تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 140 از 1746 اولاول ... 40901301361371381391401411421431441501902406401140 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,391 به 1,400 از 17452

نام تاپيک: League Of Legends

کاربر فعال انجمن بازی های آنلاین و شبکه ای Fusi0n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

Irelia , کلا این چمپ خوراکش Solo Top ـه

×××

این چمپ جدیده هم 100% Nerf میشه ... مخصوصا Qـش
    بیخیال انقدر تو این مدت چمپ خریدم شودم شبیه چمپ ............ رفتم ران حسابی تکون دادم ایجوری بهتر ........ با همین bliz میشه solo رفت ، ابتکار بخرج دادیم
    هیروی خیلی سختیه
    Q ش که دمیج کمی می زنه نمی دوم به چه درد می خوره
    W ش عالیه مخصوصا وقتی ارتقا بدیش
    E ش برای فرار خوبه برای کشتن هیرو های کم جون هم خوبه
    R ش فقط 1 ثانیه نا مریی می کنه! خیلی سخته باهاش کار کردن، اگه ارتقاش بدی می تونه 3 بار استفاده شه، یه بار برای حمله یه بار برای مختل کردن ضربات حریف یه بارم برای فرار
    احساس کردم چمپ که نمیشه روش حساب کرد چقدر خرید تو هر بازی باید باشه ........ تیم درست نباشه باختیم ..............
    راستی کسی می دونه این اسمکین جدید tyranda رو چرا همین اول کاری حراج کردن؟ وسوسه شدم بخرم ولی ریوتم داره تمو میم شه حیفم میاد
    اون اسکین سلتان میگی اره خیلی جالب خیالت راحت همه چمپ داری رانم تکمیل ... میری تو کار اسکین
    ----------
    احمد چی شده چرا انقدر جوش کردی؟!
    راستی پسورد گیر اوردی ؟!
    Last edited by Fusi0n; 29-09-2012 at 21:57.

2. 4 کاربر از Fusi0n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Witcher6610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    On My Pc

پيش فرض

دیدی وقتی امتحان داری چقدر هنرمند میشی و از هر انگشتت یه هنر می چکه؟
    منم کنکور دارم و دیگه خودت تکلیفتو بدون
    ----
    نه باو این پسورد گیر ما نیومد یکم خودتو نشون بده یه پسورد گیر بیار دیگه...
    ----
    دوستان کسی اگه از Tyreal امین Arash.Vampire آرش AmazingFeal ممد Sylynaqueen احسان شماره ای چیزی داره حتما PM بده و خانواده محترم رو از نگرانی در بیاره!
    ----
    لول باز های عزیز یه نظر جالب...
    یه روز که درست و حسابی تعطیل هست رو انتخاب کنیم ... و دسته جمعی بریزیم تو یه گیم نت کلی بازی کنیم
    تازه کلی هم چیز یاد می گیرین (شوخی کردم )
    ولی جدا کسی پایه است می تونه یه تشکر بزنه یا نظرشو بگه ... یا PM بده آشنا شیم ببینم کی رو می برم!
    (پست آخر امشب منه شب خوش)

4. 5 کاربر از Witcher6610 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Aria1997's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    Deutschland

پيش فرض

دیدی وقتی امتحان داری چقدر هنرمند میشی و از هر انگشتت یه هنر می چکه؟
    منم کنکور دارم و دیگه خودت تکلیفتو بدون
    ----
    نه باو این پسورد گیر ما نیومد یکم خودتو نشون بده یه پسورد گیر بیار دیگه...
    ----
    دوستان کسی اگه از Tyreal امین Arash.Vampire آرش AmazingFeal ممد Sylynaqueen احسان شماره ای چیزی داره حتما PM بده و خانواده محترم رو از نگرانی در بیاره!
    ----
    لول باز های عزیز یه نظر جالب...
    یه روز که درست و حسابی تعطیل هست رو انتخاب کنیم ... و دسته جمعی بریزیم تو یه گیم نت کلی بازی کنیم
    تازه کلی هم چیز یاد می گیرین (شوخی کردم )
    ولی جدا کسی پایه است می تونه یه تشکر بزنه یا نظرشو بگه ... یا PM بده آشنا شیم ببینم کی رو می برم!
    (پست آخر امشب منه شب خوش)
    ماکه اینوریم ولی خب!
    چه حالی میده اکانت جدید ساختم لول 12 همرو میخورم چقدر نوب بودیما یادش بخیر

6. 2 کاربر از Aria1997 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

سلام
    امروز به نظرم رسید که یه مقاله ی بلند و توضیحی بنویسم ... دست به قلمم زیاد بد نیست حالا بنویسم ببینم چی میشه شاید بیشتر نوشتم!
    ----------
    واژه نامه :
    LOL :
    این کلمه به معنای "هر هر" می باشد که در بعضی موارد به عنوان "کرکر" هم استفاده شده است.
    هم چنین این کلمه نام بازی ای می باشد که سرشار از نوب می باشد و هنوز گزارشی از دیده شدن پرویی به چشم نمی خورد.
    کاربرد این کلمه وقتی می باشد که یک اتفاق غیر خنده دار بیافتد ... در آن زمان شما می توانید بگویید "لول" . توجه کنید که اگر "و" بیشتری استفاده کنید با کلمه ی "لولو" که معنی دیگر نوب است اشتباه می گردد.

NooB (نوب) :
    این کلمه یک صفت کلی برای تمام بازیکن های بازی ها بکار می رود.
    این کلمه زمانی به کار می رود که شخصی دهنش شدیدا سرویس گردد و برای خالی کردن خود این کلمه را به هر احد الناسی نسبت دهد.
    چون کاربرد این کلمه سخت هست مثال می زنم :
    وقتی حریف مقابل شما بازیکن خوبی است : Noob Ww
    وقتی حریف مقابل شما بازیکن خیلی خوبی است : Fuuuuuuuuuu Noob Ww

Pro (پرو) :
    افسانه ای که به معنای بازیکن عالی است که هیچ وقت و در هیچ کجا دیده نشده است.
    چرا؟ زیرا هیچ بازیکنی وجود ندارد که طی انجام هر بازی به او نوب گفته نشود.
    .
    .
    .
    ادامه دارد؟!
    خوب جناب دکتر از فرمایشاتتون به شدت سپاسگزارم .

فقط من یه مشکلی هست که چند وقته روی اعصابمه . این کلمه نوب رو که به من میگن به شدت به هم میریزم . در حالی که gj منو از این رو به اون رو میکنه .
    یه جورایی با کلمه نوب منو واسه همیشه ignite میکنن . ولی با کلمه gj کلا یه بوستی میگیرم که به شدت دهن حریف سرویس میشه . چه کار کنم که اون اثر منفی کلمه نوب از بین بره . یعنی بی تفاوت باشم بهش . چون وقتی طرف اینو میگه دیگه توی لین همکاری نمیکنه و گند میزنه به first game . چه کارش کنم به نظرتون جناب دکتر .

8. 5 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Керманшах

پيش فرض

فقط من یه مشکلی هست که چند وقته روی اعصابمه . این کلمه نوب رو که به من میگن به شدت به هم میریزم . در حالی که gj منو از این رو به اون رو میکنه .
    یه جورایی با کلمه نوب منو واسه همیشه ignite میکنن . ولی با کلمه gj کلا یه بوستی میگیرم که به شدت دهن حریف سرویس میشه . چه کار کنم که اون اثر منفی کلمه نوب از بین بره . یعنی بی تفاوت باشم بهش . چون وقتی طرف اینو میگه دیگه توی لین همکاری نمیکنه و گند میزنه به first game . چه کارش کنم به نظرتون جناب دکتر .

) بازی رو چه جدی گرفتی ...
    اینقدر اولا باید بهت بگن نوب که دیگه پوستت کلفت شه ...
    زمان , زمان , زمان ... بازیت خودش به مرور زمان خوب میشه ... بازی رو هم فان بگیر ... من بهم مییگن نوب خندم میگیره /

10. 4 کاربر از TR4NC3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    On My Pc

