اونی که نوشته تو سایت مال سری اولیه که گوشی اومده. جدیدی ها احتمالا با اندروید جدید تر اومدن. الان اونی که تو about گوشی نوشته، ورژن اندروید شماست. اینکه تا کجا آپدیت میشه بستگی به مرام شرکت سازنده داره! گوشی شما بیشتر از 4.2.2 هم آپدیت نمیشه.
اونی که نوشته تو سایت مال سری اولیه که گوشی اومده. جدیدی ها احتمالا با اندروید جدید تر اومدن. الان اونی که تو about گوشی نوشته، ورژن اندروید شماست. اینکه تا کجا آپدیت میشه بستگی به مرام شرکت سازنده داره! گوشی شما بیشتر از 4.2.2 هم آپدیت نمیشه.
همین برنامه ای که گفتی برم توall بعد...
Google service framwork
با سلام خدمت دوستان
دوتا سوال داشتم كه زحمت بكشيد جواب بدن اساتيد تشكر
اول اينكه من گوشي sony experia acro s دارم يه مدتي هست كه وقتي تماس تلفني انجام مي دم صفحه گوشي همينجور روشن مي مونه درحاليكه بايد باتوجه به سنسوري كه داره و وقتي گوشي رو نزديك گوش مي بري اين سنسور صفحه رو خاموش مي كنه كه هنگام مكالمه باطري كمتر مصرف بشه خلاصه چندوقته كه اين مشكل براش پيش اومده كه سنسورش عمل ننميكنه يا تنظيمش بهم ريخته نمي دوم حالاكسي مي دوني تنظيماتش كجاست ممنون مي شم كه راهنمايي كنيد
سوال دوم اين كه آخرين آپديت براي اين گوشي اومده يعني آنرويد 4.4 ؟؟؟؟ و از كجا بايد گرفتش و اگر براش نياد چطوري بايد آنرويدشو آپديت كرد؟؟
مرسي كه جواب مي ديد بازم تشكر
منم همین مشکل برای گوشی قبلیم اتفاق افتاده بود، که با ریست فکتوری برطرف شد.
++
در مورد آپدیت باید بگم که جز رام های کاستوم که احتمالاً تا 4.3 یا 4.4 براش اومده، سونی تا اندروید 4.1 بیشتر آپدیتش نکرده.
اون مورد غیر از مسائل نرم افزاری، ممکنه بخاطر برچسب ال سی دی هم باشه اگه روی سنسور رو پوشونده باشه.
setting>apps>all>google service frameworkهمین برنامه ای که گفتی برم توall بعد...
نبود باورکن نبود
شما رام براش فلش کن مشکل اولتم حل میشه شما میتونی برای دانلود رام بهxperian.irبرید من بهتون پیشنهاد میکنم4.3بزنید چون4.4هنوز پراز باگه
ممنون...
با یه نگاه به فروم های خارجی متوجه شدیم که کافیه Talk Back رو خاموش کنیم که درست شد![]()
پس چرا من خاموش کردم درست نشد برام؟؟؟؟ممنون...
با یه نگاه به فروم های خارجی متوجه شدیم که کافیه Talk Back رو خاموش کنیم که درست شد![]()
یه سوال دوستان
من بخوام آنتی ویروس دان کنم چه آنتی ویروسی دان کنم بهتره؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)