اگه با این سات برین و رای بدین mk9 واسه pc میاد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه با این سات برین و رای بدین mk9 واسه pc میاد
دیروز از مدتها باز نشستم یاپه Kung Lao . تونستم 3تا دایو کیک بزنم اما دمیجش تقیری نکرد همون 63 % موند .
ولی با QuanChi تونستم با Damage Boost همراه X-ray یه کمبو 68% بزنم .
نه این یکی از این کدها ندارهنمیشه باهاشون بازی کرد . فقط من یه -- دیدم که مخصوص ایکس باکس های جی تگ شده بود که میشد با همه کارکترهای توی بازی مثل کارگردان و زامبی ها و باس ها بازی کرد
واسه PS3 هم فقط ویدئوشو دیدم که با باس ها تمیرین میکرد. فایل دانلودی نگشتم دنبالش دیگه
راستی تا اونجایی که من خوندم و شنیدم بهترین استراتژی واسه بازی با جانی کیج اینه که اخر هر کمبو رو به NutPunch ختم کنی اینجوری حریف دیگه نمیتونه Wakeup Attack کنه و همچنین تو توی Frame اتک برتری خیلی زیادی داری و میتونی دوباره کمبو رو شروع کنی. مثل کاری که JOP توی تاپ 8 مسابقات EVO انجام میداد.
Last edited by Cain; 12-08-2011 at 11:36.
پک کمبوهای Reptile که توسط TylerLantern زده شده .
به نظر من بعد از Check که خیلی خفنه این معروفترینه . واقعا کمبوهاشون خیلی سخته زدنشون . میشه گفت بعضی هاشون با دسته ایکس باکس غیر ممکنه . اما میشه یه چیزاییشو یاد گرفت . مثلا از یه کمبوی 60% میشه 40% راحت زدواسه همین می ارزه ادم یه بار یه نگاه بنداز بهش
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 11:50 AM ---------- Previous post was at 11:46 AM ----------
مسابقه های بیشتری از تورنمنت EVO لینک دانلودشون قرار داده شده که میتونین از لینک زیر دانلود کنین :
همچنین پرطرافدار ترین یا هیجان انگیزترین بازی بعد از فینال بازی Alex Valle در مقابل FYC DetroitBalln313 بوده که جفتشون شانگ سون باز هستن. اخر مسابقه Alex Valle که بازی رو میبره به Detroit میگه Your Soul is mine
ممنون...
ولی لباس و فیتالیتی سوم نداره؟؟؟؟؟؟؟؟
چون من لباس و فیتالیتی دومش رو باز کردم...
راستی اون دو تای دیگه برا چی هستن!؟
واقعا از این ویدیو ها میشه فهمید که چقدر آدمها و سطح تفکراتشون متفاوته
من اصلا با شانگ تسونگ و جانی کیج نمیتونم بازی کنم ، از نظر من این دو تا بی عرضه ترین کاراکترهای بازین . ولی بعضیها خیلی خوب باهاشون بازی میکنن ، آدم کف میکنه![]()
من ایکس باکس بازی می کنم ولی کراتوس رو ندارم.عکسشو بزارین لطفا.در ضمن ماله من سه تا جای لاک داره.کوان چی و جالب اینجاست که دو تای دیگش سایبر ساب زیرو انلاک میشه.اخه جرا؟
کل فتالیتی ها تو صفحه ها قبل هستراستی اون دو تای دیگه برا چی هستن!؟
یکیش stage فتالیتی هست و اون یکی هم بیبلیتی
چقدر از این reptile بدم میادپک کمبوهای Reptile که توسط TylerLantern زده شده .
![]()
عجب کمبوهایی داره لامصب
چه میکردن این 2تا با شانگ سونهمچنین پرطرافدار ترین یا هیجان انگیزترین بازی بعد از فینال بازی Alex Valle در مقابل FYC DetroitBalln313 بوده که جفتشون شانگ سون باز هستن. اخر مسابقه Alex Valle که بازی رو میبره به Detroit میگه Your Soul is mine
خیلی هم سخته بازی کردن شنگ سون
فعلا با جانی کیج دارم تمرین میکنم چند تا کمبوش تقریبا کامل میزنم
تا 53% هم باهاش رفتم
چه میکردن این 2تا با شانگ سون
خیلی هم سخته بازی کردن شنگ سون
فعلا با جانی کیج دارم تمرین میکنم چند تا کمبوش تقریبا کامل میزنم
تا 53% هم باهاش رفتم[/QUOTE]
==============================
منظورت چی بود که باهاش 53 درصد رفتی عزیزم؟چطوری میشه؟کسی نمیخواد جواب سوال بالامو بده؟
کراتوس که کلا نداره ایکس باکس . اون دوتا سایبر سابزیرو یکی واسه پلیر 2 هستش واسه انتخاب یکی هم واسه پبیر 1 . فرقی هم ندارن با هم .
---------- Post added at 08:53 PM ---------- Previous post was at 08:49 PM ----------
شانگ سونگ خیلی تمرکز میخواد از نظر من سخترین کارکتر واسه یادگیری همین شانگ سونگ هستش . من که اصلا طرفش نمیرمکابال هم سخته . با این دوتا هیچ کاری نمیتونم بکنم اصلا . اما جانی کیج از اول میدونستم خیلی قویه . چون دیده بودم ازش . از نظر خیلی ها جکس خیلی داغونه اما یکی از ویدئو ها هستش یارو حتی راند میگیره از میلینا ریو با جکس .
---------- Post added at 08:55 PM ---------- Previous post was at 08:53 PM ----------
رپتایل منم بدم میاد راه رفتنش خیلی داغونه و یواش هستش اما جاش همه چیزای دیگش واقعا سریع هستش .
واو 53% خیلی زیاده . یه ویدئو میتونی بزاری از کمبوت ؟ من نهایت با ایکس ری میتونم 41% بزنم .![]()
یعنی 53% دمیج . یعنی 53% از خونش کم بشهمنظورت چی بود که باهاش 53 درصد رفتی عزیزم؟چطوری میشه؟کسی نمیخواد جواب سوال بالامو بده؟
کمبو زدن با جانی کیج از کونگ لائو راحت تره من هر کاری کردم نتونستم کمبوهای کونگ لائو کامل یزنم ولی با جانی کیج تا حدودی راحت ترمواو 53% خیلی زیاده . یه ویدئو میتونی بزاری از کمبوت ؟ من نهایت با ایکس ری میتونم 41% بزنم .![]()
![]()
اینم 2 تا ویدئو که کمبوهاش راحته
اینم کمبو با x-ray که 80% هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)