سلام ممنون
عربي نداره و ورژن هم 2.59 است
مطمئني؟؟؟چند تا پست تو اين تاپيك ديدم كه گفته بودن 2.2 رسمي اومده كه...
سلام ممنون
عربي نداره و ورژن هم 2.59 است
مطمئني؟؟؟چند تا پست تو اين تاپيك ديدم كه گفته بودن 2.2 رسمي اومده كه...
خوب ورژن 2.54.0 عربی داره و گوشیت نباید وب فارسی باز کنه قاعدتا
اگه بود من خودم دانلودش میکردن...همون 2.3 رو بریز ! چیز خفتیه![]()
نه اقا هیچی روش نریزی اگر بلد نیستی
اقا این پست منو تو اون تاپیک آپدیت جواب میدید؟؟؟؟
با این دوربین720 فیلم میگیره؟؟؟
چه جوری بک اپ بگیرم؟؟؟
لینک 2ndinit رو هم اگه بزارید ممنون میشم...
جواب رو همونجا دادم .
دوربین رو هنوز ندیدم 720 شده یا نه ؟؟
اما ای رام خودش زبان عربی داره و نیازی به فارسی سازی نباید باشه . هنوز باهاش وب فارسی چک نکردم ببینم اونجا هم اکی هست یا نه ؟
@ vafa1353
مبارکتون باشه . قیمت خیلی خوبی خریدی .
ممنون دوست عزيز...راستش يگي از دوستان اينجا يه پست زده بود كه اگه از شما پرسيدن چند قيمت داريد بگيد 410 كه اين رو گفتم و گرفت...![]()
یه خبر مهم برای دوستانی که قصد آپدیت دارن:
رام سیانوژن 7 که 2.3.3 بود به 2.3.4 ارتقا پیدا کرد و الان آپدیت Beta 5 آماده دانلود کردنه!!!!
منبع :
پ.ن به نظر من اگه مشکلی با گوشی ندارید فعلا دست نگه دارید و آپدیت نکنید چون این یارو Quarx داره به شدت روش کار میکنه تا نواقص این رام به حداقل برسه ( در عرض کمتر از 1 ماه 5 تا آپدیت داده بیرون!!!! )کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
الان فقط فیلمبرداری 720p و aGPS کار نمیکنند و برای بعضی افراد هم wifi و gps و ندرتا میکروفون گوشی کمی مشکل داره.
من که 1 ماه دیگه هم صبر میکنم تا کامل شه.![]()
کسایی که دسترسی به مارکت دارن میتونن اینو دانلود/آپ کنن؟؟؟
حالا که داریم جینجر برد میریزم اوور کلاکم کنید که دیگه...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منم با احسان جان موافقم صبر میکنم تا تکمیل بشه بعد دست به خرابکاری میزنم
یا اباد ابادش میکنم یا خراب خراب
البته دلیل اصلیش این اینترنت مسخره زپرتیه بی صاحب اشغال که انشاله نابود بشه نباشه بهتر بودنشه )مگه میشه باش هروقت لازم بود دانلود کرد مجبورم صبر کنم تا اگه تکمبل تکمبل شدو جواب داد منم یه دو سه روز بشیم دانلود کنم
---------- Post added at 12:19 AM ---------- Previous post was at 12:18 AM ----------
خوش به حالتون که یکم اینترنت دارین
به دوست جدیدمونم که گوشیو خرید تبریک میگم
رام (Official french rom 3.4.2-164 (froyo 2.2.2 هم که فکر میکنم نسبتا جدیده امادست و دانگرید هم می شه. رام خوبیه اگه کسی دنبال فرویو رسمی میگرده:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)