پيش فرض

بنده Strike Back رو پیشنهاد می کنم ...
    وقتی به شما توهین میشه انرژی تون کم میشه و به عبارتی این انرژی تلف میشه چون افراد معمولی نمی تونم انرژی رو تسخیر کنن (بحث تخصصیه وجدی)
    کلمات انرژی دارن و شما می تونین با استفاده از کلمات روحیه خودتون رو هم تقویت کنید.. مثلا وقتی با خودتون می گین : من این رکورد رو می زنم ...البته افکار هم انرژی دارند که بیشتر قابل کنترل هستند...
    بهترین راه برای شما فحش دادن به زبون ایرانیه که خیلی به انرژی کمک می کنه ولی دهنه روحیه سرویس میشه...
    اگه شما بخواین روحیه تون رو نگه دارین بهتره ساکت باشین و خودتون رو سنگین نشون بدین...
    ولی راه خیلی سخت ولی از همه بهتره اگه بتونین انجام بدین همیشه شاد بودن...
    نمونش این Eztech یا Trinty خودمون (اینا یکی ان) : این شخصیت همیشه می خنده و کمتر وقتی هست که ناراحت بشه (فقط 1 بار دیدم!)
    همیشه روحیه داره و واسه تیم روحیه میاره...
    یه چند نفر رو توی سرور EuNe معرفی می کنم که خوب بلدن از احساساتشون استفاده کنن اگه باهاشون بازی کنین شاید بتونین خودتون رو بهتر کنترل کنید...
    SOLY021 : حامد ، یکی از با روحیه ترین افرادی که توی عمرم دیدم ... توی مسابقاتی که ایشون قرار بود با چند نفر دیگه برن این نفر روحیه تیم بود ... جدا وقتی باهاش بازی می کنم از این رو به اون رو میشم...
    WinterSunner : محمد ، همیشه آدم رو همون طوری که هست می بینه و تشویق می کنه ... اگه ایشون نبود من از بی روحیه ای دق کرده بودم چون با تیمی که بودم کمترین سوتی ای خیلی گرون تموم میشد...
    البته به طور کلی ایرانی ها اصاب ندارن
    ولی همیشه سعی کنید خودتون رو ناراحت نکنید ... و بازی کنید ... این فقط یه بازیه ولی کسایی که این رو فقط یه بازی نمی دونن رو ناراحت نکنید...
    و این حرف هایی که زدم خیلی هاش حرفه و حتی خودمم بعضی وقتی نمی تونم آروم باشم...
    خوشبختانه هیچ وقت فحش ندادم ...! کمتر از 0.1 %
    Last edited by Witcher6610; 30-09-2012 at 14:58.

12. 5 کاربر از Witcher6610 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

ممنون از توضیحات عزیزانم

TR4NC3 جان برعکس من بازی رو جدی نمیگرم اما بعضی ها هستن که چنان جدی میگیرن که فقط یاد دارن فحش بدن . اولا اشتباه بعضی وقتها رخ میده .
    دوما انتظارت زیادی هم دارن . طرف که ساپورته اومده همون اول بازی از من که carry هستم سه تا ks میگیره بعد یه کم که میگذره و اون kill هایی که از من دزدیده تاثیر منفی میزاره روی بازی ، همه از یه طرف یه من بد و بیراه میگن .
    منم بیام فحش بدم که بدتر میشه و میبازیم . واقعا یکی از دوستان خوب گفت که هم تیمی بد مخصوصا توی لین گیری از همه چی بدتره . و خوبش هم از همه چی بهتره . طرف اومده تاریک ورداشته و میگه ساپورت بازی میکنم بعد چندتا ks گرفته میگم f.u برمیگرده میگه من op هستم . یعنی در جا لیو زدم .
    بابا توی east بودیم لااقل نوب تر بودن از این کارا کمتر میکردن اما اینجا بعضی وقتها حالم رو به هم میزنه .

......

یه روش تستی برای بهتر شدن پینگ
    راستی دوستان من اخیرا یه نکته ای رو راجع به پینگ متوجه شدم که خیلی مفید بوده . بگم شاید به درد خیلی ها بخوره .
    من اکثرا پینگم روی 200 تا 300 میچرخه . اما تازگی ها یه روشی یاد گرفتم که پینگ رو میاره زیر 200 یا حتی 120 هم رسیدم .
    وقتی هیروها رو برمیدارین و بازی شروع میشه و لودینگ میاد اگه پینگتون بالا بود یعنی نارنجی یا قرمز بود alt tab بزنین . بعد ایکون گوشه تسکبار رو دابل کلیک کنین که کلاینت بیاد بالا . کلاینت رو close کنین یا همون لاگ اوت میشه .
    یه کم صبر کنین تا خود بازی هم بسته بشه و پروسسش از بین میره و کانکشنش رو قطع میکنه . اینترنتتون رو یه دیسکانکت کنین و دوباره کانکت کنین بعد دوباره برین توی بازی . منتهی باید اینقدر صبر کنین که مطمئن شده باشین همه بازیکنها الان توی بازی ان . یعنی لودینگشون رفته .
    بعد از اطمینان از این مورد سریع لاگ این کنین و به بازی ریکانکت بشین . قبل از ریکانکت هم صبر کنین اون پایین که میزنه logging onto chat service هم بره . یعد ریکانکت کنین و برین تو بازی . احتمال زیاد پینگتون خوب میشه .
    اگه توی لودینگ از صفحه پرید بیرون یعنی هنوز بقیه بازیکنها توی صفحه لودینگن . اگه پرید بیرون سریع دوباره یه دیسکانکت کنین و کانکنت کنین و دوباره برین توی بازی .

این روش واسه من 100در100 جواب داده . اگه احتمالا جواب نداد (البته چندین بار تست کنین) ممکنه به خاطر تفاوت توی ISP باشه . مثلا من مخابراتم جوریه که کلا از 11 شب به بعد به هیچ وجه به دلیل پینگ بالای 2000 نمیتونم بازی کنم .

خلاصه هم بگم که شما باید توی لودینگ از کل بازی بیاین بیرون و اینترنتتون رو قطع و وصل کنین . بعد که همه بازیکنها رفتن توی بازی شما دوباره بازی رو بیارین رو ریکانکت کنین . اون لودینگ اخر هم خیلی طول نمیکشه تقریبا 15 ثانیه .

14. 4 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

من معمولا سعی میکنم اروم باشم چون واقعا بازی جدی نمیگیرم.... و جدیدا شدیدا سعی میکنم تمام تمرکز روی چمپ خودم باشه ......
    شاید تو بازی یکی دو بار بار نگاه به پیغام کنم ......... و کلا سعی میکنم چیزی تایپ نکنم... مگر اینکه ادم مجبور باشه و حساس از این vison میخرم کار خودم راحت میکنم
    اکثر مبینم اسپم میدن دیگه میرم تو igr و میبندم طرف .....
    بازی گروهی با TF کلا بهتر .....

سعی کنید سمت ادم عصبی نرید چون شما عصبی میکنن ........ کلا اعصاب سلول خاکستری مغز و IQ ادم از کار میندازه ..............
    نمونش این Eztech یا Trinty خودمون (اینا یکی ان) : این شخصیت همیشه می خنده و کمتر وقتی هست که ناراحت بشه (فقط 1 بار دیدم!)
    Arash.Vampire ارش کلا عصبی اوایل خوب بود ولی الان اصلا ریخته بهم و کلا این دست ادم خوشم نمیاد که خیلی غوطه ور بازی میشن .............
    Last edited by Fusi0n; 30-09-2012 at 21:50.

16. 5 کاربر از Fusi0n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    On My Pc

پيش فرض

کمتر وقتی هست که ناراحت بشه (فقط 1 بار دیدم!) Arash.Vampire ارش کلا عصبی اوایل خوب بود ولی الان اصلا ریخته بهم و کلا این دست ادم خوشم نمیاد که خیلی غوطه ور بازی میشن .............
    نه باو تازه باهاش حرف زدم ... کلی با هم خندیدیم... راستی پسورد هم برداشته شده خواستی برو اونجا!
    اون TF ای که شما گفتی میشه Twisted Fate ولی چیزی که می خواستی بگی TS بود که میشه Team Speak!
    مجبور باشه و حساس از این vison میخرم کار خودم راحت میکنم
    خوب یعنی چی ؟ شما Ward بخری روحیه ات بهتر میشه یا اینکه کمتر Gank میشی؟ چه ربطی داره کلا؟!
    تازه لازم نیست که Vision بخری همون Sight بخری حتی لازمم نیست بزاریش جایی تا آخره بازی هم دستته روحیه میگیری!

18. 3 کاربر از Witcher6610 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

خوب یعنی چی ؟ شما Ward بخری روحیه ات بهتر میشه یا اینکه کمتر Gank میشی؟ چه ربطی داره کلا؟!
    تازه لازم نیست که Vision بخری همون Sight بخری حتی لازمم نیست بزاریش جایی تا آخره بازی هم دستته روحیه میگیری!
    نه بیشتر منظور رو SS بود که بقیه میدن ادم واقعا یک لحظه حواش نباشه اماکن داره به مشکل بخوره ............. و کلا نمیخوام اویزون تیم باشم
    اصلا قسمت تالک متنفرم .............. فقط برای اسپم و فوش دونی
    همون میخواستم بگم sight ولی یادم رفته گفت vision
    Last edited by Fusi0n; 01-10-2012 at 00:12.

20. 3 کاربر از Fusi0n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •