دوست من این مشکل توی تنظیمات گوشی قابل حل شدن هستش1) صدای انداختن عکس در هنگام عکس برداری حتی در حالت سایلنت
دوست من این مشکل توی تنظیمات گوشی قابل حل شدن هستش1) صدای انداختن عکس در هنگام عکس برداری حتی در حالت سایلنت
ممنون از این همه راهنمایی
دوستان هیچ نظری ندارید؟لطفا یه کمکی بدین![]()
Last edited by sameta2008; 20-02-2011 at 00:20.
دوستان سلام: نرم افزار SMARTCOM GPS رو تازه نصب کردم نقشه هم براش گرفتم فقط نمیدونم تو کدوم قسمت N8 باید کپی کنم.ممنون میشم راهنمائی کنید.![]()
دوست عزیز از ف ی ل ت ر ش ک ن یا v p n استفاده کنید چون نوکیا ip های ایران رو بسته. 100 درصد درست میشه برای منم همینطوری بود.
E:data/smartcomgps/maps
Last edited by ali_power42; 20-02-2011 at 03:09.
سلام دوستان
من میخوام برنامه آپدیت ویدئو رو دانلود کنم بعد از دانلود همچین اروری میده....دلیلش چیه؟
اون یکی برنامه تم رو دانلود کردم ارور نداد
کمک کنید ممنون میشم
![]()
دوست عزيز
لطف مي كني بگي دقيقا تو كدوم قسمت تنظيماته ؟
دوستان به طور حدث میتونید بگید که تا بعد ار عید N8 چند تومن میشه ؟ ممنون ×!![]()
من وقتی کتابهای جاوا رو روی n8 می خونم (مثل کتابهای تحت پرنیان)،یه صفحه میاد که پایینش 4 دکمه A B C D هستن.
اینا چه کاری انجام میدن؟
وقتی می خوای برم به صفحه مورد نظر (از طریق وارد نمودن شماره صفحه) باید چطوری شماره صفحه بدم؟
سوال دومم اینه که پروداکت کد گوشی رو از کجا باید بخونم؟
Last edited by sameta2008; 20-02-2011 at 21:15.
برین تو حالت عکاسی گوشیتون بعدش برین تو قسمت Options بعدش Settings و در نهایت گزینه Capture tone رو روی حالت Off بزارین..به همین سادگی!
دوستان نگفتین چیکار میتونم بکنم تا فارسی نویسی گوشیم بعد از آپدیت برگرده؟!
یکی از دوستام میگه با فلش کردن حل میشه.حالا میخواستم ببینم اگه فلشش کنم گارانتیش نمیپره؟
با تشکر![]()
دوست عزيز
من رفتم تو اون قسمت كه شما گفتي اما گزينه Off نداره . فقط 4 تا صداي مختلف گذاشته.
در مورد سوال خودتون هم چه جوري فارسيش رفته ؟ من ديروز گوشيم رو آپديت كردم اما فارسيش سر جاشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)