تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 140 از 329 اولاول ... 4090130136137138139140141142143144150190240 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,391 به 1,400 از 3281

نام تاپيک: مشکلات مربوط به گوشی های اندرویدی

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

دوستان گوشی من گرند هست آنرویدش تو دیجی نوشته4.1 ولی 4.2.2 هست بعد پیغام آبدیت هم داره قضیه چیه تا چند آبدیت میشه؟
    اونی که نوشته تو سایت مال سری اولیه که گوشی اومده. جدیدی ها احتمالا با اندروید جدید تر اومدن. الان اونی که تو about گوشی نوشته، ورژن اندروید شماست. اینکه تا کجا آپدیت میشه بستگی به مرام شرکت سازنده داره! گوشی شما بیشتر از 4.2.2 هم آپدیت نمیشه.

2. این کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه blackdemon2624's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

همین برنامه ای که گفتی برم توall بعد...

تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

Google service framwork

اگه نباشه جاش خالی می مونه daneshjooyan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    دوتا سوال داشتم كه زحمت بكشيد جواب بدن اساتيد تشكر
    اول اينكه من گوشي sony experia acro s دارم يه مدتي هست كه وقتي تماس تلفني انجام مي دم صفحه گوشي همينجور روشن مي مونه درحاليكه بايد باتوجه به سنسوري كه داره و وقتي گوشي رو نزديك گوش مي بري اين سنسور صفحه رو خاموش مي كنه كه هنگام مكالمه باطري كمتر مصرف بشه خلاصه چندوقته كه اين مشكل براش پيش اومده كه سنسورش عمل ننميكنه يا تنظيمش بهم ريخته نمي دوم حالاكسي مي دوني تنظيماتش كجاست ممنون مي شم كه راهنمايي كنيد
    سوال دوم اين كه آخرين آپديت براي اين گوشي اومده يعني آنرويد 4.4 ؟؟؟؟ و از كجا بايد گرفتش و اگر براش نياد چطوري بايد آنرويدشو آپديت كرد؟؟
    مرسي كه جواب مي ديد بازم تشكر

نویسنده و کاربر فعال مشاوره خرید گوشی موبایل GOLDFINCH's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    Slightly Ahead

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    اول اينكه من گوشي sony experia acro s دارم يه مدتي هست كه وقتي تماس تلفني انجام مي دم صفحه گوشي همينجور روشن مي مونه درحاليكه بايد باتوجه به سنسوري كه داره و وقتي گوشي رو نزديك گوش مي بري اين سنسور صفحه رو خاموش مي كنه كه هنگام مكالمه باطري كمتر مصرف بشه خلاصه چندوقته كه اين مشكل براش پيش اومده كه سنسورش عمل ننميكنه يا تنظيمش بهم ريخته نمي دوم حالاكسي مي دوني تنظيماتش كجاست ممنون مي شم كه راهنمايي كنيد
    سوال دوم اين كه آخرين آپديت براي اين گوشي اومده يعني آنرويد 4.4 ؟؟؟؟ و از كجا بايد گرفتش و اگر براش نياد چطوري بايد آنرويدشو آپديت كرد؟؟
    منم همین مشکل برای گوشی قبلیم اتفاق افتاده بود، که با ریست فکتوری برطرف شد.
    ++

در مورد آپدیت باید بگم که جز رام های کاستوم که احتمالاً تا 4.3 یا 4.4 براش اومده، سونی تا اندروید 4.1 بیشتر آپدیتش نکرده.

7. این کاربر از GOLDFINCH بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    اون مورد غیر از مسائل نرم افزاری، ممکنه بخاطر برچسب ال سی دی هم باشه اگه روی سنسور رو پوشونده باشه.

همین برنامه ای که گفتی برم توall بعد...
    setting>apps>all>google service framework

تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

اون مورد غیر از مسائل نرم افزاری، ممکنه بخاطر برچسب ال سی دی هم باشه اگه روی سنسور رو پوشونده باشه.

setting>apps>all>google service framework
    نبود باورکن نبود

تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    شما رام براش فلش کن مشکل اولتم حل میشه شما میتونی برای دانلود رام بهxperian.irبرید من بهتون پیشنهاد میکنم4.3بزنید چون4.4هنوز پراز باگه

11. این کاربر از blackdemon2624 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه Amir Hossein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    ذهن فــــــاســــــد محل تحصیل:              ...Wrong Floor

پيش فرض

ممنون...
    با یه نگاه به فروم های خارجی متوجه شدیم که کافیه Talk Back رو خاموش کنیم که درست شد

پروفشنال salar79's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

ممنون...
    با یه نگاه به فروم های خارجی متوجه شدیم که کافیه Talk Back رو خاموش کنیم که درست شد
    پس چرا من خاموش کردم درست نشد برام؟؟؟؟

یه سوال دوستان

من بخوام آنتی ویروس دان کنم چه آنتی ویروسی دان کنم بهتره؟؟؟

14. این کاربر از salar79 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •