیستا، ژاوی ، پدرو وبوسکتس عطش فراوانی دارند.»

کد:
    2010/12/20

فلانیو، مدافع اوساسونا: رئال حق انتقاد از داوران را ندارد

فلانیو در صحبتهایی اعلام کرد که مادریدی ها نباید به عملکرد داوران اعتراض کنند.

سایت گل- میگل فلانیو، مدافع باشگاه اوساسونا نظرش را در مورد اظهارات اخیر ژوزه مورینیو، مربی سرشناس رئال در مورد داوری ها مطرح کرده و معتقد است که رئال در جایگاه انتقاد از داوری ها نیست.

مورینیو در کنفرانس خبری یکشنبه شب، برگه ای را در دست داشت که در آن 13 اشتباه داور بازی رئال- سویا، یعنی کلوس گومس را لیست کرده بود.

روز دوشنبه میگل فلانیو،مدافع اوساسونا به انتقاد از مربی رئال پرداخت:« من دیروز در خانه این را دیدم و اصلا خوشم نیامد. آنها واقعا نمی توانند نظر بدهند، چون واقعا نمی دانند که رفتار با آنها با رفتار با سایر تیمها یکسان نیست. فکر نمی کنم که این رفتار قشنگ و خوبی باشد و دست کم رئالی ها باید دست از اعتراض و گله کردن بکشند.»

فلانیو ادامه داد:« ما و برخی دیگر از تیمهای پائین تر جدول در سالهای اخیر، مقابل رئال مادرید به نحو دیگری بوده ایم ولی هیچ وقت آن کاری که مورینیو روز یکشنبه در کنفرانس خبری انجام داد را انجام ندادیم.این یک واقعیت است. من می توانم از داور بازی یکشنبه شب ما مقابل ساراگوسا انتقاد کنم ولی این به نحوی، خود را جای داور گذاشتن است.»

2010/12/21
    خوب میبینم که به پوشش اخبار رئال هم رو آوردی...اما به روش خودت!! جالبه..

تیتر های جالبی رو هم انتخاب کردی...اظهار نظر مدافع اوساسونا!!

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

خوب میبینم که به پوشش اخبار رئال هم رو آوردی...اما به روش خودت!! جالبه..

تیتر های جالبی رو هم انتخاب کردی...اظهار نظر مدافع اوساسونا!!
    خیلی وقته! از رئالی‌های قدیمی‌تر بپرسید. در این مورد جناب Blaster رو پیشنهاد می‌کنم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •